Glen Davis ήταν και πάει

Μόλις λίγα εικοσιτετράωρα διήρκεσε η συνεργασία του Glen Davis με την ΚΚ Ζadar. Δεν τον ενθουσίασε η προσέγγιση του κόουτς προς τους παίκτες και τα "motherf^%$".

Glen Davis ήταν και πάει

Πέντε ημέρες μετά την ανακοίνωση του από την ΚΚ Zadar, o Glen Davis ενημέρωσε πως... έως εδώ ήταν και μη παρέκει. Ο Αμερικανός που έχει δίκες σε εξέλιξη, στις ΗΠΑ, για κατοχή-εμπορία ναρκωτικών και πρόκληση σωματικών βλαβών κατόπιν ξυλοδαρμού ανακοίνωσε το τέλος της -ας πούμε- συνεργασίας, μέσω Instagram. Το post αυτό δεν θα το βρεις πια, καθώς το έσβησε. Είχαν προλάβει ωστόσο, να το δουν 9.141 άνθρωποι.

Ο Ισπανός δημοσιογράφος, Chema de Lucas έκανε και το screen shot, στο οποίο μπορείς να διαβάσεις ότι " όλοι προσπαθούν να με κάνουν να φαίνομαι κακός. Παρακαλώ καταλάβετε ότι ήθελα να παίξω εδώ. Την ίδια ώρα, όμως πρόκειται για δουλειά. Όταν ο κόουτς αποκαλεί τους παίκτες bitches και motherfuckers και τους συμπεριφέρεται σαν να είναι σκατά και δεν τους κοουτσάρει, υπάρχει πρόβλημα. Δεν υπάρχει σεβασμός. Και γίνεται δύσκολο να παίξεις για έναν τύπο σαν και αυτόν".

Photo: AP Photo/Alex Gallardo

News 24/7

24MEDIA NETWORK