Γλωσσοδέτης το επώνυμο του Giannis

Στην ανακοίνωση των Ντραφτ το 2013, ήταν αυτός που φώναξε το όνομά του και έκανε την Ελλάδα περήφανη. Τι κι αν έχουν περάσει 4 χρόνια; Ο Ντέιβιντ Στερν ακόμα δυσκολεύεται να προφέρει το όνομα του "Greek Freak". (VIDEO)

Giannis Antetokounmpo de los Bucks de Milwaukee durante el partido contra los Knicks de Nueva York, el miércoles 8 de marzo de 2017. (AP Foto/Aaron Gash)
Giannis Antetokounmpo de los Bucks de Milwaukee durante el partido contra los Knicks de Nueva York, el miércoles 8 de marzo de 2017. (AP Foto/Aaron Gash) AP

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάθε μέρα... κατακτάει με τις εμφανίσεις του το NBA. Μπορεί να έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τις ικανότητές του, αλλά η αμερικανική λίγκα δείχνει να... κολλάει ακόμα στα βασικά.

Φυσικά μιλάμε για το όνομα του 22χρονου, που έχει προκαλέσει μεγάλη δυσκολία στους Αμερικάνους με πρώτο και καλύτερο τον Ντέιβιντ Στερν. Ο πρώην κομισάριος του NBA, ήταν ο άνθρωπος που φώναξε το όνομα του Γιάννη εκείνο το βράδυ της 27 Ιουνίου του 2013.

Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από τότε, και ο Στερν δείχνει πως ακόμα... μαθαίνει να προφέρει το όνομα του Έλληνα σταρ. Αυτό αποκάλυψε μέσω συνέντευξής του στο "Usa Today": " Πρέπει να μάθουμε για το Μιλγουόκι και τον κύριο (Γιάννη) Α- ντε - το - κού- νμπο... Προσπαθώ να το προφέρω ακόμα. Κάθε φορά που ντριμπλάρει την μπάλα και μετά την καρφώνει, προσπαθώ να δω το πίσω μέρος της φανέλας του για να εξασκήσω την προφορά".

Η στιγμή της ανακοίνωσής του στο Ντραφτ του 2013. Εκεί μάλλον ο Στερν το... είχε κάνει μέρες προπόνηση:

Το όνομα του Γιάννη έχει γίνει τόσο ανάρπαστο κι έχει δημιουργήσει τέτοια δυσφορία στην προφορά των Αμερικανών, που μέχρι και ειδική εκπομπή είχε δημιουργήσει το Fox Sports.

Photo credits: AP Foto/Aaron Gash

News 24/7

24MEDIA NETWORK