Golden State Warriors

Golden State Warriors

Με λίγα λόγια πέρυσι

Εντάξει, μην περιμένετε και πολλά από τους "πολεμιστές". Εν αντιθέσει με το προσωνύμιο τους, η πορεία τους παραμένει συνεχώς σταθερή. Το μεγάλο βήμα δεν έγινε πέρυσι, η ομάδα τερμάτισε τελευταία στην Pacific. Μπορεί λίγο πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου να έδειξαν λίγο διαφορετικοί, αλλά λίγο πριν την φετινή πρεμιέρα όλα μοιάζουν κλασικά, δίχως καμία αλλαγή.

Τι άλλαξε φέτος

Χμμ... Τι άλλαξε; Δύσκολα μπορείς να βρει κάποιος αλλαγές. Αν για λίγο ήταν ικανοί να επιδείξουν τη συμπεριφορά του περσινού φινάλε, τότε πραγματικά θα μπορούσε να υποστηριχθεί ότι μπορούν πιο ψηλά. Ταλέντο στην ομάδα μπορεί να υπάρχει, αλλά αυτό δεν φτάνει ούτε κατά διάννοια. Κάποιες βοήθειες μπορούννα έρθουν τόσο από τον Jason Richardson όσο και από τον Mike Dunleavy, ο οποίος έχει διαρκή ανοδική πορεία.

Δυνατό - Αδύνατο σημείο

Εδώ χρειάζεται πολύ ψάξιμο για να βρεις κανείς κάτι θετικό. Μία ομάδα που δείχνει και φέτος να μην έχει ξεφύγει από τους περσινούς χαλαρούς στόχους της, δύσκολα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Είναι άξιον συζήτησης σε τι αποσκοπεί πραγματικά το συγκρότημα του Mike Montgomery.

Το αστέρι

Αρχή και τέλος της ομάδας, ποιος άλλος, ο Baron Davis. Όσο αυτός είναι καλά, τότε όλα είναι όμορφα. Η υγεία του κρίνει το μέλλον της ομάδας. Ωστόσο, τα προβλήματα τραυματισμών δεν του λείπουν, συνεπώς χρειάζεται και πολύ τύχη.

Πρόβλεψη

Ούτε να γίνεται λόγος για υπέρβαση φέτος. Η κλασική ιστορία συνεχίζεται στους Warriors οι οποίοι δεν έχουν την απαιτούμενη ποιότητα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK