Γράντας: "Γκάλη, είσαι ξεφτίλας!"

Με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό "Metropolis", ο Λάμπρος Γράντας αποκάλυψε ότι είχε αποκαλέσει "ξεφτίλα" τον Νίκο Γκάλη, ενώ εξήγησε τους λόγους της απουσίας του από την εκδήλωση για τα 101α γενέθλια του Άρη.

Γράντας: "Γκάλη, είσαι ξεφτίλας!"

Συγκεκριμένα, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης είπε: "Καταρχάς δεν με κάλεσαν. Για την ακρίβεια με πήρε από τον ΑΣ μια κοπέλα και μου είπε ότι θέλουν να με βραβεύσουν. Δεν υπήρχε κανένας λόγος, εκτός αυτού δεν μου αρέσουν οι βραβεύσεις. Από εκεί και πέρα όταν δεν εγκρίνω αυτά που κάνουν είμαι βλάκας για να πάω να με βραβεύσουν. Γιατί να πάω αφού διαφωνώ;

Για να πάω να πάρω ένα μέταλλο που θα γράφει ψεύτικα πράγματα; Δεν κάνω πράγματα που δεν τα πιστεύω. Δεν πιστεύω στην Κοινωνία Μελών έτσι όπως είναι δομημένη. Να βραβευθώ από κάτι που δεν αποδέχομαι. Μπορεί να θέλει να σε βραβεύσει ο σύλλογος αποφυλακισθέντων ληστών. Εσύ θα πας; Αν ο Γράντας πήγαινε σε όλες τις χαζομάρες που έχουν κάνει μέχρι τώρα θα έπρεπε να πάω στο τρελοκομείο.

Μόνο όταν γίνει μια σοβαρή εκδήλωση θα πάω. Όταν ήμουν στον Άρη μου έδωσαν διάφορες πλακέτες. Τις έχω πετάξει όλες. Μόνο μια πλακέτα του Σιλβάνι έχω κρατήσει, τις υπόλοιπες τις έχω πετάξει. Η πλακέτα έχει μια αξία. Αν δεν εμπεριέχεται ηθική σε αυτήν, τι να την κάνεις;

Κάτω από το σπίτι του Γκάλη υπάρχουν ακόμη γραμμένα ακόμη συνθήματα "Γκάνγκστερ θα πεθάνεις", και ο Γκάλης βραβεύθηκε από τον Super 3. Ξέρετε τι του είπα όταν τον συνάντησα; "Γκάλη είσαι ξεφτίλας".

Αναφερόμενος στη σχέση του με τον Άρη, ο Λάμπρος Γράντας τόνισε: "Σαφέστατα έχω πάρει διαζύγιο από τον Άρη. Ο Άρης ήταν η ζωή μου και μου τη στέρησαν".

Ερωτηθείς για την επαφή του με τον Άλεξ Κάλας επεσήμανε: "Ο κ. Κάλας ήρθε και με είδε, μιλήσαμε και του είπα πρόσεξε. Μπορεί να είπε ότι στόχος του είναι το κέρδος, ωστόσο, το κέρδος είναι μια αφηρημένη έννοια. Τουλάχιστον σε εμένα, δεν είπε για οικονομικό κέρδος. Μπορεί να εννοεί το ηθικό κέρδος. Βλέπετε τι ωραία περνάει ο Παπαθανασάκης του Ηρακλή όταν έρχεται στην Ελλάδα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK