H 40άρα του Ντούσαν

H 40άρα του Ντούσαν

Ρεπορτάζ: Τάσος Μάγουλας

Ο Ντούσαν Σάκοτα είναι ένα παιδί με μεγάλη πίστη στον εαυτό του. Σχεδόν υπερβολική. Ανεξαρτήτως αντιπάλου, οι 40 πόντοι στο πρώτο φιλικό της χρονιάς για τον Παναθηναϊκό αποτελούν το μοναδικό ενδιαφέρον στοιχείο. Οι πρωταθλητές σε ένα ξεμούδιασμα, όπως το χαρακτήρισε ο Δημήτρης Ιτούδης, νίκησαν εύκολα τον Άλιμο, ομάδα της Α2, με 109-72.

Η 40αρα του νεαρού είναι το μήνυμά του πως αξίζει περισσότερο χρόνο από τα μηδέν λεπτά της περυσινής σεζόν. Ο έτερος ταλαντούχος παίκτης της ομάδας, ο Βασίλης Ξανθόπουλος είχε χρόνο αγωνίστηκε αλλά φαίνεται πως περισσότερο πρέπει να είναι έτοιμος να προβάρει τα ασπρόμαυρα του ΠΑΟΚ. Οι δύο συμμετέχοντες στις προπονήσεις ο Αμερικανός Σπένσερ Γκλότζερ και ο Νίκος Σπανός (πέρυσι έπαιξε στην ΜΕΝΤ) είχαν απλά θετική παρουσία

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ξανθόπουλος 3, Παπανικολάου 20, Σάκοτα 40(5), Αλβέρτης 3(1), Καλαϊτζής 3, Σακαράκης 2, Γκλόγκερ 16(2), Ταταρούνης 13, Μουμπάρακ 3(1), Μανώλης 4, Σπανός 2, Λακασάς.

ΑΛΙΜΟΣ: Τσολάκης 7(1), Νικητάκης 16, Λαμπράκος 9(1), Αναγνώστου, Βούλγαρης 23, Κομποδιέτας 2, Κατράνας 7(1), Νίκου, Γκέρος 1, Ηλιόπουλος 7(1), Κουτσούκος.

Η επόμενη φιλική αναμέτρηση ορίστηκε για την Πέμπτη με το Αιγάλεω στις 19.00. Παράλληλα συνεχίζεται η αναζήτηση ενός παίκτη από την αγορά του ΝΒΑ για την κάλυψη της θέσης του φόργουορντ αν είναι δυνατόν πριν από τον αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.




News 24/7

24MEDIA NETWORK