H ανάλυση του Πίνι Ουρτάδο για το Contra.gr: "Stop στο pick n' roll του Σπανούλη"

O Πίνι Ουρτάδο είναι ένας από πιο φημισμένους αναλυτές μπάσκετ στην Ισπανία και η γνώμη του πριν από το μεγάλο τζάμπολ έχει μεγάλη αξία. Δείτε τι έγραψε ο Ισπανός κόουτς για τους αναγνώστες του Contra.gr.

H ανάλυση του Πίνι Ουρτάδο για το Contra.gr: "Stop στο pick n' roll του Σπανούλη"

Ο Ισπανός αναλυτής Πίνι Ουρτάδο φιλοξενείται στο Contra.gr πριν από το μεγάλο προημιτελικό μεταξύ της Ελλάδας και της Ισπανίας.

Η ανάλυσή του για τον προημιτελικό:

"Για μένα φαβορί στην αναμέτρηση είναι η Ελλάδα και θα εξηγήσω το γιατί: η ελληνική ομάδα διαθέτει σαφώς πιο βαθύ πάγκο σε σχέση με τον αντίστοιχο ισπανικό, ενώ οι παίκτες της έχουν σαφώς πιο πλούσια αθλητικά προσόντα από τους Ισπανούς.

Το βάθος τους είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Εδώ ο Περπέρογλου δεν βρίσκει χρόνο παρά μόνο μερικά λεπτά. Και για την Μπαρτσελόνα είναι ένα μεγάλο όνομα, τουλάχιστον ως τέτοιο αποκτήθηκε εφέτος το καλοκαίρι.

Η Ισπανία -κατά τη γνώμη μου- πρέπει να σταματήσει το pick n' roll του Σπανούλη με το οποίο ταΐζονται οι ψηλοί. Ο Μπουρούσης, αν πιάσει την μπάλα χαμηλά, είναι πολύ επικίνδυνος. Μπορεί είτε να τελειώσει φάσεις είτε να πασάρει στα φτερά για ένα ελεύθερο σουτ.

Από την άλλη πλευρά οι Πρίντεζης, Αντετοκούνμπο και Παπανικολάου μπορούν επίσης να τελειώσουν φάσεις στην baseline, αν πάρουν σωστά την μπάλα.

Για να νικήσει η Ισπανία χρειάζεται να πάρει το καλύτερο από τον Γκασόλ, αλλά και υψηλά ποσοστά από τους Ρίμπας, Γιουλ και Φερνάντεθ. Αν τα καταφέρει, τότε θα έχει αυξήσει τις πιθανότητές της".

News 24/7

24MEDIA NETWORK