H 'άρρωστη' ασίστ του Λεμπρόν Τζέιμς δείχνει τι θα επακολουθήσει

Ο Λεμπρόν Τζέιμς 'χόρεψε' στον αέρα και πάσαρε στα τυφλά σε συμπαίκτη του, που ήταν έτοιμος να σουτάρει τρίποντο. Το showtime είναι και πάλι εδώ.

O Λεμπρόν Τζέιμς πραγματοποιεί alley-oop κάρφωμα, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Λος Άντζελες Λεικερς-Σικάγο Μπουλς
O Λεμπρόν Τζέιμς πραγματοποιεί alley-oop κάρφωμα, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Λος Άντζελες Λεικερς-Σικάγο Μπουλς AP PHOTO/NUCCIO DINUZZO

Με τους Λος Άντζελες Λέικερς να ισοπεδώνουν τους Γκόλντεν Στειτ Γουόριορς σε ματς της preseason, o Λεμπρόν Τζέιμς έκανε τα πάντα για να δείξει ότι φέτος θα είναι ο καλύτερος όλων στο NBA. Λίγο πριν το τελικό σκορ γράψει 123-96 υπέρ των Λέικερς, ο Τζέιμς χάρισε στο κοινό του showtime.

Απογείωση, πιρουέτα στον αέρα και πάσα στα πλάγια -χωρίς να βλέπει- όπου παραμόνευε συμπαίκτης του για να σουτάρει τρίποντο: Κι όμως συνέβη!

Συνοπτικά, ο Τζέιμς με σβηστές τις μηχανές, σε περίπου 20 λεπτά συμμετοχής, είχε 18 πόντους και 11 ασίστ, ενώ ο Άντονι Ντέιβις, προερχόμενος από τραυματισμό, είχε 8 πόντους 10 ριμπάουντ και 8 ασίστ. Ο Ρατζόν Ρόντο δεν έπαιξε, αλλά ο αντικαταστάτης του, Κουίν Κουκ, σημείωσε 16 πόντους με 4 τρίποντα. Οι Λέικερς σκόραραν εντός παιδιάς με ποσοστά που άγγιξαν το 60%, ενώ από την πλευρά των Γουόριορς, ξεχώρισε μόνο ο Ντι Άντζελο Ράσελ με 23 πόντους.

Ας αφήσουμε, όμως, αυτήν την preseason αναμέτρηση, που σε λίγες μέρες θα ανήκει στη λήθη των online πληροφοριών και πρακτικά δεν σημαίνει τίποτα για τη νέα σεζόν. Ας ξαναδούμε αυτό που έκανε ο Τζέιμς, αλλά σε αργή κίνηση. Ας ξαναδούμε τον παίκτη που ίσως είναι ο μοναδικός που μπορεί να αγγίξει τον χαρακτηρισμό 'διάδοχος του Μάικλ Τζόρνταν'.


News 24/7

24MEDIA NETWORK