H instagram blogger Μπερίλ ΜακΚίσικ έχει ήδη προβάρει τα ερυθρόλευκα

Σακίλ - Μπέριλ ΜακΚίσικ: Το ζευγάρι που παντρεύει το instagram blogging με το μπάσκετ, έφτασε στον Ολυμπιακό. Κανείς δεν πρόκειται να βαρεθεί με τα posts τους.

H instagram blogger Μπερίλ ΜακΚίσικ έχει ήδη προβάρει τα ερυθρόλευκα

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ έχει γράψει ήδη τη δική του ιστορία ως ένας καλός γκαρντ που έχει διακριθεί παίζοντας με 'μετριοκαλές' ομάδες της Ιταλίας, της Ρωσίας και της Τουρκίας, από τη Σαρατόφ και τη Γκραν Κανάρια, ως την Μπεσίκτας πρόσφατα. Μετράει μέρες ως παίκτης του Ολυμπιακού, συμμετέχοντας σε προπονήσεις, με την ελπίδα η Ευρωλίγκα να άρει το ban που έχει επιβληθεί στην ομάδα του Πειραιά και να μπορέσει να αγωνιστεί σε κάποιες από τις επόμενες ευρωπαικές αναμετρήσεις της. Παράλληλα, ο 30χρονος Αμερικανός θα έχει άπλετο χρόνο για να πρωταγωνιστήσει στο ιδιαίτερα δημοφιλές Instagram Blog της αγαπημένης του, Μπέριλ ΜακΚίσικ, η οποία πρόσφατα παρουσίασε στους 15.700 followers της ένα hoodie με τα χρώματα του Ολυμπιακού. Δεν είναι κι άσχημο. Ίσως και να μας έπειθε να το αγοράσουμε. Όχι για εμάς, για κάποια φίλη.

Η τουρκικής καταγωγής Μπερίλ έχει παντρευτεί τον παίκτη του Ολυμπιακού και τον ακολουθεί ως μια πιστή soulmate σε κάθε μπασκετική αναζήτησή του. Παράλληλα, τον δασκαλεύει στην ανάπτυξη του δικού του vlog, ώστε μαζί να δημιουργήσουν μια όμορφη οικογένεια μπασκετό-ινφλουένσερ.

Ο ΜακΚίσικ συμπρωταγωνιστεί στο Instagram της Μπερίλ και συχνά σκαρφίζονται μαζί videos και φωτογραφίες, που βγάζουν αυθορμητισμό και γέλιο. Όπως αυτό, που μάλλον προσπαθεί να μιλήσει τούρκικα με προφορά... Βαλτιμόρης.

(φωνή από το πουθενά)

"Αυτή μέχρι και τούρκικα θα σε βάλει να μιλήσεις"

Οπότε, αν ο Ολυμπιακός βγει εκτος στόχων Ευρωλίγκας από νωρίς, αν δεν καταφέρει να προκριθεί στην επόμενη φάση, μην ανησυχείτε αγαπητοί φίλοι της ομάδας του Πειραιά, σίγουρα θα υπάρχει δωρέαν content στο Instagram από τις νέες μεταγραφές της ομάδας, σχετικό ή και εντελώς άσχετο με το μπάσκετ. Μπερίλ, καλωσήρθες στο Λιμάνι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK