Houston Rockets

Houston Rockets

Με λίγα λόγια πέρυσι

Κι όμως, το ξεχωριστό δίδυμο που έδινε κύρος στην ομάδα, τελείωσε πιο νωρίς από ότι αναμενόταν τις υποχρεώσεις του στον "μαγικό" κόσμο. Ο Yao Ming και ο Tracy McGrady συνεργαζόμενοι έδωσαν μεγαλύτερη εμπειρία και δύναμη στην ομάδα, αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν το κάτι παραπάνω. Μόλις στον α' γύρο των playoffs είπαν "αντίο" χάνοντας από τους Mavericks, σε μία σειρά αγώνων που περιείχε ισχυρή δόση αγωνίας.

Τι άλλαξε φέτος

Το βασικό είναι ότι πλέον έχουν ήδη εμπειρία από πέρυσι όσον αφορά τη συνεργασία των Ming και McGrady. Αν σε αυτό προσθέσουμε και τον Stromile Swift τότε η κατάσταση βελτιώνεται ακόμη περισσότερο. Πολλές λύσεις μπορούν να έρθουν τόσο από τον Bob Sura όσο και από τον Dikembe Mutombo. Τέλος, δύναμη είναι κοντά στη ρακέτα και ο Juwan Howard.

Δυνατό - Αδύνατο σημείο

Υπάρχει διπλή σίγουρη λύση στην επίθεση, ενώ κάτω από την ρακέτα υπάρχει η κινέζικη εγγύηση. Ολη η ομάδα παίζει πολύ καλή άμυνα, έχει καλή έφεση στα ριμπάουντ (όχι μόνο λόγω του Ming), ενώ ο προπονητής Jeff Van Gundyμπορεί να βρει σωστό "σενάριο" σε κρίσιμα σημεία, κρατώντας τις ισορροπίες, χάρη στην εννιάχρονη εμπειρία του.

Το αστέρι

Εδώ δεν μπορεί να γίνει διαχωρισμός. Οταν έχει μέσα στην ίδια πεντάδα δύο από τους κορυφαίους στη θέση τους,όπως οι Ming και McGrady τότε δεν χρειάζεται να ζητήσεις κάτι παραπάνω. Βασικό ζητούμενο είναι να επιδείξουν στο παρκέ τις πραγματικές τους δυνατότητες.

Πρόβλεψη

Όσο υπερβολικό κι αν φαντάζει, ναι, οι "κόκκινοι" μπορούν φέτος να πάνε καλύτερα. Πέρυσι έχασαν στις λεπτομέρειες από τους Mavericks καικαλό θα ήταν φέτος ναφροντίσουν να μην είναι επιρρεπείς σε εύκολα λάθη. Ακόμη και ο τελικός της περιφέρειας είναι μέσα στις δυνατότητες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK