Η άμυνα... χαλάρωσε

Ο ΠΑΟΚ άλλαξε προς το... χειρότερο τις αμυντικές επιδόσεις του και αυτό φαίνεται από τον μέσο όρο πόντων που δέχτηκε στις πρώτες 9 νίκες του σε σχέση με αυτόν στις τελευταίες πέντε ήττες.

Η άμυνα... χαλάρωσε

Αλλος ΠΑΟΚ αμυντικά το τελευταίο διάστημα... Ο "Δικέφαλος" στις τελευταίες πέντε ήττες του, δηλαδή αυτές απέναντι σε Καρσίγιακα, Ολυμπιακό, Ζιελόνα Γκόρα, Λοκομοτίβ Κουμπάν και Απόλλωνα Πατρών, έχει δεχτεί μέσο όρο 78,2 πόντους.

Πριν το ματς με τους Τούρκους στο "Παλατάκι", ο ΠΑΟΚ είχε πάρει 9 νίκες για πρωτάθλημα, Κύπελλο και Eurocup έχοντας ως "όπλο" την άμυνα αφού είχε δεχτεί 64,7 πόντους ανά αγώνα (σ.σ. δεν υπολογίζουμε τις παρατάσεις στα ματς με ΑΓΟΡ και Καρσίγιακα).

Αν μη τι άλλο, η διαφορά περίπου 14 πόντων στην άμυνα σχετικά με τους πόντους (78,2) που δέχεται μέσο όρο ο ΠΑΟΚ στις τελευταίες πέντε ήττες σε σχέση με τους πόντους (64,7) που δεχόταν μέσο όρο στις 9 νίκες που είχαν προηγηθεί πριν από αυτά τα πέντε ματς, είναι μεγάλη...

Οι εμφανίσεις, το ντεφορμάρισμα και ο προβληματισμός

Ο ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα και ειδικά μετά τον τραυματισμό του Κώστα Χαραλαμπίδη, δείχνει ένα διαφορετικό αγωνιστικό προφίλ (ακόμη και στην νίκη επί του Πανελευσινιακού δεν ήταν τόσο καλός). Αυτό είναι λογικό να "φέρνει" κάποιον προβληματισμό στις τάξεις της ομάδας καθώς εκτός της απουσίας του "Μπίδη", το πρόβλημα είναι πως κάποιοι παίκτες εμφανίζονται ντεφορμέ. Πλέον με την έλευση του Τζέι Αρ Μπρέμερ το ζητούμενο είναι η ομάδα να αρχίζει να "πατάει" και πάλι καλά.