Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τους κατόχους διαρκείας

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με ανακοίνωσή της ζητά από τους φιλάθλους της που έχουν στην κατοχή τους εισιτήρια για τον πρώτο τελικό των πλέι οφ να προσέλθουν από νωρίς στο ΣΕΦ, αφού θα ισχύσουν αυστηροί έλεγχοι και η όλη διαδικασία θα είναι χρονοβόρα.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τους κατόχους διαρκείας

Αναλυτικά η ανακοίνωση

"Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ απευθύνει παράκληση στους φιλάθλους, να συνεργαστούν με τους άνδρες ασφαλείας και τις αστυνομικές αρχές, να δείξουν υπομονή κατα τη διάρκεια των προ-ελέγχων και να στηρίξουν την ομάδα μας με τις φωνές τους και την άψογη συμπεριφορά τους κατά την διάρκεια του αγώνα.

Ο νέος αθλητικός νόμος ο οποίος είναι σε ισχύ, είναι εξαιρετικά αυστηρός τόσο προς τις ομάδες όσο και προς τους φιλάθλους για το παραμικρό και προβλέπει βαρύτατες, σχεδόν εξοντωτικές ποινές για την ομάδα, απο παραβατικές συμπεριφορές «φιλάθλων».

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει αποδείξει πως ξέρει να προστατεύει την ομάδα του, μια ομάδα την οποία θαυμάζει τα τελευταία χρόνια όλη η Ευρώπη και για την οποία είναι περήφανος κάθε φίλαθλος του Ολυμπιακού, σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Η ομάδα έχει την ανάγκη της σωστής και δυναμικής στήριξης του κόσμου, μέσα σε απολύτως αθλητικά πλαίσια στην προσπάθεια για την κατάκτηση του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Αυτό το πρωτάθλημα είναι δικό μας, της ομάδας και του κόσμου!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK