Η απάντηση του Σάρας για τον Ούντριχ είχε πολύ... Σάρας μέσα της

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους επιστράτευσε το άπλετο χιούμορ του, θυμήθηκε το κοινό παρελθόν του με τον Μπένο Ούντριχ και δήλωσε βέβαιος για τη βοήθεια που θα προσφέρει στο υπόλοιπο σύνολο της Ζαλγκίρις.

Η απάντηση του Σάρας για τον Ούντριχ είχε πολύ... Σάρας μέσα της
Γιασικεβίτσιους Ζαλγκίρις EUROKINISSI

Όχι, ο Μπένο Ούντριχ δεν θα παίξει την Πέμπτη με τον Ολυμπιακό. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τον υπολογίζει από το επόμενο ματς της Ζαλγκίρις στην Ευρωλίγκα. Παρόλα αυτά είχαν ενδιαφέρον τα όσα είπε για τον νεοαποκτηθέντα Σλοβένο πόιντ γκαρντ που υπέγραψε η λιθουανική ομάδα, παραμονές των Χριστουγέννων, σε μια προσπάθεια να ενισχυθεί στην περιφέρεια μ' έναν πολύπειρο παίκτη.

Κυρίως δε οι ατάκες του για την αμυντική επάρκεια του 35χρονου Ούντριχ, για την οποία πολλοί έχουν αμφιβολίες, από τη στιγμή μάλιστα που εντάσσεται σ' ένα νεανικό σύνολο του οποίου το πλάνο δίνει έμφαση στην αναχαίτιση του αντιπάλου.

Ο Σάρας πάλι δεν αμφιβάλλει για τυχόν "αναταράξεις" στο παρκέ. " Θεωρείτο ένας εκ των καλύτερων αμυντικών στο ΝΒΑ τα προηγούμενα χρόνια. Έχω παίξει κι εγώ εναντίον του και με μάρκαρε πολύ καλά...", τόνισε με διάθεση χιούμορ ο Γιασικεβίτσιους προσπαθώντας να εξηγήσει πως " τώρα βρίσκεται σε μια άλλη ηλικία και να είναι πιο αργός, αλλά το μυαλό του επιτρέπει ν' αντιλαμβάνεται το χώρο και να φτάνει γρηγορότερα εκεί που κάποιος άλλος θα καθυστερούσε".

Πότε όμως βρέθηκαν οι δυο τους αντιμέτωποι; Αν εξαιρέσει κανείς το γεγονός πως ο Ούντριχ ακολουθούσε τα βήματα του Γιασικεβίτσιους (Ολίμπια, Μακάμπι), συνυπήρξαν στο ΝΒΑ τη διετία 2005-2007! Προτού ο Σάρας γυρίσει στην Ευρώπη για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Ο Ούντριχ αντίθετα συνέχισε κλείνοντας 13 χρόνια στις ΗΠΑ, κάνοντας καριέρας ως ένας χρήσιμος εφεδρικός γκαρντ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK