Η απορία του Γιαννακόπουλου και η συνάντηση με Μπάουμαν

H ανακοίνωση που εξέδωσαν οι δέκα από τις έντεκα ομάδες με εγγυημένο συμβόλαιο στην Ευρωλίγκα προκάλεσε απορία στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που απάντησε με... ραντεβού κορυφής.

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) ΕUROKINISSI

Η δράση φέρνει... αντίδραση! Λίγες μόλις ώρες μετά την κοινή ανακοίνωση εις βάρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που συνυπέγραψαν οι 10 από τις 11 ομάδες με δεδομένη θέση στην Ευρωλίγκα (πλην Παναθηναϊκού δηλαδή), οι "πράσινοι " πέρασαν ουσιαστικά στην αντεπίθεση.

Μπορεί να μην πήραν επίσημα θέση, ωστόσο εξέφρασαν την απορία για το timing από τη στιγμή που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με αρκετές από αυτές τις ομάδες έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις στο πλαίσιο του Final-4 του Βελιγραδίου, ενώ άφησαν να εννοηθεί ότι μετά από τις συζητήσεις αυτές θα υπάρξει ανακοίνωση.

Επιπλέον υπάρχει ήδη η πρώτη "αντίδραση" και είναι δυναμική αφού αυτή την ώρα στο ξενοδοχείο "Hilton" πραγματοποιείται συνάντηση κορυφής μεταξύ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του γενικού γραμματέα της FIBA, Πατρίκ Μπάουμαν, με θέμα συζήτησης την ενδεχόμενη προσχώρηση του "τριφυλλιού" στις διοργανώσεις που διεξάγονται υπό την αιγίδα της FIBA.

News 24/7

24MEDIA NETWORK