Περιμένει το επόμενο βήμα του ΠΑΟΚ ο Τσαιρέλης

Ο ΠΑΟΚ καλείται να βρει... τρόπο ώστε να μπορέσει να διαθέσει μεγαλύτερο ποσό από αυτό που έχει προτείνει στον Μιχάλη Τσαϊρέλη προκειμένου να δελεάσει τον παίκτη να πει το "ναι".

Περιμένει το επόμενο βήμα του ΠΑΟΚ ο Τσαιρέλης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η περίπτωση του Μιχάλη Τσαϊρέλη είναι πάντα στο μυαλό όπως άλλωστε έχουμε αναφέρει εδώ και πάρα πολύ καιρό αφού στους "ασπρόμαυρους" υπάρχει άριστη άποψη για τον Ελληνα φόργουορντ. Για να μπορέσει όμως να "τρέξει" η περίπτωσή του, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να κάνει ένα βήμα... παραπάνω σε ό,τι αφορά το οικονομικό και αυτό περιμένει το στρατόπεδο του παίκτη.

Η πρόταση που έχει γίνει στον καλαθοσφαιριστή δεν είναι αυτή που θα τον κάνει να πει το "ναι", άσχετα αν είναι δεδομένη η επιθυμία του "Τσάι" να γυρίσει στον ΠΑΟΚ. Η... αποστολή του "Δικεφάλου" είναι να "ανέβει" οικονομικά (στις τάξεις της ομάδας δεν φαίνεται να το αποκλείουν αυτό ότι μπορεί να γίνει) στο θέμα του Ελληνα φόργουορντ, με τον Τσαϊρέλη να έχει πει "όχι" σε προσφορά του Προμηθέα που ήταν πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με αυτή του ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα ο Λεωνίδας Κασελάκης περιμένει γραπτώς την πρόταση της Αστάνα που είναι η διπλάσια σε σχέση με αυτή του ΠΑΟΚ. Ωστόσο δεν κλείνει την πόρτα στον "Δικέφαλο" και αν υπάρξει κάποια βελτιωμένη προσφορά από τους "ασπρόμαυρους", ίσως διαφοροποιηθούν τα δεδομένα και ο παίκτης να δει πολύ πιο "ζεστά" τον ΠΑΟΚ (έτσι κι αλλιώς ο "Κασέλ" θέλει να παίξει στον "Δικέφαλο" και το μόνο "αγκάθι" είναι ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο από το εξωτερικό, αν και ο παίκτης ξέρει καλά πως στον "Δικέφαλο" θα έχει δραστήριο ρόλο αφού στον ΠΑΟΚ τον υπολογίζουν και τον εκτιμούν πάρα πολύ).

Στο μεταξύ στην πιάτσα των ατζέντηδων "ακούγεται" πως λογικά θα βρεθεί λύση για το θέμα του Γάιου Σκορδίλη ώστε να ντυθεί στα ασπρόμαυρα, αν και από τον ΠΑΟΚ δεν γίνεται κάποιο επίσημο σχόλιο για το ζήτημα (το μόνο δεδομένο είναι πως έχουν γίνει επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, όπως έχουμε αναφέρει) ενώ η ΚΑΕ γνωστοποίησε πως ο ΠΑΟΚ στις 24-25/9 θα συμμετέχει στο τουρνουά "Πέτρος Οικονομάκης" που θα διοργανώσει το Ρέθυμνο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK