Το μεσαίο δάχτυλο στο δαχτυλίδι πρωταθλητή του Καγουάι Λέοναρντ

O Καγουάι Λέοναρντ έχει σκαλίσει το emoji ενός μεσαίου δακτύλου στο δαχτυλίδι πρωταθλητή που πήρε πέρυσι με τους Τορόντο Ράπτορς. Εξήγησε γιατί. Μήπως, όμως, μας τρολάρει όλους; Κανείς δεν είναι σίγουρος.

Ο Καγουάι Λέοναρντ των Λος Άντζελες Κλίπερς σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς κατά τη διάρκεια της κανονικής σεζόν του NBA 2019-2020, Μινεάπολις, Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019
Ο Καγουάι Λέοναρντ των Λος Άντζελες Κλίπερς σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς κατά τη διάρκεια της κανονικής σεζόν του NBA 2019-2020, Μινεάπολις, Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 AP PHOTO/CRAIG LASSIG

Ο Σκότι Πίπεν ήταν ο πρώτος που επιχείρησε να αποκρυπτογραφήσει το emoji του μεσαίου δαχτύλου που έχει σκαλίσει ο Καγουάι Λέοναρντ στο δαχτυλίδι πρωταθλητή που κέρδισε με τους Ράπτορς. "Είναι ένα μήνυμα προς τους Σαν Αντόνιο Σπερς", είπε.

Όμως ο ίδιος ο Λέοναρντ, ο σούπερσταρ του NBA που έχει αναγάγει σε τέχνη το να χρησιμοποιεί μια έκφραση για να περιγράψει εκατοντάδες διαφορετικά συναισθήματα, εξήγησε τον λόγο που υπάρχει αυτό το μεσαίο δάκτυλο στο δαχτυλίδι του. Όχι, δεν είναι κάποιο μήνυμα προς την πρώην ομάδα του, προς τους Μιλγουόκι Μπάκς, τους Λος Άντζελες Λέικερς ή κάποια άλλη ομάδα του NBA. Είναι μια υπενθύμιση προς τον εαυτό του, ώστε να φοράει το δαχτυλίδι -που έχει σχεδιαστεί για να φοριέται στον δείκτη- στο μεσαίο δάκτυλό του, όπου εκεί εφαρμόζει πιο άνετα.

O κόσμος μπορεί να παρερμηνεύει με κάθε πιθανό τρόπο τις κινήσεις του Λέοναρντ εντός κι εκτός γηπέδου. Ο σταρ των Κλίπερς, όμως, ζει μια πολύ πιο απλή ζωή. Ή απλά, είναι το μεγαλύτερο τρολ του NBA. Πάντα, όμως, θα κρατάμε σαν φωτεινή υποσημείωση τον πολύ σημαντικό λόγο που ποτέ δεν απαντά στην ερώτηση "είσαι καλά;".

News 24/7

24MEDIA NETWORK