Η ατάκα του Γκριν που τον χαρακτηρίζει ως άνθρωπο

Δεν επηρεάζει τον Έρικ Γκριν η ήττα από τη Μακάμπι. Την έχει ξεχάσει ήδη, την έχει αφήσει πίσω, διότι αυτό κάνουν οι... δυνατοί!

Η ατάκα του Γκριν που τον χαρακτηρίζει ως άνθρωπο

Με αφορμή την ήττα από τη Μακάμπι στην Ευρωλίγκα και το ματς πρωταθλήματος που ακολουθεί με την ΑΕΚ ο Έρικ Γκριν έγραψε για τη δύναμη που οφείλει να δείχνει κάθε άνθρωπος όταν τα πράγματα στραβώνουν.

" Ένα πράγμα που πιστεύω πάρα πολύ και το έχω ως φιλοσοφία ζωής, είναι το να 'μετράω' τη δύναμη των ανθρώπων μετά από μια κακή στιγμή.

Εμείς, ως ομάδα, είχαμε την κακή μας στιγμή απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, τώρα, λιγότερο από 48 ώρες μετά, θα πρέπει να δείξουμε, απέναντι στην ΑΕΚ, από τι μέταλλο είμαστε φτιαγμένοι. Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να αφήσουμε το ματς με τη Μακάμπι να μας επηρεάσει", έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ.

Ανέφερε επίσης πως " δυστυχώς απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν παίξαμε καλά. Τώρα, όμως, δεν μπορούμε να... κλαίμε πάνω από αυτό το παιχνίδι. Μπροστά μας έχουμε το ματς με την ΑΕΚ. Ένα παιχνίδι το οποίο είναι εξίσου δύσκολο. Όπως και εμείς, έτσι και αυτοί δεν έχουν ήττα. Από το βράδυ του Σαββάτου και μετά, μόνο μια από τις δύο ομάδες θα είναι αήττητη και θα πρέπει να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να είμαστε εμείς αυτοί που θα νικήσουμε".

24MEDIA NETWORK