Η ατομική προπόνηση του Λίλαρντ είναι η πιο τρολ που έχεις δει...

Αν ακολουθήσεις το ασκησιολόγιο του Λίλαρντ, το αποτέλεσμα θα είναι αναμφίβολα καταστροφικό! Ο γκαρντ των Μπλέιζερς έφτιαξε ένα video - μαχαιριά στην καρδιά όσων προβάλλουν τη δουλειά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δικαίωσης εκείνων που προτιμούν την απομόνωση!

Η ατομική προπόνηση του Λίλαρντ είναι η πιο τρολ που έχεις δει...

Στην εποχή των social media και της αδιάκοπης προβολής της καθημερινότητας των χρηστών, οι "τοίχοι" των NBAers πλημμυρίζουν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού από τα ειδικά προγράμματα που ακολουθούν. Βάρη στο γυμναστήριο, special ασκήσεις στο παρκέ, πάνω-κάτω στην πισίνα, ακόμη και στο δρόμο θα τους δεις να τρέχουν χύνοντας πολύ ιδρώτα προκειμένου να διατηρηθούν σε άριστη κατάσταση.

Ο Ντάμιαν Λίλαρντ δεν αμφισβητεί την ανάγκη της σωστής διαχείρισης του σώματός του όσο δεν είναι ενεργός. Αμφισβητεί ωστόσο όλο αυτό το επικοινωνιακό "αλισβερίσι" μεταξύ αθλητών - φανς. Διότι έχει καταλήξει να γίνεται για το θεαθήναι κατά κύριο λόγο και πλέον όχι τόσο για την ουσία του πράγματος.

Ο ηγέτης των Μπλέιζερς το διακωμώδησε όλο αυτό μ' ένα ευφάνταστο video, στο οποίο ο ίδιος είχε το ρόλο του πρωταγωνιστή. Φυσικά το γύρισμα έγινε σ' ένα κλειστό γήπεδο, φυσικά η μπάλα ήταν το σημείο αναφοράς. Ταυτόχρονα όμως πήρε τη ρακέτα του, φόρεσε την μπέρτα του, έβαλε τη μάσκα του και... εντάξει του!

" Όταν δεν ποστάρεις τις προπονήσεις του αυτό σημαίνει πως δεν συνέβησαν ποτέ. Οπότε ορίστε αυτό που όλοι αγαπάτε να βλέπετε", έγραψε για να ενισχύσει την εικόνα. Το μήνυμά του πιο ξεκάθαρο δεν θα μπορούσε να είναι...

Ο Λίλαρντ ήταν πονηρός κι ας μην έβαλε σουτ στο φινάλε!

News 24/7

24MEDIA NETWORK