Η αυθόρμητα ειλικρινής αντίδραση του Βασίλη Σπανούλη όταν έμαθε για το 6ο παιδί

Το "θα πάω να βουτήξω μέσα" ήταν η πρώτη φράση που βγήκε από το στόμα του Βασίλη Σπανούλη, αντικρίζοντας το θετικό τεστ και μαθαίνοντας για την νέα εγκυμοσύνη της Ολυμπίας Χοψονίδου.

Ο Βασίλης Σπανούλης εν δράσει
Ο Βασίλης Σπανούλης εν δράσει EUROKINISSI SPORTS

Η οικογένεια Σπανούλη αυξάνεται και πληθαίνει. Το όγδοο μέλος της φαμίλιας βρίσκεται στο δρόμο. Ή πιο ταιριαστά στο σώμα της Ολυμπίας Χοψονίδου, η οποία κυοφορεί εδώ και μερικούς μήνες το έκτο παιδί του ζεύγους.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού και η σύζυγός του έχουν ήδη τρία αγόρια, που προηγήθηκαν, και δύο κορίτσια, που ακολούθησαν. Σε χρονική απόσταση μικρότερη των 7 ετών. Ο Θανάσης, ο Βασίλης, ο Δημήτρης, η Αιμιλία και η Αναστασία θ' αποκτήσουν ένα νέο αδερφάκι. Το φύλο είναι ακόμη άγνωστο. Είτε η ανδροπαρέα θ' αυξηθεί είτε τα κορίτσια θα ισορροπήσουν την κατάσταση μέσα στο σπίτι. Σημασία ελάχιστη, αφορά μονάχα το χώρο που θα καταλάβει όταν με το καλό ξεμυτίσει.

Ο απρόσμενος τρόπος που η Ολυμπία Χοψονίδου ενημέρωσε τον Βασίλη Σπανούλη για τα μαντάτα έχει κατεγράφη σε video από την ίδια. Ήθελε να έχει τα ντοκουμέντα της αντίδρασης. Το μονταρισμένο υλικό δημοσιοποιήθηκε μόλις πέρασε το πρώτο απαιτούμενο διάστημα της εγκυμοσύνης.

Ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου στον γάμο του Γιώργου Πρίντεζη
Ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου στον γάμο του Γιώργου Πρίντεζη EUROKINISSI SPORTS


Ορμώμενοι από το γεγονός πως η πρώην Σταρ Ελλάς παραδίδει στον σύζυγό της το δώρο της για τα γενέθλιά του (7 Αυγούστου), συμπεραίνουμε πως η στιγμή της αποκάλυψης συνέβη προφανώς μέσα στο καλοκαίρι, στη διάρκεια των διακοπών τους. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που η πρώτη αντίδραση του 'Kill Bill', όταν ανοίγει το κουτί με απορία και αντικρίζει το τεστ ξετυλίγοντας ένα λευκό πανί, συνοψίζεται αρχικά στην ερώτηση "είσαι έγκυος;" και κατόπιν στο απειλητικό "θα πάω να βουτήξω μέσα", το οποίο παραπέμπει ξεκάθαρα σε πισίνα ή θάλασσα.

Η Ολυμπία Χοψονίδου εξήγησε πως "το βιντεάκι δεν είναι ολόκληρο, χρειαστήκαμε λίγο χρόνο για συνέλθουμε", αλλά ποιος τον κατηγορεί. Εσύ πόσο ψύχραιμος θα ήσουν, αν βρισκόσουν στη θέση του; Μετά θα σκέφτηκε πως έρχεται άλλο ένα Final-4 για τον Ολυμπιακό και... ηρέμησε.

Ευλογημένος πάντως θα αισθάνεται σίγουρα. Για έκτη φορά! Όπως άλλωστε είχε ομολογήσει σε συνέντευξή του στο People "ήθελα να κάνω μικρός τη δική μου οικογένεια, και μάλιστα να είναι μεγάλη, αφενός για να χαρώ τα παιδιά μου χωρίς να αγκομαχώ παίζοντας μαζί τους αφετέρου για να με δουν στο γήπεδο και να ξέρουν τι ακριβώς έκανε ο πατέρας τους". Δεν προέβλεπε βέβαια ότι θα φτάσει σ' αυτόν τον αριθμό διότι "όταν έχεις κάνει τρία αγόρια, οι στατιστικές πιθανότητες για κορίτσι έχουν μειωθεί". Στατιστικό λάθος...

News 24/7

24MEDIA NETWORK