Η Ελλάδα (ξανά) στους δρόμους

Η Ελλάδα (ξανά) στους δρόμους
Μέρες 2004 ή αν θέλετε 1987 έζησε η Ομόνοια μετά το τέλος του αγώνα με την Γαλλία. Οι Ελληνες φίλαθλοι ξεχύθηκαν στους δρόμους και έδωσαν ραντεβού στην κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας για να πανηγυρίσουν την μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Ευρωμπάσκετ. Πλην της Ομονοίας, σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας είχαμε πανηγύρια για τη νίκη από όλους τους Ελληνες.

*** Ο Υφυπουργός Πολιτισμού, αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού Γιώργος Ορφανός, έκανε την παρακάτω δήλωση:

"Η Ελληνική ψυχή και το ταλέντο σας καθήλωσαν, ακόμη μια φορά, την ομάδα της Γαλλίας. Ήδη έχετε κερδίσει την εκτίμηση και το θαυμασμό όχι μόνο των Ελλήνων, αλλά ολόκληρου του Ευρωπαϊκού κόσμου του Μπάσκετ. Είμαι βέβαιος ότι και αύριο, στο Μεγάλο Τελικό, θα κάνετε ότι πρέπει, για να ανέβετε στο μεγαλύτερο σκαλί του βάθρου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2005. Σας το Εύχομαι και μαζί μου όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι".

*** Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Κωνσταντίνος Κουκοδήμος, έπειτα από τη μεγάλη νίκη της Εθνικής μας Ομάδας στο Ευρωμπάσκετ δήλωσε τα εξής:

"Ζούμε στιγμές μοναδικές χάρη σε αυτά τα παιδιά που ξαναζωντανεύουν το όνειρο για το Ελληνικό Μπάσκετ. Σήμερα κέρδισε το ομαδικό πνεύμα και η δύναμη της ψυχής. Ό,τι και αν γίνει από εδώ και πέρα είμαστε ήδη νικητές. Εύχομαι καλή επιτυχία και στον τελικό."

News 24/7

24MEDIA NETWORK