Η ΕΟΚ “αποχαιρετά” τον Αντώνη Χρηστέα
Η Ελληνική ομοσπονδία καλαθοσφαίριση εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια ενός ανθρώπου από το χώρο του μπάσκετ.
Συλληπητήρια ανακοίνωση για το θάνατο του Αντώνη Χρηστέα εξέδωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.
Αναλυτικά:
“Το ελληνικό μπάσκετ θρηνεί την απώλεια ενός εργάτη του, του Αντώνη Χρηστέα. Ο παλαίμαχος παίκτης και πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός έφυγε από τη ζωή αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό.
Ήταν το 1968 μέλος της Κυπελλούχου Ευρώπης ΑΕΚ, συμμετείχε στο προπονητικό τιμ της εθνικής εφήβων που το 1995 κατέκτησε το παγκόσμιο πρωτάθλημα, ενώ είχε περάσει από τον πάγκο όλων των μικρών εθνικών ομάδων.
Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΟΚ συλλυπείται τους οικείους του τονίζοντας ότι έφυγε ένας άνθρωπος που είχε αφιερώσει τη ζωή του στο μπάσκετ”.