Η Εθνική έψαχνε ήδη για προπονητή... χθες

Ποιος θα είναι ο νέος ομοσπονδιακός μετά από ένα καλοκαίρι που ο Κώστας Μίσσας πέρασε πολλά; Η ηγεσία της ΕΟΚ οφείλει να βρει άμεσα διάδοχο.

ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ÅËËÁÄÁ - ÑÙÓÉÁ / EUROBASKET 2017 / GREECE - RUSSIA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ÅËËÁÄÁ - ÑÙÓÉÁ / EUROBASKET 2017 / GREECE - RUSSIA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Μίσσας ήταν δεδομένο πως δεν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων στο Ευρωμπάσκετ. Λόγω των άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεών του (επικεφαλής στο γυναικείο τμήμα του Ολυμπιακού) και των όσων επίπονων πέρασε το τελευταίο δίμηνο, αφότου δηλαδή ανέλαβε, είχε ούτως ή άλλως αποφασίσει ν' αποχωρήσει και να παραδώσει σε άλλον τη σκυτάλη.

Ήταν κάτι που είχε γράψει το Contra.gr από τις 5 Σεπτεμβρίου.

Η ΕΟΚ είναι υποχρεωμένη να καταλήξει στον διάδοχο του Μίσσα, ο οποίος πάλεψε να φέρει εις πέρας μια αποστολή αυτοκτονίας, και να στηρίξει πάνω του ένα νέο πρότζεκτ. Διότι θα έχει την πλήρη ευθύνη για να στελεχώσει την εθνική που θα λάβει μέρος στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου χωρίς τους παίκτες από το ΝΒΑ ή την Ευρωλίγκα.

Όλες οι αποφάσεις πρέπει να παρθούν σύντομα, αν δεν έχουν παρθεί ήδη, γιατί το Νοέμβριο υπάρχουν αγώνες. Πλέον δεν μπορεί να ειπωθεί το περιβόητο "παίκτες έχουμε", διότι ούτε απ' αυτούς έχουμε.

Όπως πάντως ανέφερε στο ίδιο κείμενο ο Γιάννης Ψαράκης, "η λογική λέει ότι η ΕΟΚ θα πάει σε μια εκ των Έσω και δοκιμασμένη σε αλλά επίπεδα λύση, δηλαδή αυτή του Ηλία Παπαθεοδώρου ο οποίος μετά το χρυσό με την Εθνική Νέων δήλωσε ότι σταματάει από τις «μικρές εθνικές» αλλά δύσκολα θα αρνηθεί σχετική πρόταση για την ανδρών. Άλλωστε ήταν στα αρχικά πλάνα της Ομοσπονδίας για να είναι ένας εκ των βοηθών του Κωστα Μισσα σε αυτή την Εθνική".

News 24/7

24MEDIA NETWORK