Η φάση που έκανε τον Πρίφτη να διαμαρτυρηθεί

Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για τη διαιτησία μετά το τέλος του Τελικού "κι ας με πουν γραφικό"!

Η φάση που έκανε τον Πρίφτη να διαμαρτυρηθεί

Σε μία και μόνο φάση που κατά τον ίδιο έπαιξε ρόλο στην εξέλιξη του Τελικού στάθηκε ο Δημήτρης Πρίφτης μετά το 68-59 από τον Παναθηναϊκό.

Ποια ήταν; "Στο 58-54 θα πω για μια φάση. Ας με πουν γραφικό, αλλά θα μιλήσω. Εκεί πήρε το ριμπάουντ ο Κάμινγκς, θα μπορούσε να είναι φάουλ με δύο βολές και να γίνει το 58-56. Μετά δεχτήκαμε τρίποντο. Ηταν πολύ καθοριστικό σημείο. Κάποιες φάσεις παίζουν ρόλο".

Κατά τ' άλλα τόνισε: " Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για το τρόπαιο. Συγχαρητήρια στα δικά μας παιδιά. Έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Έδωσαν μεγάλη μάχη ειδικά στην άμυνα. Ήμασταν κακοί στην επίθεση. Δεν είχαμε το μακρινό σουτ με εξαίρεση το τέλος. Είχαμε την ευκαιρία μας.

Απέναντι σε υψηλού επιπέδου άμυνες έχουμε πρόβλημα. Χωρίς μακρινό σουτ έχουμε πρόβλημα. Αν δεν βάλουμε τρίποντα, δεν μπορούμε να ανοίξουμε το σκορ. Πρέπει να βελτιωθούμε όσο μπορούμε στη συνέχεια. Το ότι δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στην επίθεση ήταν άλλο στοιχείο. Τα παιδιά προσπάθησαν πολύ. Η ομάδα έδωσε μάχη αμυντικά. Ο Παναθηναϊκός σε τιμωρεί άμεσα όταν έχεις μικρές ολιγωρίες

Είναι ανασταλτικά και για τους δύο. Εν μέσω πολέμου πρέπει να παίξεις μπάσκετ. Είναι γνωστά και δεδομένα. Τι να κάνουμε όμως;"

News 24/7

24MEDIA NETWORK