Η φωτογραφία του Τάκο Φολ που προκαλεί ευχάριστο 'τρόμο'

O Τάκο Φολ εντυπωσιάζει το κοινό και προκαλεί τρόμο στους γκαρντ των αντίπαλων ομάδων. Και ακόμα δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο σε κάποια ομάδα.

Η φωτογραφία του Τάκο Φολ που προκαλεί ευχάριστο 'τρόμο'
Ο Τάκο Φολ μετά από μια προπόνηση στις εγκαταστάσεις των Μπόστον Σέλτικς AP PHOTO/CHARLES KRUPA

Άλλη μια βραδιά στο Summer League περνούσε σχεδόν βαρετά, σχεδόν αναίμακτα: Οι Σέλτικς περνούσαν αήττητοι από μια αναμέτρηση με το Κλίβελαντ, κερδίζοντας με 89-72, με τον Κάρσεν Έντουαρντς να είναι ο πρώτος σκόρερ με 14 πόντους και τον Ντίλαν Γουάιντλερ να ξεχωρίζει από το Κλίβελαντ με 15 πόντους και πέντε ριμπάουντ. Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι τα δυο από τα τρία draft picks του Κλίβελαντ ήταν έξω με τραυματισμούς.

Όμως αυτή η είδηση μπορεί να περάσει στα ψιλά, μπορεί να γίνει η άχρηστη πληροφορία της ημέρας, διότι εκεί έξω υπήρχε ο Τάκο Φολ, με 12 πόντους, πέντε στα πέντε σουτ εντός παιδιάς (100%) και μια παρουσία κάτι παραπάνω από επιβλητική.  Ο Τάκο παρά το γεγονός ότι δεν έχει γίνει ντραφτ, είναι αρκετά πιθανό να συμπεριληφθεί στο ρόστερ των Σέλτικς. Επίσης είναι πιθανό να καταργήσει τους κανόνες του αθλήματος, να προκαλέσει συσκοτισμό στα γήπεδα, να κακοποιήσει τα όνειρα των γκαρντ που θα προσπαθούν να σκοράρουν με λει απ εναντίον του και όχι μόνο.

Ο Τάκο Φολ ατενίζει τη γη από ύψος 231 εκατοστών. Συγκεκριμένα, ο Τάκο Φολ δεν χρειάζεται να σηκωθεί πολύ για να καρφώσει, ούτε να καν να πηδήξει. Το Bleacher Report έχει συγκεντρώσει στατιστικά του νεαρού αθλητή, του ψηλότερου παίκτη που έχει καταγραφεί στο NBA τα τελευταία 20 χρόνια. Τα στατιστικά που τρομάζουν.

  • Ύψος: 2,31 μέτρα
  • Κιλά: 131
  • Σωματικό λίπος: 6,8%
  • Άνοιγμα χεριών σε πλάγια θέση: 2,49 μέτρα
  • Άνοιγμα χεριών σε όρθια θέση: 3,1 μέτρα

Πρόκειται δηλαδή για έναν παίκτη που όπως έχει γράψει και η Νίκη Μπάκουλη, με το άνοιγμα των χεριών του σε όρθια θέση, μπορεί να περάσει το ύψος της στεφάνης, προφανώς χωρίς να χρειαστεί να κάνει άλμα. Πριν προλάβει καν να γίνει επίσημα παίκτης των Σέλτικς (έχει υπογράψει συμβόλαιο Exhibit A), ο Φολ έχει γίνει ένας από τους πιο δημοφιλείς παίκτες της ομάδας, προκαλώντας διαρκώς συζητήσεις στα social media γύρω από την ικανότητα του να θολώνει το ταβάνι του γηπέδου μπρος στα μάτια του κάθε επιτιθέμενου. Είναι αυτό το μπάσκετ που θέλουμε κύριες και κύριοι; Με παίκτες- ανθρωπόμορφες κολώνες να καταργούν την έννοια του καρφώματος; Προς το παρόν η απάντηση είναι θετική. 

News 24/7

24MEDIA NETWORK