Η γνώμη του Στρέλνιεκς για το μπάσκετ του Σφαιρό ήταν βιτριολική

Δηλητήριο έσταξε ο Γιάνις Στρέλνιεκς, συγκρίνοντας τον τρόπο δουλειάς - παιχνιδιού του Ντέιβιντ Μπλατ με τον αντίστοιχο του Γιάννη Σφαιρόπουλο. Η ατάκα - μαχαιριά του Λετονού και το παράπονο για τον τρόπο χρησιμοποίησής του.

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ - ΟΣΦΠ / EUROLEAGUE / BAMBERG - OLYMPIAKOS / ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ(Α) ΣΤΡΕΛΝΙΕΚΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Γιάννης Σφαιρόπουλος και Γιάνις Στρέλνιεκς EUROKINISSI

Πόσο θα διαφέρει ο Ολυμπιακός του Ντέιβιντ Μπλατ απ' αυτόν του Γιάννη Σφαιρόπουλου;

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς, έχοντας άποψη για τη δουλειά των δύο προπονητών, έχει την απάντηση. Μια απάντηση που δεν θ' αρέσει στον Έλληνα κόουτς. " Με την άφιξη του Μπλατ το μπάσκετ του Ολυμπιακού θα είναι σαν η μέρα μετά τη νύχτα. Πέρυσι ήταν το μπάσκετ το κλασικό, των παλιών χρόνων. Τώρα θα είναι πιο σύγχρονο, πιο αμερικάνικο, πιο γρήγορο και ένας μ' έναν", υποστήριξε σε δηλώσεις που έκανε στην πατρίδα του.

Ο Λετονός γκαρντ μάλιστα άφησε αιχμές για τον τρόπο που χρησιμοποιήθηκε πέρυσι από τον Έλληνα κόουτς, σαν η σχέση τους να μην ήταν αγαστή. " Την προηγούμενη σεζόν δεν έπαιξα σε κανένα από τα παιχνίδια ως πλέι μέικερ. Βέβαια με τις εμπειρίες που έχω στην καριέρα μου, προσαρμόζομαι και παίζω διαφορετικά. Τέτοιες καταστάσεις με ιντριγκάρουν", συμπλήρωσε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK