Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έδειξε τη σωστή ιεράρχηση με προσφορά στις Μουσικές Αγάπης

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός συμμετείχε στο μουσικό challenge The Unplagued Concert της 24MEDIA και με τη δωρεά της για την ενίσχυση του συστήματος Υγείας έδειξε τι είναι πραγματικά σημαντικό και τι όχι.

EUROLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁËÌÐÁ ÂÅÑÏËÉÍÏÕ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROKINISSI SPORTS/ΚΛΟΝΤΙΑΝ ΛΑΤΟ

Η σταδιακή άρση μέτρων που ετοιμάζει η κυβέρνηση από την επόμενη εβδομάδα δεν σημαίνει ότι λήγει ο 'πόλεμος' που έχει ανοίξει η ανθρωπότητα με τον κορονοϊό. Τουναντίον, μία αβλεψία στις μετακινήσεις που θα επιτρέπονται ξανά, μπορεί να προκαλέσει τεράστια προβλήματα στις υγειονομικές υπηρεσίες της Ελλάδας.

Στο μουσικό challenge The Unplagued Concert της 24MEDIA, όπου 16 καλλιτέχνες δέχθηκαν την πρόκληση να τραγουδήσουν unplugged ύστερα από προσωπική πρόσκληση κορυφαίων αθλητών, προπονητών και ανθρώπων του αθλητισμού, ο σκοπός ήταν η συγκέντρωση δωρεών για την οικονομική ενίσχυση του συστήματος Υγείας και όσων συμβάλλουν στη δύσκολη μάχη κατά του κορονοϊού. Κάθε θεατής της εκπομπής είχε τη δυνατότητα να προσφέρει ένα μικρό ή ένα μεγάλο ποσό, όμως αυτή η εκδήλωση δεν αφορούσε μόνο το αναγνωστικό κοινό των sites της 24MEDIA. Αφορούσε τους πάντες.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός τούτη τη στιγμή δεν γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι όσον αφορά την επόμενη μέρα της στη Euroleague. Σαφής απόφαση δεν υπάρχει και τα σενάρια που αναλύει διαρκώς ο Γιάννης Φιλέρης μεταβάλλονται από μέρα σε μέρα. Παρ' όλα αυτά, προτεραιότητα αυτήν την ώρα δεν είναι το μπάσκετ και η επανέναρξη των διοργανώσεων. Προτεραιότητα είναι η εύρυθμη λειτουργία των υγειονομικών υπηρεσιών της χώρας και η ενίσχυσή τους με όποιον τρόπο είναι αυτό εφικτό.

Γι' αυτόν τον λόγο, οι Πειραιώτες ιεράρχησαν τα δεδομένα και κινήθηκαν με βάση τις προτεραιότητες, συμμετέχοντας κι αυτοί στην ενέργεια της 24MEDIA. Η προσφορά τους ανήλθε σε 10.000 ευρώ, όπως ενημέρωσε ο team manager της ΚΑΕ, Χρήστος Μπαφές, χρήματα τα οποία κατατέθηκαν στον ειδικό λογαριασμό του Υπουργείου Οικονομικών που βρίσκεται στην Τράπεζα της Ελλάδας για την αντιμετώπιση του κορονοϊού. Χρόνος για μπάσκετ υπάρχει. Χρόνος για κωλυσιεργία στα πραγματικά σημαντικά πράγματα δεν υπάρχει.

* Στήριξε κι εσύ το Εθνικό Σύστημα Υγείας και τις κοινωνικές δομές που πλήττονται από τον κορονοϊό. Μπες στο site mousikesagapis.gr και κάνε τη δωρεά σου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK