Η "κατάρα" των γκαρντ έφτασε στην Τουρκία

Επιδημία που "εξοντώνει" τους γκαρντ έχει εξαπλωθεί στις ομάδες της Ευρωλίγκας. Πού είναι ο... καθηγητής Λάνγκτον να "κατατροπώσει" τον ιό;

Η "κατάρα" των γκαρντ έφτασε στην Τουρκία

Κάθε ημέρα και ένας νέος τραυματισμός περιφερειακού σε ομάδα της Ευρωλίγκας. Μετά την Μπαρτσελόνα και τον Παναθηναϊκό που έχουν χάσει βασικούς γκαρντ και ψάχνουν στην αγορά για παίκτες, το κακό μάτι έφτασε στην Κωνσταντινούπολη.

Από τη μία ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς της Φενέρμπαχτσε και από την άλλη ο Τζέισον Γκρέιντζερ της Εφές. Δύο σημαντικοί παίκτες τόσο για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς όσο και για τον Βέλιμιρ Περάσοβιτς. Αμφότεροι θα μείνουν εκτός για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, χωρίς ν' αποκλείεται η απουσία τους να ξεπεράσει το εν λόγω διάστημα φτάνοντας τις 20 με 25 ημέρες.

Δεν είναι δηλαδή τα προβλήματά τους αντίστοιχα του Μάικ Τζέιμς ή του Πάου Ρίμπας. Όπως και να 'χει όμως, είναι ένα θέμα η "εξόντωση" των γκαρντ.

Σίγουρα έχουν επιβαρυνθεί άπαντες από το σκληρό πρόγραμμα και απαιτείται προσαρμογή στο νέο καθεστώς. Να γιατί πλέον οι ομάδες καλούνται να έχουν τουλάχιστον 12, ίσως και περισσότερους, ετοιμοπόλεμους παίκτες, και οι προπονητές να λειτουργήσουν ως Ρόμπερτ Λάνγκτον στο Inferno...

News 24/7

24MEDIA NETWORK