Η λέξη-κλειδί που χρησιμοποίησε ο Σφαιρόπουλος για τους παίκτες του

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε με καμάρι στους παίκτες του αμέσως μετά το break στο ΟΑΚΑ ενώ απέφυγε να σηκώσει τους τόνους αναφορικά με τη διαιτησία. Διαβάστε αναλυτικά.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / BASKET LEAGUE / PLAY OFF / 1ος ΤΕΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / BASKET LEAGUE / PLAY OFF / 1ος ΤΕΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

"Για την εικόνα μετά το 15’ πραγματικά ντρέπομαι που είμαι προπονητής αυτής της ομάδας, με τον τρόπο που έπαιξε σήμερα".

Αυτή τη δήλωση είχε κάνει πριν από λίγο καιρό ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά από νίκη του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ επί της Κύμης που συνοδεύτηκε από πολύ άσχημη εμφάνιση και πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν σταθεί ιδιαίτερα σε εκείνα τα λόγια.

Η πίστη πάντως που έχει στην ομάδα του και στους παίκτες των "ερυθρολεύκων" δεν χωράει αμφισβήτηση και αυτό θέλησε να το τονίσει και μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία στον πρώτο τελικό των τελικών και το 75-65 επί του Παναθηναϊκού.

"Πάντα είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου και τον τρόπο που αγωνίζονται", δήλωσε με νόημα ο 50χρονος τεχνικός, στις πρώτες του δηλώσεις μετά τον αγώνα στην κάμερα της Cosmote TV, για να προσθέσει:

"Η σειρά συνεχίζεται, δεν έχει κριθεί τίποτα. Οι παίκτες μου είναι έμπειροι και ξέρουν πως μετράει η τελική έκβαση της σειράς, όχι το 1-0".

Όσον αφορά στο κομμάτι της διαιτησίας που του έγινε σχετική ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου, δεν θέλησε να κάνει ιδιαίτερη τοποθέτηση, παραπέμπτοντας ουσιαστικά στις δηλώσεις που είχε κάνει λίγο προηγουμένως ο Χρήστος Σταυρόπουλος.

"Για τη διαιτησία τι να σας πω, δεν τα έχετε δει; Τα είπε ο κύριος Σταυρόπουλος. Μείναμε συγκεντρωμένοι, ασχοληθήκαμε μόνο με το μπάσκετ και κάναμε αυτά που έπρεπε να κάνουμε. Εμένα με ενδιαφέρει η ομάδα να πηγαίνει καλά, να παίζει σωστά και να κερδίζει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK