Η Μάλορι Ίντενς εμπιστεύεται τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Η κόρη του ιδιοκτήτη των Μπακς ενημέρωσε πως τα 'Ελάφια' δεν ανησυχούν μη χάσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο 'γιατί είναι πιστός'. Ποια είναι η Μάλορι Ίντενς που έχει ως όνειρο να αγοράσει τους Νιου Γιορκ Νικς.

Η Μάλορι Ίντενς κατά τη διάρκεια του ματς Μιλγουόκι Μπακς-Μέμφις Γκρίζλις στις 13 Νοεμβρίου 2017
Η Μάλορι Ίντενς κατά τη διάρκεια του ματς Μιλγουόκι Μπακς-Μέμφις Γκρίζλις στις 13 Νοεμβρίου 2017 AP PHOTO/AARON GASH

Στις 9 του μήνα, οι Μπακς πήγαν στο Γκόλντεν Στέιτ και οι κάμερες έπιασαν το στιγμιότυπο που ακολουθεί.

Σε αυτό ο Στέφεν Κάρι φαίνεται να λέει στον Γιάννη Αντετοκούνμπο 'let's do it' και κάπως έτσι ξεκίνησαν να γράφονται ουκ ολίγα άρθρα, για την απόπειρα του καλύτερου σουτέρ όλων των εποχών να πάρει το Greek Freak στην Καλιφόρνια. Κάτι που απαγορεύεται (δεν επιτρέπεται να μιλούν ΓΙΑ άνθρωπο που έχει συμβόλαιο σε ισχύ -πόσω μάλλον ΣΕ). Κάτι που επισύρει βαριές ποινές αν γίνει 'ανοιχτά' (μετά τις συνεργίες του περασμένου καλοκαιριού το ΝΒΑ έκανε πιο μεγάλες τις συνέπειες του tampering).

O Kάρι διευκρίνισε ότι μιλούσαν για ένα video game και για την ακρίβεια, το PlayerUnknown’s Battlegrounds. Ο Αντετοκούνμπο είπε πως όντως, μιλούσαν για βιντεοπαιχνίδι, αλλά για το ΝΒΑ 2Κ. Mετά εξήγησε πως αστειεύεται. Σου έχουμε αναφέρει εδώ και καιρό τις επιλογές που έχει ο διεθνής Έλληνας: μπορεί να πάρει τα περισσότερα χρήματα (όλων στην ιστορία) ή τίτλο. Όχι και τα δύο.

Το TMZ Sports βρήκε την κόρη του ιδιοκτήτη των Μπακς, Μάλορι Ίντενς σε ένα celebrity game της Καλιφόρνια και τη ρώτησε για όλα όσα διάβασες έως εδώ. Κατ' αρχάς, να σου πω ότι ο λογαριασμός της Μάλορι στο Instagram δείχνει πως εκτός της Ελλάδας, δεν πρέπει να κάνει κρύο και εκεί όπου ζει (δηλώνει ως 'έδρα' τη Νέα Υόρκη). Σύμφωνα με το αμερικανικό Elle, η κόρη του Ουές Ίντενς είναι 23 χρόνων (γεννήθηκε στις 18/4 του 1996), έχει ύψος 1.75, είναι απόφοιτος του Princeton και εργαζόταν μέχρι πρότινος ως μοντέλο (για πρακτορείο του Λος Άντζελες). Είναι ακτιβίστρια (στηρίζει ό,τι αφορά τα δικαιώματα των γυναικών). Το 2014, όταν έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο πλευρό του πατέρα της (στο ΝΒΑ draft), ο δημοσιογράφος Κρις Σέρινταν είχε γράψει πως 'μια μέρα θα γίνει η σύντροφος-τρόπαιο κάποιου'. Η Μάλορι του απάντησε μέσω Twitter πως 'για λόγους σαφήνειας, αυτό που ενώνει το 'τρόπαιο, γυναίκα, κόρη' και το “Girlfriend” είναι το 'γυναίκα=κτήμα', σωστά;.

Το 2015 είχε πει σε podcast (Source Says) πως όνειρο της είναι να αγοράσει τους Νικςκαι δεν χρειάζεται να αλλάξω ομάδες. Ο πατέρας μου μπορεί να κρατήσει τους Μπακς”. Ο πατέρας της έχει και το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών και της Άστον Βίλα (από τον Ιούλιο του 2018). Κυρίως έχει επιχείρηση επενδύσεων (ανήκει στους συνιδρυτές), με έσοδα 1.000.000.000 το 2016. Έχει και άλλα τρία παιδιά. Η Μάλορι είναι η βενιαμίν της οικογενείας.

Στο θέμα μας

Σε ερώτηση για την κουβεντούλα των Κάρι και Αντετοκούνμπο, η κληρονόμος είπε πως “είναι απλά φίλοι. Σέβονται το παιχνίδι, αν και δεν νομίζω ότι ο Γιάννης παίζει video games”. Συζήτησε κάποιος εκ των αφεντικών του Μιλγουόκι με το Greek Freak, μετά το ματς με τους Ουόριορς; “Δεν χρειάζεται να το κάνουμε. Είναι πιστός”. Δεν φοβούνται μην τον χάσουν; “Η ζωή είναι καλή στο Μιλγουόκι τώρα. Η ομάδα νικά και όλοι είναι ευτυχισμένοι”.

Οι Μπακς έχουν το καλύτερο ρεκόρ, με την ολοκλήρωση του πρώτου μισού της regular season (36-6, με τους δεύτερους Λέικερς να 'χουν 33-8) και ο Αντετοκούνμπο μετρά 29.8 πόντους, 12.8 ριμπάουντ, 5.5 ασίστ, 1.2 κλεψίματα και 1.1 τάπες ανά αγώνα. Έχει κάνει και κάτι που δικαιολογεί τον όρο 'freak', όπως έγραψε το Clutch Points: είναι ο μόνος παίκτης, μετά το 1982, που δίνει 37 πόντους και 9 ριμπάουντ ανά αγώνα, σε 21 λεπτά συμμετοχής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK