Η Μπαρτσελόνα έκανε δικό της τον Βεζένκοφ

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ θα συνεχίσει στην καριέρα του στην Μπαρτσελόνα. Οι "μπλαουγκράνα" πλήρωσαν τη ρήτρα στον Άρη και τον έκαναν δικό τους.

Η Μπαρτσελόνα έκανε δικό της τον Βεζένκοφ

Πιάνει Βαρκελώνη ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ! Η Μπαρτσελόνα, που είχε εκφράσει από καιρό το ενδιαφέρον της, ήρθε σε συμφωνία με τον Άρη για την αγορά των δικαιωμάτων του Βούλγαρου φόργουορντ και μία από τις "καυτές" υποθέσεις του καλοκαιριού φτάνει στο τέλος της.

Κατά πληροφορίες, οι "μπλαουγκράνα" κατέβαλαν τη ρήτρα των 250.000 ευρώ και απέκτησαν τον Βεζένκοφ, ο οποίος θα ολοκληρώσει τις συζητήσεις για το δικό του συμβόλαιό του, διάρκειας τεσσάρων ετών, και θα υπογράψει.

Ο ρόλος του Κρέους

Ο 20χρονος άσος είχε εκφραστεί με θέρμη για την προοπτική να παίξει στην Μπαρτσελόνα. Ιδίως από τη στιγμή που απέσυρε τη συμμετοχή του από το ντραφτ, κρίνοντας πως του χρόνου οι πιθανότητες για ένα καλό πλασάρισμα θα είναι περισσότερες.

Τον Βεζένκοφ στην Μπαρτσελόνα ήθελε πολύ ο Κίκι Κρέους. Ο τεχνικός διευθυντής των Καταλανών είχε κάνει αρκετά ταξίδια στην Ελλάδα, αναλαμβάνοντας προσωπικά την υλοποίηση της υπόθεσης. Η οποία στο τέλος είχε αίσια έκβαση.

Ο νεαρός φόργουορντ ήταν μήλον της έριδος για αρκετές ομάδες, μεταξύ των οποίων ο Παναθηναϊκός, αλλά ήταν αυτή που κέρδισε τη μάχη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK