Η Μπαρτσελόνα πληρώνει (κυριολεκτικά) τα λάθη του παρελθόντος

Γιατί η Μπαρτσελόνα δεν έκανε ποτέ πρόταση στον Μάλκολμ Ντιλέινι; Την απάντηση την έδωσε ο πιο κοντινός σ' αυτήν ρεπόρτερ...

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Ναβάρο Μπαρτσελόνα EUROKINISSI

Η απόφαση του Μάλκολμ Ντιλέινι να παίξει στην Κίνα ξένισε πολλούς. Μα καλά, ενώ είχε την προσφορά της Μπαρτσελόνα, προτίμησε ένα υποδεέστερο πρωτάθλημα;

Μάλλον δεν τα είχαν μάθει καλά. Διότι αποδείχθηκε ότι ο Αμερικάνος γκαρντ ουδέποτε έλαβε επίσημη πρόταση από τους "μπλαουγκράνα" και η καλύτερη που είχε ήταν της Εφές.

Νέα κατραπακιά!

Ο Χοσέ Ιγνάσιο Ουγκέτ, ο ρεπόρτερ της Mundo deportivo, το εξήγησε όλο αυτό.

Η διοίκηση των Καταλανών αποφάσισε περικοπές τούτο το καλοκαίρι για ν' απαλλαγεί από τα "βάρη" του παρελθόντος. Αφού δεν πείσθηκε ν' αναλάβει ο Γιασικεβίτσιους, κρίθηκε αναγκαίο να γίνει μία και μόνο οικονομική υπέρβαση. Αυτή που αφορούσε τον Κρις Σίνγκλετον.

Γιατί αλήθεια αποκτούνται παίκτες όπως ο Πάνγκος, ο Κούριτς, ο Πούστοβι; Γιατί έφυγε ο Κόπονεν; Γιατί ανανέωσε ο Τόμιτς; Διότι στόχος των διοικούντων είναι να "καλύψουν" τα ανοίγματα που δημιουργήθηκαν από παλιότερες χρήσεις. Το συμβόλαιο του Ράις, που πληρωνόταν για να παίζει στη β' ομάδα, τις αποζημιώσεις σε Μπαρτζώκα ή το Αλόνσο.

Για να καθησυχάσουν τον κόσμο λένε πως το διαθέσιμο μπάτζετ είναι στα ίδια επίπεδα με πέρυσι. Πάνω-κάτω στα 35 εκατομμύρια. Είναι η μισή αλήθεια όμως, αφού για νέα συμβόλαια δεν ξοδεύονται τα ίδια με προηγούμενες χρονιές. Υπάρχει φειδώ... Αν βγει σε καλό, ο χρόνος, οι επόμενες επιλογές και η πορεία στην Ευρωλίγκα θα δείξει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK