Η ομάδα - έκπληξη που θέλει τον Λέοναρντ και "ξεγυμνώνεται" για χάρη του!

Φαίνεται πως οι δυο μπασκετικοί πόλοι του Λος Άντζελες έχουν αντίπαλο στη μεταξύ τους μάχη για την απόκτηση του Καουάι Λέοναρντ.

San Antonio Spurs forward Kawhi Leonard (2) drives around Brooklyn Nets guard Caris LeVert (22) during the first half of an NBA basketball game, Tuesday, Dec. 26, 2017, in San Antonio. (AP Photo/Eric Gay)
Καουάι Λέοναρντ AP PHOTO/ERIC GAY

Λέικερς και Κλίπερς φαντάζουν τα δύο φαβορί για την... υπογραφή του Καουάι Λέοναρντ από τη στιγμή που έγινε γνωστή η απαίτησή του να φύγει από τους Σπερς με ανταλλαγή.

Ο 26χρονος σμολ φόργουορντ έχει γεννηθεί στην "πόλη των αγγέλων", θέλει να γυρίσει στα... πάτρια και οι δυο ομάδες μπορούν αναμφίβολα να του προσφέρουν αυτό που θέλει, μετά από ένα χρόνο απραξίας!

Επειδή όμως πολλά εξαρτώνται από τις προθέσεις των Μπιούφορντ - Πόποβιτς, ας μην ξεγράψουμε τους... Σανς. Οι οποίοι προτίθεται να προσφέρουν "γη και ύδωρ" για ν' αποκτήσουν τον Λέοναρντ στην παρούσα φάση. Έστω και για ένα χρόνο, αφού το 2019 θα είναι free agent.

Πώς μεταφράζεται αυτό; Με το No1 του ντραφτ! Το οποίο μπορεί με κάποιες άλλες προσθήκες ν' αποτελέσει δελεαστικό πακέτο για τους Σπερς.

Στο Σαν Αντόνιο ξέρουν ότι τον Λέοναρντ τον έχουν χάσει. Να μεταπεισθεί αποκλείεται, ως εκ τούτου θα πρέπει να κοιτάξουν το μέλλον τους. Με αποτέλεσμα μια γεμάτη 20ετία μετά τις βάσεις για την ομάδα που παρέδωσε μαθήματα μπάσκετ και κυριάρχησε εν πολλοίς στο ΝΒΑ να βρίσκονται ξανά στο ίδιο σταυροδρόμι: των μεγάλων αποφάσεων.

Οι Σανς κυνηγούν καιρό ένα σούπερ σταρ, αλλά το Φίνιξ ελκυστικός προορισμός για σούπερ σταρ δεν είναι. Πάλεψαν πέρυσι για τον Ίρβινγκ, αλλά έχασαν εύκολα. Εφέτος ευελπιστούν σε διαφορετική εξέλιξη.

Ο Λέοναρντ ενστάσεις δεν θα μπορεί να προβάλει από τη στιγμή που δεσμεύεται με συμβόλαιο και έχει ζητήσει να φύγει. Ίσως δηλαδή χρειαστεί να κάνει ένα χρόνο υπομονή προτού καταλήξει στο Λος Άντζελες.

Πάντως η υπόθεση έχει πολύ ψωμί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK