Η οπτική του Πάτρικ Γιανγκ για τη σχέση του με τον Ολυμπιακό είναι διαφορετική

Ο Πάτρικ Γιανγκ θέλει να πει τις δικές του "αλήθειες" για το σοβαρό τραυματισμό του, την ευκαιρία (που δεν είχε) στον Ολυμπιακό και τον Βασίλη Σπανούλη.

Η οπτική του Πάτρικ Γιανγκ για τη σχέση του με τον Ολυμπιακό είναι διαφορετική

Ήρθε ως το "θηρίο" που θα χαρίσει οντότητα στη φροντ λάιν του Ολυμπιακού, αλλά εξελίχθηκε σε μεταγραφή-φιάσκο. Διότι ο Πάτρικ Γιανγκ, ταλαιπωρημένος από το τραυματισμένο γόνατό του και όσα το πρόβλημα αυτό έφερε, δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση ν' ανταποκριθεί σε απαιτήσεις και προσδοκίες που συνόδευαν την προ διετίας συμφωνία του με την ελληνική ομάδα.

Ο ίδιος ο Αμερικανός, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Sportime, υποστήριξε ότι δεν υπήρχαν φοβίες, ήταν απλώς θέμα σώματος, με αποτέλεσμα να μην γυρίσει στη δράση όπως θα ήθελε. " Η επιστροφή μου από έναν μεγάλο τραυματισμό ήταν πολύ πίο σκληρή από ότι μπορεί να το φανταστεί ο καθένας, γιατί πρέπει να ανακατασκευάσεις το σώμα σου για να κάνεις τα πάντα ξανά. Και μπορείς να παίξεις σε 9 μήνες, αλλά μπορεί να χρειαστείς πολύ περισσότερο για να είσαι ο ίδιος όπως πριν. Το πρόβλημα μου ήταν ότι ο μηνίσκος μου δεν θεραπεύτηκε σωστά και δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα με το μυαλό μου. Έδωσα όλη μου την προσπάθεια, αλλά το σώμα μου δεν μπορούσε να ακολουθήσει".

Ο Γιανγκ άφησε να εννοηθεί πως δεν υπήρξε ποτέ ισότιμο μέλος στον Ολυμπιακό, ότι υπήρξε διαφορετική αντιμετώπιση από το σταφ, λέγοντας πως " ένιωσα να σαν μην είχα ποτέ δίκαιη ευκαιρία στο δεύτερο έτος μου. Ο Μπιρτς κι ο Μιλουτίνοφ έπαιζαν σπουδαία, έτσι δεν έπαιζα ενώ έπρεπε ακόμα να δουλέψω πολύ στο γυμναστήριο. Ήταν μία πολύ δύσκολη κατάσταση. Ωστόσο αυτό που δεν σε σκοτώνει σε καθιστά ισχυρότερο. Το καλό είναι ότι είμαι νέος κι έχω πολύ μπάσκετ ακόμη να παίξω στη ζωή μου".

Πάντως κρατάει τη συναναστροφή του με τον Βασίλη Σπανούλη, διότι είναι " ένα μοντέλο ανθρώπου στο ρόλο του οικογενειάρχη και του επαγγελματία. Ήταν τιμή μου να δω το μεγαλείο του να είμαι συμπαίκτης του. Τον αγαπώ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK