Η προκλητική φράση που έγραψε ο Ντουράντ στα sneakers του

Το Instagram ψάχνει να βρει γιατί ο Κέβιν Ντουράντ έγραψε 'easy money' στα sneakers του. Οι περισσότεροι δίνουν πιθανότητες στο να τρολάρει ο άσος του Μπρούκλιν όσους τον χρυσοπληρώνουν για να κάθεται.

O Κάιρι Ίρβινγκ και ο Κέβιν Ντουράντ παρακολουθούν τη δράση του β`ημιχρόνου στο παιχνίδι ανάμεσα στους Μπρούκλιν Νέτς και Νιου Όρλεανς Πέλικανς.
O Κάιρι Ίρβινγκ και ο Κέβιν Ντουράντ παρακολουθούν τη δράση του β`ημιχρόνου στο παιχνίδι ανάμεσα στους Μπρούκλιν Νέτς και Νιου Όρλεανς Πέλικανς. AP PHOTO/MARY ALTAFFER

Ο Κέβιν Ντουράντ βρίσκεται στο ρόστερ των Μπρούκλιν Νετς και προσπαθεί να ολοκληρώσει την αποθεραπεία του και να επανέλθει στην ενεργό δράση. Παράλληλα έχει άπλετο χρόνο για να εμφανίζεται στην τηλεόραση και να μοιράζεται prime time χρόνο με προσωπικότητες όπως ο Στίβεν Σμιθ και να διηγείται στιγμές από τη θητεία του στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, που συνοδεύτηκε από πολλές διαφωνίες και κόντρες, ακόμα και εντός παρκέ.

Πρόσφατα, η παρουσία του στο γήπεδο των Μπρούκλιν Νετς με customised Nike Cortez, πάνω στα οποία είχε γράψει 'Easy Money' δημιούργησε έντονες συζητήσεις και πολλά ενημερωτικά σε σχολιαστές του Instagram. Κάποιοι ερμήνευσαν το μήνυμα ως μια δήλωση του Ντουράντ για τη 'χαλαρότητα' της καθημερινότητας ενός αθλητή όπως εκείνος, που πληρώνεται για να γυμνάζεσαι, απέχοντας από την ενεργό δράση. Κάποιοι άλλοι τον προέτρεψαν να πάρει μια γόμα και να σβήσει αμέσως αυτό το μήνυμα για να αποφύγει το online ρεζιλίκι. Τι θέλει να πει ο Κέβιν Ντουράντ τελικά;

News 24/7

24MEDIA NETWORK