Η πρόβλεψη που γκρεμίζει τους Μπακς από τον θρόνο του πρωταθλητή

Μια στοιχηματική πρόβλεψη ανατρέπει το φαβορί του φετινού NBA. Μπορεί ο Λεμπρόν Τζέιμς να αφήσει νοκ αουτ τον Γιάννη Αντετοκούνμπο;

O Γιάννης Αντετοκούνμπο προσπαθεί να αποφύγει το μαρκάρισμα του Λεμπρόν Τζέιμς, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Μπακς-Λέικερς, της 19ης Δεκεμβρίου 2019
O Γιάννης Αντετοκούνμπο προσπαθεί να αποφύγει το μαρκάρισμα του Λεμπρόν Τζέιμς, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Μπακς-Λέικερς, της 19ης Δεκεμβρίου 2019 AP PHOTO/MORRY GASH

H κανονική σεζόν του NBA πλησιάζει προς το τέλος της και παραμονές του All-Star Game βγήκαν οι πρώτοι στοιχηματικοί προβοκάτορες με προβλέψεις για τον τίτλο του πρωταθλητή της φετινής σεζόν, λαμβάνοντας υπόψιν το ρεκόρ νικών-ηττών κάθε ομάδας και επί μέρους στοιχεία, όπως το υπόλοιπο του προγράμματος εντός-εκτός έδρας αγώνων κάθε ομάδας, αλλά και το πώς διαμορφώθηκαν τα ρόστερ μετά και τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Το βέβαιο είναι πως σύμφωνα με τις στοιχηματικές προβλέψεις, η μάχη για το πρωτάθλημα θα είναι στήθος με στήθος και θα έχει απρόβλεπτο νικητή.

King Lebron vs King Giannis (και ο Καγουάι Λέοναρντ στη μέση)

Το Bleacher Report Betting δίνει φαβορί τους Λέικερς και στέλνει τους Μπακς μεταξύ 2ης και 3ης θέσης. Σε συνδυασμό με στοιχεία από το site tankathon.com γίνεται σαφές ότι το πρόγραμμα των Λέικερς στους εναπομείναντες 28 αγώνες είναι ελάχιστα πιο ευνοικό από εκείνο των Μπακς, με την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο να καλείται να αντιμετωπίσει 3 φορές τους Τορόντο Ράπτορς και 2 τους Μπόστον Σέλτικς, σε έναν όμιλο ομάδων με συνολικό ποσοστό νικών που ξεπερνά το 52%. Οι Λέικερς, από την πλευρά τους, θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μια (θεωρητικά) εύκολη πεντάδα νικών από τις διπλές αναμετρήσεις με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, τους Ατλάντα Χοκς και τους Πέλικανς της Νέας Ορλεάνης, παίζοντας με ομάδες των οποίων το συνολικό ποσοστό νικών αγγίζει μόλις το 48,7%.

Η πρόβλεψη που γκρεμίζει τους Μπακς από τον θρόνο του πρωταθλητή

Από τον συνδυασμό προβλέψεων του Fan Duel Sportsbook και του Draft Kings Sportsbook, επίσης η θέση του πρωταθλητή φαίνεται να μετατοπίζεται προς Λος Άντζελες.

Η πρόβλεψη που γκρεμίζει τους Μπακς από τον θρόνο του πρωταθλητή

To Sports Betting Dime δίνει επίσης μια σχεδόν όμοια εικόνα, τοποθετώντας παρ' όλα αυτά τους Μπακς αρκετά πιο κοντά στη θέση του φαβορί, ενώ το Oddschecker τους δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, δίνοντας όμως και ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά τους Λος Άντζελες Κλίπερς.

Αξίζει πάντως να αναφέρουμε ότι και στην έδρα των Λέικερς, το στοιχηματικό site Vegasinsider δίνει ως απόλυτο φαβορί για το πρωτάθλημα, τους Κλίπερς του Καγουάι Λέοναρντ, σε ένα ακόμα rollercoaster προβλέψεων και υποθέσεων που μόνο θεωρητικά μπορεί να πλησιάσει την καθημερινότητα του NBA, όπου οι Μπακς παραμένουν η κορυφαία ομάδα, με σερί νικών-ηττών 46-8. Ο μόνος που έχει μια πραγματική δυνατότητα να αρπάξει το πρωτάθλημα από τα χέρια του Greek Freak είναι ο Τζέιμς.

Η πρόβλεψη που γκρεμίζει τους Μπακς από τον θρόνο του πρωταθλητή

News 24/7

24MEDIA NETWORK