Η πτώση του Μάρκοβιτς

Ο Νίκολα Μάρκοβιτς είχε 10,3 πόντους μέσο όρο κατά το διάστημα που δεν έπαιζαν οι Βασιλειάδης και Σχορτσανίτης ενώ απέναντι σε Απόλλωνα Πατρών και Λαύριο είχε συνολικά μόλις δύο πόντους.

Η πτώση του Μάρκοβιτς

Απέναντι σε Ολυμπιακό, Λιμόζ, Ρέθυμνο, Κολοσσό, Παναθηναϊκό και Αρκαδικό δεν αγωνίστηκε ούτε ο Κώστας Βασιλειάδης, ούτε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης και έτσι κάποιοι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν πιο δραστήριο ρόλο αναφορικά με το επιθετικό κομμάτι. Ενας από αυτούς ήταν ο Νίκολα Μάρκοβιτς ο οποίος στα συγκεκριμένα έξι ματς (στα οποία έλειψαν μαζί ο Βασιλειάδης και ο "Σόφο" λόγω τραυματισμών) είχε 10,3 πόντους μέσο όρο. Με την επιστροφή των δύο παικτών (αγωνίστηκαν κόντρα σε Απόλλωνα και Λαύριο), ο Σέρβος φόργουορντ έχει "πέσει" πολύ όσον αφορά το σκοράρισμα.

Απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών και το Λαύριο, ο Μάρκοβιτς είχε συνολικά μόλις δύο πόντους (υπάρχει δηλαδή μεγάλη πτώση σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα). Κόντρα στην ομάδα του Κώστα Μέξα δεν επιχείρησε ούτε ένα σουτ σε 16 λεπτά συμμετοχής ενώ απέναντι στο σύνολο του Χρήστου Σερέλη είχε 1/5 δίποντα και 0/4 βολές σε 19 λεπτά συμμετοχής. Να σημειωθεί πως ο Σέρβος στο πρωτάθλημα έχει 7,2 πόντους μέσο όρο, o oποίος βελτιώθηκε κατά το διάστημα που δεν αγωνιζόταν ο Σχορτσανίτης (έτσι υπήρχε η δυνατότητα ο Σέρβος να πάρει περισσότερες προσπάθειες κοντά στο καλάθι).

News 24/7

24MEDIA NETWORK