Η Ρεάλ γλίτωσε από του... (δανεικού) Καμπάτσο τα δόντια

Ακόμη ψάχνουμε το λόγο που στη Ρεάλ Μαδρίτης παίζει ο Ντοντέι Ντρέιπερ και όχι ο Φακούντο Καμπάτσο!

Η Ρεάλ γλίτωσε από του... (δανεικού) Καμπάτσο τα δόντια
Ρεάλ Καμπάτσο

Ο Σέρχιο Γιουλ τρέχει και σουτάρει μέχρι να του βγει η γλώσσα. Και είναι υπέροχος. 23 πόντους με 4/7 τρίποντα και 5 ασίστ είχε στο 93-86 της Ρεάλ επί της Μούρθια στη Μαδρίτη.

Τι συμβαίνει όμως πίσω από τον Ισπανό σούπερ γκαρντ; Ο Πάμπλο Λάσο έχει στον "άσο" τον περιορισμένων δυνατοτήτων Ντοντέι Ντρέιπερ και τον "άγουρο" ακόμη Λούκα Ντόντσιτς. Μισός και μισός δηλαδή που κάνουν έναν κανονικό. Τη στιγμή που ο Φακούντο Καμπάτσο έχει δοθεί (ξανά) δανεικός στην πρώην ομάδα του Φώτη Κατσικάρη και νυν του Όσκαρ Κιντάνα.

Ο Αργεντίνος πόιντ γκαρντ, δαίμονας στο παρκέ, είχε ένα έξτρα κίνητρο να παίξει καλά κόντρα στους "μερένγκες" που τον "έκοψαν" για δεύτερο σερί καλοκαίρι. Εξ ου και τέλειωσε το ματς με 19 πόντους από 3/9 δίποντα, 3/7 τρίποντα, 4/4 βολές, 6 ριμπάουντ και 14 ασίστ!

Ούτε 8 ή 10, αλλά 14! Από τις 20 της ομάδας του. Η οποία λίγο έλειψε να κάνει τη μεγάλη έκπληξη στη Μαδρίτη. Η Ρεάλ πάντως γλίτωσε κάνοντας το 3/3 (έχει κάνει ρεπό).

Το απόλυτο μαζί με Τενερίφη και Μπιλμπάο. Άλλη μία πρώην ομάδα του Κατσικάρη, η οποία έβαλε 92 πόντους στην Μπαρτσελόνα, οι 25 (5/7 τρίποντα) εκ των οποίων δια χειρός Άλεξ Μουμπρού! Ενός πρώην Καταλανού. Άλλους τόσους δέχθηκε η άμυνα των "μπλαουγκράνα" από τον Σκοτ Μπάμφορθ. Με τέτοιες άμυνες δεν φτάνουν στο σύνολο του Μπαρτζώκα οι 29 πόντοι - 6 ασίστ του Ταϊρές Ράις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK