ΜΠΑΣΚΕΤ

Η συγγνώμη του Αρτέστ

O Ρον Αρτέστ χτύπησε με απίστευτης δύναμης αγκωνιά τον Τζέιμς Χάρντεν των Θάντερ αλλά στη συνέχεια έσπευσε να απολογηθεί δημοσίως.

Η συγγνώμη του Αρτέστ

Η αλήθεια είναι ότι η αγκωνιά του Ρον Αρτέστ (ή Metta World Peace αφού έχει αλλάξει τ’ όνομά του) στον Τζέιμς Χάρντεν στον αγώνα των Λέικερς με τους Θάντερ προκάλεσε αλγεινή εντύπωση ακόμη και στους φίλους των “λιμνανθρώπων”.

Ο Αμερικανός φόργουορντ, ο οποίος δεν συμπεριφέρεται για πρώτη φορά ανώριμα μέσα στα παρκέ, εισπράττοντας το κλίμα δυσαρέσκειας έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη για την πράξη του.

Χαρακτηριστικά τόνισε: “Ημουν ενθουσιασμένος από το κάρφωμά μου, πραγματικά ενθουσιασμένος. Δεν ήταν ηθελημένο χτύπημα. Ελπίζω να είναι καλά ο Τζέιμς. Ηδη ζήτησα συγγνώμη τόσο από την ομάδα των Θάντερ όσο και από τον ίδιο προσωπικά”.

Αργότερα στο twitter ο Αρτέστ έγραψε: “Μόλις είδα το πανηγυρισμό μου σε βίντεο. Ηταν υπερβολικός. Ούτε καν τον είδα τον Τζέιμς. Θεέ μου είναι πραγματικά άσχημο”.

Οσο και αν ζητά συγγνώμη βέβαια ο άσος των Λέικερς, την “καμπάνα” από το ΝΒΑ δεν πρόκειται να την γλιτώσει. Ηδη στα αμερικανικά ΜΜΕ γίνεται λόγος για τιμωρία πέντε αγώνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ