ΜΠΑΣΚΕΤ

Η συζήτηση με τον Σπύρο Καβαλιεράτο

Ο Σπύρος Καβαλιεράτος ανέλυσε τις μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού στο LIVE CHAT με τους αναγνώστες του Contra.gr, μίλησε για τον Οθέλο Χάντερ και τον Κάρλον Μπράουν, σχολίασε την Εθνική Νέων Ανδρών στο Ευρωπαϊκό της Κρήτης.

Η συζήτηση με τον Σπύρο Καβαλιεράτο

Η συζήτηση με τον Σπύρο Καβαλιεράτο

12:47

Καλό μεσημέρι σε όλους. Ετοιμος για να απαντήσω σε όσες ερωτήσεις περισσότερες μπορώ

12:50

Να αρχίσω με μια είδηση που προέκυψε από την Ευρωλίγκα και αφορά το μέλλον της διοργάνωσης. Συζητήθηκε λοιπόν το Financial Fair Play που εφαρμόζεται στο ποδόσφαιρο, ώστε να μην υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός. Και ίσως από την επόμενη σεζόν να εφαρμοστεί. Να μην μπορούν να ξοδεύουν οι ομάδες περισσότερα από τα έσοδά τους. Κι αν συμβεί αυτό, θα επηρεάσει πολύ μπάτζετ και αμοιβές παικτών, κυρίως σε Τουρκία και Ισπανία.

12:50

mimis : Spiro kalispera nauagio kai me ton brown twra ti ginetai?

12:51

mimis : Μετά το ναυάγιο με τον Μπράουν ο Ολυμπιακός αλλάζει πλάνο. Δεν πρόκειται να κυνηγήσει γκαρντ, αλλά ο επόμενος στόχος είναι ο Μίτσοφ. Παίζει από το 2 ως το 4 και από τη στιγμή που προτάθηκε και είναι εφικτή η απόκτησή του, ο Μπαρτζώκας τον θέλει στην ομάδα του.

12:52

jerry : Κατ αρχάς τους παίκτες πρέπει να τους επιλέγουν οι προπονητές. Δεύτερον, τους θεωρείς παίκτες για το επίπεδο του Ολυμπιακού; Αν τους θεωρείς, μάλλον έχεις μείνει στον Ολυμπιακό του 2004

12:53

jerry : σπυρο μπορεις να μου εξηγησεις πως εγινε απ’τον ντιλεινι και τον τζερελς να καταληξει ο ολυμπιακος στον μιτσοφ; ενταξει δεν λεω σχετικα καλος παικτης αλλα δεν μπορει να σταθει διπλα στον σπανουλη νομιζω

12:57

jerry : Ο Ολυμπιακός έθεσε ως πρώτο στόχο τον Ντιλέινι και μετά τον Μπράουν. Ηθελε ενισχυμένη περιφέρεια ο Μπαρτζώκας. Ο ένας προτίμησε τα πολλά λεφτά της Λοκομοτίβ, ο άλλος ήθελε εγγυημένο χρόνο συμμετοχής. Στην πορεία προτάθηκε ο Μίτσοφ και άλλαξε το πλάνο. Παίζει σε όλες τις θέσεις, κάνει πολλές δουλειές, αλλά δεν είναι σκόρερ. Είναι ξεκάθαρο πως θα πάει με άλλη φιλοσοφία ο Ολυμπιακός, σε σχέση με την αρχή του καλοκαιριού. Και θα το κάνει επειδή οι παίκτες που υπάρχουν στην αγορά από περιφερειακούς δεν ταιριάζουν σε αυτό που θέλει ο προπονητής. 

12:57

νικος : καλημερα..ο petway θα παραμεινει?

12:57

νικος : Ναι, ο Πέτγουεϊ θα παραμείνει στον Ολυμπιακό.

12:57

superior : καλησπερα σπυρο,υπαρχει θεμα μιτσοφ στον ολυμπιακο η απλως εχει προταθει??

12:58

superior : Ναι, υπάρχει θέμα Μίτσοφ, είναι ο βασικός στόχος του Ολυμπιακού πλέον.

12:59

PANOS SASS : Σπύρο καλημέρα, ακούω σήμερα για Μίτσοφ. Είναι ο τύπος του παίκτη που χρειαζόμαστε; Χρειαζόμαστε μήπως και ένα πιο ψηλό κορμί από του παίκτες που έχουμε τώρα στο 5; Να είσαι καλά

13:00

PANOS SASS : Δεν έψαχνε για ψηλό ο Ολυμπιακός, για γκαρντ έψαχνε. Και από γκαρντ παίρνει φόργουορντ, αυτή είναι η διαφορά στην προκειμένη περίπτωση. Τώρα στους ψηλούς, η τριάδα έχει κλείσει. Ντάνστον, Χάντερ, Καββαδάς στο “5”.

13:01

rodmanoulis : Γνωρίζετε αν ο Γιάννης Αντετοκουμπο ειναι στην προεπιλογή για την εθνική? Αν ναι προκειται για μπασκετικο έγκλημα Μιλάμε για έναν παίκτη με τρομερό potential ο οποίος όμως έχει χτυπητέ αδυναμίες (σουτ μετά απο τρίπλα, αδύναμο κορμό, παιχνίδι με πλάτη κτλ), είναι τραγικό μετά από μια σχετικά καλή rookie χρονιά να του κόβεις την off-season στη μέση για να έρθει σε μια εθνική στην οποία μάλιστα δεν μπορεί ακόμα να προσφέρει

13:02

rodmanoulis : Δεν έχει ανακοινωθεί η προεπιλογή, αλλά έγκλημα μπασκετικό θα ήταν να μην κληθεί, όχι να κληθεί. Και θεωρώ ότι πρέπει να είναι και στην 12αδα.

13:03

stauros : σπυρο καλησπερα ξερεις σε ποιο σταδιο βρισκονται οι συζητησεις με μιτσοφ.πιστευεις πως θα τον παρει.ευχαριστω

13:04

stauros : Δεν έχει σημασία το στάδιο των διαπραγματεύσεων, αλλά το γεγονός ότι είναι ο πρώτος στόχος πλέον. Και νομίζω ότι θα αποκτηθεί.

13:04

Panagos : Αυτή η κίνηση με Μίτσοβ μοιάζει έξυπνη. Ειδικά στην επίθεση θα βοηθάει πολύ τη κίνηση της μπάλας για το καλό και ελεύθερο σουτ και είναι κάτι κοντινό στο Πέρπε σε ό,τι αφορά τη ποικιλία του επιθετικού παιχνιδιού του. Λεφτά υπάρχουν για το συμβόλαιό του; Είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον;

13:06

Panagos: Ναι, είναι υπαρκτό το ενδιαφέρουν και εφικτή η απόκτησή του.

13:07

Andreas : Σπύρο καλημέρα, εάν έχεις ενημέρωση πες μας ποιον παίκτη βλέπει – θέλει ο Μπαρτζώκας για να κλείσει τα guard, δεδομένης της άρνησης DELEANY KAI BROWN. Αληθεύει ότι θα κινηθεί και για Bramos μετά το summer league?

13:08

Andreas : Ο Ολυμπιακός δεν θα πάει για γκαρντ, αλλά για τον Μίτσοφ, που παίζει 3 και 4 και σε ψηλά σχήματα στο 2. Και θέμα Μπράμου δεν παίζει προς το παρόν.

13:09

nektar : geia sas me ton micov ti ginetai?

13:10

nektar : Είναι ο επόμενος στόχος του Ολυμπιακού και οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη.

13:11

gate 7 : την γνωμη σ για χαντερ σπυρο πεσ μασ σπυρο.

13:12
gate 7 : Την έχω καταγράψει και στο σχόλιό μου στο σάιτ, είναι ένας εργάτης που θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό να παίξει άμυνα με αλλαγές και έχει ικανότητα στο πικ εντ ρολ στην επίθεση.
13:12

ΧΡΗΣΤΟΣ-ΑΡ : ΚΑΛΗΜΕΡΑ…ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΧΑΝΤΕΡ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ?.ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΙΜΟΝΣ?……ΜΕ ΤΟΝ ΞΕΝΟ ΚΟΝΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?

13:14

ΧΡΗΣΤΟΣ-ΑΡ: Ναι, σε σχέση με τον Σίμονς, θεωρώ ότι ο Χάντερ είναι καλύτερος. Αρα στη θέση του σέντερ ο Ολυμπιακός θα έχει δύο αξιόπιστες λύσεις, συν τον Καββαδά, που πρέπει να αποδείξει ότι είναι ικανός να παίξει στο πιο υψηλό επίπεδο. Με κοντό δεν προχωράει κάτι, ο Ολυμπιακός επέλεξε να προχωρήσει με φόργουορντ και θέλει τον Μίτσοφ.

13:16

Μαριος : Ερωτηση δεν θελω να κανω ενα ομως σχολιο.ειμαι παναθηναικος ωστοσο για πρωτη φορα αισθανομαι οτι ο φετινος παναθηναικος στο μπακετ πορευεται χωρις σχεδιο.Οι Υπαιτιοι ακουνε στο ονομα Δ.Γιαννακοπουλος και Ν.Ιβανοβιτς.Μην βιαστειτε να πειτε οτι κρινω αδικα και χωρις να δουμε το τελος της μεταγραφικης σεζον.Τα δεδομενα μου τα στηριζω οτι εδω και 1.5 μηνα ακουω συννεχεια για την επιστροφη του καλαθη.Ενας ζωντανος οργανισμος δν μπορει να εξαρταται απο την απαντηση θετικη η αρνητικη ενος παικτη.Οι εξελιξεις τρεχουν η ομαδα θα πρεπει να κανει τις κινησεις τις.Ειναι ζωντανος οργανισμος.Οσο καλος και αν ειναι ο παικτης.Και ο τζειμς ακομα να ερθε δν μπορεις να περιμενεις.Ειναι λαθος,το πλανο.Ακουμε εδω και ενα μηνα οτι ο παο αν δν ερχοταν μεχρι τελη ιουνιου θα αποσυροταν,κ εχει φτασει αρχες ιουλιου και ακομα ασχολειται.Δν ειναι προσεγγιση μεγαλης ομαδας αυτο με πλανο.Πολλοι θα τρεξετε να πειτε οτι αποτελει σημαντικο γραναζι.Σημαντικο γραναζι μπορει να ειναι,ωστοσο θα πρεπει να υπαρχει ενα plan b.Οι ομαδες συνεχως αγοραζουν παικτες κ εμεις αν κοιταξουμε το ροστερ μηδεν προσθηκες.Κ αλλες ομαδες θελουν τν καλαθη αλλα προχωρανε στ μεταγραφικο σχεδιασμο.Θα μου πειτε εχουν λεφτα.Μια ομαδα μπορει να ειναι τουλαχιστον περηφανη και χωρις την υπαρξη εκατομμυριων.Βαλε στοχους τι παικτες θες και κανε την προσφορα σου.Ακομα και μικρη.Αν υπαρχει αρνητικη απαντηση τουλαχιστον θα πεις οτι προσπαθησα.Αλλωστε η τσσκα τν ντιλεινι με 800 χιλ,κν πηρε.Το ιδιο εκανε κ η φενερ,το ιδιο και ο ολυμπιακος με λαφαγιετ.Λαθος πλανο ξανα απο προπονητη και Διοικηση.Κ οσοι τρεξουν να πουνν να δουμε πρωτα την ομαδα μην κρινουμε,εχω να απαντησω αυτο.Μια πραξη δν κρινεται παντα και μονο εκ του αποτελεσματος.Κρινεται και απο τι κινητρο υπαρχει πισω απο την ενεργεια.Δηλ δν θελω να πω οτι ο γιαννακοπουλος θελει το κακο του παο,ωστοσο η αποκρυχη της αληθειας ειναι ενα κακος οιωνος.Θυμιζω τα περσυνα παμε για 9 ευρωπαικα και τα φετινα οποιος τιτλος καλοδεχουμενος αλλα…Ο ιδιος γιαννακοπουλος ηταν και στα 2. μποπουσε να βγει και να πει δν εχουμε χρηματα,Κ να τελειωει το παραμυθι.Πολλι θα το καταλαβαιναν.Οχι που τωρα την μειωση στ μπατζετ την βαφτιζει ελληνοποιηση,,κ πολλοι παναθηναικοι ψαχνουν να βρουν τι γινεται.Κ κο χειροτερο,βαφτιζει λουντζη κ παπαγιαννη διαμαντιδη και ντανκαν.Μακαρι να βγουν αλλα αυτο ειναι αποπροσανατολισμος.Πες ξεκαθαρα την αληθεια κ ολοι μαζι σου.Κανε προτασεις σε παικτες και ας μην δεχτουν.Αυτη ειναι αξιοπρεπη ομαδα.Ευχαριστω

13:17

Μαριος : Απλά περίμενε να δεις και μετά βγάλε συμπέρασμα. Οσο για τον Λούντζη και τον Παπαγιάννη, έχουν προοπτική και μέλλον.

13:18

ΜΙΧΑΛΗΣ : Κυριε καβαλιερατο ο μιτσοφ ειναι ο παιχτης που υποτιθεται εψαχνε ο ολυμπιακος για σκορερ και σουτερ για να βοηθαει τον σπανουλη στην επιθεση?παλι απροστατευτος θα μεινει ο αρχηγος απο την διοικηση?ποιος θα ξεκολαει την ομαδα οταν ολη η ευρωπη θα προσαρμοζει την αμυνα πανω του?απο τους 500000 αμερικανους που παιζουν μπασκετ μονο ο ντιλεινι και ο μπραουν εκαναν για τον ολυμπιακο που κολλησαμε και δεν εχουμε αλλη επιλογη?ευχαριστω

13:20

ΜΙΧΑΛΗΣ : Κατ’ αρχάς είναι μεν στόχος ο Μίτσοφ, αλλά δεν αποκτήθηκε κιόλας. Παράλληλα αναζητείται και γκαρντ, αρκεί να είναι πραγματικά αυτό που χρειάζεται ο Ολυμπιακός και όχι ένας παίκτης που θα αποκτηθεί μόνο και μόνο για να γίνει μια μεταγραφή. Ο Μπαρτζώκας ήθελε Ντιλέινι ή Μπράουν, δεν προέκυψε και αναζητεί την επόμενη λύση. Τα δεδομένα μπορεί να ξανά αλλάξουν, δεν είναι σίγουρη η απόκτηση του Μίτσοφ. Διαπραγματεύσεις γίνονται.

13:20

Anastasios : Ti paixtes nomizeis thelei o Olympiakos akomi gia na kleisei to roster? K apo tous mexri twra eksairontas Span poios einai o paixtis souter pou tha vazei pollous ontous?

13:24

Anastasios : Δεν θα έχει άλλον σκόρερ σαν τον Σπανούλη ο Ολυμπιακός, αν πάρει τον Μίτσοφ. Αν προχωρήσει με τον Σέρβο, ουσιαστικά θα κλείσει το ρόστερ, οπότε απομένει μία μεταγραφή. Θα είναι γκαρντ-σκόρερ; Θα είναι ο Μίτσοφ; Θα δούμε. Πάντως αυτή τη στιγμή, προτεραιότητα είναι η απόκτηση του Μίτσοφ.

13:24

αγησιλαος : τιποτα νέο στην υποθεση του μαντζαρη?

13:25

αγησιλαος :Οχι, είναι κανονικά παίκτης του Ολυμπιακού. Η συζήτηση για επέκταση θα ξαναγίνει σε ανύποπτο χρόνο.

13:27

Νικος : Καλησπερα Σπυρο. Μια ερωτηση παρακαλω. Διαβασα οτι ο Πετγουει προοριζεται για 7ος ξενος στην ομαδα μιας και ειναι επιρρεπης στο θεμα με την μεση του και θα αποκτηθει βαρυ κορμι στο 4 να παιζει και στο 5.Αποκλειω να κατεβει με σοφτ τετραδα Ντανστον,Χαντερ,Πριντεζη και Πετγουει.Το αποκλειω κατηγοριματικα.Την γνωμη σου για το αν ισχυει οτι παει για 7ος ξενος και οτι η ομαδα ψαχνεται στο 4.

13:29

Νικος : Ο Πέτγουεϊ προορίζεται για να είναι στην 6αδα των ξένων, το πλάνο είναι να πάει ο Ολυμπιακός με τους Ντάνστον, Χάντερ, Καββαδά στο 5 και τους Πρίντεζη, Πέτγουεϊ, Αγραβάνη στο 4… Αν αποκτηθεί και ο Μίτσοφ, θα παίζει κι αυτός στο 4. 

Βέβαια στην πορεία μπορεί να γίνει αναπροσαρμογή πλάνων, αλλά αυτή τη στιγμή, έτσι προχωράει ο Μπαρτζώκας.
13:29

Νικηφορος : Σπυρο ο Πετγουει ακουγεται οτι θα παραμεινει μονο για Ευρωλιγκα.Ισχυει ?Αν παμε τοσο σοφτ του χρονου θα ειναι αυτοκτονια.Αποκλειεται να μην το εχουν δει στην ομαδα.Ποσες μεταγραφες περιμενεις ακομα οτι θα κανουμε?1 ή 2?Εχεις ακουσει αλλα ονοματα για τα γκαρντ?

13:31

Νικηφορος : Μία μεταγραφή θα κάνει ακόμα ο Ολυμπιακός, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στους βασικούς. Είτε γκαρντ θα είναι, είτε ο Μίτσοφ. Από εκεί και πέρα θα γίνουν προσθήκες μικρών… Βέβαια αν στην πορεία διαπιστωθεί πρόβλημα, μετά την εκκίνηση της προετοιμασίας για παράδειγμα, ίσως υπάρξουν προσθαφαιρέσεις. 

13:32

ΚΩΣΤΑΣ : ΠΙΟΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΑΝΙΝΓΚ ΤΗΣ ΣΙΕΝΑ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

13:32

ΚΩΣΤΑΣ : Καλός παίκτης

13:33

Fenistoklis : Πώς γίνεται να γράφουν όλοι ότι ο Κατσίβελης δεν υπολογίζεται για φέτος; Αφού έχει συμβόλαιο. Τι νόημα έχει να πάει δανεικός τώρα και μετά να μείνει ελεύθερος;

13:33

Fenistoklis : Νομίζω ότι δεν υπολογίζεται γενικά, όχι μόνο για φέτος.

13:33

nik7 : Καλησπέρα Σπύρο..Πώς βλέπεις την φημολογία για Οσφπ και Μίτσοφ? θεωρώ ότι είναι απλά μια απλή αντικατάσταση του Περπε. Η ομάδα χρειάζεται σκόρερ στο 2. ο Μίτσοφ είναι παίκτης των 7 πόντων. Μέτρια ή όχι σαν κίνηση?

13:36

nik7 : Δεν είναι φημολογία, είναι στόχος του Ολυμπιακού ο Μίτσοφ. Το ότι χρειάζεται σκόρερ ο Ολυμπιακός είναι δεδομένο, φάνηκε από τον μέχρι τώρα σχεδιασμό. Δεν βρέθηκε ο σκόρερ που ήθελε ο Μπαρτζώκας και εξετάζεται πλέον άλλο ενδεχόμενο, να μην αποκτηθεί σκόρερ και να μπει στην ομάδα ένας φόργουορντ με σουτ, που θα κάνει πολλές δουλειές… Ισως αν προκύψει κάτι άλλο στην πορεία, να ξαναμπεί στη διαδικασία να πάρει σκόρερ ο Ολυμπιακός.

13:36

Fenistoklis : Το σενάριο για Μίτσοβ ισχύει, ή απλώς θέλουν να δουν αν θα πάθουμε εγκεφαλικό;

13:37

Fenistoklis : Ισχύει, αλλά δεν είναι και δεδομένο ότι θα αποκτηθεί. Γίνονται διαπραγματεύσεις και παράλληλα αναζητούνται άλλες λύσεις, αν δεν υπάρξει συμφωνία.

13:37

κατσικι : για μίτσοφ ισχύει; για πετ τι πιστεύεις θα μείνει; ευχαριστώ

13:40

κατσικι :Ναι, ισχύει. Ο Πέτγουεϊ θα μείνει.

13:41

Νικηφορος : Αυτο που ανεφερες Σπυρο σχετικα με το financial fair play ειναι οτι πιο αισιοδοξο ακουσα μεχρι στιγμης.Δεν γινεται οι Τουρκοι και οι Ρωσοι να ειναι εκτος ΕΕ και να μην φορολογουνται και οι δικοι μας να πληρωνουν 42 τις εκατο.Πολυ καλο νεο και η Ευρωλιγκα θα γινει πολυ πιο δικαια μετα το φετινο χαλι με το πλιατσικο απο Ρωσους και Τουρκους.

13:43

Νικηφορος : Ναι, νομίζω ότι είναι η είδηση της ημέρας το financial fair play. Και θα παίξει σημαντικό ρόλο στο μέλλον της Ευρωλίγκας

13:44

den exw onoma : spuro toso kairo akougame oti pame gia duo kontous. enan anti-law kai enan anti-spanouli gia na mhn einai stoxos o spanoulis twn antipalwn. twra akoume oti o mpartzwkas allakse gnwmh kai thelei forward kai koitazei ton michov. einai programmatismos autos? pali to genarh tha pasaxnoume gia paiktes! exei apofasisei o coach ti paiktes thelei? giati nomizw pame sto peripou kai oti katsei! pali oles oi amunes tha stoxeoun ton spanouli kai de tha yparxei ena aksiopistos shooter na ksekollhsei thn omada. den xreiazetai na eisai proponitis gia na to deis auto

13:47

den exw onoma : Είναι κάπως περίεργη η αλλαγή πλάνου, αλλά έχει να κάνει μόνο με το γεγονός ότι ο Μίτσοφ θεωρείται καλός παίκτης και μπορεί να δώσει λύσεις σε πολλές θέσεις. Ας μην ξεχνάμε ότι κάποια στιγμή τέθηκε και θέμα Ματσιούλις για τον Ολυμπιακό, ο Μίτσοφ έχει ίδιο στυλ παιχνιδιού με τον Λιθουανό. Ισως αν δεν βρεθεί γκαρντ ή αν δεν προχωρήσει με Μίτσοφ, να σκεφτούν πάλι τον Ματσιούλις στον Ολυμπιακό.

13:51

antonis1983 : kalispera..tha ithela na se rotiso giati o olympiakos den endiaferetai gia ton tzamon gordon i ton makoloum i ton makalemb kai an yparxei periptosi na endiaferthei kai poia einai i gnomi s k gia tous 3 k an mporei na erthei kapoios apo afdtous gia kompo guard?

13:53

antonis1983 : Ολοι τους κάποια στιγμή απασχόλησαν τον Ολυμπιακό, αλλά αυτή τη στιγμή προτεραιότητα έχει ο Μίτσοφ…. Αν δεν προχωρήσει η υπόθεση, νομίζω ότι θα εξεταστούν όλες οι περιπτώσεις. 

13:54

ΣΙΜΟΣ : ΜΕ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΑ ΡΟΣΤΕΡ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ ΑΝ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΕΛΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,ΤΟΤΕ ΟΙ 3-0 ΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΕΣ,ΤΑ ΡΟΣΤΕΡ ΣΥΓΚΡΙΝΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ!ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ?

13:56

ΣΙΜΟΣ : Με τα υπάρχοντα δεδομένα, ναι ο Ολυμπιακός δεν έχει αντίπαλο. Αλλά ο Ολυμπιακός κοντεύει να κλείσει το ρόστερ του και ο Παναθηναϊκός δεν έχει κάνει τίποτα, πέραν των ταλέντων. Αρα δεν είναι ώρα και στιγμή να βγάλουμε ούτε πρωταθλητή, ούτε συμπέρασμα. Οι επίσημες διοργανώσεις αρχίζουν σε σχεδόν τρεις μήνες από τώρα.

14:00

κατσικι : με μίτσοβ κλείνουμε; δεν μιλάω για μικρούς. ευχαριστώ

14:01

κατσικι : Ναι, κλείνει το ρόστερ.

14:01

Aris 7 : Πότε βγαίνει η προεπιλογή της εθνικής??..Θα βρίσκεται ο Παπαπέτρου στην προεπιλογη ή ακόμα και στην 12άδα?..Πιστεύω πρέπει να βρίσκεται γιατί το αξίζει περισσότερο απο Μπράμο και με δεδομένη την απουσία του Περπέρογλου..τι λες?

14:02

Aris 7 : Νομίζω ότι την Δευτέρα θα έχουμε νέα, για Παπαπέτρου το θεωρώ δύσκολο, όμως κάτι οριστικό δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή.

14:02

Jimmy84 : Ουσιατικά δηλαδή με την επιλογή Μίτσοφ κατεβάζουμε σαν γκαρντ τον Λοτζεσκι,δυάρι, και κλείσαμε το ρόστερ? Δν με χαλάει καθόλου….Ίσως ένα ερωτηματικό στους σέντερ

14:03

Jimmy84 : Ναι, ακριβώς όπως το λες, θα κατέβει προς το 2 ο Λοτζέσκι, αν και ο Μίτσοφ μπροεί να πάει κι αυτός στο 2 σύμφωνα με τον Μπαρτζώκα.

14:04

theothrylos : σπυρο ηθελα να ρωτησω 3αρη εστω και οχι τοσο πρωτοκλασσατο θα παρουμε μετα την φυγη περπε;θεμα αντετοκουμπο υπαρχει;μηπως για γκαρντ περιμενουν απο nba μην μεινει κανενας ελευθερος;

14:05

theothrylos :  Από τη στιγμή που προέκυψε το θέμα Μίτσοφ, νομίζω πήρες και την απάντησή σου. Θέμα Αντετοκούνμπο μπορεί να υπάρξει.

14:06

ΣΑΚΗΣ : KALISPERA PAIDIA!! ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΙΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

14:07

ΣΑΚΗΣ : Δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, πολλά εξαρτώνται από την υπόθεση Καλάθη.

14:07

niop : για καλαθη και παναθηναικο τι βλεπεις?

14:08

niop : Υπάρχει το θέμα της ποινής και του συμβολαίου με την ομάδα του στο ΝΒΑ, που θα κρίνουν πολλά.

14:08

ΛΑΣΜΕ : Καλησπερα κ.Καβαλιερατο Ποιους σεντερ εχει στο στοχαστρο ο παναθηναικος?υπαρχει περιπτοση να ασχοληθει με τον αλεξις αζινζα που αν δεν κανω λαθος μενει ελευθερος απο τους πελικανς?

14:09

ΛΑΣΜΕ : Αν δεν τον πάρει άλλη ομάδα από το ΝΒΑ, τότε ναι είναι εξαιρετική περίπτωση.

14:10

panagiotis 15392 : Επί του παρόντος, μόνο του Καλάθη… Αλλά ο Παναθηναϊκός κάνει τις κινήσεις, του απλά, δεν ακούγεται κάτι.

14:11

γιωργος : σπυρο το ειπες και εσυ..δεν σκορερ..πως αλλαξαμε ετσι πλανο παλι?

14:11

γιωργος :Ο Μπαρτζώκας άλλαξε πλάνο, αυτός είναι υπεύθυνος για το ρόστερ και αυτός θα κριθεί. Προφανώς κάτι θα είδε στον Μίτσοφ, που τον έκανε να αλλάξει πλάνο… 

14:12

Kostas : Spyro eisai apo toys dimosiografoys poy xalane to epagkelma. Eidika ta arthro poy egrapses gia ton mantzari einai emetiko. alakse h fige

14:13

Χρήστος : Ευθύνεται ο ΟΣΦΠ που δεν πήγε ο Brown στην ομάδα;; Θεωρώ ότι ότι επρεπε να ερθει οπωσδηποτε στην ομάδα – μεγάλη αποτυχία/ χρυσή ευκαιρία να βγει σε κατι εξαιρετικό χωρίς να πληρωσει μια περιουσία. Επίσης προβληματιζομαι που δεν σκεφτεται η ομαδα να έχει στο ροστερ της ενα κλασσικό 5άρι. Ευχαριστώ

14:14

Χρήστος : Δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχει συμβεί, αν ισχύει όμως ότι ζήτησε εγγυημένο χρόνο συμμετοχής, κακώς κάθισε και ασχολήθηκε μαζί του τόσο καιρό ο Ολυμπιακός. Επρεπε να ξέρει με τι έχει να κάνει.

14:21

panagiotis : Σπυρο χαιρεται. Και αν τραυματιστει ο σπανουλης. η τον κλεινουν η ειναι σε κακη βραδυα κ.τ.λ ποιος θα αναλαβει το σκοραρισμα?? Τα ιδια Παντελακη μου… Υ.Γ Πως γινεται πριν 2 μερες να εψαχνες σκορερ και τωρα οχι εγω ο απλος φιλαθλος δεν θα το καλαβω ποτε…

14:22

panagiotis : Δεν έχει άδικο, όλοι αυτό αναρωτιόμαστε, αλλά προφανώς ο Μπαρτζώκας έχει την απάντηση και την εξήγηση. 

14:22

jim123456 : καλησπερα σπυρο, το ναυαγιο με τον μπραουν δεν με ανησυχει δεν χασαμε παιχτη με μεγαλες παραστασεις. θελω να σε ρωτησω γιατι δεν κοιταμε κατι αξιολογο απο το ΝΒΑ για την περιφερεια , σιγουρα θα υπαρχουν εκει παιχτες ελευθεροι. Επισης πιστευω πως με εναν περιφερειακο , ενα τεσσαρι (καλυτερο του πετ αν βρουμε) και με μπογρη στο 5 εχουμε κλεισει.

14:23

jim123456 : Νομίζω ότι κανείς δεν είχε τρελαθεί στην ιδέα της απόκτησης του Μπράουν. Ο Ολυμπιακός κοιτάζει την αγορά του ΝΒΑ και ίσως στραφεί εξ ολοκλήρου εκεί αν δεν προχωρήσει με τον Μίτσοφ.

14:24

Θωμάς : αν διάλεγες εσύ κάποιον από τους 3(ντιλέινι,μπράουν,μίτσοφ),ποιος πιστεύει ότι θα ταίριαζε καλύτερα στην ομάδα?

14:26

Θωμάς : Στην ομάδα που θα έφτιαχνα εγώ, θα προτιμούσα Μίτσοφ ή ακόμα καλύτερα Ματσιούλις. Σε αυτό που είχε στο μυαλό του ο Μπαρτζώκας, ο ιδανικός θα ήταν ο Ντιλέινι. Αλλά δεν είμαι προπονητής, ούτε πρόεδρος… Δεν διαλέγω, δεν έχω την ευθύνη, κάνω κάτι εύκολο, δηλαδή κριτική και επιλογές εκ του ασφαλούς.

14:27

OUALOS : Τωρα που εχουμε στοχο τον mitsov μηπως θα ηταν καλη ιδεα να παρουμε και τον μποχωριδη? πιο φθηνος δυνατο guard ελληνας και πιτσιρικας

14:28

OUALOS : Ο Μποχωρίδης είναι ικανό να κάνει σπουδαία πράγματα στην καριέρα του, ο Ολυμπιακός θα έπρεπε ήδη να έχει ασχοληθεί μαζί του.

14:28

Θωμάς : σπύρο μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ γιατί θα μείνει ο πετ στον ολυμπιακο? τους έπεισε? ή δεν μπορούν να βρουν άλλο (εδώ γελάμε)??

14:29

Θωμάς : Αρέσει στον Μπαρτζώκα και με βάση τα λεφτά που είναι διαθέσιμα, δεν έχει βρεθεί κάτι καλύτερο.

14:29

hlias7 : αρα η ομαδα δεν εχει πλαο ξεκαθαρο.εφοσον απο παιχτες τυπου ντιλεινι και μπραουν καταληγει σε μιτσοφ.τι να πω.μηδεν σχεδιασμος

14:29

γιωργος 7 : Καλησπερα σπυρο τον μιτσοφ τι τον θελει αφου δεν παιζει γκαρντ ?

14:34

γιωργος 7 : Επειδή παίζει από 2 ως 4

14:35

panos : Σπυρο καλημερα. μηπως θα χρειαζοταν ο ολυμπιακος ενα μεγαλυτερο κορμι στους ψηλους (4-5) που να παιζει και με πλατη ?

14:40

panos : Δεν υπάρχει η τέλεια ομάδα, σε όλες κάτι λείπει. Και στον Ολυμπιακό λείπει το μεγάλο κορμί, που παράλληλο να είναι και γρήγορο στα πόδια. Αυτό και κοστίζει και δεν υπάρχει. Ο Ολυμπιακός λοιπόν έκανε τις επιλογές και με βάση την αγορά, αλλά και τα λεφτά που έχει να διαθέσει.

14:40

GPAL : Δηλαδη δεν θα παμε για εναν αμερικανο αντι-λο?θα παμε για μιτσοφ?δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα

14:40

GPAL : Ο Λαφαγιέτ αποκτήθηκε ως αντί-Λο

14:40

Nick : ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΙΜΟΝΣ ΓΙΑ 3 ΨΗΛΌ ΜΌΝΟ ΕΥΡΩΠΗ? ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΚΟΡ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

14:42

Nick : Οχι, δεν θα μείνει ο Σίμονς… 

14:43

jim78 : Δηλαδη Σπυρο Μιτσοφ και τελος?Προσωπικά το βλεπω σαν λευκη πετσετα.Ουτε γκαρντ σκορερ ουτε 4-5 αρι με παιχνιδι με πλάτη.Εχω αδικο βρε Σπύρο?

14:44

jim78 : Αν αποκτηθεί ο Μίτσοφ, το ρόστερ ως προς του βασικούς θα έχει κλείσει… Αν είναι λευκή πετσέτα, θα το δούμε στην πράξη.

14:48

tasos : γεια σου σπυρο.Δυο ερωτησεις θα ηθελα να σου κανω.1η αν υπαρχει περιπτωση ο ολυμπιακος να κινηθει για ματσιουλις 2η αν σκεφτονται στην καε να μετακομησει η ομαδα σε ενα αμιγως μπασκετικο γηπεδο π.χ ελληνικο.

14:49

tasos : Δεν τους έχει αφήσει αδιάφορους ο Ματσιούλις, αλλά ο Μπαρτζώκας θέλει Μίτσοφ επειδή παίζει και 2. Οχι, θέμα μετακόμισης δεν υπάρχει.

14:50

kwnstantinos : Ο ολυμπιακος θα κανει τα ιδια λαθη με περσυ θα παει μονο με αυτους τους γκαρντ? και ολοι προφανως θα κλεισουν τον Σπανουλη.. Δεν ξερω τι γινεται αλλα γινονται λαθη ο ολυμπιακος επρεπε να παρει κι αλλο γκαρντ οπωσδηποτε ωστε να μην πεσει ολοο το βαρος πανω στο σπανουλη..

14:50

Αντωνης : Σπυρο καλησπερα. Ο Μιτσοφ ειναι 2.01.. ειναι ικανος να παιξει στο 4? με τον Παναθηναικο αντιπαλο επαιζε κυριως στο 2-3. Αυτο ισως σημαινει οτι δεν θα δωθουν πολλες ευκαιριες στον Παπαπετρου?

14:52

Αντωνης : Ο Ολυμπιακός ήθελε εξ αρχής 7 παίκτες στο 1-2-3. Με Μίτσοφ είναι πιο ορθολογικό το σχήμα του, αλλά όχι με τόσο μεγάλο ταλέντο στην επίθεση. Ο Παπαπέτρου θα είχε ούτως ή άλλως το χρόνο του, όπως θα τον έχει και τώρα. Απλά δεν θα υπάρχει δέυτερος παίκτης για να δημιουργήσει για τον εαυτό του στην περιφέρεια. Κι αυτό ίσως να είναι πρόβλημα.

14:52

Vasilis : Spyro kalispera kai sygnwmi gia ta greeklish! O Olympiakos pera apo ti triada twn center den prepei na xtypisei kai enan Ellina akoma (Mpogris).

14:53

Vasilis : Δεν υπάρχει στο πλάνο ο Μπόγρης επί του παρόντος.

14:55

Ευχαριστώ πολύ για τη συζήτηση. Σας χαιρετώ από την όμορφη Κρήτη, ελπίζω όλα να πάνε καλά και η Εθνική Νέων να πετύχει την πρώτη της νίκη σήμερα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK