ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Σλοβενία κατέκτησε το Stankovic Cup

Παρά την απουσία των μεγάλων αστέρων της, η Σλοβενία κατέκτησε το Stankovic Cup συντρίβοντας στον τελευταίο και καθοριστικότερο αγώνα την Αγκόλα με 78-51.

default image
Παρά την απουσία των μεγάλων αστέρων της, η Σλοβενία κατέκτησε το Stankovic Cup συντρίβοντας στον τελευταίο και καθοριστικότερο αγώνα την Αγκόλα με 78-51.

Η μη συμμετοχή των Ράσο Ντεστέροβιτς, Γιάκα Λάκοβιτς, Ματίας Σμόντις και Εράζεμ Λόρμπεκ έδωσε την ευκαιρία σε παίκτες όπως ο Αλεξάνταρ Σάπιν να δείξουν στοιχεία του ταλέντου τους και να ηγηθούν της προσπάθειας της ομάδας τους. Ο Σάπιν με 16 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των Σλοβένων στο ματς με την Αγκόλα και πήρε τον τίτλο του MVP του τουρνουά.

Οι νικητές είχαν άλλους δύο παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, τους Γκόραν Γιαγκόντνικ και Γκάσπερ Βίντμαρ που πέτυχαν 14 και 11, αντίστοιχα. Οσον αφορά στο ματς με τους Αφρικανούς, η Σλοβενία επέβαλε από την αρχή τον ρυθμό της, προηγήθηκε με 15 πόντους στο ημίχρονο και στο δεύτερο μέρος η διαφορά παγιώθηκε πάνω από τους 20 πόντους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK