Η σόκινγκ ατάκα του Άντονι Έντουαρντς για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Απίθανη δήλωση από τον Άντονι Έντουαρντς για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που σφυροκόπησε τους Τίμπεργουλβς, αλλά στο τέλος έφυγε ηττημένος από το Fiserv Forum.

Όλα τα έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για τους Μπακς. Σκόραρε, πήρε ριμπάουντ, έδωσε ασίστ
Όλα τα έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για τους Μπακς. Σκόραρε, πήρε ριμπάουντ, έδωσε ασίστ AP/KATTHY WILENS

Το Μπακς - Τίμπεργουλβς εξελίχθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (28/10) σε ένα one-man-show από πλευράς γηπεδούχων και σε ένα κρεσέντο της κορυφαίας τριάδας της Μινεσότα. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σκόραρε 40 πόντους, κατέβασε 16 ριμπάουντ, μοίρασε 7 ασίστ και έκοψε τρία σουτ σε 35 λεπτά, όμως οι Ράσελ - Έντουαρντς - Τάουνς σταμάτησαν στους 79 για να οδηγήσουν τους Λύκους σε θρίαμβο στο Fiserv Forum.

Μετά από το τέλος της αναμέτρησης ο Greek Freak αντάλλαξε την φανέλα του με εκείνη του Τάουνς, ενώ ο Έντουαρντς, ο 20χρονος που μετράει 25.3 πόντους, 7.8 ριμπάουντ και 3.5 ασίστ στη δεύτερη σεζόν της επαγγελματικής του καριέρας, έδωσε τη δική του στον Θανάση Αντετοκούνμπο. Λίγο αργότερα, έκανε και μια φοβερή δήλωση για να εξηγήσει πόσο δύσκολη είναι η αποστολή κάθε αντιπάλου των Μπακς, κάθε αντιπάλου του Γιάννη, του κορυφαίου παίκτη στο ΝΒΑ.

"Όταν έχεις έναν τέτοιο τύπο απέναντί σου, δεν μπορείς να αγχώνεσαι για το σκοράρισμά του. Αυτό κάνει και αυτό θα κάνει. Οι motherf..ers σαν εκείνον, με ύψος 2μ.19 και βάρος 140 κιλά, αυτό θα κάνουν. Διάολε, μπήκαμε τέσσερα άτομα μπροστά του και ακόμη κι έτσι βρήκε τρόπο για να σκοράρει" ήταν τα λόγια του Έντουαρντς, για την φάση που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, όταν τα έβαλε ακόμη και με τέσσερις παίκτες της Μινεσότα και κατάφερε και να σκοράρει απέναντί τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK