Η συγγνώμη της Μακάμπι στη Ρεάλ

Συγγνώμη ζήτησε η Μακάμπι για το προκλητικό tweet που είχε ανέβει στο προφίλ της, σχετικά με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Διαβάστε τι ανακοίνωσε ο σύλλογος.

Η συγγνώμη της Μακάμπι στη Ρεάλ

Ο επίσημος λογαριασμός της Μακάμπι θέλησε να κάνει μια υπενθύμιση στην Ρεάλ τον τελικό της Euroleague: "Απλά μια υπενθύμιση: Αυτό είναι το μόνο ευρωπαϊκό κύπελλο που η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε φέτος", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η συγγνώμη της Μακάμπι στη Ρεάλ

Λίγο μετά βέβαια, ο σύλλογος έσβησε το συγκεκριμένο σχόλιο, ζητώντας παράλληλα συγνώμη από το κόσμο της Ρεάλ. Διαβάστε το μήνυμα απολογίας της Μακάμπι:

"Σας παρακαλούμε να δεχθείτε τα συγχαρητήρια μας για την εκπληκτική νίκη στον τελικό του Champions League. Το tweet που εμφανίστηκε κατά λάθος στον επίσημο λογαριασμό της Μακάμπι δεν είχε την έγκριση του συλλόγου και σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύει το πνεύμα της Μακάμπι και των διοικούντων. Για αυτό ζητούμε συγγνώμη.

Ήταν το αποτέλεσμα ενός τραγικού λάθους που έγινε όταν ένας από τους υπαλλήλους μας, αντί να μπει στον προσωπικό του λογαριασμό και να γράψει ό,τι έγραψε, μπήκε σε αυτόν του οργανισμού. Το συμβάν θα ερευνηθεί διεξοδικά και θα υπάρξουν κυρώσεις.

Η Μακάμπι και η Ρεάλ είναι clubs με πρεστίζ και μοναδική παράδοση που περιλαμβάνει 46 χρόνια αξέχαστων αγώνων, μεταξύ των ομάδων, με νίκες και ήττες και για τις δυο πλευρές, αλλά και με αμοιβαίο σεβασμό. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε αυτό να συνεχιστεί να υφίσταται.

Την ειλικρινή συγγνώμη μας για το λάθος".

Η συγγνώμη της Μακάμπι στη Ρεάλ

Διαβάστε ακόμη:

Το "τρολάρισμα" της Μακάμπι στη Ρεάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK