Η συζήτηση με Καβαλιεράτο, Μαγουλά, Συρίγο

Οι Σπύρος Καβαλιεράτος, Τάσος Μαγουλάς και Γιώργος Συρίγος συνομίλησαν με τους αναγνώστες του Contra.gr για το τελευταίο επεισόδιο της κόντρας μεταξύ ΕΟΚ και Ολυμπιακού και για τα μεταγραφικά των "αιωνίων", με όλα τα ονόμαα που ακούγονται τον τελευταίο καιρό. Η ατζέντα της TV.

Η συζήτηση με Καβαλιεράτο, Μαγουλά, Συρίγο

Η συζήτηση

12:53
Καλό μεσημέρι σε όλους...
12:54
tasos : τι γινεται τλκ με καλαθη???εχουμε καμια καινουργια ειδηση???
12:54
sam13 : Ρε παιδιά με το Καλάθη τελικά τι γίνεται έκλεισε στο Παναθηναικό?
12:56
sam13, tasos : Το θέμα με τον Καλάθη έχει πάρει το δρόμο του, νομίζω ότι από αύριο θα ξεκαθαρίσουν όλα... Από 1η Ιουλίου.
12:56
louis : Καλημερα..Τι γινεται με Μαντζαρη και ψηλο?καμμια εξελιξη?
13:00
louis : Με Μάντζαρη δεν υπάρχει εξέλιξη. Mε ψηλό ο Οθέλο Χαντερ είναι το φαβορί, αλλά ο Ολυμπιακός ψάχνει και κάποιες άλλες περιπτώσεις.
13:01
Fenistoklis : Σπύρο τι γίνεται με τις επεκτάσεις των Πρίντεζη-Μάντζαρη-Σλούκα; Ήταν πρώτο θέμα, αλλά τώρα περιέργως έχει περάσει στα ψιλά.
13:01
Καλό μεσημέρι. Κρίμα που το γυρίσαμε στο μπάσκετ χάνοντας τέτοια ευκαιρία. Μακάρι τον Σεπτέμβριο να είμαστε μόνο μπάσκετ, αλλά μάλλον κι εκεί θα το γυρίσουμε στο ποδόσφαιρο κάποια στιγμή .
13:02
Fenistoklis : Ο,τι είναι να γίνει θα γίνει χωρίς τυμπανοκρουσίες και ραντεβού στα φανερά. Αυτό που έγινε με τον Μάντζαρη δεν βοήθησε καθόλου, αν είναι να γίνουν οι επεκτάσεις, θα γίνουν και θα ανακοινωθούν μέσα σε λίγες ώρες.
13:02
κωστας τατσης : αληθεια πιστεύετε ότι ο Θανάσης Αντετονκούμπο θα έπρεπε να κλιθεί στην Εθνική ομάδα? Νομίζω ότι αξίζει μια ευκαιρία κ το στιλ του λείπει από την Ομάδα..για μένα πολύ καλύτερος μπασκετικά απο τον Παπ και θα αποδειχτεί μόλις κλείσει κ ένα συμβόλαιο με μια ομάδα Α κατηγορίας...Εννοείται ότι αν ήμουν ο team manager της ομάδας μου (Παναθηναικός) θα τον έκλεινα χ8ες
13:03
Το καλό με τους Αμερικανούς, είναι ο τρανός χαβαλές τους. Πιστεύουν πως οι Σανς έχουν τις καλύτερες πιθανότητες, πλην ΜαΪάμι, να υπογράψουν μαζί Λεμπρόν και Μέλο. Και δεν τους πέφτει το λαπ τοπ από το τραπέζι.
13:05
Ταπεινή γνώμη είναι αστείο ότι δεν έχει κληθεί από πέρυσι. Αδιανόητο να μην βλέπουμε τουλάχιστον τί μπορεί να προσφέρει ένα τρομερά αθλητικό παιδί με καλή χρονιά στο NBDL που έχει και όνειρο ζωής να φορέσει την φανέλα με το εθνόσημο. Εννοείται ότι πρέπει να κληθεί και αν αξίζει να παίξει.
13:06
κωστας τατσης : Ναι, νομίζω ότι ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αξίζει μια θέση στην πρώτη επιλογή, όπως και αξίζει να πάρει μια θέση στο ρόστερ μεγάλης ελληνικής ομάδας... Καλύτερος δεν είναι από κανέναν Παπ., είναι όμως καλός παίκτης.
13:07
stav7ros : ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΨΗΛΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΧΑΝΤΤΕΡ Η ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ..?? ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΤΥΛ ΠΑΙΚΤΕΣ Η ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ..ΠΧ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ..
13:07
Σε ότι αφορά στο θέμα Καλάθη, ο Παναθηναϊκός και ο παίκτης περιμένουν την Φίμπα για να δουν τί τιμωρία θα έχει στην Ευρώπη αν αποφασίσει να γυρίσει.
13:08
marke : τασο, θεωρείς χαμένες υποθέσεις αυτές των αντονι μπένετ, γκρεγκ όντεν, ο τζει μέιο, μπίσλει? διαφορετικές όλες μεταξύ τους αλλά όλοι πλην μπένετ υπήρξαν κάποτε παικταράδες. λάρι σάντερς ΤΡΕΛΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ αλλά τον βλέπεις για καριέρα?
13:10
Ο μοναδικός τόσο προβληματικός που έκανε καριέρα ήταν ο μεγάλος Άιβερσον και αυτός γιατί ήταν ο καλύτερος παίκτης του μπάσκετ σε τέτοιο...ανάστημα. Δεν νομίζω ότι ο Σάντερς, που κάθε τρεις μήνες θα κάνει και μία βλακεία, μπορεί να το ...μαζέψει. Ο Μπένετ είναι άλλη περίπτωση όπως και ο Όντεν. Πολλοί τραυματισμοί.
13:11
μήτσος : τασο εχουν ελπιδες οι Γουοριορς για κεβιν λαβ;;;
13:11
stav7ros : Ο Χάντερ είναι το φαβορί, αλλά όχι ο μόνος υποψήφιος. Όμως όποιος κι αν είναι, θα έχει τα χαρακτηριστικά του Χάντερ. Αθλητικός, γρήγορος, με άλμα, καλός ψηλά, στα κοψίματα και στο παιχνίδι πάνω από το καλάθι. Τέτοιους σεντερ θέλει ο Μπαρτζώκας, δεν τον νοιάζει να έχει απαραίτητα παιχνίδι με πλάτη.
13:11
Να τονίσω κι εγώ πως συμφωνία για τον Καλάθη ακόμη δεν υπάρχει. Ο Παναθηναϊκός χρησιμοποιεί κάθε τρόπο όμως για να εξαντλήσει τα περιθώρια και να αποκτήσει τον παίκτη.
13:11
delaney : Τι συμβαίνει με Καλάθη; Ο Παναθηναικός δίνει δήθεν τελεσίγραφα για τα μάτια του κόσμου ή υπάρχει συμφωνία και αναμένεται να δουν τι θα γίνει με τις ποινές;
13:12
Έχουν αν είναι έτοιμοι να αποχωριστούν τον Κλέι Τόμσον. Ο Στιβ Κερ, όπως τον θυμόμαστε ως παράγοντα στο Φοίνιξ, προτιμά να έχει πολλές λύσεις σε μία ομάδα παρά να στηρίζεται μόνο σε τρεις τέσσερις καλούς παίκτες.
13:12
delaney : Όχι τίποτα δεν έγινε για τα μάτια του κόσμου, απλά πλέον το θέμα έχει πάρει το δρόμο του και τις επόμενες μέρες αναμένονται ανακοινώσεις.
13:13
Γιωργος : Υπαρχει περιπτωση να ερθει ο Αζινσα' στον ΠΑΟ; Αλλα ονοματα για 5αρια εχουν ακουστει;
13:13
felix : Οποια ομάδα στο ΝΒΑ πάρει μαζί James@ Deng δυο πολυεργαλεία κομπο, ο πρώτος 3-4 και η επίθεση ο άλλος 2-3
13:14
Ο Λεμπρόν πολύ δύσκολα θα αφήσει το Μαϊάμι, όπως αποδεικνύουν οι κινήσεις του αλλά και των υπολοίπων. Αν όμως οι Χιτ δεν καταλάβουν ότι το πρόβλημα δεν είναι πόσους σταρ θα μαζέψουν αλλά ο προπονητής που δεν έχουν, θα χάνουν τίτλους.
13:15
Γιωργος : Δεν έχω ακούσει κάτι για Αζινσά, πάντως χρειάζεται ολόκληρη διαδικασία για να μείνει ελεύθερος από το ΝΒΑ. Να μπει στη λίστα αναμονής κλπ...
13:15
kostas : τασο,θεωρεις αν οι θαντερ καταφερουν να χτυπησουν τον ντεμαρκους κασινς αφου φευγει ο περκινς καλες πιθανοτητες φαινεται να εχουν ,μπορουν να χτυπησουν κουπα την νεα χρονια?
13:15
Δημήτρης : Ο Παπαγιάννης υπολογίζεται για 12άδα του ΠΑΟ?
13:16
Δημήτρης : Ναι, σε κάποια ματς θα είναι στη 12αδα του Παναθηναϊκού και ανάλογα με την πρόοδό του μπορεί να παίζει και περισσότερο.
13:16
κωνσταντινος : Ποιος χαντετ ρε παιδιά;ήταν για γελια ο σιμονε πάλι τα ίδια φέτος;
13:17
Kostas, η θεωρία λέει ότι με έναν τόσο ποιοτικό ψηλό οι Θάντερ θα σαρώσουν, αλλά η πράξη; Θέλω να πω, ο Κάζινς είναι πολύ ιδιαίτερος χαρακτήρας και παίκτης που παίρνει πολλά σουτ. Αν μπορεί να μπει στην λογική ομάδας να βοηθήσει στην άμυνα, ριμπάουντ παίρνει, και να ακολουθήσει πλάνο, ναι. Δεν νομίζω ότι είναι αυτός ο παίκτης που τους λείπει.
13:17
κωνσταντινος : Κι αν δεν είναι ο Χαντερ, θα είναι κάποιος αυτού του επιπέδου. Ο Χάντερ πάντως είναι καλύτερος του Σίμονς θεωρητικά.
13:18
Γιωργος : Ο μικρος Ατετονκουμπο δεν θα ηταν μια πολυ καλη προσθηκη για τον Ολυμπιακο?τον εχουν στα υποψη τους?
13:18
Panos : Που λέτε να πάνε Λεμπρον, Μελο, Μπος, Λοβ, Γκασολ και Γρεγκ Μονρο που λέτε να πάνε; Ο Μονρο σε καλή ομάδα μπορεί να κάνει τη διαφορά πιστευω
13:19
Ο Γκασόλ θα μείνει στους Λέικερς ιδιαίτερα αν αποκτήσουν κάποιον πολύ καλό παίκτη. Αλλιώς μάλλον προς Νέα Υόρκη με Καρμέλο.
13:20
γιωγος : τασο.. wigins,irving,bennet.. μπορει να γινει κατι καλο?
13:21
Γιωργος : Όταν εννοείς "μικρός"; Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανήκει στο ΝΒΑ και θα είναι εκεί για πολλά χρόνια. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είναι ο πιο μεγάλος, είναι δύο χρόνια μεγαλύτερος του Γιάννη. Αν εννοείς αυτόν, κατά την άποψή μου είναι μια χαρά προσθήκη για τον Ολυμπιακό, όταν ξεκαθαρίσουν τα υπόλοιπα μπορεί να ασχοληθεί μαζί του ο Μπαρτζώκας. Προέχει ο Ντιλέινι και ο σέντερ.
13:22
stav7ros : ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΧΑΝΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Η ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ? ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕ 2 ΣΕΝΤΕΡ ΙΔΙΩΝ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ Η ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ..??
13:22
Μόνο αν ο Μπένετ είναι υγιής. Έχουν ανάγκη από καλούς ψηλούς για να στελεχώσουν την ρακέτα τους.
13:23
kostas : ποιος θα μπορουσε να ειναι η λυση-κλειδι για τους θαντερ ωστε να δουμε τον ντουραντ να φοραει δαχτυλιδι του χρονου!
13:23
stav7ros : Κοιτάζει και κάτι άλλο ο Ολυμπιακός, αλλά ο Χάντερ είναι μία από τις επιλογές με πολλές πιθανότητες. Ο Μπαρτζώκας θέλει δύο σέντερ με ίδια χαρακτηριστικά, συνεπώς θα έχει τον Ντάνστον και τον Χάντερ ή κάποιον άλλο.
13:24
chris13 : Μπραβο μωρη εθνικαρα μας εκανες για αλλη μια φορα περηφανους. Τωρα ερχεται το Μουντομπασκετ. Τασο τι 12αδα βλεπεις;;; Και τι γινεται με Σλοτερ, Καλαθη και Μποχωριδη για τον Παο;;
13:25
Chris 13, δωδεκάδα δεν είναι εύκολο να πούμε διότι καταρχάς υπάρχει η εκκρεμότητα του Καλάθη και μετά το θέμα των παικτών του Ολυμπιακού. Αν δεν πάει κανείς από αυτούς, τότε μην εκπλαγείς αν δούμε μία ομάδα πλήρως ανανεωμένη που θα πάει για εμπειρίες στην Ισπανία.
13:26
Χάρης : Γεια σου Σπύρο. Επιβεβαίωσε αν σήμερα είναι η τελευταία προθεσμία για Ντιλέινι. Αν δεν απαντήσει πάμε για άλλα; Τί γίνεται με το 5άρι; Υπάρχει καθυστέρηση στον Ολυμπιακό ή μου φαίνεται;
13:26
Panos : Οι Heat θέλουν Center(Monroe) και κανονικό point guard(Lowry), δεν χρειαζονται Μέλο, υπερβολή είναι και θα τους βοηθήσει λιγότερο από τους 2 που ανέφερα. Γιατί δεν βελτιώνουν την ομάδα ορθολογικά; Ποια η γνώμη σας;
13:27
Πάνο, ένα πράγμα θέλουν. Προπονητή έμπειρο κοντά στο επίπεδο Πόποβιτς.
13:28
karras13 : Τάσο ο αδερφός του αγαπημένου σου ντραγκιτς ανανέωσε στην ουνικαχα? Θα μπορούσε να απασχολήσει?
13:28
Χάρης :Όχι, δεν έχει δοθεί προθεσμία να απαντήσει σήμερα, απλά ο ίδιος είχε πει στον Ολυμπιακό ότι μπορεί να απαντήσει σήμερα. Αν, δηλαδή, πει αύριο το "ναι" ο Ντιλέινι δεν πρόκειται να αποσύρει την πρόταση ο Ολυμπιακός. Βέβαια δεν θα τον περιμένουν και αιώνια, αν το καθυστερήσει πολύ θα ασχοληθούν και με τις άλλες περιπτώσεις.
13:28
Heis : Ποια ειναι η αποψη σας για τον Hunter που ακουγεται πολυ για Ολυμπιακο?
13:30
Heis : Αθλητικός, γρήγορος, με άλμα. Καλός στην άμυνα στα πόδια, καλός στο πικ εντ ρολ στην επίθεση. Δεν έχει πλάτη, δεν είναι σκόρερ, δεν είναι ο σέντερ που θα δημιουργήσει για τον εαυτό του, αλλά αν ταιριάξει με τους γκαρντ μπορεί να κάνει σπουδαία δουλειά.
13:30
chris7 : kalispera pedia .o olybiacos telika ta brike me ntileini. ligi simera h dioria tou.poion pernoume gia pentari?
13:31
hris7 : Όχι, ακόμα δεν έχει τελειώσει το θέμα Ντιλέινι. Η διορία δεν λήγει σήμερα, ίσως όμως να απαντήσει σήμερα. Φαβορί για 5αρι είναι ο Χάντερ, αλλά υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις.
13:31
karras13, θέλει ένα εκατομμύριο δολάρια η Μάλαγα σύμφωνα με το συμβόλαιό του. Αυτό θυμάμαι ότι ισχύει οπότε μάλλον είναι εκτός πλάνων.
13:32
Χάρης : Δυστυχώς από ότι φαίνεται Ολυμπιακός και Παο θα πάρουν ότι περισέψει από Αυτά που θα αφήσουν οι Τούρκοι και οι Ρώσοι !!!
13:32
felix : Τασο, δεν μου απαντησες..και ειδικα που βλεπεις τον Deng?
13:33
Παικτάρα felix, αλλά για παράδειγμα, στο πήραμε στο ντραφτ παίκτη που του μοιάζει. Όπου πάει θα είναι καταλύτης αλλά είναι δύσκολο να πάει σε κάποιους από τους ήδη υπάρχοντες πρωταγωνιστές διότι έχουν τέτοιους παίκτες.
13:34
Χάρης : Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό. Και η Μακάμπι ό,τι περίσσεψε πήρε και κατέκτησε την Ευρωλίγκα. Και ο Ολυμπιακός με μικρό μπάτζετ πήρε 2 Ευρωλίγκες. Τούρκοι, Ρώσοι και Ισπανοί έχουν τα λεφτά, οι ελληνικές ομάδες δεν έχουν πλέον τη δυνατότητα να δίνουν πολλά χρήματα. Όμως δεν κερδίζουν τα μπάτζετ του τίτλους.
13:35
Γισ όσους ρωτάτε για τον Μπράμο, ανακοινώθηκε στο ρόστερ των Χωκς για το σάμερ λιγκ, κάτι που σημαίνει ότι ίσως χρειαστεί χρόνο για να πάρει αποφάσεις για Ελλάδα. Άνεργος δεν θα μείνει πάντως.
13:36
giwrgos : Καλο μεσημέρι..θέλω να κάνω δύο ερωτήσεις!πρώτον τι γίνεται με Dileini και δευτερον είμαι ο μόνος που δε τον θεωρό ίδιο με τον Law?Ο ένας έπαιζε άμυνα ενό ο άλλος έρχεται σαν σπανούλης 2!!
13:38
giwrgos : Φυσικά και δεν είναι ίδιος με τον Λο. Στην ουσία το ρόλο του Λο θα έχει ο Λαφαγιέτ. Ο Ντιλέινι θα είναι σαν άλλος Σπανούλης και βέβαια ο Ολυμπιακό την επόμενη σεζόν θα παίζει σε πολλές περιπτώσεις με τρία γκαρντ, αφού υπάρχουν και οι Μάντζαρης, Σλούκας.
13:39
ALEX : Καλημέρα, Σπύρο για ποιό λόγο ο ΟΣΦΠ δεν κινείται για Εμπάκουε και Λαουάλ? Επίσης πόσο ποιό ακριβός μπορεί να είναι ο Αζινσά από τον Μπέγκιτς και τον Σερμαντίνι που πληρωναμε φέτος?
13:39
Makis13 : Καλημέρα, έχω να κάνω ένα σχόλια για τις πηγές σας και τις πληροφορίες σας...Ο Καλάθης την Παρασκευή δεν ερχότανε,τώρα γύρισε...Ο Βεζένκοφ έκλεισε στον ΠΑΟ..ακόμα να υπογράψει..Πολλές πληροφορίες που δεν έχουν πραγματοποιηθεί!!
13:41
ALEX : Ο Εμπάκουε εξετάστηκε, αλλά δεν είναι όσο γρήγορος θέλει ο Μπαρτζώκας. Ο Λαουάλ δεν είναι διαθέσιμος από' όσο γνωρίζω. Ο Αζινσά δεν είναι άμεσα διαθέσιμος... Αν μπορούσε να τον πάρει ο Ολυμπιακός, θα έλεγα ότι είναι ιδανικός.
13:41
Μάκη, καταρχάς ηταν και είναι έγκυρη η πληροφορία για το ενδιαφέρον και τις προτάσεις προς τους δύο. Άλλες φορές σου βγαίνουν και άλλες όχι. Ο Βεζένκοφ είναι περίεργη περίπτωση καθώς καταλαμβάνει θέση ξένου ενώ ο Καλάθης έχει μπλέξει με την Φίμπα.
13:41
louis : γιατι δεν παει για τον ουκρανο σεντερ ο Μπαρτζωκας?Μεγαλο κοστος?
13:42
louis : Ηταν μια από τις... εκπλήξεις, αλλά ο Μπαρτζώκας έκανε πίσω στο τέλος, επειδή δεν έχει εμπειρία από Ευρωλίγκα.
13:43
rogos : θελω να ακουσω γνωμη για τους σιξερς μετα και το ντραφτ οπου πηραν τον εμπιντ
13:43
νικος : Καλησπερα σας.Σπυρο ακουγεται για προταση της Τσσκα σε Ντιλεινι.Ομως πως τον θελει οταν δινει 1.3 σε Τζεντιλε και εχει ηδη Μιλος,Παργκο και Τζακσον.Τι λες?Οι ροκετς δωσαν αλλου την θεση τους στο ντραφτ και δεν εχει ελπιδα για ΝΒΑ.Ποσες πιθανοτητες δινεις αποψε να πει το ναι?Ευχαριστω.
13:45
νικος : Νομίζω ότι δεν χωράει ο Ντιλέινι στην ΤΣΣΚΑ, αν τον πάρει μόνο και μόνο για να μην τον πάρει άλλη ομάδα, θα είναι λάθος που θα το πληρώσει. Και πέρυσι η ΤΣΣΚΑ πήρε παίκτες για να αποδυναμώσει τους αντιπάλους της και το πλήρωσε. Δεν ξέρω αν θα έχουμε κάτι οριστικό απόψε, αλλά ο Ολυμπιακός έχει καλές πιθανότητες.
13:45
Η ζαριά της δεκαετίας και μάλιστα μεγαλύτερη από αυτή με τον Μπάινουμ. Οι Σίξερς έχοντας την παικτάρα που λέγεται Κάρτερ Γουίλιαμς, πάνε να δημιουργήσουν μία εκπληκτική ομάδα στην Ανατολή ή να μείνουν στην αφάνεια για πολλά χρόνια. Ο Νόελς γυρνάει φέτος υποτίθεται και από τον Γενάρη μπορεί να παίξει ο Έμπιντ. Πιστεύουν ότι το 2015 θα πάρουν κι έναν καλό φρι έιτζεντ, αν οι μικροί είναι υγιείς, ρίσκορ, θα σαρώσουν.
13:46
goKNICKSgo : Ο ΙΒΚΟΒΙΤΣ ειχε πει οτι δεν χρειάζονται ΜΕΤΡΙΟΙ Αμερικάνοι για να κατακτήσεις μια Euroleague και αυτό είχε αποδειχθεί στον τελικό με την ΤΣΣΚΑ με την οποια δεν σκόραρε ούτε ένας Αμερικάνος μας. Ο Μπαρτζώκας έκανε Αμερικανοποίηση του Ροστερ μας με Αμερικάνους επιπέδου να παίζουν αναπληρωματικοί στο Eurocup. Ποια η γνώμη σας? Θεωρείτε ότι ο Phil Jackson τσαμπα πληρωνεται στους Knicks? Πηρε εναν τελειωμενο παικτη τον Οντομ, έναν νεο προπονητη που οι Knicks δεν χρειαζονταν (αν και πιστευω στον Φισερ) και θελει Gasol.... συν οτι πηρε ενα σωρο ασχετους στο Trade. Μονο τα Draft άξιζαν αλλα πρεπει να τους δωθουν ευκαιριες.. Πως να μεινει ο Anthony αν βλεπει αυτες τις κινησεις των Knicks?
13:47
Δημήτρης : Καλημέρα παίδες!Γνωρίζετε αν θα κινηθεί ο ΠΑΟ για αντι-Μασιούλις?Επίσης, θα αποκτηθούν 2 πλέι μέικερ (δηλ. best case senario o Καλάθης και άλλος ένας) ή θα λογίζεται ως τρίτος ο Σλότερ?
13:47
κορμηλιος : Ο ΝΤΙΛΕΥΝΙ ΘΑ ΚΛΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΟΣΦΠ ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ? ΘΕΛΩ ΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΤΙΜΙΣΗ
13:47
Όσον αφορά τον Μασιούλις και τα 3άρια, το τι θα γίνει θα εξαρτηθεί από τα γκαρντ. Πρώτα θα δουν τι θα γίνει με τους κοντούς και μετά θα συμπληρώσουν με τα τριάρια. Όσο για τα γκαρντ, είτε θα είναι ο Καλάθης με τον Σλότερ, είτε ο Σλότερ σίγουρα με άλλον έναν ακόμη.
13:48
κορμηλιος : ΄Νομίζω ότι τελικά θα κλείσει στον Ολυμπιακό.
13:48
Ο Ολυμπιακός έκανε λάθος στις περισσότερες επιλογές του πέρυσι αλλά πιστεύουν ότι το σκεπτικό "παίκτες με προϋπηρεσία στην Ευρώπη" είναι σωστό. Απλά κοιτούν να μειώσουν το ρίσκο με παιδιά πιο δοκιμασμένα. Θα δείξει. Όσο για τους Νικς, αν μείνει ο Μέλο με τον Γκασόλ, είναι έναν βασικό πλέι μέικερ μακριά από το να είναι αξιοπρεπείς και να προχωρήσουν σύντομα για τίτλο στην Ανατολή. Αλλά θέλουν έναν Λόουρι για βασικό.
13:48
κωστας τατσης : το τελευταιο διαστημα γινονται ειδήσεις (στα site) οι μεταγγραφές - ενδιαφέρον των αιωνίων για ταλέντα ....πιστεύετε ότι θα έπρεπε να έχουν δημιουργηθεί Ομάδες Β που να παίζουν μέχρι την Α2 με ηλικίες ως 22 - 23 χρονών όπου εκτός απο το ψησιμο παικτών θα μπορούσαμε να έχουμε κ το ψήσιμο εν δυνάμει προπονητών?
13:49
Δημήτρης : Έχει άδικο ο Ολυμπιακός σχετικά με το θέμα με την ΕΟΚ? Την γνώμη σας θελω απλά!
13:50
κωστας τατσης : Ναι, νομίζω ότι αυτό πρέπει να γίνει και θα βοηθήσει και τις ομάδες και κυρίως τους νεαρούς παίκτες. Αλλιώς κινδυνεύουν να χαθούν. Βέβαια ο Παναθηναϊκός έχει την εφηβική του ομάδα να παίζει και στα ανδρικά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Χρειάζεται η δημιουργία ομάδας Β'.
13:51
μυτιληνη 7 : γιεά σας παιδιά θα ξεκαθαρίσει επιτέλους σημερα το θέμα με την απόκτηση του ντιλέινι?
13:51
μυτιληνη 7: Μπορεί να ξεκαθαρίσει σήμερα, αλλά όχι απαραίτητα σήμερα. Από τον Ντιλέινι εξαρτάται.
13:52
nik 17 : Σπυρο δλδ δεν υπαρχει περιπτωση να κοιταξει ο οσφπ τα πιο ψηλα πατωματα τυπου Αζινκα για 5αρι και μπραουν για 4αρι
13:52
nik 17 : Όχι, δεν το βλέπω.
13:53
Δημήτρη μου, το πρόβλημα είναι ότι ο Ολυμπιακός, ασχολείται με το δικό του συμφέρον και αν θες την γνώμη μου καλά κάνει. Εδώ υπάρχει μία ομοσπονδία, ένας άνθρωπος δηλαδή γιατί οι άλλοι είναι να του κουβαλάνε τα ψώνια, που καταστρέφει το μπάσκετ και δεν φαίνεται λύση. Ο Στερν παραιτήθηκε, ο Βασιλακόπουλος τί άλλο θέλει; Επειδή όμως δεν θέλει και αφού λέει ότι αγαπάει το μπάσκετ, ας παρατήσει εντελώς ότι έχει σχέση με την Α1(δελτία, κανονισμούς, διαιτητές) και να ασχοληθεί με το υπόλοιπο κομμάτι. Δεν το κάνει διότι η ισχύς του βρίσκεται πια μόνο στο ότι η διαιτησία περνάει από την ΕΟΚ.
13:53
γιωγος : πολυ φοβαμαι οτι η εθνικη επειδη θα ειναι πολυ διαφορετικη σε προσωπα φετος θα ειναι δυσκολο να δεσουν οι παικτες... πρωτα απ ολα βλεπω οτι με δεδομενη την απουσια σπανουλη.. για πρωτη φορα τα τελευταια 10 χρονια.. λειπει ο παικτης-ηγετης.. κατι που το εκανε ειτε ο σπανουλης ειτε ο διαμαντιδης ειτε ο παπαλουκας..
13:55
γιωγος : Θα είναι μια εντελώς διαφορετική Εθνική, με εντελώς διαφορετικό στυλ. Πάντως και το 2011 πήγε δίχως Σπανούλη, Διαμαντίδη, Παπαλουκά, δεν θα είναι η πρώτη φορά. Ηρθε η ώρα να πάρει τη σκυτάλη η νέα γενιά σιγά, σιγά.
13:55
ΚΩΣΤΑΣ : ειναι τοσο δυσκολο για τους αγγελοπουλους να ανεβασουν 1-2 εκατ ευρω το μπατζετ για να παρουν παιχτες που δεν θα ναι λαχεια αλλα σιγουρες λυσεις?
13:55
Θεόφιλος : kalispera sas. Thewreite pos oi Aggelopouloi exoun dikio i einai apla paixnidakia epeidi tsantistikan me to xameno prwtathlima? Persi diladi giati den tous apasxolise to zitima tis asfalisis (pou traumatistike k o Spanoulis) kai giati den antidra kai o Giannakopoulos? Stin teliki mia eukairia einai gia koino metopo twn 2 "megalwn"
13:56
ΚΩΣΤΑΣ : Για να μην το κάνουν, προφανώς είναι δύσκολο. Μην ξεχνάτε ότι εδώ και χρόνια τα έξοδα είναι περισσότερα από τα έσοδα.
13:59
Θεόφιλε, είπες την μοναδική σωτηρία. Όπως συνέβη μέχρι το 2000, όταν οι ομάδες είχαν πετάξει εντελώς τον Βασιλακόπουλο από την Α1 και προχωρούσαν στο μοναδικό μοντέλο επιβίωσης: το επαγγελματικό. Δεν υπαρχει άλλη λύση. Από την άλλη εδώ και πολλά χρόνια, οι εθνικές έχουν εξελιχθεί σε παιχνιδάκι για την...προεδράρα και όχι μία κοινή οργανωμένη προσπάθεια. Είναι ώρα να αποχωρήσει τιμητικά. Αν χρειαστεί μετά τον Πύργο που έδωσε το όνομά του σε γήπεδο(ανιδιοτέλεια) να δώσουμε το όνομά του  και σε παραλία στην Κεφαλλονιά. Εμείς προσφερόμαστε. Παραλία Γεωργίου Βασιλακόπουλου. Μια χαρά είναι.
14:02
σταλας : καλος ο χαντερ της σιενα αλλα εχω παθει πλακα με εναν της ρομα εμπακουε η καπωσ ετσι τον ξερετε???ο γκορντον ελευθερος και δε κινειται καποια ομαδα να τον αποκτησει??
14:03
σταλας : Είναι καλή περίπτωση ο Εμπάκουε, αλλά ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να ασχοληθεί. Ο Γκόρντον σίγουρα θα βρει καλό συμβόλαιο.
14:04
Γιωργος : Τζερελς ή Ντιλενι θα ταιριαζε περισσοετρο στα σχεδια του Μπαρτζωκα?
14:05
Γιωργος : Ντιλέινι.
14:05
κωνσταντινος : Με Χάντερ δεν πάμε πουθενά.ας πάρει τον λαουαλ,ας πάρει τον σαμιουελς αλλα,τον χαντετ ρε παιδιά.
14:06
leeeee : O olybiakos exei kleisei vasili xristidi kai vasili mourato?
14:08
leeeee : Όχι. Ο Μουράτος έκανε προπονήσεις με τον Ολυμπιακό, αλλά μάλλον θα πάει Κηφισιά. Τον Χρηστίδη τον ξέρουν και τον παρακολουθούν στον Ολυμπιακό, αλλά ούτε έχει κλείσει, ούτε υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον.
14:08
Nικος7 : kalispera paidia! kanena neo gia to deutero 5ari tou olumpiakou??
14:09
Nικος7 : Κάτι νεότερο, όχι. Υπάρχει ο Χάντερ, αλλά εξετάζονται και άλλες δύο περιπτώσεις.
14:11
Θοδωρής : Με Delaney υπαρχει καποια εξελιξη? Επισης στο 5 παλι μονος του θα παλευει ο Ντανστον και φετος? Με αντι-Πετγουεϊ ισως κατι? Ευχαριστω!
14:12
Θοδωρής : Με Ντιλέινι τίποτα επί του παρόντος. Ο Χάντερ - αν αποκτηθεί - είναι βελτιωμένη έκδοση του Σίμονς... Για 4αρι δεν έχει ληφθεί απόφαση ακόμα. Μπορεί να μείνει.
14:15
mitsos7 : 8ewreis kalh epilogh ton hunter h ton blepeis gia pisw apo ton dunston?
14:17
mitsos7 : Ούτως ή άλλως ο Ολυμπιακός ψάχνει έναν παίκτη για να συμπληρώσει τον Ντάνστον, δεν ψάχνει για μπροστά ή πίσω από τον Ντάνστον. Εχει καλά χαρακτηριστικά ο Χάντερ, το θέμα είναι να ταιριάξει με τους περιφερειακούς. Να τον βοηθήσουν και να τους βοηθήσει.
14:18
Δημήτρης : Έχει άδικο ο Ολυμπιακός σχετικά με το θέμα με την ΕΟΚ? Την γνώμη σας θελω απλά!
14:19
Δημήτρης : Το θέμα δεν είναι ποιος έχει δίκιο ή άδικο... Το θέμα είναι να μην εμπλέκεται η Εθνική σε οποιαδήποτε διαμάχη. Η απόφαση του Ολυμπιακού να στείλει τους τρεις παίκτες είναι σωστή και μπράβο του. Το κυριότερο είναι ότι βοηθάει τα ίδια τα παιδιά του να πάρουν μέρος σε μια διοργάνωση που τόσο θέλουν.
14:20
jim78 : Σπυρο πότε θα εχουμε οριστικα για Ντιλεινι και τι εκτιμηση κάνεις?θα έρθει η οχι?
14:21
jim78 : Δεν μπορώ να ξέρω πότε θα έχουμε κάτι οριστικό, ίσως όμως να έχουμε και σήμερα. Ισως. Εκτιμώ ότι θα επιτευχθεί συμφωνία.
14:23
stauros : σπυρο υπαρχει περιπτωση αποχωρησης σπανουλη.παρακαλω να περασει
14:23
stauros : Όχι, δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Ο Σπανούλης έχει εγγυημένο συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια.
14:24
ματτος : ο παππαγιανης.. θα ενσωματωθει φετος στην ομαδα και θα εχει δικαιωμα να φυγει του χρονου ή θα μεινει στις ηπα και θα εχει το δικαιωμα του χρονου αν ερθει ευρωπη να ειναι μονο για τον παναθηναικο?? εν παση περιπτωση μου φαινεται πολυ δυσκολο ενα παιδι που απο τα 14 δουλευει με πρωσοπικο γυμναστη και που εφυγε στις ηπα.. να μην κανει το βημα να παιξει στο nba.. και ειμαι σιγουρος πως ξερει πως οσο πιο γρηγορα το κανει τοσο καλυτερα θα ειναι.. απλα μου φαινεται περισσοτερο μια κινηση εντυπωσιασμου παρα ουσιας.. τι λες??
14:26
ματτος : Ο Παπαγιάννης θα είναι κανονικά φέτος στον Παναθηναϊκό και θα έχει δικαίωμα να πάει σε κολλέγιο του χρόνου. Με προσωπικό γυμναστή δουλεύουν τα περισσότερα νέα παιδιά, κάνουν ατομικές προπονήσεις. Δεν είναι μόνο ο Παπαγιάννης. Πάντως στο γυμνάσιο δεν βελτιώθηκε που πήγε... Το μέλλον του είναι στο ΝΒΑ, αλλά όχι στα 18 του.
14:27
γιωργος : ειχα δει τον αζινζα απο κοντα στο ευρωμπασκετ νεων δεν θυμαμαι ποια χρονια.. που το ειχαν κατακτησει οι γαλλοι.. μαλιστα ειχαν παιξει και με εμας στα προημιτελικα νομιζω.. το παιδι απο τοτε δεν εχει βελτιωσει και πολλα πραγματα... προσωπικα δεν τον θελω στον παναθηναικο..
14:28
Γιαννης : Σημερα απανταει θετικα ή αρνητικα ο Ντιλεινι?θελω εκτιμησεις Σπυρο.Η Φενερ παει για Χικμαν,η Τσσκα εχει γεματες θεσεις(τεονστοσιτς.παργκο,τζακσον) και παει για τζεντιλε.Οι Χιουστον τον κοψανε και δεν νομιζω να εχει τυχη απο ΝΒΑ.Τι βλεπεις λοιπον αποψε που θα δωσει την απαντηση του
14:28
Γιαννης : Βλέπω να απαντάει θετικά, όχι απαραίτητα απόψε.
14:29
OUALOS : Μετα την ανακοινωση της εοκ οτι τελικα οι τρεις του ολυμπιακου θα πανε στην προετοιμασια μπορειτε να μας ενημερωσετε τι λεει το ρεπορταζ σας για τις σχεσεις των δυο πλευρων? Θα εχουμε εξελιξεις και με την εθνικη ανδρων?
14:30
OUALOS : Οι σχέσεις δεν άλλαξαν, όμως αυτό που έκανε ο Ολυμπιακός ήταν το σωστό. Είναι θετικό βήμα ως προς την ανδρών, δίχως βέβαια να σημαίνει ότι επειδή πήγα οι Νέοι, θα πάνε και οι άνδρες.
14:35
Γιαννης : Σπυρο ειπες αν δεν ειναι ο Χαντερ θα ειναι αλλος αυτου του επιπεδου?Δηλαδη συγνωμη στοχος της ομαδας ειναι ο δευτερος ψηλος να ειναι μετριος και να γινει downgrade στην φροντ λαιν?Οι μονοι διαθεσιμοι ειναι Λαβαλ,Εμπακουε,Ντειβις.Ψαχνουν καποιον απο αυτους ή κοιτανε και προς ΝΒΑ?
14:36
Γιαννης : Είναι κι άλλοι διαθέσιμοι, αυτού του επιπέδου. Δηλαδή επιπέδου και αγωνιστικού στυλ Μπονσού, Χάντερ κλπ...
14:37
goKNICKSgo : παλι τα ιδια λαθη. αντι να παρει ο μπαρτζωκας εναν ποιοτηκο ψηλο παιρνει μενσα μπονσου και εκει που τον γλυτωσαμε θα φερει εναν χειροτερο. Αφου εχει τον Ντανστον που ετσι και αλλιως δεν ειναι και τοσο καλος τι να κανει εναν 2ο Ντανστον που θα ειναι και λιγο χειροτερος? Ο Λοβερν της Παρτιζαν που πηγε Κιμκι θα ηταν τελεια προσθηκη, επειδη μπορει να παιζει 5-4 μιας και θα εχουμε προβλημα στα 4αρια αν μεινει ο Πετγουει και δεν καταλαβαινω τον λογο που δεν εχουν ασχολειθει με Βεζενκοβ. Ειναι ακριβως ο παικτης που χρειαζομαστε αφου εφυγε ο Περπερογλου. Ποια η γνωμη σας?
14:38
goKNICKSgo : Συγνωμη, αλλά ο Λοβέρν δεν νομίζω ότι είναι τόσο καλός, όσο λέτε πολλοί. Ο Χάντερ είναι καλύτερος για παράδειγμα. Ο Βεζένκοφ παίζει ως ξένο, άρα δεν μπορεί να είναι αντι-Περπέρογλου. Και δεν νομίζω ότι είναι καλύτερος από τον Παπαπέτρου...
14:39
γιωργος : ειχα δει τον αζινζα απο κοντα στο ευρωμπασκετ νεων δεν θυμαμαι ποια χρονια.. που το ειχαν κατακτησει οι γαλλοι.. μαλιστα ειχαν παιξει και με εμας στα προημιτελικα νομιζω.. το παιδι απο τοτε δεν εχει βελτιωσει και πολλα πραγματα... προσωπικα δεν τον θελω στον παναθηναικο..
14:40
nik 17 : ειναι δυνατον να θελει ο οσφπ να κρατησει σιμονσ??? εχουμε τρελαθει τελειως
14:41
nik 17: Είναι πολύ ακραίο σενάριο να μείνει ο Σίμονς... Και να μείνει μόνο για την Ευρωλίγκα. Νομίζω ότι δεν θα μείνει, απλά πήγε και έκλεισε στην Τουρκία πριν μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και τώρα... πληρώνει το λάθος του.
14:42
nikos 7 : autos o delaney 8a apadhsh pote? gt dem pernei mpramos einai oti kalutero ellhnika yparxei ta exei ola sout,alma ktl
14:43
nikos 7 : Μπράμος κοιτάζει προς ΝΒΑ, δεν είναι άμεση προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό. Θα εξαρτηθεί και από τις υπόλοιπες κινήσεις.
14:44
κωνσταντινος : Θεωριτικα κι ο Σίμονς ήταν καλός.αλλα του έφευγε η μπάλα απο τα χέρια.ουτε κατεψυγμένο μπακαλιάρο δεν έπιανε ο τύπος.κι ο Μπαρτζώκας σκέφτεται να τον κρατήσει.απορω που δεν πέρασε τα τεστ ο μενσα με 67 αγωνες μέσα στη χρόνια.
14:44
nik 17 : με ντιλεινι τι γινεται παιδια,προρωπικη σας εκτιμηση;θα ερθει,ισχυει για τσσκα
14:45
nik 17 : Αν και το έχω απαντήσει δέκα φορές, ναι πιστεύω ότι θα αποκτηθεί τελικά από τον Ολυμπιακό.
14:46
Karou7 : Σπύρο με Σάμουελς έχουμε κάτι;
14:47
Karou7 :Όχι, δεν υπάρχει κάτι
14:47
nik 17 : εν ασχολιο για νοτσιονι στη ρεαλ,δεν ειναι πισωγυρισμα μια τετοια κινηση
14:48
nik 17 : Ε, για να βλέπετε και τις κινήσεις που κάνουν ομάδες με πολλά περισσότερα λεφτά από τις ελληνικές.
14:49
zante13 : πότε χρονικα θα γινουν οι μετεγγραφες για την ολοκληρωση των ροστερ των αιωνιων, πριν το μουντομπασκετ??
14:50
zante13 : Αυτό είναι το πλάνο, να έχουν τελειώσει ως τότε. Όμως μερικές φορές υπάρχουν και εξαιρέσεις.
14:52
Λοιπόν, σας ευχαριστούμε πολύ. Θα τα πούμε σύντομα και πάλι, με περισσότερες μπασκετικές εξελίξεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK