Live συζήτηση με Συρίγο, Μαγουλά, Καβαλιεράτο

Οι Γιώργος Συρίγος, Τάσος Μαγουλάς και Σπύρος Καβαλιεράτος συνομίλησαν με τους αναγνώστες του Contra.gr για δύο ώρες. Ο τελικός της Basket League, οι μεταγραφές, η διαιτησία, οι Σπερς, ο Αντετοκούνμπο και ο Σαμπόνις μεταξύ άλλων στο μενού της συζήτησης.

Live συζήτηση με Συρίγο, Μαγουλά, Καβαλιεράτο

Το live chat

12:36
Καλησπέρα και καλωσήρθατε στο live chat του Contra.gr για το μπάσκετ. 
12:36
Γιώργος Συρίγος, Τάσος Μαγουλάς και Σπύρος Καβαλιεράτος αναμένονται από λεπτό σε λεπτό για να αρχίσει η διαδικασία.
12:38
Ήδη υπάρχουν αρκετές ερωτήσεις σχετικά με τον βραδινό αγώνα μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Υπενθυμίζουμε ότι η συζήτηση αφορά όλο το φάσμα του μπάσκετ και όχι μόνο τον μεγάλο τελικό
13:01
Καλό μεσημέρι σε όλους! Ξεκινάμε..
13:01
Καλησπέρα σε όλους και από μένα... Ετοιμοι για όλα...
13:01
Νικος : Τασο, σαν γνησιος μπασκετικος υποκλινομαι στις 4 μπασκετικες ιδιοφυιες των SPURS για αλλη μια φορα.Manu, Tony, Ντανκαν, Ποποβιτς
13:01
σωτος#7 : θα εχει απουσιες στο σημερινο αγωνα ο Ολυμπιακος?
13:03
Σπερς!!! Ωραίος τρόπος να ξεκινήσουμε. Πετάει η ομάδα! Αποθέωση του μπάσκετ.. Εννοείτε ότι θα αντέξουν οι Σπερς. Τουλάχιστον απέναντι στους Θάντερς, χωρίς τον Ιμπάκα. Μετά βλέπουμε..
13:03
γιαννης : πιστευεις οτι μπορει να σπασει η εδρα του παναθηναικου;
13:03
σωτος#7 : Μόνο ο Καββαδάς θα λείπει από τον Ολυμπιακό
13:03
χρηστος : το ματς που πιστευετε θα κριθει?
13:04
Χρήστος: Στην απόδοση του Βασίλη Σπανούλη και του Δημήτρη Διαμαντίδη. 
13:04
ΚΑΧΑΝ : Αν δεν τραβηξει ο ΔΔ πιστευεις οτι ο ολυμπιακος μπορει να κανει το μπρεικ σημερα ακομα και με μια συνηθισμενη εμφανιση οακα του σπανουλη;
13:04
Τα ποσοστά λένε ότι η έδρα σπάει δύσκολα. Ωστόσο, το ζευγάρι ΠΑΟ-ΟΣΦΠ έχει τρομερές ιδιομορφίες, κυρίως στην ψυχολογία. Πιστεύω ότι είναι όλα ανοιχτά. Πρέπει όμως να δούμε με τι επίπεδο ενέργειας θα εμφανιστούν και οι δύο. Αύριο που θα έχουμε δείγμα, θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα. 
13:05
stamatis : ortha kofta poion vlepete nikith shmera ??
13:05
ΚΑΧΑΝ : Οχι δεν φτάνει για τον Ολυμπιακό να περιοριστεί ο Διαμαντίδης, αυτό έχει γίνει κι άλλες φορές. Θα χρειαστεί να σκοράρει και να δημιουργήσει ο Σπανούλης.
13:06
Ν.Ζ. : Καλησπέρα παιδιά! Τι βλέπετε σήμερα? Μπορεί το break ο Ολυμπιακός?
13:06
Ορθά κοφτά... δεν μπορώ να σου πω τίποτα! Όχι γιατί θέλω να κρυφτώ, αλλά γιατί το είπαμε και πριν. Με αυτούς τους δύο, με την ψυχολογία να παίζει τον σημαντικότερο ρόλο (μαζί με την ενέργεια) τίποτα δεν είναι σίγουρο. 
13:06
κωστας : καλησπερα!πιστευετε θα αντεξουν οι μεγαλοι κ μπασκετικα αλλα και ηλικιακα παιχτες των spurs σε τετοιους ρυθμους κοντρα στην παρεα του kd?
13:06
Ν.Ζ. : Φυσικά και μπορεί, αλλά είναι πάντα το αουτσάιντερ όταν παίζει στο ΟΑΚΑ
13:06
pashalis : pistevw pos 8a einai pio diskolo ston osfp na kanei to break ston pao apoti ama eitan o pao esis ti lete?
13:07
Κώστα, οι Σπερς παίζουν με πέντε κάθε φορά στο παρκέ και οι Θάντερ με δύο. Χωρίς Ιμπάκα, για να ήμαστε δίκαιοι, η σειρά είναι διαφορετική απ' ότι περιμέναμε.
13:08
Χρήστος : Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός έχασε την ταυτότητα του μετά την αποπομπή Πεδουλάκη. Έβλεπα έναν Παναθηναϊκό που είχε έναν στόχο μέσα στο παιχνίδι και έκανε κάποια συγκεκριμένα πράγματα καλά, άσχετα αν δεν έπαιζε θελκτικό μπάσκετ. Στην εποχή Αλβέρτη προσπαθεί να βελτιώσει πολλά πράγματα, έχοντας καταντήσει να μην είναι σε κανέναν τομέα αρκετά καλός. Ποια είναι η γνώμη σας?
13:08
pashalis : Αυτό έχει δείξει και η ιστορία των τελικών. Οτι πιο εύκολα κερδίζει ο Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ παρά ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ. Ομως θα προσθέσω κάτι άλλο. Αν το αβαντάζ φέτος το είχε ο Ολυμπιακός δεν νομίζω ότι θα έχανε τον τίτλο. Αντίθετα θεωρώ ότι φέτος έχει περισσότερες πιθανότητες από κάθε άλλη φορά να σπάσει την έδρα στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός.
13:10
nick : πιστευεις οτι ο παναθηναικος θα βρει βαλει τα σουτ? μπραμος και καρι ειναι ντεφορμε και αυτο ειναι πληγμα για τον παο.Αντιθετα ο οσφπ εχει φορμα,του μπενουν τα σουτ,γενικα εχει εναν αερα και μια ενεργεια στον παιχνιδι του.Εσεις τι νομζετε??
13:11
Χρήστο, η αλήθεια είναι ότι ειδικά μετά την ΤΣΣΚΑ, η σκληράδα του Παναθηναϊκού δεν είναι στα γνωστά επίπεδα. Σωστά το είπες, αυτή η ομάδα έχει φτιαχτεί για να να παίζει άμυνα και αν δεν το κάνει στον βαθμό που μπορεί, αλλάζει η εικόνα της. Βεβαίως, επειδή αυτή η ομάδα έχει αποδείξει ότι έχει βάσεις, μην αποκλείσεις το ενδεχόμενο να ξαναβρεί το νεύρο και την αμυντική της αποτελεσματικότητα μόλις συναντηθεί με τον Ολυμπιακό. Έχει ξαναγίνει στο παρελθόν να αλλάζουν αυτόματα πολλά, μόλις βρεθούν ο ένας απέναντι στον άλλο. 
13:11
nick : Θα επιμείνω σε αυτό που είπα και χθες. Δεν έχουν καμία σχέση οι προημιτελικοί και οι ημιτελικοί με τους τελικούς. Δεν σημαίνει κάτι αν ένας ή δύο παίκτες τα έβαλαν όλα με τον Πανιώνιο ή αν δεν τα έβαλαν με τον ΠΑΟΚ. Είναι άλλη η λογική και η ψυχολογία στις αναμετρήσεις Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός.
13:11
mpampis : kalispera , apo nba poious vlepete gia telikous , kai poso makria pisteuete oti mporei na ftasei i ethniki . gia teliko den rwtaw giati tha rwtisoun oloi oi upoloipoi
13:12
ΚΑΧΑΝ : Βιαζομαι αλλα δεν πειραζει.Εχει ακουστει κανα ονομα για μεταγραφη τη νεα σεζον για τις 2 ομαδες;Τα σεναρια για Χαινς και ολυμπιακο ή Κρστιτς και για τους 2 ισχυουν ή εστω θα μπορουσαν να υλοποιηθουν;
13:12
Μπάμπη, δύσκολα θα σπάσει το Σπερς-Χιτ. Τώρα μη μου πεις τι θα γίνει εκεί. Κάτσε να τελειώσουν οι τελικοί της περιφέρειας και τα ξαναλέμε.
13:12
niop : για μεταγραφες ξερουμε τιποτα γισ παο αν και νωρις
13:15
Niop, τι να πούμε τώρα για μεταγραφές; Και οι δύο αυτή τη στιγμή ασχολούνται μονάχα με το πως θα κερδίσουν τον τίτλο. Και να στο πω και διαφορετικά: πόσες και πόσες φορές η μοίρα ενός παίκτη έχει καθοριστεί απ' την παρουσία του απέναντι στον "αιώνιο"..
13:15
Τρίαρχος : Γεια σας παιδιά. Η εθνική θα έχει απώλειες στο μουντομπάσκετ λόγω κούρασης; Σπανούλης Φώτσης κτλ
13:16
ΚΑΧΑΝ : Περίπτωση Κρστιτς δεν υπάρχει γιατί θέλει 1,5 εκ το χρόνο και κατά τη γνώμη μου δεν πρέπει να δοθούν τόσα χρήματα για αυτόν τον παίκτη. Οπως έκανε καλό στον Ολυμπιακό το ότι δεν τον πήρε το καλοκαίρι του 2011... Ο Χάινς έχει συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ, αλλά αν δεν τον θέλουν οι Ρώσοι, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να γυρίσει στον Ολυμπιακό.
13:16
Η άποψη του Γιώργου Συρίγου για DJ Cooper
13:16
donNicolla : Υπαρχει περιπτωση οντως να μην πανε οι παικτες του ολυμπιακου στην εθνικη?η δικια τους επιθυμια δεν μετραει?η εθνικη ειναι πανω απο ολους και απο ολα!μεσα απο αυτην εχουν φτιαξει οι περισσοτεροι το ονομα τους!θα ειναι σκανδαλο απο τουσ Αγγελοπουλους και αντιεθνικο!
13:16
Ψηφίζω Τρίαρχο με χίλια!!! Την ώρα που ξεκινάει η μάχη των αιωνίων, εσύ ασχολείσαι με την Εθνική. Εύγε! Όσο σημαντικά κι αν είναι τα ντέρμπι των δύο μεγάλων, η Εθνική είναι σε άλλη κλίμακα και δεν συγκρίνεται με τίποτα!
13:17
georgette : pisteuete oti o olumpiakos 8a kataferei na spasei mia fora thn edra tou pao?
13:17
Βεβαίως για να είμαστε ακόμα πιο δίκαιοι οι Σπερς παίζουν σταθερά με...οκτώ. Πάντως επιβεβαιώνεται η άποψη ότι ένας από τους κορυφαίους της ιστορίας κι ένας μεγάλος προπονητής κάνουν δουλειά πλέον στο ΝΒΑ.
13:18
donNicolla : Ολα είναι ανοιχτά... Το ξεκαθάρισε και ο Ολυμπιακός ότι υπάρχει θέμα με τους διεθνείς τους, να μην παίξουν στην Εθνική. Θα το δούμε στην πορεία... Αλλά σίγουρα δεν είναι απλή υπόθεση. Ελπίζω πάντως να μην υπάρξει πρόβλημα γιατί θεωρώ ότι η Εθνική είναι πάνω απ' όλα και όλους.
13:19
georgette ο Ολυμπιακός έχει και την ποιότητα και το βάθος πάγκου και βεβαίως την προσωπικότητα για να το κάνει. Το ίδιο όμως ισχύει και απ' την άλλη για τον Παναθηναϊκό. Το είπαμε και πριν: τα ντέρμπι αυτά κρίνονται κυρίως απ' την ψυχολογία. Για να δούμε τι θα δούμε σήμερα...
13:19
Dejan Bodiroga : Χεια Χαρα , πιστευεται οτι θα δουμε κακο μπασκετ και χαμηλο σκορ λογω του οτι οι ομαδες διανοιουν την χειροτερη χρονια τους και την πιο κακη εποχη τους και θα παιχτει μπασκετ τακτικης μονο και μονο για την Νικη !
13:19
barel : καλησπερα...κρινετε εσεις πετυχημενη την αλλαγη προπονητη στον παο με τα ως τωρα δεδομενα?ο προεδρος θα αισθανεται δικαιωμενος?
13:21
Dejan Bodiroga : Οχι, θεωρώ ότι θα δούμε καλύτερο μπάσκετ σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια των δύο αιωνίων την τελευταία διετία. Ας μην ξεχνάμε ότι και οι δύο ομάδες έκαναν οικονομία δυνάμεων από τη στιγμή που δεν πήγαν στο φάιναλ φορ.
13:22
Barel, μεγάλη συζήτηση. Γενικά, δεν πιστεύω στις αλλαγές κατά την διάρκεια της σεζόν. Σε αυτή την περίπτωση όμως μιλάμε για τον Αλβέρτη. Αν το ζητούμενο απ' την διοίκηση ήταν να αλλάξει η ψυχολογία, τότε τι άλλο να πούμε; Είναι η μεγαλύτερη προσωπικότητα στην σύγχρονη ιστορία του Παναθηναϊκού.
13:22
ΒΑΓΓΕΛΗΣ : Ήθελα να σας ρωτήσω αν θεωρείτε ότι το final-4 καταντά πολλές φορές μια άδικη διαδικασία για τις πιο σταθερές και καλές ομάδες κατά τη διάρκεια της saison; Το επισημαίνω γιατί πια η Euroleague είναι πρωτάθλημα και όχι κύπελλο με knock-out γύρους. Ευχαριστώ πολύ!
13:22
Λεωνιδας : ποια ειναι η προβλεψη σας για το σημερινο ματς???πιστευω πως αμα ο σπανουλης δεν παθει το κλασικο μπλακ αουτ που παθαινει στο οακα ο ολυμπιακος θα νικησει
13:22
ΒΑΓΓΕΛΗΣ : Ήθελα να σας ρωτήσω αν θεωρείτε ότι το final-4 καταντά πολλές φορές μια άδικη διαδικασία για τις πιο σταθερές και καλές ομάδες κατά τη διάρκεια της saison; Το επισημαίνω γιατί πια η Euroleague είναι πρωτάθλημα και όχι κύπελλο με knock-out γύρους. Ευχαριστώ πολύ!
13:24
Είναι ο χαρακτήρας του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Προτιμώ την λογική του ΝΒΑ, αλλά νομίζω ότι αποτελεί συνήθεια και όλοι συμφωνούν ότι αποτελεί την δική μας ιδιαιτερότητα.
13:24
ΒΑΓΓΕΛΗΣ : Το απρόβλεπτο κάνει ακόμα πιο ωραίο το φάιναλ φορ. Ισως μερικές φορές αδικεί την ομάδα που έχει διάρκεια, αλλά κατά 80% είναι δίκαιη η τετράδα που φτάνει ως εκεί. Αρα κάποιος εκ των κορυφαίων θα το σηκώσει, έστω κι αν δεν είναι ο καλύτερος... 
13:25
xristos : Πιστεύετε οτι θα επιρεάσει τον παναθηναικό η κακή κατάσταση των τελευταίων αγώνων του Διαμαντίδη?
13:26
Λεωνίδα, το θέμα που θίγεις είναι πράγματι καθοριστικό. Ο Σπανούλης διαχειρίζεται το 75-80% των επιθέσεων του Ολυμπιακού όταν είναι στο παρκέ. Είναι δεδομένο ότι η άμυνα θα είναι για μία ακόμη φορά πάνω του. Απ' την άλλη, μην ξεχνάμε ότι τις τελευταίες εβδομάδες ο Διαμαντίδης δείχνει φρέσκος και γεμάτος ενέργεια. Αυτός είναι ένας εξίσου καθοριστικός παράγοντας για το παιχνίδι. Το άθλημα είναι ομαδικό, αλλά εδώ μιλάμε για δύο μεγάλους ηγέτες που "σπρώχνουν" και τους υπόλοιπους τόσο ψυχολογικά, όσο και καθαρά αγωνιστικά. 
13:26
sakis13 : vlepete pali skoupa apo pao?
13:28
Αυτά δεν γίνονται κάθε μέρα. Ίσως ο σημαντικότερος λόγος για το περσινό 3-0 ήταν το άδειασμα του Ολυμπιακού μετά το Λονδίνο σε συνάρτηση με το ιερό πάθος του Παναθηναϊκού, βεβαίως. Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. 
13:28
andreas : oi indiana mporoun na perasoun epitelous to miami??
13:29
Χρήστο ο Διαμαντίδης και πέρυσι δεν ήταν αυτός που έκρινε τους τελικούς, αλλά η παρουσία του και μόνο κάνει καλύτερο τον Παναθηναϊκό. Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός ούτως ή άλλως πηγαίνει σε χαμηλό σκορ οπότε σκοπός είναι η άμυνά του να λειτουργήσει και μπορεί να ...ζήσει με αστοχία αν το παιχνίδι πάει στους 60 πόντους.
13:30
xristos : Εστω κι αν δεν θεωρώ ικανό δείγμα τα πλέι οφ διότι η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων είναι μεγάλη, είναι ξεκάθαρο ότι ο Διαμαντίδης έχει περισσότερη ενέργεια. Κόντρα στον ΠΑΟΚ ήταν καλός, οπότε αγωνιστικά δείχνει εντάξει. Το θέμα είναι ότι θα υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση από τον Ολυμπιακό, που θα είναι προσαρμοσμένος πάνω του... 
13:30
Γρηγορης : Καλησπερα...Μπορει τα ματς των αιωνιων να κλεβουν την παρασταση οπως ειναι λογικο αλλα θεωρω οτι κ τα ματς του Πανιωνιου με τον Παοκ θα ναι πολυ ωραια κ ενδιαφεροντα παιχνιδια...
13:31
Ανδρέα, η Ιντιάνα έχει θέμα με το Μαϊάμι. Στο μυαλό. Κέρδιζε με τρεις προχθές, όλα καλά και ξαφνικά δεν έκανε ούτε σουτ για τέσσερις σερί επιθέσεις. Κρίμα θα μου πεις, γιατί είναι πραγματική ομάδα, με αρχές και συνεργασίες, όμως φαίνεται ότι πρέπει να ωριμάσει λίγο ακόμα. 
13:32
μαρκος : Οσο βαρετο και αν εχει καταντησει το ολο θεμα περι διαιτησιας...Ειναι δυνατον να εχει να χασει τοσο καιρο ο Παναθηναικος στο ΟΑΚΑ απο τον ΟΣΦΠ και να μην εχει βαλει το χερι της η διαιτησια?Με Τανατζη και Σχινα τι παιζει με τις τιμωριες τους?
13:32
Γρηγορης : Το κακό είναι ότι δεν υπάρχει πραγματικός στόχος,πέραν του γοήτρου. Αν υπήρχε η διεκδίκηση μιας θέσης στην Ευρωλίγκα, θα ήταν μια εξαιρετική σειρά... Θεωρώ πως είναι άδικο το ότι δεν υπάρχει τρίτη θέση για την Ελλάδα στην κορυφαία διοργάνωση.
13:32
nikolakis : με paul george τι γινεται ? θα παιξει σημερα τελικα? εχουν ακομα ελπιδες οι pacers πιστευεις ?
13:32
kostas : που πιστευετε θα κριθουν οι τελικοι?περιφερεια ή ρακετα?
13:33
Νικο1 : Πιστευεις σημερα ο Σπανουλης μετα απο μια σειρα ασχημων παιχνιδιων στο οακα...να δειξει επιτελους την αξια του;
13:33
Το κακό είνα ότι είδα χθες στον Σχινά στο Αργοστόλι και δεν τον ρώτησα. Πέραν της ημι...πλάκας, επιμένω ότι αν ο Ολυμπιακός μπει πάλι με την λογική "σφάξε με πασά μου για να αγιάσω" τότε θα χάσει την σειρά. Βεβαίως κι έχει δικαίωμα να διαμαρτύρεται για συγκεκριμένους αγώνες στο παρελθόν, βεβαίως όμως δεν γίνεται να τους ...κουβαλάει στο παρόν και το μέλλον.
13:34
Νικο1 : Εχω την αίσθηση ότι ο Σπανούλης θα κάνει μεγάλο παιχνίδι σήμερα. Γυαλίζει το μάτι του κι αυτό λέει πολλά. 
13:34
ΓΙΩΡΓΟΣ : Αφού οι δύο ομάδες δεν θέλουν Τανατζή Ποιλοίδη γιατί δεν τους αποκλείουν να ηρεμήσουν τα πνευματα
13:35
Όλα αρχίζουν και τελειώνουν από τους κοντούς, το είδες και στο Μιλάνο. Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι οι ψηλοί είναι μονάχα για να κάνουν... σκριν. Τέτοια παιχνίδια κρίνονται απ' το σύνολο των δυνάμεων κάθε ομάδας και χωρίς ψηλούς δεν γίνεται τίποτα. Ωστόσο, επειδή οι κοντοί έχουν την μπάλα στα χέρια και κατά συνέπεια αποφασίζουν, η επίδρασή τους στο παιχνίδι είναι μεγαλύτερη. 
13:35
ilias mav : kalhspera k stous 3!!!! pws vlepetai tis exelixeis g love carmelo sto nba akougontai polu g bulls k pws vlepetai to mellon twn bulls auto t kalokairi ????
13:35
ΓΙΩΡΓΟΣ : Γιατί μετά θα ζητούν συνέχεια εξαιρέσεις και στο τέλος μπορεί να μην μείνουν διαιτητές. Αυτή είναι η απάντηση της ΚΕΔ κάθε φορά που υπάρχει αίτημα εξαίρεσης
13:36
petsi : τι παιζει με τις τιμωριες σχοινα και τανατζη;
13:36
O Πολ Τζορτζ θα παίξει από όσο ξέρουμε. Το θέμα είναι πόσο οι άλλοι γκαρντ θα βοηθήσουν την Ιντιάνα.
13:36
Μπασκετικός : Μαγουλά, όταν στα έλεγα εγώ για τον Μπλατ (στους προημιτελικούς με τον ΠΑΟ το 2012) εσύ τον συμπεριελάμβανες στους χειρότερους. Δηλ. πρέπει ένας προπονητής να κάνει μια μεγάλη υπέρβαση για να τον θεωρήσετε καλό? Και σαν βοηθός, και στην Μπενετον, αλλά και στον Άρη είχε κάνει καταπληκτική δουλειά.
13:37
petsi : Δεν είναι τιμωρημένοι, απλά δεν πέρασαν τις εξετάσεις της FIBA και έχασαν το δικαίωμα συμμετοχής σε διεθνείς αγώνες. Πέρασαν όμως εξετάσεις στην Ελλάδα κι έτσι μπορούν να παίξουν στους τελικούς.
13:38
Καλέ μου μπασκετικέ, εσύ τα έλεγες το 2012, άλλοι το 2010, άλλοι το 2004. Η αλήθεια είνα ότι η πραγματική του δουλειά είναι φέτος μετά από 4 χρόνια στην ίδια ομάδα. Δεν νομίζω το 2011 ή το 2012 να εντυπωσίασε ιδιαίτερα. Είναι καλός προπονητής, δεν ήταν ποτέ από τους κορυφαίους κατά την δική μου γνώμη.
13:38
Ηλία, σούπερ ομάδα οι Μπουλς, με αρχές και τεράστιο προπονητή, όμως έχουν δύο προβλήματα: είναι τραυματίας ξανά ο Ρόουζ, ενώ υπάρχει και το συμβόλαιο του Μπούζερ. Τον πληρώνουν ένα σκασμό λεφτά για να κάθεται στον πάγκο σε κάθε τέταρτο 12λεπτο. Δεν ξέρω αν τελικά θα τον διώξουν χρησιμοποιώντας τον όρο της αμνηστίας. Αυτό θα καθορίσει πολλά. 
13:38
t-mac : Τασο η ομαδαρα το Phoenix θ ειναι πιο δυνατη του χρονου???
13:38
Styl : Γιώργο θα παίξει ρόλο η κόπωση των κλειδιών του ΠΑΟ(ΔΔ,Φώτσης);;;ο Μπαρτζώκας τους είχε με το χρονόμετρο σχεδόν όλη τη χρονιά
13:39
Μόλις στείλουμε τον Αλέκο τον Λεν στην μαμά Ουκρανία να υπερασπιστεί την πατρίδα απο τον Πούτιν και συνεχίζω να στηρίζω ανταλλαγή Ντράγκιτς με Στίβενσον(Ιντιάνα). Πιάστε μας...
13:39
Vasilis : Kata thn gnwmh sas poios paixths apo OSFP-PAO(ekaterw8en) exei to megalutero basketiko IQ?Pisteuw oti to paixnidi 8a kri8ei sto an o Spanoulhs anasthsei(ksana) ton Ukic.Suggnwmh gia ta greeklish grafw apo Agglia
13:41
Styl, το θέμα της κόπωσης είναι πάντα σχετικό στα ντέρμπι. Περισσότερο ρόλο παίζει η πνευματική κόπωση (πέρσι μετά το Λονδίνο, ή αν θες και το 2007 για τον ΠΑΟ μετά το φ.φ. της Αθήνας). Τα πόδια γίνονται πιο ελαφρά όταν το μυαλό είναι 100% στη θέση του. 
13:41
Ο Σπύρος Καβαλιεράτος σχολιάζει την περίπτωση επιστροφής Χάινς
13:41
ΓΡΗΓΟΡΗΣ : Παιδιά τι πιθανότητες δίνετε σήμερα στον ολυμπιακό να σπάσει την έδρα του ΠΑΟ?
13:42
Vasilis :Είναι ξεκάθαρο, Διαμαντίδης και Σπανούλης... Διαφωνώ γι αυτό περί Σπανούλη και Ούκιτς, είναι θέμα τακτικής να αφήνει ο Ολυμπιακός το τρίποντο στον Ούκιτς, όπως κάνουν οι περισσότερες ομάδες όταν αντιμετωπίζουν τον Κροάτη.
13:42
saras 13 : poion thewreite katalilo proponiti gia na analavei ton panathinaiko apo tin nea xronia?
13:42
vasilis : Παιδιά πιστεύετε οτι η εθνική έχει τύχη φέτος; σε 3 μηνες με τον κατσικαρη δ νομιζω να είναι αρκετοί για να περάσει καινούρια φιλοσοφια. Όσο για τους τελικούς καλυτερα να γίνουν στο εξωτερικο με ξένους φιλάθλους μήπως κ δουμε μπασκετ κ όχι αυτά που βλέπουμε κάθε χρονο..
13:43
Γρηγόρη, όταν μιλάμε για ΠΑΟ-ΟΣΦΠ, κανείς απ' τους δύο, σε οποιοδήποτε γήπεδο, δεν έχει κάτω από 40% πιθανότητες. 
13:44
Το έχω ξαναπεί ότι η λογική Αλβέρτη με Μανωλόπουλο-Πρίφτη ίσως κι ένα ακόμα δυνατό άμυνα για εξειδίκευση, αποτελεί καλή επιλογή. Αρκεί, αυτό είναι το σημαντικότερο, πλέον να υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο: Π.χ. Θέλει η ομάδα εξελληνισμό, θέλει τίτλους, θέλει όμορφο μπάσκετ. Να ξεκαθαρίσει τί ακριβώς επιθυμεί και πάνω σε αυτό να κινηθεί χωρίς μπρος πίσω.
13:44
φιλημων : Γιωργο λιγο αδιακριτη ερωηση.Εισαι γιος του αειμνηστου φιλιππου;
13:44
Δημήτρης : Μπορούν οι PACERS Να κάνουν την έκπληξη με ένα break στην έδρα των HEAT ?
13:44
Φιλήμωνα, δεν είναι αδιάκριτη η ερώτηση. Ναι, είμαι ο γιος του. 
13:44
Ανδρεας : Γεια σας και απο μενα!Γιωργο αν βγαλουμε εκτος την ιδιομορφια αυτων των αγωνων, ποια θεωρεις οτι ειναι πιο ετοιμη , δεμενη , η΄πληρης ομαδα μεταξυ των αιωνιων?
13:44
Αν κερδίσουν δεν θα είναι έκπληξη. Έπαψαν όμως να είναι φαβορί. Αφού δεν πήραν τον δεύτερο αγώνα να  πάνε με 2-0 στο Μαϊάμι, πλέον η μπάλα βρίσκεται στα χέρια του Λεμπρόν.
13:45
vasilis: Ενάμιση μήνα κρατάει η προετοιμασία, όχι τρεις. Ο Κατσικάρης είναι έξυπνος προπονητής και γνωρίζει καλά τους παίκτες. Θα προσαρμόσει το παιχνίδι στους παίκτες που έχει, έχοντας πάντα τη φιλοσοφία του. Οσο για τους τελικούς, πράγματι σε ξένο περιβάλλον θα ήταν πιο ήσυχοι, αν και θεωρώ ότι το ιδανικό θα ήταν να γίνονται με την ατμόσφαιρα των ελληνικών γηπέδων.αρκεί να μην υπάρχουν τα έκτροπα που χαλούν την εικόνα.
13:46
Ρούλης Μπασκετούλης : Τα 2 τελευταία χρόνια έχω δει το ενδιαφέρον των ομάδων μας να μετατοπίζεται στο ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα και όχι στην Ευρωλίγκα. ΟΣΦΠ και ΠΑΟ ξεκίνησαν να χτίζουν την αυτοκρατορία τους βάζοντας ως στόχο τις ευραωπαϊκές διακρίσεις. Αν αλλάξουν προσανατολισμό και στρέψουν την προσοχή τους στο πρωταθληματάκι δεν θα ξαναδούμε final four για μια δεκαετία...
13:48
Levavadia : Κυριε Μαγουλαα ο Μπλάτ είχε δώσει διγματα γραφης από το 2007 που το σηκωσε με την Ρωσία μέσα στην Ισπανια
13:49
Ρούλης Μπασκετούλης : Κατ' αρχάς πέρυσι ο Ολυμπιακός πήρε την Ευρωλίγκα, συνεπώς εκ των πραγμάτων δεν ισχύει αυτό που λες. Φέτος στις λεπτομέρειες και στους τραυματισμούς χάθηκε η συμμετοχή στο φάιναλ φορ. Και την Ευρωλίγκα την πήρε ομάδα με μπάτζετ επιπέδου των ελληνικών ομάδων. Αν εννοείς ότι έχουν πέσει τα μπάτζετ, είναι πέρα για πέρα λογικό. Να θυμόμαστε σε ποια χώρα ζούμε και ποια είναι η οικονομική κατάσταση.
13:49
Βεβαίως, σε 10 χρονια στην πρώτη γραμμή, είχε μία κορύφωση. Διότι ήταν προπονητής και μετά στην εθνική Ρωσίας.
13:49
Ανδρέα, καλά το έθεσες. Αν βγάλουμε την ιδιομορφία. Δεν είναι και εύκολο όμως. Ποιο έτοιμη; Θα δούμε. Ποιο δεμένη; Δύσκολο να το πεις, αν και ο Ολυμπιακός είναι περισσότερα χρόνια με τον ίδιο κορμό. Ποιο πλήρης; Μάλλον ο Ολυμπιακός. Ποια έχει δείξει ότι ξέρει καλύτερα να κερδίζει τέτοια παιχνίδια; Μάλλον ο Παναθηναϊκός. Όλα όμως μπορούν να ανατραπούν... 
13:50
Ρούλης Μπασκετούλης : Δεν υπάρχει πιο ξενέρωτο πράγμα από το best of 5 όσο αφορά τις διεθνείς διοργανώσεις. F4 και πάλι F4. Οι 4 καλύτερες ομάδες σε ένα απρόβλεπτο διήμερο!!!
13:50
ChristosLakers : Καλησπέρα Γιώργο...Ακόμα και τώρα μπορούν και συγκρίνουν τον Ντουράντ με τον Τζόρνταν?...γιατί αν κ φίλαφθος των Λέικερς δε νομίζω να ξαναβγεί άλλος...
13:50
Ρούλης Μπασκετούλης : Συμφωνώ απόλυτα
13:51
bill_13 : katse re taso o stevenson 2ari den einai?me bledsoe pws 8a ginei?ase pou aftos 8elei mia mpala na paizei monos tou...ase pou an fygei o slovenos meneis xwris play maker...8a ton ton parakalas na gyrisei...
13:51
κοκοσαλης μιλετι : Το 2ο ματς στο Σεφ και το 3ο στο ΟΑΚΑ ποτε θα γινουν;
13:51
κοκοσαλης μιλετι : Δευτέρα στο ΣΕΦ, Πέμπτη στο ΟΑΚΑ
13:52
Χρήστο, δεν μου αρέσουν αυτές οι συγκρίσεις. Άλλη εποχή εκείνη του αέρινου. Στην ηλικία του Ντουράντ όμως, ακόμα έψαχνε να βρει τον δρόμο του. Δώσε του λίγο χρόνο του KD, ο τύπος έχει εξωπραγματικό μπάσκετ μέσα του. 
13:52
Πάω με Μπλέντσο βασικό γκαρντ, όπως ξεκίνησα την χρονιά και βάζω στίβενσον στο 2. Παίρνω κι έναν Ντενγκ, κλείνω Τσάντλερ για την ρακέτα και κάντε χώρο στο ράφι για τις κούπες. Λέμε τώρα.
13:52
δημητρης : Εχει αναγκη ο παο απο καθαρο 5αρι η πρεπει νασυνεχιζει να παιζει με λασμε στη ρακετα;
13:52
Γιώργος ζακυνθο : Υπάρχει θέμα Μποχωριδη και Βεζενχοφ στον παναθηναικο
13:52
ιωαννης : θεωρω καθοριστικα τα μακρινα σουτ του Ολυμπιακου απο Λοτζεσκι Σλουκα Σπανουλη κτλ...αμα μπουνε και βγαλει αιφνιδιασμους και οι διαιτητες δεν σταματουν συνεχεια τον ρυθμο του παιχνιδιου ο ολυμπιακος θα νικησει
13:53
Από όσα γνωρίζουμε, ο Βεζένκοφ έχει κλείσει στην Εφές ενώ ο Μποχωρίδης ενδιαφέρει σίγουρα. Είναι ένα θέμα οι σχέσεις του Παναθηναϊκού με τον ατζέντη του.
13:53
ιωαννης : Σαφώς και θα παίξουν ρόλο τα σουτ από την περιφέρεια. Αν ο Ολυμπιακός βάζει 10+ τρίποντα έχει πάρα πολλές πιθανότητες να κάνει το διπλό στο ΟΑΚΑ.
13:54
Δημήτρη μεγάλη συζήτηση. Τα καθαρά πεντάρια είναι μετρημένα στα δάχτυλα. Όποιος ξέρει να παίζει με πλάτη στο καλάθι και είναι έστω επαρκής σε ταχύτητα/αθλητική ικανότητα, πηγαίνει αμέσως στο ΝΒΑ. Μονάχα ο Κάουν έχει μείνει στην Ευρώπη απ' τους παίκτες με τέτοια χαρακτηριστικά, αλλά παίρνει ένα τσουβάλι λεφτά στην ΤΣΣΚΑ. 
13:54
Χρηστος : Τασο υπαρχει περιπτωση να δουμε τον Παππα να παιζει ρολο στους τελικους?Νομιζω οτι οι τελικοι ειναι στα μτρα του...
13:56
Ο Κάρι θα κρίνει την συμμετοχή του. Αν ο Αμερικανός βάλει τα σουτ, βρει ρυθμό, ο μικρός δεν θα πάρει χρόνο. Αλλά συμφωνώ πως τα συγκεκριμένα παιχνίδια, αν κολλήσει ιδιαίτερα το σκορ, μπορεί να δούμε τον Παππά.
13:56
κοκοσαλης μιλετι : Ο Ραις και ο Σμιθ της Μακαμπι ποσο χρονων ειναι;Θα ηταν καλες προσθηκες για ΟΣΦΠ ή ΠΑΟ;
13:57
Ο Ράις, ο Σμιθ, ο Άαρον Μπέινς των Σπερς τώρα, όλοι εδώ ήταν αλλά οι ...μεγάλοι δεν τους είχαν σε εκτίμηση. Τώρα...too late for love που έλεγαν και οι Leppard.
13:58
Νικος : Αν δεν υπήρχε το πλεονέκτημα έδρας του Παναθηναϊκού, θα έλεγα ότι φαβορί είναι ο Ολυμπιακός. Τώρα, λόγω έδρας έχει τον πρώτο λόγο ο Παναθηναϊκός.
13:58
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΦΕΛΛΟΣ : ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΜΠΑΚ 2 ΜΠΑΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΑ ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΑΝΟΥΛΗ.ΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΝ ΒΡΙΖΩ.ΚΑΝΕΤΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝ ΚΑΙ ΤΩΝ 3 !
13:59
μπουρμπακος : Γιώργο ποσες φορές έχει σπάσει την έδρα ο οσφπ κ υπάρχει τέτοια αισιοδοξία να το κάνει τώρα?
14:00
μπουρμπακος :Είναι δικαίωμα του Ολυμπιακού να αισιοδοξεί. Μπρέικ έκανε το 1993 σε τελικούς και το 2002 σε ημιτελικούς. Αρα η προϊστορία δεν είναι με το μέρος του. 
14:01
κοκοσαλης μιλετι : Ο Ραις και ο Σμιθ της Μακαμπι ποσο χρονων ειναι;Θα ηταν καλες προσθηκες για ΟΣΦΠ ή ΠΑΟ;
14:02
TIMOTHY : Καλησπέρα παιδιά. Συμφωνείται οτι το μπάσκετ που παίζουν οι Spurs βρίσκει περισσότερους οπαδούς στην Ευρώπη από ότι στην Αμερική? Οι Αμερικάνοι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το θέαμα και όχι η ουσία. Άλλωστε σας θυμίζω τις πολύ χαμηλές τηλεθεάσεις που έχουν γενικά οι αγώνες των Spurs με αποκορύφωμα τους τελικούς του 2007 με τους Cavs.
14:03
κοκοσαλης μιλετι : Ο Ράις και ο Σμιθ έπαιζαν στην Ελλάδα... Αν τους είχε πάρει ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός θα είχε γίνει... επανάσταση γιατί οι ομάδες τσιγκουνεύονται... Τον Σμιθ τον θεωρώ παίκτη για το επίπεδο των αιωνίων, για τον Ράις δεν μπορώ να πω το ίδιο, παρότι έδωσε την Ευρωλίγκα ουσιαστικά στην Μακάμπι.
14:03
Το μπάσκετ που παίζουν οι Σπερς δεν είναι τόσο χάλια, αλλά λείπει το θέαμα. Όλες οι ομάδες που κατακτούν τίτλους στο ΝΒΑ, κοιτούν και τα δύο. Μας μοιάζει ευρωπαϊκό το μπάσκετ των Σπερς, αλλά μόνο ευρωπαϊκό δεν είναι. Στηρίζεται στον κορυφαίο ψηλό της 20ετίας που κάνει όλο το παιχνίδι ή το ατομικό μπάσκετ του Τζινόμπιλι. Τέτοιοι πάικτες δεν έχουν μείνει στα μέρη μας.
14:03
Chris41 : Πως πιστεύτε ότι θα αντιδράσει και θα παίξει ο Διαμαντίδης σήμερα?Είναι ένα μεγάλο στοίχημα για τον Παναθηναϊκό....
14:05
Chris41 : Η άμυνα του Ολυμπιακού είναι προσαρμοσμένη στον Διαμαντίδη. Στη σειρά με τον ΠΑΟΚ ήταν ανεβασμένος κι αυτό είναι καλό μήνυμα για τον Παναθηναϊκό.
14:05
john : Παιδια, είναι η ιδέα μου ή όντως έχει πέσει αρκετά το επίπεδο των παικτών στην Ευρώπη. Είναι δυνατόν ο Σπανούλης να θεωρείται κορυφαίος? Ή ο Ροντρίγκεθ? Απόδειξη ότι μια όμάδα μέτριων μαύρων (Μακάμπι) πήρε την κούπα!!!!!!
14:06
TIMOTHY : Καλησπέρα παιδιά. Συμφωνείται οτι το μπάσκετ που παίζουν οι Spurs βρίσκει περισσότερους οπαδούς στην Ευρώπη από ότι στην Αμερική? Οι Αμερικάνοι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το θέαμα και όχι η ουσία. Άλλωστε σας θυμίζω τις πολύ χαμηλές τηλεθεάσεις που έχουν γενικά οι αγώνες των Spurs με αποκορύφωμα τους τελικούς του 2007 με τους Cavs.
14:07
Δεν έχει πέσει το επίπεδο, απλά εδώ μένουν όσοι δεν μπορούν να παίξουν στο ΝΒΑ. .Συν ότι οι Αμερικανοί παίρνουν και πιο νεαρά παιδιά που ακόμα δεν έχουν δείξει με την ελπίδα να αναδειχθούν. Ο Σπανούλης ή ο Ροντρίγκεθ με τον Ρούντι ή ο Διαμαντίδης είναι και ήταν οι καλύτεροι, αλλά αυτων που δεν μπορούν να παίξουν στο ΝΒΑ. Οι καλύτεροι παίζουν στις ΗΠΑ.
14:08
TIMOTHY : Σίγουρα έχουν περισσότερους οπαδούς στο Σαν Αντόνιο. Οντως παίζουν πιο... ευρωπαϊκό μπάσκετ σε σχέση με τους υπόλοιπους, αλλά θεωρώ ότι η τηλεθέαση είναι κυρίως θέμα παικτών, προσώπων και κυρίως του... απρόβλεπτου. Αν όλοι ξέρουν τον νικητή, όλο και λιγότεροι θα δουν μια σειρά.
14:08
κοκοσαλης μιλετι : Αν ο Μπαρτζωκας δεν παρει φετος το πρωταθλημα θεωρειτε οτι θα τον διωξουν;Ισως να ειναι ευκαιρια ο Μεσινα που ακουγεται οτι φευγει απο ΤΣΚΑ με Χαινς και Κρστιτς...Υπαρχουν πιθανοτητες για καποιον απο τους 3;
14:11
κοκοσαλης μιλετι : Αποψή μου είναι ότι ο Μπαρτζώκας πρέπει να μείνει για πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό. Γιατί δεν κάνει μόνο τη δουλειά που φαίνεται, αλλά και πολλά πράγματα που δεν φαίνονται. 
Ο Μεσίνα απέτυχε με τεράστιο μπάτζετ δύο χρονιές στην ΤΣΣΚΑ, απορώ γιατί θεωρείς ότι πρέπει να έρθει στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε για Μεσίνα, ούτε για Κρστιτς. 
14:11
john : Παιδιά μια ερώτηση σύντομη. Ποιόν ευρωπαίο θεωρείται καορυφαίο όλων των εποχών (ΝΒΑ και ευρώπη)?
14:12
john : Σαμπόνις με διαφορά.
14:13
Levadia : Κύριε Καβαλιεράτο η αποτυχία του Ολυμπιακου να αντιμετωπίσει το αμυντικο πλάνο του ΠΑΟ είναι μεγάλυτερη ευθύνη του Μπαρτζώκα ή των παιχτών;Τι κυρίως δεν κάνει σωστά ο Ολυμπιακός για να σπάσει την άμυνα του ΠΑΟ
14:15
Ντιρκ, Ντιρκ, Ντιρκ
14:17
Levadia : Φταίνε ισομερώς όλοι... Θεωρώ όμως ότι το βασικό είναι η αντίδραση των παικτών και κυρίως του Σπανούλη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μπορεί να σκοράρει με οποιονδήποτε τρόπο, το έδειξε με τα δύο τελευταία καλάθια στο ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ. Και βέβαια πρέπει να βγουν μπροστά και οι υπόλοιποι και να βάλουν τα ελεύθερα σουτ. Οι προπονητές φτιάχνουν το πλάνο, οι παίκτες όμως κάνουν μάγκες τους προπονητές... Ή το αντίθετο. Ο,τι κι αν κάνει ο κόουτς, ο παίκτης θα εκτελέσει.
14:18
PANAGIOTIS : συμφωνα και με τις στοιχιματικες εταιριες πρωτη φορα εχουν σε παιγνιδι στο οακα τοσο ισοδυναμη προσεγγιση, αρα κυριε καβαλιερατο πιστευω οτι το βραδυ θα εχουμε ενα μεγαλοπρεπεστατο διπλο.... το σχολια σας παρακαλω..
14:19
Λεωνιδας : Σπυρο ελπιζω αυτο που ειπες για το Σπανουλη να βγει τοι θα κανει μεγαλο ματς σημερα...δεν γινεται να τα βαζει με ολη την Ευρωπη και να παθαινει κατι εκει μεσα στο Ο.Α.Κ.Α.....ποια ειναι η γνωμη του Γιωργου και του Τασου...
14:19
PANAGIOTIS : Αν το πιστεύεις, παίξτο. Με βάση τις στοιχηματικές, πάντως, η Μακάμπι δεν θα έπαιρνε ποτέ την Ευρωλίγκα... Θεωρώ πάντα φαβορί τον Παναθηναϊκό, αλλά δίνω περισσότερη τύχη σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές στον Ολυμπιακό για μπρέικ.
14:21
Μετράει το θυμικό και το αγωνιστικό. Πρωτίστως ο Παναθηναϊκός επικεντρώνει την άμυνα πάνω του, εν συνεχεία είναι ο εγωϊσμός του μεγάλου παίκτη που θέλει να κερδίσει την τέως ομάδα του, στην έδρα της.
14:21
Olisadebe : Είναι υποχρεωμένος να το κάνει. Οι ομάδα έχει φτιαχτεί για να ξεκινάει από αυτό το στοιχείο, αν ο Παναθηναϊκός δεν παίξει σκληρή άμυνα, χάνει το 50% της δύναμής του.
14:22
Θοδωρής : Καλησπερα, σε ποια θεση πιστευετε πασχει ο Ολυμπιακος? Νομιζω οτι ο Πετγουει ειναι ο ανθρωπος που οταν μπαινει κατεβαζει την ομαδα 2 επιπεδα ασχετα αν βαζει κανα 3ποντο που και που.
14:24
Θοδωρής : Τον αδικείς τον Πέτγουεϊ νομίζω. Μπορεί να βοηθήσει, αν είναι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι. Και μαζί με τον Πρίντεζη συνθέτουν καλό δίδυμο, το πρόβλημα υπήρχε όταν απουσίαζε ο ένας από τους δύο.
14:25
Κωστας : Καλησπερα Γιωργο.Πιστευω πως η συμμετοχη του κολλινς θα ειναι καθοριστικη στους τελικους αφου θα κληθει στην ειδικη αποστολη να ματσαρει τον διαμαντιδη.Συμφωνεις;
14:26
Κωστας : Κάθε ομάδα χρειάζεται όλους τους παίκτες της. Ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται όμως τον Κόλινς μόνο στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση. Αν δεν βοηθήσει στην οργάνωση ή αν είναι άστοχος στα ελεύθερα σουτ που θα του δώσει ο Παναθηναϊκός, θα έχει πρόβλημα ο Ολυμπιακός.
14:27
ΣΤΑΜΑΤΗΣ : ΣΤΟΥΣ ΠΟΣΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ? ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΧΑΜΗΛΑ ΤΟ ΣΚΟΡ ΣΤΟΥς 60 ΠΟΝΤΟΥΣ?
14:28
ΣΤΑΜΑΤΗΣ: Αυτό που έχουν δείξει οι αναμετρήσεις των δύο ομάδων τα δύο τελευταία χρόνια, ο Παναθηναϊκός βολεύεται με χαμηλό σκορ και γενικά χαμηλό ρυθμό.
14:28
marios thomas : Paidia sas xairetw apo Kypro. Ti wra 3ekina to paixnidi?
14:29
marios thomas : Paidia sas xairetw apo Kypro. Ti wra 3ekina to paixnidi?
14:29
marios thomas : Στις 10 μ.μ.
14:29
πετρος : ειναι αληθεια οτι ο ολυμπιακος ενδιαφερεται να αποκτησει πεκτες κλασης οπως ο ντερικ μπραουν;
14:31
πετρος : Είναι αλήθεια ότι ο Ολυμπιακός ρώτησε για τον Μπράουν. Το κασέ του όμως είναι υψηλό για τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα στο μπάτζετ των ερυθρολεύκων. Εχει κασέ στο 1 εκ δολάρια. Οπως και να το κάνουμε βέβαια είναι 4αρι που μπορεί να κάνει τη διαφορά.
14:31
παναγιωτης : πιστευετε οτι καποιος απο μακολουμ κουπερ θα ερθει το καλοκαιρι στον θρυλο;;; kai as perasei epiteloys ενα μηνυμα μου. νομιζω με εναν εκ των δυο ειμαστε πληρης...
14:32
παναγιωτης : Θεωρώ ότι για μεγάλη ομάδα κάνει περισσότερο ο Κούπερ, Μακόλουμ δεν έχει δείξει ικανότητα στη δημιουργία... Αλλά και οι δύο είναι κρίμα να χαθούν για τις ελληνικές ομάδες.
14:33
leo777 : Εχω παρατητησει κατι με σχεση τους αγωνες της ευρολιγκας...οι διαιτητες εκει σφυριζουν γενικα πιο δυσκολα αφηνοντας να παιχτει μπασκετ κατι το οποιο αρεσει στον ολυμπιακο....στο ελληνικο πρωταθλημα γινεται εντελως το αντθετο με πολλα σφυριγματα και απο τις δυο πλευρες σταματοντας συνεχεια τον ρυθμο..ποια ειναι η γνωμη σας\?|??
14:34
Όλα βρίσκονται και στο μυαλό. Ο Ολυμπιακός έχασε από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με ξένους διαιτητές, εκτέλεσε λιγότερες βολές, αλλά πνευματικά ήταν πολύ πιο συγκεντρωμένος.
14:35
Τέθιος : 37 o Ginobili,38 o Duncan,33 o Parker .. Θα μας τρελάνουν ? Πώς αντέχουν τόσο καιρό σε τοπ επίπεδο ?
14:35
t-mac : paidia xthes pou koitousa lista me tous paixtes tou draft ton thanasi ton eixe polu xamhla...sto 40..den tha eprepe na einai pio panw??
14:36
Άσχετο με το ντραφτ, είναι δυνατόν να μην έχει ενδιαφερθεί καμία ελληνική ομάδα για τον Θανάση Αντετοκούμπο; Ψάχνουν παίκτες Αμερικανούς από το NBDL, αλλά όχι έναν Έλληνα.
14:37
Τέθιος: Είναι εξαιρετικοί αθλητές και η διαφορά τους είναι ότι παίζουν περισσότερο με το μυαλό και λιγότερο με τα αθλητικά τους προσόντα. Το μπασκετικό μυαλό που διαθέτουν σε συνδυασμό με την καθοδήγηση από τον Πόποβιτς, τους επιτρέπει να στέκονται σε υψηλό επίπεδο, παρά την ηλικία τους.
14:37
Δημήτρης : Ο ολυμπιακος πρεπει να ακοκτησει καλυστερους ξενους αν θελει να επιστρεψει στην κορυφη της ευρωπης.ΚΥΡΙΩς να ανικαταστήσει το πετγουει με ενα καλυτερο 4αρι.. ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ?
14:38
Δημήτρης : Με τα χρήματα που δίνει ο Ολυμπιακός, έχει κάνει πολύ καλές επιλογές ξένων. Φυσικά και θα μπορούσε να έχει καλύτερους, αλλά θα μπορούσε να δώσει και περισσότερα...
14:39
Μανώλης οσφπ : πιστευω ενας ακομα παραγοντας για το σημερινο ματς ειναι και ο λοτζεσκι.στα μεγαλα εκτος εδρας ματς δεν μου φαινεται και πολυ καλος!
14:40
Μέχρι τώρα δεν έχει παίξει ουσιαστικά σε κάποιο μεγάλο παιχνίδι. Αν βάλει τα ελεύθερα σουτ, ο Ολυμπιακός καλύπτει ένα σοβαρό πρόβλημα που του παρουσιάστηκε σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια.
14:41
Λέλα : Μπορούν να παίξουν ο D.J Cooper xαι ο Mccollum σε Παναθηναϊκός και Ολυμπιακό ?
14:42
Λέλα : Για τον Κούπερ είμαι σίγουρος. Για τον Μακόλουμ θα έλεγα το ίδιο αν ήταν περισσότερο δημιουργικός. 
14:43
MarkoNe : Ο Σερμαντινι θα παρει χρονο συμμετοχης στους τελικους;
14:44
MarkoNe : Το παιχνίδι του Σερμαντίνι δεν ταιριάζει στον τρόπο που παίζει ο Παναθηναϊκός, γι αυτό δεν παίρνει συνήθως χρόνο συμμετοχής. Το θεωρώ δύσκολο να τον δούμε για μεγάλο χρονικό διάστημα στο παρκέ.
14:45
Σωτηρης : Ποσοστα καβαλιερς τις χρονιες μετα την φυγη λμπρον για πρωτια στο ντραφτ 2011: 2.8%-2013: 15.6% και 2014: 1.7%,ειναι τελικα τοσο τυχεροι η'καπιοι νιωθουν οτι κατι τους χρωστανε;
14:45
peke : Καλησπερα σας.οσον αφορα το NBA και την οκλαχομα.ποσες ελπιδες εχει να περασει στον τελικο;μεγαλη απωλεια του ιμπακα που φετος εχει κανει τρομερα παιχνιδια
14:45
Μόνο ο Βασιλακόπουλος είχε λιγότερες πιθανότητες για τα συνεχόμενα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Είδες τί κάνει η τύχη;
14:46
peke : Η Οκλαχόμα έχει κάθε χρόνο μια μεγάλη ατυχία. Η απουσία του Ιμπάκα αλλάζει πολλά και γι αυτό νομίζω ότι είναι απίθανο να προκριθεί στον τελικό.
14:48
Styl : Υπάρχει πιθανότητα για Lucas Gordon στον Ολυμπιακό;;;αν και πρέπει να είναι τρελός ο Duda να τον αφήσει...δεν υπάρχει καλύτερος αντί-Law κατά τη γνώμη μου
14:49
Styl : Ο Γκόρντον είναι εξαιρετικός παίκτης, αλλά ο Ολυμπιακός πήρε 2 Ευρωλίγκες από τη στιγμή που έφυγε και η Εφές με τεράστιο μπάτζετ - μεγαλύτερο του Ολυμπιακού - δεν έκανε τίποτα. Ας μην το ξεχνάμε αυτό.
14:50
Lucas Blackhead : Πιστεύετε είναι ο Μαυροκεφαλίδης κλειδή για το σημερινό ματς?
14:52
Lucas Blackhead: Ο Μαυροκεφαλίδης βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο δίμηνο. Γι αυτό και η δική του απόδοση μπορεί να αποδεχθεί καθοριστική. Είναι ο καλύτερος επιθετικός ψηλός του Παναθηναϊκού, αν αρχίσει καλά το παιχνίδι μπορεί να είναι ο κορυφαίος του πρώτου τελικού.
14:52
Modestos : Πιστεύετε ότι αν ο Σπανούλης είναι πάλι ''σβησμένος'' αποκλείεται ο Ολυμπιακός να νικήσει?
14:53
Modestos : Είναι βασική προϋπόθεση για τον Ολυμπιακό να παίξει καλά ο Σπανούλης. Αν περιοριστεί και πάλι, οι πιθανότητες των ερυθρολεύκων ελαχιστοποιούνται.
14:54
Ολοκληρώθηκε κάπου εδώ και η σημερινή μας συζήτηση. Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή. Τα λέμε και πάλι αύριο την ίδια ώρα.
14:56
leonidas7 : Ο σιμμονς θα μείνει και του χρόνου?και αν μείνει μπορεί να βοηθήσει?

News 24/7

24MEDIA NETWORK