Η συζήτηση με Συρίγο, Μαγουλά, Καβαλιεράτο

Οι Γιώργος Συρίγος, Τάσος Μαγουλάς και Σπύρος Καβαλιεράτος συνομίλησαν για περίπου 3 ώρες με τους αναγνώστες του Contra.gr για τη μεταγραφή Όλιβερ Λαφαγέτ, τις αποχωρήσεις Στεφάν Λάσμε και Στράτου Περπέρογλου και όλα τα μεταγραφικά σε Ελλάδα και NBA. Η ατζέντα της TV.

Η συζήτηση με Συρίγο, Μαγουλά, Καβαλιεράτο

Η συζήτηση

11:23
Καλημέρα. Σε λίγη ώρα θα αρχίσει το live chat του μπάσκετ με τους Γιώργο Συρίγο, Τάσο Μαγουλά και Σπύρο Καβαλιεράτο.
11:23
Μπορείτε να στέλνετε από τώρα τις ερωτήσεις και τα σχόλιά σας
11:23
ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΠΑΧΙΔΑΚΗΣ : ΣΠΥΡΟ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΜΕ ΚΑΙΜΑΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΔΙΝΕΙΣ?
11:24
ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΠΑΧΙΔΑΚΗΣ : ΤΑΣΟ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΔΗΛΑΔΗ ΛΑΦΑΓΙΕΤ ΝΤΙΛΕΙΝΙ ΜΠΟΝΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ?
12:56
Καλό μεσημέρι. Ξεκινάμε την μπασκετική συζήτηση για τα πολλά ενδιαφέροντα που έχουμε μπροστά μας σε Ελλάδα, Ευρώπη κι ΝΒΑ. 
12:56
Καλό μεσημέρι. Ξεκινάμε την μπασκετική συζήτηση για τα πολλά ενδιαφέροντα που έχουμε μπροστά μας σε Ελλάδα, Ευρώπη κι ΝΒΑ. 
12:56
ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΠΑΧΙΔΑΚΗΣ : ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ. ΓΙΩΡΓΟ, ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΥΜΠΩΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΦΑΓΙΕΤ (ΝΤΙΛΕΙΝΙ-ΧΙΚΜΑΝ-ΤΖΕΡΕΛΣ-ΓΚΟΡΝΤΟΝ) ΤΑΣΟ ΑΝ ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ Ο ΜΠΟΝΣΟΥ ΤΕΛΙΚΑ,ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΠΛΑΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΙΝΤΕΖΗ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΑΣΙΟΥΛΙΣ(ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥΣ?) ΣΠΥΡΟ, ΟΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΛΑΦΑΓΙΕΤ ΚΑΙ ΜΠΟΝΣΟΥ. ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΤΖΑΡΗ ΠΟΣΟ ΕΚΤΙΜΑΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
12:58
Θοδωρή μου, συμφωνώ. Θα περίμενα ότι ο Μπονσού είναι προσθήκη δεύτερου σέντερ(ο Ντάνστον φλερτάρει και με το 4) έχοντας καλό σουτ με πρόσωπο. Αν είναι  επιλογή πρώτου ψηλού, οι ερυθρόλευκοι ρισκάρουν κάπως. Είναι σίγουρα πολύ καλύτερος από ότι είχαν φέτος και ίσως και από τον Ντάνστον. 
12:58
john : καλημερα .Τασο και γιωργο τι θα γινει με παο θα κανει καμια μεταγγραφη τησ προκοπησ η θα περιμενει να παρει τα παλτα. κατι ακομα επειση μαλλον παει για αμερικανουσ στο 1 και 2 υπαρχουν παιχτεσ που να μπορουν να σταθουν ? εξεταζονται?
12:59
ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΠΑΧΙΔΑΚΗΣ : Η προσφορά του Ολυμπιακού θα φτάσει τα 1,2 εκ ευρώ για τρία χρόνια αρχικά και μετά θα αυξηθεί κι άλλο. Πόσο; Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω... Αν οι εκπλήξεις είναι ευχάριστες ή δυσάρεστες για κάποιους δεν το γνωρίζω, για μένα οι κινήσεις που έγιναν είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, με βάση τη φιλοσοφία του Μπαρτζώκα και τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν.
13:01
John ο Παναθηναϊκός κτίζει και θα του πάρει χρόνο. Πρώτα ξεσκαρτάρει ότι δεν κάνει στον Ιβάνοβιτς και τώρα, αρχίζει να κοιτάει παίκτες. Ο Μποχωρίδης μοιάζει να είναι η πρώτη κίνηση, υπάρχουν ερωτηματικά για Βεζένκοφ καθώς καταλαμβάνει θέση ξένου. Θέλει μεγάλη προσοχή διότι όντως κτίζει από το μηδέν. 
13:01
john : τασο ,γιωργο υπαρχει αλλο πλανο αν δεν ερθει ο καλαθισ ωστε η ομαδα να μεινει σε καλο επιπεδο η θα ψαχνομαστε μετα για τποτα παιχτεσ τυπου collins
13:01
Nikos : Ποια ειναι η εκτιμιση σας για μαντζαφη θα μεινει τελικα!?
13:03
Nikos : Εκτίμηση κάνω. Θα μείνει στον Ολυμπιακό
13:03
Για τον αντι-καλάθη, ο Ιβάνοβιτς ήδη έχει στο πλάνο δύο παίκτες έναν καθαρόαιμο γκαρντ κι έναν δυαρο...άσσο. Παίκτες υπάρχουν στην αγορά. 
13:03
Μανος : Καλησπερα παιδια εαν αποχωρισει ο μαντζαρης ο ολυμπιακος θα παει για ενα ακομα γκαρντ εκτος του ντιλεινι?
13:03
Νικος : Καλησπερα!Ποια ομαδα ειναι ο πιο πιθανος προορισμος του ΜΕΛΟ; Θα κανουν κατι αξιολογο οι σελτικς φετος για να ξανα πρωταγονιστησουν ξανα;
13:04
Νίκο μου, θεωρώ ότι αυτή την στιγμή, δεν είναι απίθανο να μείνει στην Νέα Υόρκη παρά το opt-out. Μετά Μπουλς ή Λέικερς αλλά στο Λ.Α. έχει το πρόβλημα πως πάλι μπορεί να είναι μόνος. 
13:04
Μανος : Καλημερα με ενδεχομενη 3αδα στα 5αρια ντανστον μπονσου καββαδα εσεις ειστε ευχαριστιμενοι?
13:04
Μανος : Ξένο γκαρντ δεν θα πάρει, δεν μπορεί γιατί δεν θα έχει θέση. Στην περίπτωση αυτή θα πάρει τον Μπράμο, αν είναι διαθέσιμος ως τότε.
13:06
Μάνο μου, είναι βελτίωση σαφέστατη από πέρυσι, αλλά όχι η τριπλέτα που με το καλημέρα σε κάνει να ...λιποθυμάς.
13:06
Ηλιας ναξος : Εμενα κατι μου λεει οτι θα φυγει ο ματζαρης και θα ερθει ο μποχωριδης θα μπορουσε να εχει βαση αυτο?
13:06
Τασος : Τασο αληθευει οτι προτιμας λεμπρον απο air?
13:07
Κώστας Κομο : Γεια σας, (πρώτη φορά γράφω , αλλά καθημερινά διαβάζω τη σελίδα σας και εκτιμώ τα σχόλιά σας) Κι επειδή είναι η πρώτη φορά που γράφω θα σας πω τι μου έκανε εντύπωση "πρόσφατα" : Όταν έγινε 2-2 στο ΣΕΦ, όλοι μα όλοι (στα σχόλια) αναφερόντοσαν για διαιτησία κι όχι για το τι έγινε μπασκετικά! (βαρετό, ανούσιο κι αποπροσανατολιστικό - κυρίως για τους ηττημένους - Οκ το διάβασα γιατί διαβάζω οτιδήποτε αφορά το μπάσκετ και μου αρέσει ν' "ακούω" και τους μεν και τους δε. (μπορώ να πω ακόμα Αρειανός, έχω πανηγυρίσει για: ΗΡΑ, ΠΑΟΚ, Πανιώνιο, Μαρούσι, ΠΑΟ, Ολυμπιακό κ.α., δηλ. φίλαθλος μπάσκετ) Για ΠΑΟ: έλεγα φέτος (τη χρονιά που πέρασε) ότι θα έπρεπε να χτίσει με νέους, με νέα ομάδα χωρίς πρωταρχικό στόχο Πρωτάθλημα/Ευρωλίγκα αλλά με καλό κι εποικοδομητικό μπάσκετ που να αρέσει αλλά και να "χτίζει". Οκ πέρασε η χρονιά (μόνο τα 2 τελευταία ματς "άξιζαν" κι εντέλλει δίκαια πρωταθλητής), αλλά αυτό που έγινε με "σόκαρε"! Οι τρεις "ξένοι" σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να φύγουν (οκ ο Γκιστ έμεινε). Μασιούλις;!!! Λάσμε;!!! Τουλάχιστον κάτι πιο κομψό. Μέχρι "χτες" πανηγύρια και την άλλη "απολύεστε"!! Λάσμε "ακριβός" και φυσικά για άλλες πολιτείες (θα 'θελα να μου προτείνετε κάποιον για τη θέση του). Μασιούλις = κατάθεση ψυχής και ποτέ αρνητικός , αντ'αυτού απολύεται άκομψα. Αλήθεια, δεν γνωρίζω, ήταν κι αυτός τόσο ακριβός; Δεν χωρούσε πουθενά; κατά τη γνώμη μου χωρούσε με Γιάνκοβιτς και Χαραλαμπόπουλο (που λένε ταλέντο αλλά δεν τον έχω δει) και Μπράμος (δυστυχώς , του είχα μεγάλη μπασκετική εκτίμιση) έξω. Αν ήμουν του Ολυμπιακού θα έκλεινα με κλειστά μάτια "Μασιούλις" και θα δικαιωνόμουν. Ομπράντοβιτς, μέγας προπονητής (γνώμη μου: Ίβκοβιτς δεν πιάνεται, κι αν υπήρχε ελιξήριο νεότητας σ' αυτόν θα έπρεπε να δωθεί πρώτα), αλλά ποτέ δεν δούλεψε με μικρά παιδιά (τηλεοπτικά κι αγωνιστικά αναφέρομαι, προπόνηση δεν ξέρω σε αντίθεση με Ίβκοβιτς που πιστεύει κι αναδεικνύει ) Για Ολυμπιακό: Από "ξένους" μόνο Ντάνστον και υπό προϋποθέεις Κόλλινς ή Τζαμόν Λούκας-Γκόρντον (ας διαλέξει επιτέλους ένα επίθετο) κι ένα δυάρι. Επειδή δεν έχω Νονα δεν ξέρω "Λαφαγιετ". Για Μάντζαρη, η "αδυναμία" μου από εθνική εφήβων-νέων και πάντα πίστευα ότι ήταν ο ορισμός του πλέι-μέικερ, ως Ολυμπιακός θα στηριζόμουν σ' αυτόν όπως ο ΠΑΟ στο Διαμαντίδη (μακάρι να είχε δάσκαλο το ΔΔ), κι από εκεί θα ξεκινούσα κι όχι από Σπανούλη. (Σπανούλης Μαρούσι, Διαμαντίδης Ηρακλής, από τότε σχεδόν αναρωτήθηκα ποιος απ' αυτούς τους νέους είναι πιο ... η καρδιά μου λέει Διαμαντίδης, χωρίς να τους βάζω δίπλα δίπλα γιατί τελικά δεν αξίζει να συγκρίνεις κάποιον {έβαλα πρόσφατα Ελλάδα-ΗΠΑ , παιχνιδάρα χωρίς ανάσα ο ΔΔ, 25 πόντους ο ΒΣ), Τζον ή Πωλ; Με τον ένα ή άλλον τρόπο ελπίζω το ελληνικό μπάσκετ να συνεχίζει να είναι εκεί που είναι, ας μην πάρουμε για μερικά χρόνια Ευρωλίγκα, αλλά να ανεβεί το Ελ/κό πρωτάθλημα. ΥΓ: Σίγουρα είναι μεγάλο αυτό που έγραψα και θα σας κατανοήσω αν δεν κοινοιποιηθεί , αλλά για πρώτη φορά εκφράζομαι δημοσίως
13:07
Η μερική αλλαγή μάνατζερ του Μποχωρίδη, επιτρέπει στον Παναθηναϊκό να έχει τον πρώτο λόγο. Ο Ολυμπιακός αν ανανεώσει τον Μάντζαρη σήμερα, για παράδειγμα, δεν έχει λόγο να πάρει και τον Μποχωρίδη. Άλλωστε υπάρχει πάντα κοντά στην έξοδο ο Κατσίβελης. 
13:08
Τάσο μου, αληθεύει. Μου αρέσει περισσότερο ως παίκτης, χωρίς να αφαιρώ τίποτε από τον Ερ.
13:08
Θύρα 7 : Θεωρείς ότι αν οι χιτς καταφέρουν και κρατήσουν τους big 3 με λιγότερα λεφτα θα μπορέσουν να κάνουν μια καλη μεταγραφή σέντερ ή να πάρουν έστω τον γκασολ και να παίζει μαζι με τον μπος κάτω απο την ρακετα ? χρειαζεται και γκαρντ οι χιτς ? με ολυμπιακο τι βλέπει θα πάρει μενσα και ντιλεινι μπορεί να πάρει ενα δυνατό 3 ή 4 για άμυνα
13:08
Καμινια7 : Σπυρο στο 3 και 4 δεν πιστευεις οτι ο ολυμπιακος θελει παιχτες? Μονο με πριντεζη και εναν μετριοτατο πετγουει δεν βγαινει επισης ο ασταθης λοτζεσκι και ο απειρος παπ δεν νομιζω οτι αρκουν
13:11
Καμινια7 : Οι ομάδες κάνουν τις επιλογές τους και παίρνουν και τα ρίσκα τους. Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να φορτώσει την περιφέρεια και να κάνει πρωταγωνιστή τον Παπαπέτρου, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη. Στο "4" ο Πέτγουεϊ είναι ένα θέμα, αλλά από τα διαθέσιμα 4αρια, ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο λόγω μπάτζετ.
13:11
Προς θύρα 7, το Μαϊάμι θέλει πάνω από όλα έναν προπονητή έμπειρο για να μπορεί να ξανακτίσει ομάδα διότι αυτό το σχήμα κατέρρευσε. Όσο ο Wade θυμίζει περισσότερο Κατσούρ στην ταχύτητα και δεν είναι υγιής αλλά...νομίζει ότι είναι, θα τους δεσμεύει. Με έναν κανονικό ψηλό, το ρόστερ που έχουν είναι μία χαρά όσο υπάρχει Λεμπρόν. 
13:11
γιαννης μεσολογγι : Καινακογλου κ βασιλειαδη για παναθηναικο δρν παιζει;;
13:12
Ο Κάι, όχι. Ο Βασιλειάδης είναι από τους παίκτες που εκτιμά ο Ιβάνοβιτς αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα γίνει κρούση. 
13:12
δημος : παιδια θεωρειτε υπερβολικη τη προσθηκη 2 γκαρντ(λαφαγιετ ντιελνι) στη περιφερεια του ΟΣΦΠ ή απαραιτητη? γιατι με σπανουλη σλουκα μαντζαρη θα υπαρχουν 5 ανταγωνιστικα γκαρντ πλεον
13:12
Τριαντα : Σπυρο παιζει να δουμε κανενα ονομα εκπληξη τυπου λοτζεσκι σε καποια θεση? Εννοω φθηνο και οχι ιδιαιτερα γνωστο
13:12
Καμινια7 : Σπυρο στο 3 και 4 δεν πιστευεις οτι ο ολυμπιακος θελει παιχτες? Μονο με πριντεζη και εναν μετριοτατο πετγουει δεν βγαινει επισης ο ασταθης λοτζεσκι και ο απειρος παπ δεν νομιζω οτι αρκουν
13:14
Δήμο, δύο προσθήκες είναι υπερβολικές, αλλά ίσως δούμε ένα ιδιότυπο Small ball από τον Ολυμπιακό φέτος. Να παίζουν μαζί τρεις γκαρντ οι οποίοι θα είναι διαφορετικοί στο παιχνίδι τους. 
13:14
delaney : Σε περίπτωση που κλείσει και ο Ντιλέινι μετά τον Λαφαγιέτ, δεν θα υπάρχει πρόβλημα στην θέση 3-4 του Ολυμπιακού με την έλλειψη ύψους και εναλλακτικής σε περίπτωση τραυματισμού, μιας και ο Αγραβάνης δεν έδειξε έτοιμος για το υψηλό επίπεδο;
13:14
Παπ δημος : Παιδια εαν ο ολυμπιακος παρει μπονσου παιζει να παει και για μπακουε η αζινζα ας πουμε η λογικα θα παει με αυτους τους 2 και τον καβαδα για τριτο?
13:15
Τριαντα: Οι θέσεις ξένων είναι ξεκάθαρες πλέον. Λαφαγιέτ, ενας τύπου Ντιλέινι, Λοτζέσκι, Ντάνστον, Μπονσού, πιθανότατα Πέτγουεϊ. Αρα άλλες εκπλήξεις δεν θα υπάρξουν, εκτός κι αν βρει κάτι εξαιρετικό στο "4" ο Μπαρτζώκας.
13:16
Γιωργος Τίτας : Καλησπέρα σας Κύριοι. Καταρχήν να εκφράσω τον σεβασμό μου πρωτα σαν ανθρώπους και δεύτερον σαν γνώσεις. Μπορεί να έχει ο οσφπ και Σπανούλη και Λαφαγιετ και Ντιλεινι συν Σλούκα Μάντζαρη (αν μείνει); Επίσης για 5αρι ο Μπονσου δεν είναι λίγο ρίσκο; Λογω τραυματισμών. Για 3 πιστεύω ο Μπραμος δεν ειναι άσχημος νέος Έλληνας και αν δουλευτεί καλά πιστεύω θα ανέβει επίπεδο. Σας ευχαριστώ πολύ!
13:16
dimitris7 : καλημερα παιδια ο σεντερ εκπληξη ειναι ο μενσα μπονσου ΣΠΥΡΟ περιμενω απαντηση..καπου διαβασα οτι συμφωνησε προφορικα ο ντλεινη αλλα εχουν θεμα με τον ορο για νβα ισχυει??4αρη θα παρουμε μτ τον ντερικ μπραουν τι γινεται>?
13:16
ledd13 : ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΑΤΣ ΩΣ ΠΙΘΑΝΟ ΣΤΟΧΟ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ? ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΨΗΛΟ ΑΡΚΕΤΑ ΑΡΓΟ, ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ. ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ? ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΛΟΙ ΠΙΘΑΝΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΨΗΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ, ΠΟΙΟΙ?
13:17
Ledd13, ο Ιβάνοβιτς ψάχνει για ένα βαρύ κορμί στην ρακέτα. Είναι το στυλ παιχνιδιού του που κάποια λεπτά χρειάζεται τέτοιο παίκτη. Τον Μπάρατς τον ξέρει αλλά δεν θα είναι η πρώτη επιλογή. 
13:17
Panos : O ΠΑΟ στο να διώχνει παίχτες έχει ταλέντο, καμιά μεταγραφή δεν βλέπουμε ομως
13:18
mixos : Καλημερα παιδια. Γιωργο τι γινεται με Μποχωριδη στον ΠΑΟ? Ασχολειται ο ΠΑΟ με τις περιπτωσεις του Μπογρη και του Τσαιρελη? Για την Εθνικη ποιους παικτες ακουγεται οτι θα καλεσει ο Κατσικαρης?
13:18
Fenistoklis : Σπύρο μια ερώτηση για Μενσά-Μπονσού: Δεν ανησυχεί ο Ολυμπιακός από τους τραυματισμούς του ή από τον περσινό τσακωμό του στον αγώνα με τη Γαλατά;
13:18
nikos13 : Taso o panathinaikos tha parei anti lasme??
13:20
KOSTAS7 : Καλησπέρα..Σπύρο μπορείς να αναλύσεις το πλάνο που έχει περίπου ο Μπαρτζώκας;Αν πάρουμε Μπονσού θα διακινδυνεύσει σε τυχόν τραυματισμό στα σέντερ να παέι με Καββαδά ως τρίτο ή έχουν στο μυαλό τους κ άλλο σέντερ;Ευχαριστώ
13:20
Νικόλα, όχι. Με την έννοια ότι ο Ιβάνοβιτς δεν παίζει αυτό το μπάσκετ. Οι άμυνές του είναι διαφορετικές.
13:20
Panos : O ΠΑΟ στο να διώχνει παίχτες έχει ταλέντο, καμιά μεταγραφή δεν βλέπουμε ομως να γίνεται. Σχεδόν όλοι έφυγαν, κανείς δεν ήρθε ακόμη
13:20
KOSTAS7 : Καλησπέρα..Σπύρο μπορείς να αναλύσεις το πλάνο που έχει περίπου ο Μπαρτζώκας;Αν πάρουμε Μπονσού θα διακινδυνεύσει σε τυχόν τραυματισμό στα σέντερ να παέι με Καββαδά ως τρίτο ή έχουν στο μυαλό τους κ άλλο σέντερ;Ευχαριστώ
13:20
marioz61 : meta tn figi tu lasme akougene kati gia son james pu emine eleutheros apo makampi hsxiei?
13:21
Δημήτρης : Καλησπερα!Αυτη ειναι η επιλογη για δυο ισαξιους σεντερ?Δηλ αν οχι Χαινς ή Λασμε,τοτε Μπονσού??Μετριος παιχτης,βελτιωμενη εκδοση του Σιμονς απλα.Με Ντανστον,Μπονσου,Καββαδα δε πρεπει να χεις απαιτησεις για final four.
13:21
Σωτήρης : Καλημέρα σας,Σπύρο αν επιμείνει σ'αυτά τα λεφτά ο Μάντζαρης εσύ θα τον άφηνες από τώρα;Εγώ θα τον άφηνα ελεύθερο να πάει όπυ θέλει ακόμα και στον Παναθηναικό αυτός κατά την γνώμη μου θα ήταν εκτεθειμένος,όχι ο Ολυμπιακός.
13:21
Δημητρης : Καλα τους εκανε ο Λασμε. Νομιζει ο Δ.Γιαννακοπουλος οτι ειναι ολοι παιδακια σαν κι αυτον και θα καθονται να παιζουν την καριερα τους κορωνα γραμματα οπως θελει ο ιδιος.
13:21
Δημήτρης : Ο ΠΑΟ θα πάρει πρωτοκλασσάτους αντικαταστάτες των Λάσμε-Μπατίστ?Ή θα πάρει μόνον έναν σέντερ και θα προωθήσει το Διαμαντάκο πίσω από τον Μαυροκεφαλίδη?
13:22
Nικος : με καλαθη εχουμε κατι νεοτερο η περιμενουμε τις εξελιξεις??υπαρχει ενδιαφερον για φριντετ η απλα ακουστηκε σαν ονομα??
13:23
Νικόλα ο Φριντέτ, είναι εξαιρετική περίπτωση αν έρθει. Μην νομίσει κανείς ότι είναι στυλ Καπόνο. Περισσότερο μοιάζει, σε κάποια στοιχεία, στον Τρόγιαν Λάνγκντον. Τρομερό σουτ, καλός χειρισμός, έχει την πάσα, από τους παίκτες που δεν είναι εύκολο να πετύχουν στο  ΝΒΑ. 
13:23
KOSTAS7 : Γενικά ο Μπαρτζώκας ρισκάρει με τους δύο ξένους γκαρντ, αλλά αν βγει το ρίσκο, ο Ολυμπιακός θα ανέβει ένα επίπεδο. Το θέμα του θα είναι στους ψηλούς όχι στην περιφέρεια... Τ'ωρα αν τραυματιστεί ψηλός, μπορεί να πάρει άλλον. Να έχει έναν μέτριο και να περιμένει να τον βάλει για την περίπτωση τραυματισμού, δεν έχει νόημα. Καλύτερα ο τρίτος και ο τέταρτος ψηλός να είναι Ελληνες με προοπτική, όπως ο Καββαδάς, ο Αγραβάνης ή όποιος άλλος αποκτηθεί.
13:23
JASPER : Καλησπέρα κ.Καβαλιεράτο,σε ποιες θέσεις, κατά τη γνώμη σας, ο Παναθηναικος θα πάρει ξένους παίχτες?
13:23
ΣΠΥΡΟΣ 88 : Σπυρο , πριν κατι μερες ειπες οτι ο Ολυμπιακος εχει σεντερ εκπληξη ως αντι-Χαινς που ειναι αθλητικος και παιζει με πλατη. α)ο ορος εκπληξη εστιαζεται στο οτι ειναι καλο ονομα ή οτι δεν τον ξερει κανεις ?? β)ειναι ενας εκ των Αζινσα , Μπονσου ο ψηλος που λες ?? γ)ποσες πιθανοτητες δινεις να ασχοληθει ο ΟΣΦΠ με τον Τζοφρει Λοβερν της Παρτιζαν ?? δ)υπαρχει περιπτωση να κοιταξει ο Μπαρτζωκας τον Τσαιρελη του ΠΑΟΚ ?? ευχαριστω
13:23
Panos : Το αστείο είναι σε προηγούμενη συζήτηση ανέφερα τον Fredette για ευρώπη και τώρα ακούγεται ενδιαφέρον του ΠΑΟ. Νομίζεις οτι θα έρθει ή είναι περισότερο φήμες; Επίσης με τον Καλάθη πότε ξεκαθαρίζει;
13:24
karpathos13 : Geia sas paidia,,,me tin apolia tou lasme o ivanovic thelei na pexsei me diaforetiko 5ntari??kai poia ta xaraxtiristika,,,kai kata poso an xserete sti thesi 3 9a einai amerikanos
13:24
alexandros86 : Παιδιά γνωρίζετε κάποιο σαιτ που να έχει τα ροστερ των ευρωπαϊκών ομαδων και τα συμβολαια των παικτων καθε συλλογου με ποσά??
13:24
Σωτήρης : Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν παίκτη, αν είναι να φύγει ο Μάντζαρης, θα πρέπει να δοθεί μεγάλο οικονομικό αντάλλαγμα. Ομως θεωρώ ότι και ο Ολυμπιακός και ο Μάντζαρης θέλουν να συνεχίσουν μαζί.
13:24
Όχι Αλέξανδρε.
13:24
andy : Καλησπέρα,ποια πιστεύετε οτι θα ειναι χοντρικά η front line του Παναθηναικου?
13:25
Ένας βαρύς σέντερ(Βουγιούκας ή ξένος) και τρεις διαφορετικοί μεταξύ τους ψηλοί. Ο Γκιστ μάλλον μένει. 
13:26
Τριφύλλι : Καλησπέρα σας. Πότε θα ανακοινωθεί ο Λούντζης και για πόσα χρόνια θα υπογράψει; Επίσης, τι τρέχει με Βεζένκοφ και Μποχωρίδη στον Παναθηναϊκό; Για τον πρώτο, άκουσα ότι αν ο Σάριτς πάει στο NBA τότε θα πάει στην Εφές του Ίβκοβιτς και του Αγγέλου... Αληθεύει αυτή η πληροφορία;
13:27
Σε ότι αφορά στον Βεζένκοφ για Εφές, γνωρίζαμε ότι είχε συμφωνήσει, αλλά όταν ο Ντούντα ανέλαβε, χάλασε την συμφωνία. Είναι περίεργη περίπτωση. 
13:27
ΣΠΥΡΟΣ 88 : Ο Μπονσού είναι ο ψηλός, είναι σαφώς καλύτερος από τους προκατόχους του στον Ολυμπιακό, έστω κι αν δεν είναι βαρύ σέντερ. Σας είχα πει ότι είναι ψηλός που έχει γραφτεί, αλλά έχει περάσει στα ψιλά. Ο Λοβέρν δεν είναι με τίποτα καλύτερος από τον Μπονσού, ο Αζινσά έχει συμβόλαιο στο ΝΒΑ και χρειάζεται διαδικασία για να φύγει.
13:27
Petros : Τελευταία νέα με Μαντζαράκο;;;
13:27
ΘΟΔΩΡΗΣ Π. : ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΤΑΣΟ: ΤΙ ΣΤΥΛ ΨΗΛΟΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ "ΔΕΝΕΙ" ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ;
13:29
Από όσα γνωρίζουμε, ο Λούντζης θα ανακοινωθεί σήμερα από τον Παναθηναϊκό. Θα περάσει ένας χρόνος πριν τον δούμε να παίζει στην πρώτη ομάδα. Ίσως και περισσότερο. 
13:29
Μίνως : Αξίζουν τόσα χρήματα που ακούγονται για Καλάθη; Θα έχει ισχύη η ποινή του από το ΝΒΑ;
13:29
JASPER : Θα εξαρτηθεί από την υπόθεση Καλάθη, αλλά αυτή τη στιγμή μόνο ο Γκιστ έχει μείνει. Αρα σε όλες τις θέσεις μπορεί να πάρει ξένο.
13:29
niki : ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ. ΚΑΒΑΛΙΕΡΑΤΟ,Ο ΜΠΡΑΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΟΔΕΥΟΥΝ?
13:31
Αξίζει τα χήματα Μίνω, γιατί είναι Έλληνας παίκτης, στο υψηλότερο επίπεδο και πλέι μέικερ. Σου επιτρέπει να πας σε πιο φτηνές λύσεις στην περιφέρεια. Η Φίμπα δεν έχει ανακοινώσει αν ισχύει η ποινή του, πάντως της έχει κοινοποιηθεί, οπότε θα πρέπει να αποφασίσει. Ίσως να καλέσει τον παίκτη για απολογία και να λάβει απόφαση δική της. Αυτά γίνονται στον θαυμαστό κόσμο του μπάσκετ. 
13:31
JOHN : Ο Ματσιουλης μηπως περιμενει τον Παναθηναικο..???
13:31
Fenistoklis : Ακούγεται ότι ο Ολυμπιακός για Μάντζαρη θα ανέβει από τις 350 στις 400 χιλιάδες. Ο Μάντζαρης είναι διατεθειμένος να κατέβει εκεί από τις 600;
13:31
Γιάννης : Υπάρχει κάποιο άλλο όνομα εκτός του Ντιλεινι που να απασχολεί τον ολυμπιακό για τα γκαρντ ?
13:31
niki : Ο Βουγιούκας οδεύει προς Παναθηναϊκό, ο Μπράμος μπορεί να απασχολήσει τον Ολυμπιακό, αν φύγει ο Μάντζαρης.
13:32
Γιάννη ακούγεται ο Χίκμαν και κάποια άλλα ...περισσότερο δυάρια. 
13:32
Κωστας 7 : Τι γνώμη έχεις για τον Λαφαγιέτ Σπύρο??..Ο Μπονζού είναι καλή επιλογή ψηλού??..Ο Πέτγουει θα φύγει??..Ο Ντιλέινι υπάρχει περίπτωση να βρει ομάδα στο NBA?
13:32
Κωστας 7 : Τι γνώμη έχεις για τον Λαφαγιέτ Σπύρο??..Ο Μπονζού είναι καλή επιλογή ψηλού??..Ο Πέτγουει θα φύγει??..Ο Ντιλέινι υπάρχει περίπτωση να βρει ομάδα στο NBA?
13:32
ΝΒΑ JAM : Για τον Εμπιλντ τι γνώμη έχεις; Απο ότι διαβάσω επειδή έβγαλε 2 κατάγματα κοπόσεως σε διαφορετικά σημεία, μερικοί λένε οτι έχει ίσος καποιο γενικό πρόβλημα δομής οστών στυλ Sam Bowie, ισχύει;
13:34
NBA Jam, προχθές γράφτηκε ότι γενικός διευθυντής ομάδας που διαλέγει στην 10αδα είπε πως το ιατρικό τιμ της ομάδας του του απαγόρεψε οποιαδήποτε σκέψη να τον επιλέξει. 
Η οικογένειά του απάντησε, ότι θα είναι ο καλύτερος παίκτης του ντραφτ. Παικτάρα είναι, τόσο βαρύς όσο ο Μπούι δεν είναι, μακάρι να αντέξει. 
13:34
Γιάννης : Για ποιους Έλληνες ενδέχεται να κινηθεί ο Ολυμπιακός ?
13:34
Γιάννη, για τον Μπράμο, αν φύγει ο Μάντζαρης. 
13:34
πετρος : Καλησπερα παιδια,ο λανγκγορντ ειναι ελευθερος?ακουστηκε για τουρκικο διαβατηριο,ειναι παζαρεψιμος και για ελλαδα μερια?μπορει να μην υπαρχουν ασσοι στην ευρωπη αλλα ειναι παραλογο τοσα χρηματα για τον καλαθη...πανηγυριζει ο παο για παραμονη γκιστ...μα ειναι δυνατον επειδη αργησε ο βενζεκωφ να απαντησει να παραμεινει ο γκιστ,ιδωμεν στο τελος....
13:35
Κωστας 7 : Ο Λαφαγιέτ είναι ρολίστας γκαρντ, καλύτερος του Κόλινς σε ένα βασικό κομμάτι. Η άμυνα αποκλείεται να του δώσει 2 μέτρα και να τον προκαλέσει να σουτάρει. Κανονικός πλέι μέικερ, όχι σκόρερ.
Ο Μπονσού είναι καλύτερος ψηλός από αυτούς που φεύγουν (Σίμονς, Σερμαντίνι), έστω κι αν δεν είναι ούτε κλάσικός σέντερ, ούτε του λείπουν οι αδυναμίες.
Ο Πέτγουεϊ κατά 90% θα μείνει, ο Ντιλέινι δύσκολα θα πάει ΝΒΑ, άρα το πιθανότερο είναι να αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό.
13:35
liakos : πιστευετε οτι ο λαφαγιετ ειναι καλος σκορερ και εχει ντριμπλα? εχει γινει προταση στον ντιλεινι?
13:35
Bill : Πότε θα φύγει ο Μπαρτζώκας; 'Οταν χάσει πρωτάθλημα και απ'τον Καλαφατάκη ;
13:35
Takis : Καλημέρα σας, μήπως γνωρίζετε αν ο ΟΣΦΠ θα κινηθεί για άλλες μεταγραφές, τι ονόματα παίζουν και σε ποιες θέσεις? Ευχαριστώ
13:37
Liako, ο Λαφαγιέτ είναι καλός παίκτης. Τίποτε περισσότερο ή λιγότερο. Σταθερός, δεν θα σαρώσει το ένα βράδυ και μετά θα εξαφανιστεί. Πολύ σοβαρός, κάνει λίγα λάθη, τον τελευταίο καιρό είναι άστοχος στα σουτ διότι ασχολείται περισσότερο με την οργάνωση. Καλή προσθήκη, δεν είναι Λο σε καμία περίπτωση. Θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμος αν φύγει ο Μάντζαρης. Αν μείνει, ασφαλιστική δικλείδα.
13:37
Βασίλης : Χαίρετε. Γνωρίζετε τι θα γίνει με την περίπτωση του Λο? Ακόμα τι νέο υπάρχει για τις περιπτώσεις Ματσίουλις και Μπράμου... Προσωπικά πιστεύω αν ο Ολυμπιακός αποκτήσει τον Ματσίουλις θα κάνει ένα τεράστιο βήμα... είναι ενα 3αρι που ποστάρει σουτάρει και μαρκάρει ακόμα και κοντά 4αρια... ο Μπράμος είναι ιδιάζουσα περίπτωση... μου θυμίζει Βασιλειάδη.... με λίγο περισσότερη άμυνα...Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω και για τις δυο Ελληνικές ομάδες γιατί άφησαν τον Λάσμε ..... Και κάτι τελευταίο κατ΄΄α την άποψη μου το μεγαλύτερο σφάλμα του Ολυμπιακού ήταν που άφησε να φύγει ο Πέρο, οκ πήγε ΝΒΑ, αλλά με το λιγοστό μπάσκετ που ξέρω...ομάδες στην Ευρώπη που έχουν τεσσαροπενταρία που σουτάρουν όπως ο Πέρο παίρνουν κούπες.....παίχτες 2,14 που σουτάρουν και βάζουν σουτ απο μέση απόσταση (και ας μην ποστάρουν ΔΕΝ με νοιάζει) είναι πολυτέλεια!!!!!!
13:37
Takis : Αν τελειώσει με Μπονσού και Ντιλέινι, ουσιαστικά το ρόστερ κλείνει. Μετά θα απομένει να αποκτηθούν νεαροί ταλαντούχοι Ελληνες για να συμπληρώσουν το ρόστερ. Εκτός αν φύγει ο Μάντζαρης ή αλλάξει κάτι Πέτγουεϊ, οπότε θα αντικατασταθούν. 
13:38
thanosgunner : πιστευετε οτι ο ολυμπιακος θα κανει κινηση τελικα για ντιλεινυ και χαινς?
13:38
Βασίλη νομίζω, για τον ίδιο λόγο. Είναι 33 πια και δεν μπορούν να του δώσουν το ίδιο συμβόλαιο όπως η Εφές. Επίσης είναι παίκτης για ένα συγκεκριμένο μπάσκετ που ο Παναθηναϊκός δεν θα παίξει. Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να τον δει, αλλά μέτρησαν τα χρήματα. 
13:38
kat.7 : Καλησπερα και στους 3. Πως σας φανηκε η κινηση Λαφαγιετ? Ειναι κλεισμενος ο Ντιλεινι ?? Αν αποκτηθει ο Μπονσου θα παει και για αλλον Σεντερ ο Ολυμπιακος ? και για 3αρι αν αποκτηθουν αυτοι μονο Ελληνα θα μπορει να παρει αν και πιστευω οτι δεν θελει 3αρι Ευχαριστω !!
13:39
thanosgunner : Περίπτωση Χάινς δεν υπάρχει, στον Ντιλέινι έχει γίνει πρόταση και ο Ολυμπιακός περιμένει απάντηση.
13:40
Kat7, η κίνηση με τον Λαφαγιέτ κρίνεται μόνο όταν ολοκληρωθεί το ρόστερ, ιδιαίτερα οι θέσεις της περιφέρειας. Ως μονάδα είναι καλύτερος από τον Κόλινς, δεν είναι όμως ο παίκτης που αν χρειαστεί θα πάρει πάνω την ομάδα του. Αν αποκτηθεί ο Ντιλέινι, κλείουν οι θέσεις πλην Μπράμου. 
13:40
Στεφ : Θεωρώ ανόητο να δοθούν τόσα χρήματα για τον Καλάθη, και να μείνουν ψίχουλα για το recruiting. Αυτή τη στιγμή ψάχνεις για 1 στάρτερ (Καλάθης;), για 1 backup, για 5άρι στάρτερ (τύπου Λάσμε), για 5άρι με ποστ (Βουγιούκας;) και για 2άρι σκόρερ (τύπου Φριντέτ, Λάνγκρορντ. Πολλά κενά! Πως θα κλείσουν αν σπρώξεις τόσο χρήμα για Καλάθη; Σχόλιο;
13:41
ΛΑΜΠΡΟΣ : Καλησπέρα και στους τρεις. Μία καλοπροαίρετη κριτική για ΟΛΟΥΣ τους δημοσιογράφους που ασχολούνται με το ρεπορτάζ του ΟΣΦΠ. Ακούμε εδώ και 20 μέρες ότι το μπάτζετ θα παραμείνει υψηλό, η ομάδα θα πάρει 2 παίκτες υψηλού επιπέδου στο 1 και στο 5 και στόχος είναι το φ4. Παιδιά λυπηθείτε τους φιλάθλους που βλέπουν και καταλαβαίνουν από μπάσκετ. Μεταγραφές επιπέδου λαφαγιέτ και μπονσού είναι επιπέδου Α1 (φαίνεται και από τα χρήματα που κοστίζουν) και όχι για ευρωλίγκα. Και οι 2 παίκτες έχουν πατήσει τα 30 με μέτρια καριέρα και καμία σταθερότητα σε ομάδες (κατά μ.ο. 2 ομάδες τη σεζόν). Τέρμα πια με τα λαχεία τύπου χαινσ... Ο ΟΣΦΠ δεν έχει πρόβλημα στην περιφέρεια. Τα τεράστια κενά ήταν στη ρακέτα. θα το καταλάβει επιτέλους ο Μπαρτζώκας ή πάλι το σύστημα γύρω-γύρω όλοι και στο ΤΕΛΟΣ ΤΡΙΠΟΝΤΟ. Επίσης, κρίμα για τον Κατσίβελη. μακάρι να δοθεί δανεικός εφόσον δεν τον θέλει ο κόουτσ (όπως έκανε ο μαρινάκης με Μήτρογλου - βαλβέρδε) ελπίζω να μην σας κούρασα...
13:41
Αν έρθει ο Καλάθης, οι επιλογές θα είναι διαφορετικές. Αν όχι, τότε με τα χρήματά του θα προστεθούν τρεις παίκτες. 
13:42
orange_iguana : Μαγουλά σταμάτα με τον Ντάνστον επιτέλους!! Ο άνθρωπος έκανε απίστευτη σεζόν στο 5, απ'τους καλύτερους στην Ευρωλίγκα κι εσύ επιμένεις να τον στέλνεις στο 4 ή να μας λες ότι ο Μπονσού είναι καλύτερος...!! Σταμάτα ρε μαν!!
13:42
dimitris 7 : το ονομα εκπληξη ΣΠΥΡΟ ειναι ο μενσα μπονσου τι αποψη εχεις για τον παικτη αυτος ή ο εμπακουε??διαβασα οτι ο ντιλεινυ εχει συμφωνησει προφορικα με εμας απλα εχουμε διαφορα στο μπαι ουτ για νβα μεχρι τελος ιουλη ισχυει?με 3αρι τι γινεται?με ντερικ μπραουν κιαι στρη θεση 4?νεους εχουμε υποψη?
13:43
My man orange, αν έκανε απίστευτη σεζόν, τότε θα έπρεπε να έχει παρασύρει τον Ολυμπιακό σε τίτλους. Έκανε όντως πολύ καλή χρονιά, έδειξε τα δυνατά του σημείο και τις αδυναμίες του. Στα παιχνίδια που έπαιξε και ως τέσσερα, ήταν πολύ πιο αποτελεσματικός. Δεν είναι ο παίκτης που θα κρατήσει τον Ολυμπιακό μόνος(χωρίς έναν ακόμα δυνατό ψηλό) όπως απέδειξε. Σε Ελλάδα κι Ευρώπη. 
13:43
gls : Με την εθνική θα παίξει ο Κουφός φέτος ?
13:44
Δεν έχει δικαιολογία να μην έρθει φέτος ο Κουφός για την εθνική.
13:44
bs14 : αν πάει με 5 γκαρντ ο ΟΣΦΠ στο 3 δε θα γίνει μεταγγραφη ετσι? θα ναι εγκλημα να μην έχει ρόλο ο Παπαπετρου
13:45
dimitris 7 : O Εμπάκουε δεν είναι καλός στην άμυνα στο πικ εντ ρολ και δεν έχει παραστάσεις υψηλού επιπέδου, γι αυτό και δεν προτιμήθηκε. Με Ντιλέινι το πρόβλημα είναι το ΝΒΑ. Στο "3" Παπαπέτρου-Λοτζέσκι, στο "4"  ο Μπράουν είναι ιδανικός, αλλά και πανάκριβος. Αρα φαβορί είναι ο Πέτγουεϊ. Νέοι υπάρχουν, αρκεί ο Ολυμπιακός να ασχοληθεί πάλι σοβαρά με αυτό το κομμάτι... 
13:45
PYRGOS 7 : MONO EGW VLEPW OTI O OLYMPIAKOS XREIAZETE 5 ARI NA PAIZEI ME PLATI;;GNWMH STO 3 NA PAREI EUKERIES O PAPAPETROU XREIAZOMASTE ENA KALO 4 NA PLAISIWSEI TON PRINTEZI,O PETWAY THEAMATIKOS ALLA LIGOS ,TI LETE?
13:45
bS οι κινήσεις γίνονται, ακριβώς για να έχει ρόλο ο Παπαπέτρου στον φετινό Ολυμπιακό. Θα αυξηθεί η συμμετοχή του αλλά θα πρέπει και ο ίδιος να δουλέψει πολύ το καλοκαίρι. 
13:45
Γιώργος : Εφόσον κάποια στιγμή κλείσει τις υποθέσεις με τους γκαρντ με την γραμμή των ψηλών τι θα γίνει έχετε κάποια πληροφορία πέραν του γνωστού ενδιαφέροντος για Ίαν Βουγιούκα
13:46
ΓΙΩΡΓΟΣ : ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ???Ο ΜΕΝΣΑ ΜΠΟΝΣΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ???ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ...
13:46
Κόροιβος Αμαλιάδας : Παιδιά καλησπέρα! Με τα τηλεοπτικά σε Α1 και Ευρωλίγκα φέτος τι γίνεται?
13:47
Κόροιβε, δεν αλλάζει κάτι. Η Νόβα έχει το πακέτα των 12 πλην Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού. Δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι και θα μείνουν στην ΝΕΡΙΤ οι δύο. 
13:47
PYRGOS 7 : Υπάρχουν κενά στον Ολυμπιακό, κανείς δεν αντιλέγει. Ο Πέτγουεϊ δεν είναι το τέλειο 4αρι, αλλά ο Μπαρτζώκας θέλει να του δώσει άλλη μια ευκαιρία. Γενικά ο κόουτς του Ολυμπιακού ρίχνει το βάρος στην ενίσχυση της περιφέρειας, γιατί εκεί πιστεύει ότι πρέπει να είναι δυνατή η ομάδα του.
13:47
Σωτήρης : Καλημέρα σας,αν επιμείνει σ'αυτά τα λεφτά Μάντζαρης και οι μανατζαραίοι του εσείς θα τον αφήνατε;Εγώ θα τον άφηνα ελεύθερο και ας πήγαινε και στον Παναθηναικό,αυτός θα ήταν εκτεθειμένος στον κόσμο και στον Ολυμπιακό που τον στήριξε πέρσι,έχω την αίσθηση οτι καθοδηγείτε από λάθος άτομα(μάνατζερ).
13:48
Αντρεας : Υπάρχει κανένας καλός σκόρερ στα οικονομικά δεδομένα του Ολυμπιακού διαθέσιμος στην ευρώπη;;;
13:48
Αντρεας : Ο Ντιλέινι
13:48
Σωτήρη, καθοδητείται λάθος ένα παιδί 16,17,18. Ο Μάντζαρης είναι 24 ετών, ώριμος άνθρωπος, κανείς δεν μπορεί να τον καθοδηγήσει. Να τον συμβουλέψει ναι, αλλά οι αποφάσεις είναι όλες δικές του. 
13:48
louis : η κινηση Λαφαγιετ εινα και μυνημα στην πλευρα μαντζαρη??
13:49
Χρήστος : Περίπτωση Αζινκα παίζει για πεντάρι στο τέσσερα θα μείνει με πετγουεϊ???
13:50
Ο Αζινσά θα θέλει ένα πολύ καλό συμβόλαιο. Ο Μπονσού είναι η επιλογή και ο Πετγουέι μένει καθώς έχει πολύ μικρό συμβόλαιο. 
13:50
Γιαννης : Καλο μεσημερι..επειδη εχω μεινει λιγο πισω..μπορειτε να μου πειτε τι γινεται με Delaney?
13:51
mike : Πως βλέπετε τον Παναθηναϊκό με τις μεταγραφές που πρόκειται να κάνει?Το υποθετικό δίλημμα Βεζένκοφ ή Γκίστ που τελικά από σπόντα παρέμεινε ο Γκίστ δεν δείχνει σημάδια τυχαίου προγραμματισμού, γιατί δεν ακολουθούν το πλάνο που έχουν στο μυαλό τους και το πάνε στο ότι κάτσει?
13:51
ΓΙΩΡΓΟΣ3 : Σπυρο, ιο κανονισμοι αλλαζουν...μετα απο επιθετικο ριμπαοντ θα υπαρχουν 14''.. μηπως να περναμε καποιο ψηλο που να παιζει με πλατη?Εφοσον λενε οτι ντιλεινι θα αποτκηθει η οποιος αλλος αποκτηθει γιατι δεν πηραμε μποχωριζη για 5ο γαρντ? ο κοουτς νομιζω οτι δεν του αρεσει να δουλευει με μικρους...
13:51
Αγγελος : Τζινομπιλι και στα 37 του μετα απο 100 αγωνες θα υπηρετησει την εθνικη του ομαδα. Οι δικοι μας στα 30 δηλωνουν κουρασμενοι για την εθνικη...αλλα για τις ομαδες που τους πληρωνουν ειναι ξεκουραστοι για πολλα χρονια ακομα...Την γνωμη σας για το συγκεκριμενο θεμα παρακαλω
13:52
Άγγελε, καταρχάς, η Ελλάδα δεν είχε, στην μετά Γκάλη εποχή, έναν παίκτη τόσο μεγάλο όσο ο Τζινόμπιλι. Με όλα όσα ακολουθούν έναν κορυφαίο αθλητή. Γιατί για να γίνει τόσο μεγάλος, είσαι και αθλητής, κάτι που οι δικοί μας δεν το έχουν. 
13:52
Περικλης : Πιστεύω ότι με τον Λαφαγιέτ ο Ολυμπιακός κάλυψε ήδη την πιθανή αποχώρηση Μάντζαρη και επιπλέον στέλνει και μηνυμα στον παίκτη (που θέλησε να στείλει το δικό του με τις διακοπές στην Τουρκία) ότι τον θέλει μεν, αλλά δεν θα κρεμαστεί κι επάνω του. Συμφωνείτε; Πιστεύετε ότι η πώληση του Μάντζαρη και η αγορά του Μποχωρίδη είναι έξυπνη κίνηση ή όχι; Με Αζίνκα υπάρχει θέμα ή τσάμπα ονειρευόμαστε;
13:53
ΓΙΩΡΓΟΣ : ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΝΤΖΑΡΗ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΡΙΑΛ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΖΕΛΟΣ. ΑΝ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝ ΦΥΓΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΕΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ. ΑΜΥΝΤΙΚΟΓΕΝΕΙΣ ΞΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ. ΣΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΦΕΤΟΣ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
13:53
Θοδωρής : Τι στυλ ψηλός χρειάζεται για να "δένει" με τους υπόλοιπους στον Παναθηναϊκό, τώρα που έφυγε ο Λάσμε; Έχουν ακουστεί κάποιοι;
13:53
Χάρης : Καλησπέρα Σπύρο. Με την φυγή του Περπ ο Ολυμπιακος έχει μόνο τον Πρίντεζη να ποστάρει. Πιστεύεις ότι υπάρχει στο τριαροτεσσάρι ένα παράθυρο για τέτοιον παίκτη ? Γενικά ψάχνει η ομάδα για 4άρι ή όχι ? Παίζει και εκεί καμία έκπληξη με Ελληνα ?
13:53
Γιώργος : Εφόσον κάποια στιγμή κλείσει τις υποθέσεις με τους γκαρντ με την γραμμή των ψηλών τι θα γίνει έχετε κάποια πληροφορία πέραν του γνωστού ενδιαφέροντος για Ίαν Βουγιούκα
13:53
θανος : Γειά σας παιδεία, τελικά τι γίνετε με καλαθη.? Θα πάει τσσκα? Επίσης ποιες άλλες κινήσεις θα κάνει ο πιο? Περάστε το γιατί είμαι από κινητό
13:54
kostas13 : τασο πιστευεις οτι ο Γιαννακοπουλος κρατησε τον Γκιστ γιατι εχει σχετικα χαμηλο συμβολαιο η γιατι ταιριαζει στα πλανα του Ιβανοβιτς?
13:55
Κώστα μου, ο Παναθηναϊκός εδώ κι έναν μήνα, κινείται αποκλειστικά με γνώμονα όσα έχει συμφωνήσει με τον προπονητή του. Ότι βλέπεις είναι επιλογές Ιβάνοβιτς. Ο Γκιστ μένει, αν μείνει τελικά, γιατί θεωρήθηκε ότι μπορεί να βοηθήσει στο νέο στυλ περισσότερο από τον Λάσμε. 
13:56
Antonis : Προς τον Σπύρο η ερώτηση ο Lafayette και ο monsou bonsa είναι οι παίχτες έκπληξη που μας λέγατε την περασμένη εβδομάδα.
13:56
ΓΙΩΡΓΟΣ3 :  Τι σχέση έχουν τα 14'' με τον παίκτη με πλάτη; Δηλαδή αν πάρεις επιθετικό ριμπάουντ σημαίνει ότι θα παίξεις με πλάτη στην επόμενη επίθεση; 
Με Ντιλέινι, Λαφαγιέτ, Σπανούλη, Σλούκα και Μάντζαρη, πώς βγαίνει να είναι 5ος γκαρντ ο Μποχωρίδης; 
Επίσης υπάρχει και ο Χριστοδούλου, που θα είναι η αποκάλυψη τα επόμενα χρόνια.
13:56
dimitriskiato : spuro pisteuo oti prepei na broume ena polu kalo 5ari kai na paroume kai ton mpramo ston olumpiako kai eimaste kople kai ena 3ari kai kleinoume tipota den theloume kai prepei na bgoune mprosta oi proedri gia ton mantzari na to teleionoune autoi
13:56
galatsi 13 : exoume kana neo gia celtics re paidia;;ti blepete gia fetos;
13:56
dimitriskiato : spuro pisteuo oti prepei na broume ena polu kalo 5ari kai na paroume kai ton mpramo ston olumpiako kai eimaste kople kai ena 3ari kai kleinoume tipota den theloume kai prepei na bgoune mprosta oi proedri gia ton mantzari na to teleionoune autoi
13:57
dimitriskiato : Το 5αρι βρέθηκε, θα είναι ο Μπονσού. Θες και Μπράμο και άλλο ένα 3αρι, δηλαδή ο Ολυμπιακός να έχει Παπαπέτρου, Λοτζέσκι, Μπράμο και ακόμα ένα 3αρι; Δεν βγαίνει.
13:58
dimitris78 : Σπυρο ο Ολυμπιακος τον θέλεο τον μπραμος?και τι πιθανοτητες δίνεις να αποδεσμευτεί ο Πετγουει για κάτι καλύτερο?
13:59
dimitris78: Αυτή τη στιγμή δεν είναι προτεραιότητα ο Μπράμος, προέχει η περίπτωση του Μάντζαρη. Οι πιθανότητες αποδέσμευσης του Πέτγουεϊ είναι 10% αυτή τη στιγμή, αλλά αν στην πορεία προκύψει κάτι εξαιρετικό, μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα.
14:00
κανινια2 : θελει παιχτες? Μονο με πριντεζη και εναν μετριοτατο πετγουει δεν βγαινει επισης ο ασταθης λοτζεσκι και ο απειρος παπ δεν νομιζω οτι αρκουν
14:01
κανινια2 : Αν δεν αρκεί ο Λοτζέσκι, πρέπει να φύγει. Δεν γίνεται να τον έχουν για θέση κοινοτικού και να πάρουν κι άλλον ξένο. Δεν βγαίνει. Η μένει ο Λοτζέσκι για να παίζει ή φεύγει. Και ή δίνεις χρόνο στον Παπαπέτρου για να παίζει ή τον αφήνει να πάει στις ΗΠΑ.
14:02
Οι Σέλτικς έχουν έναν στόχο: τον Love θεωρούν ότι δίπλα στον Rondo ειναι η καλύτερη λύση. 
14:02
mixos : Καλημερα παιδια. Γιωργο τι γινεται με Μποχωριδη στον ΠΑΟ? Ασχολειται ο ΠΑΟ με τις περιπτωσεις του Μπογρη και του Τσαιρελη? Για την Εθνικη ποιους παικτες ακουγεται οτι θα καλεσει ο Κατσικαρης?
14:03
Ο Ολυμπιακός αντί του Πετγουέι, θα ήθελε ένα ποιοτικό τεσσάρι, με πολύ καλύτερες προοπτικές. 
14:03
BasketFan : Καλησπέρα και από εμένα, διαβάζω για τον νέο coach του ΠΑΟ, ότι πήρε πιτσιρικάδες, τους έκανε πρωτοκλασσάτους και τώρα αυτοί ή παίζουν σε μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης ή NBA, με 2 λόγια μου θυμίζει μικρομεσαία ποδοσφαιρική ομάδα, που παράγει παίχτες και τους πουλάει στους μεγάλους, δηλαδή ο ΠΑΟ έχει τώρα ανάγκη από χρήματα...είμαι κάπου λάθος ?
14:04
kat.7 : O Bonsou ειναι υγιεις ?? Ακουστηκε για Αζινκα Λοβρεν και το 5αρι της Ρομα (δεν θυμαμαι το ονομα του )
14:05
nik.... : Γιατιη απόκτηση του Λαφαγιετ σε συνδιασμό με το ταξιδακι του Μαντζαρη στην Τουρκία, με κανει να πιστευω οτι περιμένουμε τον παιχτη να φέρει προσφορά;
14:05
Στεφ : Θεωρώ ανόητο να δοθούν τόσα χρήματα για τον Καλάθη, και να μείνουν ψίχουλα για το recruiting. Αυτή τη στιγμή ψάχνεις για 1 στάρτερ (Καλάθης;), για 1 backup, για 5άρι στάρτερ (τύπου Λάσμε), για 5άρι με ποστ (Βουγιούκας;) και για 2άρι σκόρερ (τύπου Φριντέτ, Λάνγκρορντ. Πολλά κενά! Πως θα κλείσουν αν σπρώξεις τόσο χρήμα για Καλάθη; Σχόλιο;
14:05
Τολης : Αν τελικα δεν έρθει ο καλάθης !υπαρχουν κάποια αλλα ονόματα που ακούγονται ;για την θέση του p.giuarf!επισης ο αντί λασμε,ποιος θα ειναι;
14:06
george78 : Καλησπέρα στη παρέα. Η γνώμη σας για Μπονσού. Για μένα Πετγουει δεν κάνει για υψηλό επίπεδο. Ευχαριστώ
14:06
Γιαννης : Καλο μεσημερι..επειδη εχω μεινει λιγο πισω..μπορειτε να μου πειτε τι γινεται με Delaney?
14:06
thodoris : Αν ο Ολυμπιακός μετατρέψει τον Ντάνστον σε 4αρι (προτιμάει και ο ίδιος) και κινηθεί για 2 καλά 5αρια δεν θα συνέφερε αντί να δώσει λεφτά και για 4αρι μιας και τα καλά 4αρια είναι εκτός μπάτζετ?
14:07
Μιχο, αλλαγή μάνατζερ από την πλευρά Μποχωρίδη νομίζω ότι ανοίγει τον δρόμο για την συμφωνία με τον παναθηναϊκό. Για την Εθνική, ο Κατσικάρης θα καλέσει όλους τους πρωτακλασάτους που θα είναι διαθέσιμοι, συν 1-2 παιδιά για το μέλλον.
14:07
Nikos Nikou : Τασο Helloween ή Blind Guardian?
14:08
Κατ7, ο Μπονσού είναι υγιής και έχει όλα τα χαρακτηριστικά του ψηλού που ψάχνει ο Ολυμπιακός για να πλασιώσει τον Ντάνστον.
14:08
Νίκο, πρώτα και πάνω από όλους οι δάσκαλοι. Happy, happy Helloween. Συμπαθείς, συνεχιστές, στο κενό διάστημα στις αρχές των 90ς οι Guardian, αλλά λίγο μονοδιάστατοι.
14:08
ΣΠΥΡΟΣ 88 : Τασο , Εμπακουε ή Λαβαλ ή ΜενσαΜπονσου ?? και γιατι ?
14:08
george : Καλημέρα σε όλους μήπως έχουμε νεότερα για μάντζαρη? εσείς τι πιστεύεται θα μείνει ή όχι ευχαριστώ
14:09
george : Οχι, δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Πιστεύω ότι θα μείνει στον Ολυμπιακό.
14:09
delaney : Δεδομένου ότι ο Μπαρτζώκας θέλει πάντα πολλά 5άρια στις ομάδες του, βλέπετε πιθανή την μεταγγραφή κάποιου Έλληνα στην θέση αυτή, έστω και μικρού, και αν ναι ποιού;
14:10
Στεφ, μπορεί πράγματι τα λεφτά για τον Καλάθη να μοιάζουν πολλά, όμως σκέψου το ανάποδα. Πόσοι άλλοι Έλληνες γκαρντ υπάρχουν που να συνδυάζουν το ταλέντο, την αθλητική ικανότητα και την προοπτική του Νικ; Κανείς. Είπαμε και την περασμένη εβδομάδα ότι ο Παναθηναϊκός παίζει με ρίσκο στην συγκεκριμένη υπόθεση, όμως αν του βγει θα έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα μπροστά.
14:10
delaney : Δεδομένου ότι ο Μπαρτζώκας θέλει πάντα πολλά 5άρια στις ομάδες του, βλέπετε πιθανή την μεταγγραφή κάποιου Έλληνα στην θέση αυτή, έστω και μικρού, και αν ναι ποιού;
14:10
delaney : Ο Ολυμπιακός θέλει τον Παπαγιάννη, τον 17χρονο σέντερ που θεωρείται ο κορυφαίος στην ηλικία του σε όλο τον κόσμο.
14:10
Αν ήμουν σίγουρος για την υγεία του, θα έλεγα Μενσά Μπονσού. Έμπειρος, άριστα τελειώματα, πολύ δυνατός χαμηλά, εξαιρετικός ριμπάουντερ. Υστερεί στην άμυνα ψηλά. Έχει καλό σουτ, δεν έχει πλάτη. Οι άλλοι δύο είναι τρομερά αθλητικοί, κυνηγάνε κάθε φάση, μπασκετικά δεν έχουν την ποιότητα του Άγγλου. 
14:11
ΣΠΥΡΟΣ 88 : Τασο , Εμπακουε ή Λαβαλ ή ΜενσαΜπονσου ?? και γιατι ?
14:11
Μπαλωμενος : Τάσο απορώ με τη δήλωση σου ότι η τριάδα Ντάνστον - Μπονσού - Καββαδα είναι καλυτερη απο την περυσινη. Πρώτον θεωρώ τον Καββαδα πολύ λίγο και δεύτερον, δεν έχεις ούτε το σουτ από τα 4-5 μέτρα, ούτε τον ιδιαίτερο όγκο στη ρακέτα. Παίκτες τύπου Τόμιτς πως θα τους ματσάρεις πάλι;
14:11
george : Καλημέρα σε όλους μήπως έχουμε νεότερα για μάντζαρη? εσείς τι πιστεύεται θα μείνει ή όχι ευχαριστώ
14:11
Προς Μπαλωμένο: Από την περυσινή...μονάδα του Ντάνστον, διότι τελικά έπαιζε μόνος στην ρακέτα, ε, τρεις παίκτες καλύτεροι. Ιδιαίτερα αν ο Μπονσού είναι σε καλή κατάσταση. 
14:12
panagiotis -kipros : Ι ΟΜΑΔΑ ΑΦΟΥ ΠΟΝΑ ΣΤΟ ΤΕΣΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΕ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙΜΑΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΣΣΑΡΟ ΠΕΝΤΑΡΙ?
14:12
panagiotis -kipros: Ο Καϊμακόγλου δεν είναι διαθέσιμος
14:12
Ντιλεϊνι, πεντάρια μικρά σε ηλικία και εξελίξιμα δεν υπάρχουν πολλά στην Ελλάδα. Ο Παπαγιάννης είναι μια κατηγορία μόνος του, παγκόσμιας κλάσης ταλέντο που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα κάνει μεγάλη καριέρα στο ΝΒΑ. ο δεύτερος σε ταλέντο και προοπτική μετά τον Παπαγιάννη, είναι δύο επίπεδα κάτω. Ο Ολυμπιακός έχει τον Καββαδά, που πλέον δεν θεωρείται μικρός, και πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει μαζί του.

14:13
Πάνος Λιακόπουλος : ο Σπανούλης ανέλαβε την ευθύνη μετά τους χαμένους τελικούς, ο κόουτς γιατί δεν ανέλαβε τη δικιά του; οι υπόλοιποι παίκτες γιατί δεν ανέλαβαν τη δικιά τους; Μόνο ο Σπανούλης ευθύνονταν;
14:13
Πάνος : Τι γινεται με Καλαθη; Μέχρι ποτε θα ξέρουμε που θα κλείσει ; Ποιες εναλλακτικές υπάρχουν σε περίπτωση αποτυχίας της μεταγραφής ;
14:13
παρις : Δεν μου φαίνεται τόσο καλή η ιδέα του coach για 5άδα guard(Σπανούλης,Σλου,Μάντζαρης,Delaney,Laf).80 λεπτά είναι το 1-2.ο σπαν παίζει 25.ο Delaney αλλα 20 μινιμουμ.35 λεπτά για τους άλλους 3?Η θα παίζει και χρόνο με 3 guard?Δεν νομίζω ότι τα συγκεκριμένα guard ενδεικνυνται για αυτό.
14:13
Πάνος Λιακόπουλος : ο Σπανούλης ανέλαβε την ευθύνη μετά τους χαμένους τελικούς, ο κόουτς γιατί δεν ανέλαβε τη δικιά του; οι υπόλοιποι παίκτες γιατί δεν ανέλαβαν τη δικιά τους; Μόνο ο Σπανούλης ευθύνονταν;
14:13
Χρήστος : Κυριε Καβαλιερατο καλησπερα !!! Στην προηγουμενη αναλογη συζητηση ειχατε πει πως αν δεν κατσει του Hines να επιστρεψει τοτε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα παει για κινηση εκπληξη στην θεση του σεντερ !!! Ισχυει ακομα αυτο και αν ισχυει τι εννοειται κινηση εκπληξη ??? Παιχτης εγνωσμενης αξιας ή παιχτης νεαρος με σκοπο να δουλευτει για το μελλον ???
14:13
Πάνος : Τι γινεται με Καλαθη; Μέχρι ποτε θα ξέρουμε που θα κλείσει ; Ποιες εναλλακτικές υπάρχουν σε περίπτωση αποτυχίας της μεταγραφής ;
14:13
Χρήστος : Κυριε Καβαλιερατο καλησπερα !!! Στην προηγουμενη αναλογη συζητηση ειχατε πει πως αν δεν κατσει του Hines να επιστρεψει τοτε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα παει για κινηση εκπληξη στην θεση του σεντερ !!! Ισχυει ακομα αυτο και αν ισχυει τι εννοειται κινηση εκπληξη ??? Παιχτης εγνωσμενης αξιας ή παιχτης νεαρος με σκοπο να δουλευτει για το μελλον ???
14:14
Χρήστος : Ο Ολυμπιακός επέλεξε τον σέντερ του, είναι ο Μενσά Μπονσού.
14:14
Πάνο μου, ο Παναθηναϊκός, σιωπηρά όπως η ΤΣΣΚΑ και η εθνική, περιμένουν την Φίμπα για να βγάλει απόφαση για τον Καλάθη. 
14:14
Νικος 7 Σαμος : Σπανουλης,Μαντζαρης,Σλουκας,Λαφαγετ,Ντιλεινι,Λοτζεσκι,Παπαπετρου,Πριντ,Πετγουει,Ντανστον,Καββαδας,Μπονσου. Αυτη τη δωδεκαδα στοχευουν να παρουσιασουν τη νεα περιοδο στον Ολυμπιακο. Δε με προβληματιζει τοσο η θεση 3,αλλα η 4,οπου ο Πετγουει εκτος απο καμια ταπα και συμπαθητικο τριποντο δεν προσφερει κατι σημαντικο σε μια ομαδα με τις απαιτησεις του Ολυμπιακου. Οσο για τον Μπονσου ελπιζω να μην προχωρησει. Και μονο οτι στους τελικους του τουρκικου πρωταθληματος ειχε ελαχιστη συμμετοχη,δειγμα του οτι δεν μπορει να προσφερει σε υψηλο επιπεδο,χωρια οι τραυματισμοι και το θεμα του χαρακτηρα του,ειλικρινα απορω γιατι ο Μπαρτζωκας παει σε μια ακομα επιλογη τεραστιου ρισκου. Συγγνωμη για το χωρο και θα ηθελα τη γνωμη και τη δικη σας για Μπονσου. Ευχαριστω.
14:14
Πάνο, όταν πηγαίνεις για ένα τόσο μεγάλο κόλπο όπως αυτό του Καλάθη, χρειάζεται υπομονή. Ο Νικ είναι αυτή τη στιγμή ο πιο περιζήτητος γκαρντ στην Ευρώπη. Αν ο Παναθηναϊκός δεν τα καταφέρει, θα στραφεί σε πρωτοκλασάτο Αμερικανό.
14:15
charkar : kalhmera paidia..pistevw pws mono me lafayete..h omada katevenei 1 oloklhro skali se epipedo..thewrw aparetith tin prosthiki guard me instant score opws o delaney..tha einai tromerh apogoiteush na dw tin omada tou xronou me anti-law ton lafayette mono..
14:15
Γιωργος : Το δουλεμα παει συννεφο απο τους δημοσιογραφους,καθε μερα και διαφορετικα ονοματα και σεναρια για να γεμιζετε χωρο σε εφημεριδες και σαιτ.Εχετε καταντησει χειροτεροι απο τους αντιστοιχους δημοσιογραφους του ποδοσφαιρου.κριμα αλλα ετσι ειναι η αληθεια..
14:15
charkar : kalhmera paidia..pistevw pws mono me lafayete..h omada katevenei 1 oloklhro skali se epipedo..thewrw aparetith tin prosthiki guard me instant score opws o delaney..tha einai tromerh apogoiteush na dw tin omada tou xronou me anti-law ton lafayette mono..
14:16
charkar, τα έχει γράψει ο Σπύρος απ' την προηγούμενη εβδομάδα. Επειδή ακριβώς κανείς απ΄ όσους είναι στην αγορά δεν είναι Λο, ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να καλύψει το κενό δια της... ποσότητας. Θα πάρει δηλαδή δύο γκαρντ!
14:16
Vasilis : Gia sas thelona mou peite ean xerete..sto 4 o olympiakos plin ttou prontezi poion tha exei? Tha meini o petgouei pou gia na kani mposimo ...tha prepei na gini seismos..., efxaristw ek twn poterwn
14:16
Michael86 : Καλησπέρα μπορούμε να κάνουμε μια προσέγγιση για το τελικό ρόστερ του ολυμπιακού;Υπάρχει περίπτωση Καϊμακόγλου ;
14:16
δημητρης 7 : Παιδια αφού τον μπονσου τον ειχαμε κοψει δυο φορες λογω τραυματισμών,εχει παιξει ξυλο με τους παίκτες μας κ τον θελει η γαλατα,δεν βλεπω το λόγο να έρθει...Σπυρο τι λες
14:16
Vasilis : Gia sas thelona mou peite ean xerete..sto 4 o olympiakos plin ttou prontezi poion tha exei? Tha meini o petgouei pou gia na kani mposimo ...tha prepei na gini seismos..., efxaristw ek twn poterwn
14:17
lampros : τι 8α γινει με τον ντιλεινι 8α τον παρουμε;
14:17
Ιάσωνας7 : Καλησπέρα σας! Θα ήθελα την γνώμη σας για τον Καββαδά. Πιστεύετε ότι μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή συνέχεια.
14:17
Vasilis : Πιθανότατα θα μείνει ο Πέτγουεϊ κι επίσης υπάρχει και ο Αγραβάνης
14:18
Ιάσωνα, αυτό το ξέρει μόνο ο ίδιος. Πρέπει να δουλέψει πολύ αυτό το καλοκαίρι για να αποδείξει ότι αξίζει να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο. 
14:18
Michaelk86, τα πράγματα για το βασικό ροτέισιον του Ολυμπιακού είναι μετρημένα κουκιά, αφού η ομάδα έχει ισχυρή βάση. Ένας κοντός ακόμα και ένας ψηλός. Δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση Καϊμακόγλου. Ο Τάσος είπε με σιγουριά την περασμένη εβδομάδα ότι ο Κώστας έχει αποφασίσει να παραμείνει στο εξωτερικό.
14:18
thoukou : παιδιά,πιστεύω πως με μενσα-μπονσου(με ιστορικό τραυματισμών) και καββαδά(απειρία και συγκεκριμένων δυνατοτήτων παικτης) η ρακέτα θα είναι χειρότερη απο πέρισυ!!!ποιά η γνώμη σας;;;
14:18
γιαννης πατρα : σπυρο τι πιστευεις για αποχωρηση petway και εισοδο μπραμου στον ολυμπιακο? επιπλεον ο μπονσου δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο....μονο να καρφωνει ξερει..ποστ αμυνα πουθενα...περιμενω την αποψη σου ευχαριστω!
14:18
αγγελινας κ. : καλησπερα, ενημερωστε με ποσοι αμερικανοι και κοινοτικοι μπορουν να παιξουν στις ελληνικες ομαδες.ευχ
14:18
αγγελινας κ. : καλησπερα, ενημερωστε με ποσοι αμερικανοι και κοινοτικοι μπορουν να παιξουν στις ελληνικες ομαδες.ευχ
14:18
Έξι ξένοι αλλά μέχρι τέσσερις Αμερικανοί(χωρίς ευρωπαϊκό διαβατήριο).
14:19
θανος : Τελικά τη θα γίνει εθνική? Οι παίχτες του οσφπ θα παίξουν? Οι καλαθη, κουφός, και τα αδέρφια κουμπο ? Καφέ εμείς ή καλύτερη δυνατή πενταδα (με παίχτες οσφπ) καλαθης, σπανουλης, παπανικολαου, Γιάννης κουμπο, κουφος και με ένα τρομερό πάγκο ζήση σλουκαα μαντζαρη πριντεζη και με ικανό προπονητή μπορούμε να παμεψηλα
14:19
Lefteris : Μασιούλις που παει μπορει να γινει οτι και περσι να κλισει ξανα στον ΠΑΟ;
14:19
Lefteri δεν είναι πρώτη επιλογή του Παναθηναϊκου αυτή την στιγμή. 
14:19
Panos : Καλαθης(penetration guard) και Fredette(killer shooter). ΚΑλαθης ντραιβ, πασα στο τριποντο (splash). Νομίζω οτι ο ΠΑΟ αν μπορεί πρέπει να πάρει και τους 2
14:19
Χρηστος86 : ο μπογκανοβιτς της παρτιζαν για τον Ολυμπιακο?
14:20
tarpleei : καλησπερα σε ολουσ..απο τον ντιλενι πηγαμε στον λαφαγετ...και απο τον χαινσ στον μενσα μπονσου..τα ιδια λαθη...γυρολογοι και μετριοτατοι...ο ολυμπιακοσ θελει σκορερ να ξεμπουκοση ο σπανουλησ..μπορη να μου απαντηση καποιοσ ποιο απο τα 5αρια ντανστον -μπονσου-καβαδασ μπορη να σουταρη απο τα 3-4 μετρα...?θελω εναν ταρπλει υπαρχη..?
14:20
Αγγελίνα, κάθε ομάδα μπορεί να έχει μάξιμουμ τέσσερα συμβόλαια Αμερικανών ή εκτός ζώνης. Συνολικά οι ξένοι δεν πρέπει να υπερβαίνουν τους 6.
14:20
NIKOS MIGKOS : Καλησπέρα σε όλους. Αν ο Ολυμπιακός στο 5 πάρει Pops Mensah-Bonsu και μαζι με dunston κ Καββαδά συμπληρωθεί η τριάδα των ψηλών δεν θα ήταν καλή επιλογή ο Lovren τις partizan για το 4 μαζί με τον Πρίντεζη? Μπορεί να βοηθήσει και στο 5 σε περίπτωση τραυματισμού.
14:20
γιαννης πατρα : Η περίπτωση αποχώρησης του Πέτγουεϊ δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Ο Μπράμος δεν είναι προτεραιότητα... Οσο για τον Μπονσού, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, αλλά είναι καλύτερος από τον Σίμονς και τον Σεερμαντίνι.
14:20
Παντού υπάρχει ένας Τάρπλεϊ. Πρέπει να ψάξεις να τον βρεις. 
14:20
NIKOS MIGKOS : Καλησπέρα σε όλους. Αν ο Ολυμπιακός στο 5 πάρει Pops Mensah-Bonsu και μαζι με dunston κ Καββαδά συμπληρωθεί η τριάδα των ψηλών δεν θα ήταν καλή επιλογή ο Lovren τις partizan για το 4 μαζί με τον Πρίντεζη? Μπορεί να βοηθήσει και στο 5 σε περίπτωση τραυματισμού.
14:21
Νίκο Μίγκο, ο Λοβέρν είναι ένας πολυσύνθετος ψηλός που στα χαρτιά τουλάχιστον παίζει και στις δύο θέσεις. Για μένα μπορεί να σταθεί ως βασικός στις περισσότερες ομάδες της Ευρωλίγκας.
14:21
στελιος Δαφνη 7 : θα παρουμε τελικα Χαινς στον Ολυμπιακο ? Γνωριζετε τιποτα για Μασιουλης ή Μπραμος στον ολυμπιακο
14:21
Άννα : Καλησπέρα. Έχουν ανακοινωθεί φιλικά της Εθνικής; Ο Κατσικάρης πότε θα ανακοινώσει αποστολή; Ιδέα μου είναι ή έχουμε αργήσει υπερβολικά σε σχέση με άλλες Εθνικές;
14:21
pavlos99 : Στη θέση του κόλλινς θα νε ο λαφαγέτ ο ντιλέινι ή ενώς παίκτη με τα ίδια στοιχεία στο παιχνίδι του θα νε ο παίκτης που θα βοηθάει τον σπανούλη μην ξεχνάτε πως όταν ήταν και ο λο θ'ελανε και άλλον εναν αμερικανό γκαρντ έτσι και τώρα
14:22
Άννα : Καλησπέρα. Έχουν ανακοινωθεί φιλικά της Εθνικής; Ο Κατσικάρης πότε θα ανακοινώσει αποστολή; Ιδέα μου είναι ή έχουμε αργήσει υπερβολικά σε σχέση με άλλες Εθνικές;
14:22
Άννα, δεν νομίζω ότι έχει καθυστερήσει η ανακοίνωση της Εθνικής. Στην Ισπανία άλλωστε (και όχι μόνο εκεί) ακόμα παίζουν τελικούς.
14:22
στελιος Δαφνη 7 : Θα πάρουμε τελικά Χαινς στον Ολυμπιακο;Γνωρίζετε τίποτα για Μασιουλης ή Μπραμος στον ολυμπιακό;
14:23
Άννα, μικρή η καθυστέρηση και νομίζω οφείλεται στον Καλάθη και την απόφαση της Φίμπα. Αν δεν μπορεί να κληθεί, βγαίνουν άλλα ζητήματα. 
14:24
Στέλιο Δάφνη 7, νομίζω ότι στον Ολυμπιακό έχουν αρχίσει να συμβιβάζονται με το σενάριο που θέλει τον Χάινς να μην επιστρέφει...
14:24
Κωστας 7 : Ο Παπαπέτρου θα είναι το βασικό 3άρι του χρόνου?
14:24
θανος : Τελικά τη θα γίνει εθνική? Οι παίχτες του οσφπ θα παίξουν? Οι καλαθη, κουφός, και τα αδέρφια κουμπο ? Καφέ εμείς ή καλύτερη δυνατή πενταδα (με παίχτες οσφπ) καλαθης, σπανουλης, παπανικολαου, Γιάννης κουμπο, κουφος και με ένα τρομερό πάγκο ζήση σλουκαα μαντζαρη πριντεζη και με ικανό προπονητή μπορούμε να παμεψηλα
14:24
Μιτσος7 : Καλησπερα.Δεν θεωρειτε οτι ο Μπονσου ειναι σχεδον ιδιο στυλ παιχτη με τον Ντανστον?Δεν θα ηταν καλο ο Ολυμπιακος να κινηθει για την αποκτηση καποιου με διαφορο στυλ?Σαν τον Ντειβις της Κιμκι!!!
14:25
Θάνο μου, ακόμα δεν ξέρουμε τίποτε ακόμα. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι στην επιλογή. 
14:25
Κομφουζιος : Οταν κανετε αυτες της συζητησεις με τον κοσμο βγαζετε τα οπαδικα γυαλια η' μενετε πιστοι στην καφριλα που σας δινει και μεροκαματο;;;
14:25
Εσύ τί θες να κάνουμε ακριβώς; Ότι κι αν γίνει , δεν θα σου αρέσει οπότε...
14:25
Μήτσο 7, έτσι όπως έχει γίνει το μπάσκετ, με την ταχύτητα και την αθλητική ικανότητα να κυριαρχούν, αν δεν έχεις τη δυνατότητα να αποκτήσεις παίκτες όπως ο Τόμιτς (είναι ελάχιστοι και κοστίζουν πάνω από 1,5 εκ.), προτιμάς δύο ημίψηλους και κάνεις σίγουρα τη δουλειά.
14:26
Μιτσος7 : Καλησπερα.Δεν θεωρειτε οτι ο Μπονσου ειναι σχεδον ιδιο στυλ παιχτη με τον Ντανστον?Δεν θα ηταν καλο ο Ολυμπιακος να κινηθει για την αποκτηση καποιου με διαφορο στυλ?Σαν τον Ντειβις της Κιμκι!!!
14:26
Σαλεπι : Μονο ο Συριγος εχει γνωση του αθληματος....οι υπολοιποι ειστε για να πουλατε σαλεπι στο Μοναστηρακι!!!
14:26
Σαλεπι : Μονο ο Συριγος εχει γνωση του αθληματος....οι υπολοιποι ειστε για να πουλατε σαλεπι στο Μοναστηρακι!!!
14:26
Ο Μπονσού έχει πολύ καλύτερο σουτ από ότι ο Ντάσντον και αυτή είναι η διαφορά. 
14:26
Ο Μπονσού έχει πολύ καλύτερο σουτ από ότι ο Ντάσντον και αυτή είναι η διαφορά. 
14:26
Σαλεπι : Και ποιος σου είπε ότι ξέρω να φτιάχνω σαλέπι;
14:26
χρηστος : Καλησπερα Σπυρο.Σχετικα με το περι Μπραμου για Ολυμπιακο,πισευεις πως ταιριαζει στον σχεδιασμο και δευτερον υπαρχει ενδιαφερον;;Ευχαριστω
14:27
χρηστος : Καλησπερα Σπυρο.Σχετικα με το περι Μπραμου για Ολυμπιακο,πισευεις πως ταιριαζει στον σχεδιασμο και δευτερον υπαρχει ενδιαφερον;;Ευχαριστω
14:27
Peiraiotis078 : Σπύρο, αντικειμενικά πόσο κοντά στον Ολυμπιακό είναι ο Ντιλέινι; Νομίζω ότι αυτή η μεταγραφή είναι που θα μας βάλει σε τροχιά Euroleague, αλλιώς παραμένουμε ανταγωνιστικοί χωρίς να ανεβαίνουμε επίπεδο...
14:27
Σαλέπι, ο Συρίγος σου λέει λοιπόν ότι αυτοί οι δύο που είναι μαζί του (Τάσος, Σπύρος), ασχολούνται 15 ώρες την ημέρα με το μπάσκετ..
14:27
θανος : Τελικά με τον νεαρό παπαγιαννη τι γίνετε θα έρθει? Πάντως είναι απόλυτα ελπιδοφόρος στην Αμερική κάνει παπάδες και λένε πως θα είναι αισθητά στην 10 του ντραφτ σε 2 3 χρόνια! Μαζί με διαμαντάκο είναι το παρόν και το μέλλον του από και της εθνικής συμφωνείς?
14:27
Δημήτρης : Μέχρι πόσους ψηλούς δικαιούται ο ολυμπιακος να έχει στο ρόστερ του?
14:27
Chris : Ο Ολυμπιακος θα κανει εγκλημα αν δεν κινηθει για Τσαιρελη που μπορει να παιξει και στις 2 θεσεις των ψηλων και ετσι να ειναι καλυμμενος σε περιπτωση τραυματισμων.Μονο με Πριντεζη/Πετγουει στο 4 και Ντανστον/Μπονσου στο 5 δεν πας πουθενα.Επισης το λεω απο τωρα...μετα το Λαφαγιετ δεν παιζει να παρει και Ντιλεινι.Απλα βγαινει τετοια φημη για να μην αρχισει ο κοσμος τη γκρινια
14:27
Alex : Kalimera paidia...a) Akousa proxthes stin TV oti o Fridette paei San Antonio( zw ameriki...) b) Elpizw o PAO na exei kapoio sovaro sxedio kai na kathisterei logw antikeimenikwn dyskoliwn ki oxi logw elleipsis programatismou opws egw nomizw...c) poly kales kiniseis kanei o OSFP. nomizw ftiaxnei kallyterh omada apo perysi....polla xairetismata
14:28
Δημήτρη, δεν υπάρχει όριο ανά θέση. Μπορεί οποιαδήποτε ομάδα να έχει ρόστερ με...12 ψηλούς αν θέλει.
14:28
χρηστος: Υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά η υπόθεσή του έχει σχέση με εκείνη του Μάντζαρη. Αν φύγει ο Μάντζαρης, υπάρχει θέση. Αλλιώς δεν χωράει ο Μπράμος.
14:28
charkar : o lauvrenge den einai me tpt kaliteros apton 31 xronwn bonsu ala einai pitsirikas .. den xanei mats kati pou einai simantiko gia ti morfi tis euroleague twn teleutewn xronwn kai exei sto tsepaki 10 rebaount..
14:28
Γιάννης : Ποιά είναι η γνώμη σας για την πρόσληψη Κατσικάρη στην Εθνική; Θα καλέσει εκείνους που νομίζει αυτός χωρίς να υπολογίσει το «πολιτικό κόστος», ή θα κάτσει και αυτός να φάει τις σφαλιάρες όπως οι προκάτοχοί του;
14:28
Γιάννης : Ποιά είναι η γνώμη σας για την πρόσληψη Κατσικάρη στην Εθνική; Θα καλέσει εκείνους που νομίζει αυτός χωρίς να υπολογίσει το «πολιτικό κόστος», ή θα κάτσει και αυτός να φάει τις σφαλιάρες όπως οι προκάτοχοί του;
14:29
Χρήστος : Κυριε Καβαλιερατο καλησπερα !!! Στην προηγουμενη αναλογη συζητηση ειχατε πει πως αν δεν κατσει του Hines να επιστρεψει τοτε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα παει για κινηση εκπληξη στην θεση του σεντερ !!! Ισχυει ακομα αυτο και αν ισχυει τι εννοειται κινηση εκπληξη ??? Παιχτης εγνωσμενης αξιας ή παιχτης νεαρος με σκοπο να δουλευτει για το μελλον ???
14:29
Η καλύτερη κίνηση διότι ακριβώς είναι τέτοιου επιπέδου, ώστε δεν θα φάει καμία σφαλιάρα. Θα επιβάλει τα θέλω του και η παρέα της φεγγαρόπετρας, σας κράζει στο βραδυνό ουζάκι. 
14:29
Χρήστος : Η απάντηση για τον σέντερ δόθηκε,ο Μενσά Μπονσού είναι ο εκλεκτός του Μπαρτζώκα.
14:29
Γιάννης : Ποιά είναι η γνώμη σας για την πρόσληψη Κατσικάρη στην Εθνική; Θα καλέσει εκείνους που νομίζει αυτός χωρίς να υπολογίσει το «πολιτικό κόστος», ή θα κάτσει και αυτός να φάει τις σφαλιάρες όπως οι προκάτοχοί του;
14:29
Γιάννη, ο Κατσικάρης είναι μεγάλη κλάση προπονητή. Επιπλέον, είναι άνθρωπος που δεν συμβιβάζεται και δεν φοβάται τα ρίσκα. Ο τρόπος που αποχαιρέτησε τους Ρώσους, παρότι μπορούσε να κάτσει πάνω στο συμβόλαιο που είχε μαζί τους, το επιβεβαιώνει.
Θα καλέσει λοιπόν τους καλύτερους και θα προσπαθήσει να τους κάνει να παίζουν όλοι για την ομάδα.
14:30
MIXALHS : ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΟΤΑΝ Ο ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΕΝΝΟΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΗΔΗ;;
14:30
MIXALHS : ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΟΤΑΝ Ο ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΕΝΝΟΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΗΔΗ;;
14:31
kat.7 : Τασο ξερουμε περιπου 12αδα Αμερικης στην Ισπανια ? Ποιον βλεπεις φαβορι εγω βλεπω Τζινομπιλι να παιρνει και αυτο !!
14:31
kat.7 : Τασο ξερουμε περιπου 12αδα Αμερικης στην Ισπανια ? Ποιον βλεπεις φαβορι εγω βλεπω Τζινομπιλι να παιρνει και αυτο !!
14:33
Όχι kat7. Ακόμα δεν υπάρχει το τελικό ρόστερ και νομίζω ότι αυτοί με τους Ισπανούς θα είναι πάλι τα φαβορί. 
14:33
skal : Απο που και ως που ο Καλάθης μπορεί να γίνει επιθετικά ηγέτης ?ένα στατικό τρίποντο έχει και ένα τζαμ σουτ απο τα τέσσερα μέτρα .Παίχτης που έπαιξε μισό χρόνο καλά στο ΝΒΑ και αυτό με την επήρεια φαρμάκων δεν αξίζει τόσα λεφτά
14:33
Μιχάλη, κάνε μου μια χάρη. Άσε στην άκρη τα Ολυμπιακός εναντίον Παναθηναϊκού όταν μιλάμε για την Εθνική ομάδα. Αυτή η καραμέλα "γιατί δεν τιμωρείται ο Διαμαντίδης που δεν παίζει στην Εθνική" δεν έχει κανένα νόημα. Εκτός κι αν δεν ειρωνεύεσαι, οπότε το παίρνω πίσω.
Τα πράγματα έχουν ως εξής: ο Διαμαντίδης ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ από την Εθνική. Συμφωνώ ότι έγινε πρόωρα (30 χρονών), αλλά αυτό είναι δικό του θέμα. Αν αύριο πει ο Σπανούλης "σταματάω από την Εθνική", θα γίνει ακριβώς το ίδιο. Δεν θα ξανακληθεί και δεν θα υπάρχει το παραμικρό θέμα τιμωρίας του.
14:33
back2back : Σπύρο ο Ολυμπιακός θα πάρει σίγουρα Μπονσού, παίζει κάποιο άλλο όνομα?
14:33
Panos : Για ποιο λόγο δεν συμπεριλαμβάνεται ο Μπράμος στα πλάνα του Ιβάνοβιτς? Απο τη στιγμή που είναι αθλητικός, με καλό σουτ, δυνατή άμυνα και Έλληνας..
14:33
δημητρης : ο αζινσα νομιζω μετα το περασμενο ευρομπασκετ εδειξε οτι ενας τρομερος σεντερ θα ταιριαζε στον ολυμπιακο?θα θυμιζε τον πεχταρα νεστεροβιτς που ειχε φερει τοτε ο ντουντα?
14:33
back2back : Αυτή τη στιγμή, μόνο ο Μενσά Μπονσού παίζει.
14:34
Κρίθηκε, πως το συμβόλαιό του, ήταν πολύ υψηλό. Θα γίνει προσπάθεια επιστροφής. 
14:34
billys 7 : SPURO eksigise mas gt prin aneferes oti o BRAMOS endexete na apokti8ei apo OLYMPIAKO para mono an figei o MATZARIS... gt pio logo afto afou einai edelws diafortikoi paixtes.. o vaggelis playmeker.. o maik forward... pou to sindeeis afto??
14:34
Δημήτρη, ο Αζινσά έχει εξωπραγματικά αθλητικά προσόντα. Αν έχει καλύτερο "διάβασμα" θα ήταν ανάμεσα στους 3 κορυφαίους Ευρωπαίους σέντερ.
14:34
Panos : Για ποιο λόγο δεν συμπεριλαμβάνεται ο Μπράμος στα πλάνα του Ιβάνοβιτς? Απο τη στιγμή που είναι αθλητικός, με καλό σουτ, δυνατή άμυνα και Έλληνας..
14:35
Πάνο, στον Παναθηναϊκό έκριναν ότι ο Μπράμος παίρνει πολλά σε σχέση με αυτά που προσφέρει.
14:36
billys 7 : Εχει δίκιο σε αυτό που λες, όμως ο Μπράμος παίζει στο 2-3. Αν μείνει ο Μάντζαρης και αποκτηθεί και ο Μπράμος, ο Ολυμπιακός θα έχει 8 παίκτες που όλοι θα θέλουν να παίζουν στο 1-2-3. Στις θέσεις 1-2-3 ο Μπαρτζώκας θέλει 7 παίκτες και όχι 8. 
14:36
GEORGE 7 : δεν νομιζετε οτι αν αποκτηθει ο μπονσου ο ολυμπιακος πρεπει να κινηθει και για εναν τριτο σεντερ μιας και ο σερμα ο μπεγκιτς και ο σιμμονς δεν ανηκουν πλεον στον ολυμπιακο?
14:36
Μιχαλης : Πιστευετε οτι ο μπονσοι ειναι καλη λυση; Προσωπικα δεν τον θεωρω κατι τρομερο και εχει και θεμα στις βολες..γιατι δεν κινειται η ομαδα για σαμουελς-λαβαλ ,εχουν συμβολαιο; Υπαρχει περιπτωση να αποκτηθει ο μπραμος ακομα και αν δεν φυγει ο μαντζαρης (δηλαδη 5 γκαρντ και 3 3αρια;) τελος, υπαρχει καποιο σαιτ που να ενημερωνει για το ποιοι παικτες στην ευρωπη ειναι ελευθεροι; Απο που παιρνετε αυτη την πληροφορια εσεις οι δημοσιογραφοι ή οι προπονητες; Ευχαριστω πολυ
14:37
Κωστας 7 : Από νεαρούς Έλληνες ποιους εξετάζει και ποιους θα αποκτήσει ο ολυμπιακός Σπύρο?
14:37
Μιχάλη, Σάμουελς και Λαβάλ έχουν πράγματι συμβόλαιο. Όσο για τα συμβόλαια, δεν υπάρχει κανένα τέτοιο σάιτ, ανάλογο με αυτά του ΝΒΑ. Απλά φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε συνεχώς..
14:38
GEORGE 7 : Ξένο δεν μπορεί να πάρει, δεν βγαίνουν οι θέσεις. Εκτός κι αν αποφασίσει να πάρει παίκτη μόνο για την Ευρωλίγκα, δηλαδή έναν μέτριο συμπληρωματικό. Σε αυτή την περίπτωση, αποκλείεται να βρει καλύτερο του Καββαδά... Επίσης, αν είναι ναπάρει 4ο σέντερ, ας πάρει καλύτερα τον Παπαγιάννη, που έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Θα είναι μεγάλο κόλπο για τον Ολυμπιακό αν πάρει Παπαγιάννη.
14:38
θανος : γιατι να μη δωσει ο ολυμπιακος 250 χιλιαρικα για το buy out του βεζενκοφ στον αρη και δανεικο αγραβανη να παρει κ παιχνιδια? ειναι ελληνικο στοιχειο 3αρο4αρο και πολυ καλο..οσο για 5αρι θα ηθελα λοβερν ειναι πολυ καλος
14:39
Μιχαλης : Πιστευετε οτι ο μπονσοι ειναι καλη λυση; Προσωπικα δεν τον θεωρω κατι τρομερο και εχει και θεμα στις βολες..γιατι δεν κινειται η ομαδα για σαμουελς-λαβαλ ,εχουν συμβολαιο; Υπαρχει περιπτωση να αποκτηθει ο μπραμος ακομα και αν δεν φυγει ο μαντζαρης (δηλαδη 5 γκαρντ και 3 3αρια;) τελος, υπαρχει καποιο σαιτ που να ενημερωνει για το ποιοι παικτες στην ευρωπη ειναι ελευθεροι; Απο που παιρνετε αυτη την πληροφορια εσεις οι δημοσιογραφοι ή οι προπονητες; Ευχαριστω πολυ
14:39
bs14 : έστω κ αν τις τελευταιες 3 euroleageue τις κατέκτησαν ομάδες που βασίζονται σε trantition, έτσι όπως πάει να χτιστεί ο ΟΣΦΠ δε πιστεύετε ότι δε θα έχει plan b? καθόλου Post παίχνιδι είτε απο ψηλούς είτε απο το 3
14:39
bs14 : έστω κ αν τις τελευταιες 3 euroleageue τις κατέκτησαν ομάδες που βασίζονται σε trantition, έτσι όπως πάει να χτιστεί ο ΟΣΦΠ δε πιστεύετε ότι δε θα έχει plan b? καθόλου Post παίχνιδι είτε απο ψηλούς είτε απο το 3
14:39
dimitris 7 : EMPAKOYE H MENSAH MPONSOUH LAWAL ΣΠΥΡΟ?????
14:39
Γιωργος Χ. : Η επιλογη γκαρντ ηταν των αγγελοπουλεων η του μπαρζωκα;οπως και η επιλογη μπονζου ποιανου επιλογη ειναι και τι στοιχεια εχει δει πανω του ωστε να κολλησει σαν 2 τερο πενταρι μετα τον Μπραιν αλλα και να κολλαει στο στυλ παιχνιδιου των κοντων γιατι ο μπονσου ειναι στυλ σιμονς δωστου την μπαλα κατω απ την ρακετα να το βαλει,Σε ποσταρισματα και σουτ μακρια απ την ρακετα δεν πρεπει να το χει ετσι;
14:40
Αβρααμ13 : καλησπερα μαγκες, τι γινεται με καλαθη ? τι γινεται με βουγιουκα? τι γινεται με μποχωριδη ? τι γινεται με βαγιενκοφ? και ποιος θα ερθει στο 2?
14:40
θανος : Τι θα γίνει με εθνική τελικά? Μακάρι από τελειώσει αυτή η ιστορία και οι παίχτες του οσφπ να παίξουν στην εθνική νέων και ανδρών,..... κ σπανουλης δω θα παίξει τελικά στο παγκόσμιο? Με νβαερς τι θα γίνει θα παίξουν όλοι? Ο Θανάσης αντετοκουμπο θα κληθεί? Πιστεύω αν είμαστε πλήρης και με την κατσικαρη η στο πάγκο θα πάμε για μεγάλα πράγματα, στα.τι λέτε?
14:40
Θάνο, η εθνική θα πάει καλά ότι κι αν συμβεί. 
14:40
antonis : vezenkov ston olympiako tha doume?
14:41
dimitris 7 :  Από όλους αυτούς μου αρέσει περισσότερο ο Λαουάλ, ο Εμπάουε δεν νομίζω ότι είναι έτοιμος για υψηλό επίπεδο.
14:42
bs14, μου αρέσει η προσέγγισή σου. Μπασκετικότατη! Καθαρό ποστ απ έχει αυτή τη στιγμή μονάχα ο Πρίντεζης, με ειδικότητα στο early post up, δηλαδή ποστάρισμα στα πρώτα 4-6 δευτερόλεπτα. Ο Ντάνστον μπορεί να ποστάρει υπό προϋποθέσεις, αλλά δεν είναι το ισχυρό του όπλο. Επί της ουσίας το μεγάλο πρόβλημα είναι το ποστ του Περπέρογλου, με δεδομένο ότι ο Παπαπέτρου παίζει μόνο με πρόσωπο στο καλάθι, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον. Μήπως το ποστ που λείπει εν τέλει βρεθεί από το δεύτερο τεσσάρι; Για να δούμε...
14:43
Gus8 : Άποψη μου είναι να κατέβει στο 4 ο Ντάνστον σε αρκετά ματς μέσα στη σεζόν, να φύγει ο Πέτγουεϊ ο οποίος δεν κάνει για επίπεδο ευρωλίγκας και να αποκτηθεί και άλλο 5αρι εκτός από αυτό που ήδη ακούγεται (Μενσα-Μπονσου).
14:43
Gus8 : Άποψη μου είναι να κατέβει στο 4 ο Ντάνστον σε αρκετά ματς μέσα στη σεζόν, να φύγει ο Πέτγουεϊ ο οποίος δεν κάνει για επίπεδο ευρωλίγκας και να αποκτηθεί και άλλο 5αρι εκτός από αυτό που ήδη ακούγεται (Μενσα-Μπονσου).
14:43
JIM78 : Σπυρο ενα τεσσαρι καλύτερο του Πετγουει και ο Θρυλος θα είναι για μεγαλα πραγματααα.Συμφωνεις?
14:43
Gus8, ο Ντάνστον παίζει και 4, αλλά σε αυτή τη θέση χάνει το 50% της δύναμής του. Δεν σουτάρει ο άνθρωπος..
14:43
giorgos : ρε καβαλιερατο πως εισαι τοσο σιγουρος για τον μπονσου και τον παρουσιαζεις ως τελειωμνενη υποθεση?ο μπακουε και ο ντανστον θελουν 4 μπονσου!!!
14:43
Argyris : Giati den perneis gist o olympiakos
14:44
ΔΗΜΗΤΡΗΣ : τασο ειπες παρακατω κατι που με ανησυχησε.οτι ο παο αν δεν παρει τον καλαθη εχει υποψη του και ενα ασο δυο. αυτο δειχνει ελλειψη σχεδιου. υπαρχει περιπτωση με τα πολλα χρηματα που εχει προς διαθεση για καλαθη να εχουμε καμια βομβα αντιστοιχης αξίας πλει μέικερ? π.χ ροντρίγκεζ?
14:44
Αργύρη, ο Γκιστ έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και δεν πάει πουθενά.
14:44
JIM78 : Οτι με ένα καλύτερο 4αρι γίνεται ακόμα πιο δυνατός ο Ολυμπιακός είναι δεδομένο. Τοπ θέμα είναι αν υπάρχουν λεφτά για να γίνει τέτοια κίνηση. Αν βρεθεί μια καλή περίπτωση, όλα είναι πιθανά.
14:45
Περικλης : Δηλαδή πόση διαφορά έχει το συμβόλαιο το Πετγουει με αυτό του Μπράουν; 500,000; Είναι τόσο τεράστια υπέρβαση σε σχέση με αυτό που αποκτάς;;;
14:46
Περικλή, η διαφορά των δύο συμβολαίων είναι λίγο μεγαλύτερη απ' αυτή που αναφέρεις. Αν το δεις αλλιώς, ο Μπράουν κοστίζει τρεις φορές ο Πέτγουεϊ. Δεν είναι λίγο...
14:46
PETROS7 : Υπάρχει περίπτωση ο Ολυμπιακος να μείνει στο 3 με Παπαπέτρου και Λοτζεσκι ? Παίζει να αποκτηθεί ακόμα ενα 4αρι .ώστε ο Πετγουει να βοηθάει αν χρειάζεται στο 3 ?
14:46
Το αντίθετο θα έλεγα Δημήτρη, για την συγκεκριμένη θέση: Αν έρθει ο Καλάθης, πάει για ένα καλό δυάρι κι ένα πεντάρι. Αν δεν έρθει, θα αποκτηθεί καθαρόαιμος οργανωτής, δυάρι και σέντερ. Αμερικανοί. Είναι ένα πλάνο και μην ξεχνάς πως όλες οι επιλογές κινούνται γύρω από την παρουσία του Διαμαντίδη. 
14:47
Χρήστος : Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν παίκτη, αν είναι να φύγει ο Μάντζαρης, θα πρέπει να δοθεί μεγάλο οικονομικό αντάλλαγμα. Ομως θεωρώ ότι και ο Ολυμπιακός και ο Μάντζαρης θέλουν να συνεχίσουν μαζί.
14:47
Chris5 : Καλα οταν σκασει προταση κοντα στο 1μυριο ΕΥΡΩ στο Ντιλεινι απο Ρωσια/Τουρκια να δω τι θα λετε.Με 700.000 ΔΟΛΛΑΡΙΑ δεν ερχεται.Φτηνος ο Πετγουει αλλα με αυτον 2ο 4αρι δεν πας πουθενα
14:47
Πέτρο7, ο Πέτγουεϊ δεν ήταν και δεν θα γίνει ποτέ 3αρι. Ούτε καν κατά συνθήκη. Στο Ρέθυμνο έπαιζε... ελαφρύ πεντάρι στον Ολυμπιακό μονάχα τεσσάρι.
14:47
λαμπρος : Σπανούλης-Σλούκας-Ντιλέινι-Μάντζαρης-Λαφαγιέτ-Κατσίβελης που θα χωρέσουν όλοι στο ροτέισον?? Βλέπω Σλούκα να μην παίρνει πάνω απο 5-8 λεπτά και εντάξει Κατσίβελης ούτε στην εξέδρα.. Χάνει το μέλλον του ο Ολυμπιακός
14:48
dimitris_pao : τι γινεται με dj cooper και παο?
14:48
ΓιάννηςL : Βρε παιδιά, εχώ ρωτήσει εδώ και μισή ώρα κάτι για την Εθνική που δεν έχει ρωτήσει κανένας, απαντάτε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια σε Ολυμπιακούς και Παναθηναϊκούς που βαριούνται να διαβάσουν τις προηγούμενες απαντήσεις. Θα μου απαντήσετε καμιά φορά;... Ποιά είναι η γνώμη σας για την πρόσληψη Κατσικάρη στην Εθνική; Θα καλέσει εκείνους που νομίζει αυτός χωρίς να υπολογίσει το «πολιτικό κόστος», ή θα κάτσει και αυτός να φάει τις σφαλιάρες όπως οι προκάτοχοί του;
14:48
Ακόμα τίποτα. Όλα κινούνται γύρω από τον Καλάθη. Αν αποκτηθεί, δεν είναι απίθανοι να προστεθεί και αυτός για τον πάγκο. 
14:48
Γιώργος Πειραιάς : Τάσο μην χαλας το όνειρο στους παναθηναικους οτι δεν υπηρχε κορυφαίος αθλητής στην μετα Γκάλη εποχή! Κ ο Δημήτρης Διαμαντιδης τι ειναι;;;
14:49
Γιάννη, σου έχω απαντήσει εδώ και μισή ώρα. Ο Κατσικάρης δεν κάνει πολιτικούς συμβιβασμούς. Θα πάρει τους καλύτερους γι' αυτό που ο ίδιος θέλει να παίξει...
14:49
Από τους κορυφαίους Έλληνες μπασκετμπολίστες όλων των εποχών. Δεν είναι Γκάλης και δεν είναι Τζινόμπιλι. Αλλά πάλι, ποιος είναι; 
14:49
Κωστας 7 : Ο Σλούκας θα αποκτήσει πιο ενεργό ρόλο του χρόνου?..μπορεί να γίνει ο νέος Σπανούλης?
14:49
Αντωνης : Τασο μια ερωτηση για τον Μποχωριδη και τον Βεζενκοφ στον ΠΑΟ; Ο Λουντζης τι παιχτης ειναι και σε ποια θεση; Αλλες προτασεις αμα αποτυχουν οι δυο πρωτες προσθηκες υπαρχουν;
14:50
Ο Λούντζης, μόλις ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό, είναι ένα παιδί με τεράστια προοπτική ως πλέι μέικερ. Θέλει πολύ δουλειά στο σουτ, αλλά οι ειδικοί μιλούν για τον καλύτερο παίκτη στην ηλικία του. 
14:51
costas : παιδια πιστευω οτι ο οσφπ πρεπει να παρει και τον ντιλεινι στην περιφερεια ,ετσι ωστε να υπαρξει ανταγονισμος στο ροστερ και να μην υπαρξει χαλαρωση.επισης οταν ο Σπανουλης θα κολλαει με τον παο θα πρεπει να εχοθμε και αλλες λυσεις.Ακομη στο 3 με παπαπετρου και λοδγεσκι ειμαστε καλα . για την θεση του ψεντερ δεν πρεπει να παρουμε ενα δεινοσαυρο οπως ο μπεγιτσ (που να βοηθησει ομως);;
14:51
Πάνος : Λο(850000δολ),Μπέγκιτς(750000δολ),Περπέρογλου(600000δολ),Σίμονς(200000δολ).Η σούμα 2.400.000δολ φεύγουν.Λαφαγιέτ(450.000δολ),Ντιλέινι αν έρθει (700.000δολ)και Μπονσού(550.000δολ) δίνουν 1.700.000δολ.Διώχνεις τον Πέτγουει(200.000δολ)και έχεις το 1.000.000 που θέλει ο παιχταράς ο Μπράουν.Γιατί λοιπόν είναι ακριβή περίπτωση δεν καταλαβαίνω Σπύρο;
14:51
redfan : πιστεύετε πως αρκεί μόνο ένας παίκτης(πρίντεζης) ικανός στο ποστάρισμα του χρόνου;
14:51
Κώστα7, αυτό το μπορεί ή δεν μπορεί κάποιος να γίνει νέος Σπανούλης ή Διαμαντίδης ή Παπαλουκάς είναι σχετικό. Είναι συνδυασμός ταλέντου, εργατικότητας και ισχυρής προσωπικότητας. Ο Κώστας είναι σκληρό παιδί πνευματικά και το ταλέντο του είναι δεδομένο. Θέλω να τον δω χωρίς να έχει δίπλα του τον Σπανούλη. Μην το παρεξηγήσεις. Ο Βασίλης είναι 32 και κάποια στιγμή θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου.
14:52
Αποδείχτηκε και φέτος ότι δεν αρκεί σε καμία περίπτωση. 
14:52
Βασίλης : Θα επιμείνω! Για τον Ολυμπιακό η λύση είναι μια! Ματσιούλις! Έχει ποστάρισμα έχει το σουτ παιζει άμυνα και μπορεί να καλύψει τις θέσεις 3 ίσως και 4 απεναντι σε ένα στα ίδια μέτρα 4αρι.... Το μόνο καλό του ΜΠράμου είναι οτι είναι Έλληνας και δεν πιάνει θέση ξένου
14:53
dimitriskiato : spuro sugnomi lathos ekana gia ton mpramos kai to triari enouuosa mpramo kai tesari diladi matsioulis kai ginome polu dinatos
14:53
NBA 14 : Θεωρείς ότι η λεικερς μπορούν να πάρουν Αντονι και τζειμς ? πως βλέπεις μια 5 με νας κομπε τζειμς Αντονι και γκασολ ? σπανουλης λαφαγιετ παπαπετρου πριντεζης και ντανστον θεωρείται καλη 5 με αλλαγη τον ντιλεινι και τον μαντζαρη στα γκαρντ ντραφτ τι προβλεπεις για 1 αντετοκουνμπο θα παει καλα
14:54
Θα μου πεις πόσες μπάλες έχεις, και το συζητάμε. 
14:54
Κωστας 7 : Ο Παπαπέτρου υπάρχει περίπτωση να κληθεί στην Εθνική Ανδρών?
14:54
lewis : νεα απο νβα ?
14:55
nba fan : t ginetai me love carmelo afflalo james ???????
14:55
MZOULAS : Καλησπέρα και καλή εβδομάδα, Μήπως υπάρχούν και τίποτε νέα για τον Πανιώνιο? Ευχαριστώ.
14:55
Κώστα7, ο Παπαπέτρου θα είναι σίγουρα στην πρώτη επιλογή της Εθνικής, κυρίως για να πάρει εικόνες και να μπει στο κλίμα της ομάδας. Το μέλλον είναι δικό του.
14:56
Ακόμα όχι. Πρέπει να αποφασίσει ο Ηλίας Λιανός πώς θα κινηθεί διοικητικά. Λογικά θα  συνεχίσει να είναι αξιόπιστη η ομάδα. 
14:56
βασιλης : Ο παο θ ασχοληθει με τζεντιλε φριντζεν χαινς κ γκορντον
14:56
Βασίλη δεν είναι απίθανο να ασχοληθεί ο Παναθηναϊκός με την περίπτωση του Γκόρντον αν δεν βρεθεί άλλη λύση για τον άσο. 
14:57
caped crusader.. : Καλησπερα..Τασο κατι δεν μου κολλαει με τον σχεδιασμο του Παναθηναικου..απ'την μια γινεται προταση παραμονης στον Λασμε με λιγοτερα λεφτα κ τωρα που εφυγε λες οτι ο Παναθηναικος δεν θα κινηθει για αντι-Λασμε..τοτε ποιος ο λογος να γινει προταση στον Λασμε εξ'αρχης?εγω πιστευω οτι χρειαζεται οπωσδηποτε ενα undersized αθλητικο 5αρι στο ροστερ,η εποχη των δεινοσαυρων στο 5 εχει περασει ανεπιστρεπτι.. επιπλεον ο Ιβανοβιτς γνωριζει οτι πλεον ο Διαμαντιδης δεν ειναι το ιδιο αποτελεσματικος στην αμυνα one-on-one κ θα χρειαστει διαφορα τρικ για να τον προστατευσει?
14:58
ΝΒΑφαν, από 1η Ιουλίου προβλέπεται χαμός στο ΝΒΑ. Ο Καρμέλο θα βγει στην αγορά και το Σικάγο καραδοκεί, όμως δεν είναι μόνο αυτό. Γενικότερα, τα πράγματα στο ΝΒΑ είναι σχεδόν πάντοτε ντόμινο. Πρώτα δηλαδή θα ξεκαθαρίσουν τα θέματα των πρωτοκλασάτων (Λεμπρόν, Καρμέλο, Λοβ) κι εν συνεχεία θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις και με τους υπόλοιπους..
14:59
Δεν θα κινηθεί για έναν ...ίδιο παίκτη. Θα πάει για πεντάρι, με έφεση στην άμυνα, αλλά ο Ιβάνοβιτς θέλει πιο ψηλό και νεώτερο παίκτη. Μην ξεχνάς ότι ο Γκαμπονέζος είναι κοντά στα 33 και οι προπονήσεις θα είναι εξοντωτικές. Ακριβώς επειδή το γνωρίζει για τον Διαμαντίδη, θα τον θωρακίσει με πλέι μέικερ και δυάρι. 
14:59
Χρήστος : Καλησπέρα παιδιά! Τί θα γίνει με λέικερς επιτέλους; Υποτίθεται ότι την περσινή χρονιά το παράτησαν εξ αρχής το ρόστερ για να μπορούν να μπουν δυναμικά στην αγορά φέτος! Έχουμε ελπίδες να πλαισιωθεί ο Κόμπι για πρωτάθλημα ή πάλι στα ρηχά φέτος;
14:59
Ακης : εφοσον τα λεφτα που ζηταει ο μαντζαρης φαινονται πολλα στον ολυμπιακο (και εμενα μου φαινονται πολλα μετα απο μια κακη χρονια και ακομα μια που δεν επαιξε λογο τραυματισμου) γιατι δεν του δινουν αυτα τα λεφτα αλλα για 4ετες, δλδ του χρονου να παρει οσα εχει συμφωνησει απο το προηγουμενο συμβολαιο και μετα να ισχυσει η ανανεωση. ετσι το μεσο συμβολαιο του θα πεσει αρκετα κοντα σε αυτα που θελει να δωσει ο ολυμπιακος
15:00
Μόνο δύο παίκτες μπορούν να τους αλλάξουν την πορεία: Λεμπρόν και Καρμέλο, όχι απαραίτητα μαζί αν μείνει ο Γκασόλ. 
15:00
BayernFan : Ο Παναθηναϊκός έδιωξε ολα τα γκαρντ του πλην Διαμαντιδη Παππά και έχει πάρει μονο έναν 16χρονο. Δεν εχει καθαρόαιμο 5αρι και μολις ένα 3αρι. Ο σχεδιασμος μου φαίνεται αστείος και οι μεταγραφες καθυστερουν ενώ ολοι οι παικτες που θέλουμε εκτός του Καλάθη ειναι άπειροι, ενώ την ιδια ώρα ο ολυμπιακός κάνει μεταγραφάρες και φερνει παίκτες με παραστάσεις από Ευρωλιγκα. Εχω την αίσθηση ότι θα συναγωνιζομαστε πανιωνιο αρη και παοκ για το ποιος θα πάει τελικους με ολυμπιακό.
15:01
Ακης : εφοσον τα λεφτα που ζηταει ο μαντζαρης φαινονται πολλα στον ολυμπιακο (και εμενα μου φαινονται πολλα μετα απο μια κακη χρονια και ακομα μια που δεν επαιξε λογο τραυματισμου) γιατι δεν του δινουν αυτα τα λεφτα αλλα για 4ετες, δλδ του χρονου να παρει οσα εχει συμφωνησει απο το προηγουμενο συμβολαιο (που ετσι και αλλιως ειναι στο χερι του ολυμπιακου να το ενεργοποιησει) και μετα να ισχυσει η ανανεωση. ετσι το μεσο συμβολαιο του θα πεσει αρκετα κοντα σε αυτα που θελει να δωσει ο ολυμπιακος
15:02
Stathis : Τάσο, πες κι αγαπημένο δίσκο από Helloween να κλάψω!
15:02
Άκη, ο Μάντζαρης δεν είναι παίκτης των 300-350 χιλιάδων τον χρόνο, ακόμα κι αν είχε φέτος τραυματισμό. Είναι Έλληνας εν ενεργεία διεθνής, ετών 24, που αν βγει στην αγορά η τιμή του ξεκινάει από 500-550 χιλιάδες τη σεζόν. Μην σκέφτεσαι μονάχα πως θα πάρει αυτό που θέλει η ομάδα σου. Οι κανόνες της αγοράς ισχύουν σε κάθε περίπτωση.
15:02
Stathis : Τάσο, πες κι αγαπημένο δίσκο από Helloween να κλάψω!
15:02
Δικό μου αγαπημένο Helloween.. Ι want out
15:03
Ότι έχει ...κολοκύθα πάνω. Τετράδα; Walls, Keeper 2, Dark Ride, Time of the oath.
15:03
Manos : Ναι ρε παιδια αλλα κολαμε στα λεφτα για το τεσσαρι. Τοτε πως θελει ποιοτικοτερο 4αρι? Να το παρουμε τσαμπα?
15:03
rory : σπυρο πιστευω οτι η χρονια ειναι πολυ μεγαλη και οτι μεσα στην χρονια υπαρχουν πολλα απροοπτα(τραυματισμοι κ.α.)πολυ καλη κινηση τα 5 γκαρντ εφοσον γινει επιβεβλημενη η αποκτηση 3ου τριαριου(μπραμου)κατα την γνωμη μου,οπως και περσι-και4ου σεντερ(μπογρης?)γιατι η χρονια δεν βγαινει.τωρα για το 4 εχουμε τρεις παιχτες(πριντεζη αγραβανη petway)αν βρεθει κατι καλυτερο του petway καλως αν και νομιζω οτι ειμαστε καλα.Η ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ 15-16 ΠΑΙΚΤΕς ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΥς.θελω την αποψη σου υ.σ.1πρεπει να δουν το θεμα με τους τραυματισμους υ.σ.2το κατσιβελη το εμπιστευοταν ο duda ο μπαρτζωκας δεν τον θελει...???? υ.σ.3ελπιζω ο μπαρτζωκας φετος να εινα πιο ηρεμος υ.σ.4ελπιζω σε βαθυτερο rotation την νεα χρονια ευχαριστω
15:04
andreas_7 : Καλησπέρα. Ξέρετε αν υπάρχει ενδιαφέρον ή αν συγκεντρώνει πιθανότητες το σενάριο να κινηθεί ο Ολυμπιακός για Λοβέρν (για να βοηθάει και στις 2 θέσεις ανάλογα με τα σχήματα)? Και σχετικά με τους "κοντούς", είναι σίγουρο ότι η ομάδα θα κινηθεί για Αμερικανό ή θα μπορούσε να κυνηγήσει μια περίπτωση τύπου (Ζόραν) Ντράγκιτς που θα βοηθούσε και στις 3 θέσεις? Ευχαριστώ!
15:04
Mano, αν σε κάθε περίπτωση ακολουθηθεί αυτή η λογική, τότε το μπάτζετ θα πάει, από 8εκ. στα 14-15. Αυτά δεν γίνονται τέτοια εποχή.
15:04
Σταύρος : Καλησπέρα, Τάσο δεν θα ήταν καλύτερα για τον ΠΑΟ τα 2εκ. που θα έδινε για Καλάθη το χρόνο, να τα δώσει για να πάρει 3 και 4 παίχτες επιπέδου Μος, Χάκετ, Ντιλέινι, Ραις?
15:05
Σταύρο μου, όλοι αυτοί θα είναι ...περαστικοί, διότι είνια ξένοι. Το τεράστιο συν του Καλάθη είναι ότι είναι Έλληνας. Αυτό...πληρώνεται. Έλληνας και πολύ καλός παίκτης. 
15:05
giannakis : τοσο χαλια ειναι η κατασταση του law ωστε να αποχωρησει? ο κενι γκαμπριελ του Ρεθυμνου ειναι απιστευτος παιχτης που αν δουλευτει σωστα εχει τρομερο μελλον...
15:05
Μιχαλης : Αφηστε τις μουφες,του ποιος ειναι καλυτερος. Και οι 3 ειναι γνωστες του αθληματος, το θεμα ειναι οι ερωτησεις που θετουμε εδω να οξυνουν το ενδιαφερον και να μας απαντησουν πιασαρικα. Εαν υπογραψει ο ντιλεινι, μαζι με τον πλανο του μπαρτζω τοτε ο ολυμπιακος δυναμωνει αρκετα, οσο για τη θεση του ψηλου πια θα θεωρουσατε ιδανικοτερη;
15:06
Μιχάλη μου, και είναι προσωπική εκτίμηση, ο Ολυμπιακός θέλει έναν καθαρόαιμο σέντερ. Τόσο για την άμυνα όσο και για την επίθεση. Να μπορεί να σκοράρει χαμηλά ώστε να κλείνει η άμυνα. Κάτι τέτοιο δεν υπάρχει στον ορίζοντα ακόμα. 
15:06
Johnny : Καλησπέρα παιδιά! Που προβλέπεται να καταλήξει ο Love στο offseason(Celtics,Warriors,Bulls etc?); Ποιον να περιμένουμε No 1 Pick και πόσο ψηλά βλέπετε να φτάνει στο draft o Θανάσης;
15:07
Δημητρης : Το θεμα μας δεν ειναι ..αν ειναι καλυτερος απο τον Σιμονς...το θεμα ειναι να βρουμε ενα γενικα καλυτερο center...Απο τα λιγα που τον εχο δει...ειναι απλα πολυ θεαματικος μπροστα..στην αμυνα ομως βοηθαει καθολου?
15:07
θανος : Έχω παρατηρήσει πως η νέα γενιά Ελλήνων καλό από σφαίρες των είναι πολύ ταλαντούχα και ελπιδοφόρα, παπά Πέτρου, χαραλαμποπουλος, παπαγιαννης, διαμαντακος, λουντζης, κονιαρης, αδέρφια κουμπο και άλλους πολλούς που έχω ξεχάσει. Συμφωνείτε?
15:07
Ωχ, για δίσκο μιλούσατε κι εγώ είπα τραγούδι. keeper 2
15:07
Στέφανος : ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΤΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΛΑΘΗ?ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΦΡΕΝΤΕΤ ΣΤΟΝ ΠΑΟ?ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΡΕΝΤΕΤ?
15:07
γιάννης : Τι γίνεται με την περίπτωση του χικμαν στον παναθηναικο?
15:07
 Άγνωστο για Καλάθη. Φριντέτ παικτάρα.
15:08
Γιάννη, πρώτα ο Καλάθης και μετά όλοι οι άλλοι.
15:08
kalymnos7 : ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΤΗΣ ΕΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΟΣ..ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;;ΠΩΣ Κ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΑΥΤΟΝ Ο ΝΤΟΥΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ;;
15:08
kalymnos7 : ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΤΗΣ ΕΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΟΣ..ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;;ΠΩΣ Κ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΑΥΤΟΝ Ο ΝΤΟΥΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ;;
15:09
Κάλυμνος7, έχεις ένα δίκιο γιατί ο Λούκας είναι παίκτης ομάδας. Ο Ντούντα όμως έχει κερδίσει το δικαίωμα να πιστεύει (και να κάνει) ότι θέλει αυτός.
15:09
Στέφανος : ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΤΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΛΑΘΗ?ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΦΡΕΝΤΕΤ ΣΤΟΝ ΠΑΟ?ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΡΕΝΤΕΤ?
15:10
Καθόλου. Τον έχει δει από κοντά και ξέρει ότι δεν μπορεί να τραβήξει μία ομάδα στο υψηλότερο επίπεδο. 
15:11
Στέφανε, ο Καλάθης είναι το ρίσκο της χρονιάς. Την περασμένη εβδομάδα έδινα 50-50. Τώρα δίνω 40-60. Ο Φρέντετ είναι τρελός σουτέρ, αλλά χωρίς αθλητική ικανότητα. Θυμάται κανείς τον Μακναμάρα από το Σίρακιουζ; Δύσκολα τέτοιοι παίκτες πιάνουν στην Ευρώπη...
15:11
Θανάσης : Γιώργο, θεωρείς με Παπαπέτρου και Λοτζέσκι βγαίνει όλη η χρονιά στην θέση 3; Ένας Herston από την Γαλατά θα βοήθαγε; Όχι παίκτης βεντέτα και πολύ χρήσιμος!
15:11
Θανάσης : Γιώργο, θεωρείς με Παπαπέτρου και Λοτζέσκι βγαίνει όλη η χρονιά στην θέση 3; Ένας Herston από την Γαλατά θα βοήθαγε; Όχι παίκτης βεντέτα και πολύ χρήσιμος!
15:11
bartzoka 's_lover : Ο Λοβερν στην Κιμκι...Μπραβο Μπαρτζωκαρε...Πετγουει και τα μυαλα στα μπλεντερ...
15:12
JuMaRu : Είναι επίσημο ότι ο Λοβρεν έκλεισε Χίμκι... Yes @denvernuggets must wait RT @MiskoRaznatovic Joffrey Lauvergne signed 2 years agreement with BC Khimki Moscow.
15:12
ΣΤΑΜΑΤΗΣ : ΓΙΩΡΓΟ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ?ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ LILLARD KAI GEORGE ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ?ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΙΟΥΣΑ?
15:12
Butcher : ποια η γνωμη σας για την "Ελληνοποιηση" του ΠΑΟ? Με Ιβάνοβιτς θα πετύχει; Τι μπορούμε να περιμένουμε απο ΠΑΟ φέτος σε σχεση με τα προηγουμενα χρόνια σε Ελλαδα και Euroleague? Απο μεταγραφες τι βλεπετε;
15:13
ΤΑΚΗΣ : Ο Σαλούστρος είπε πως ο Γιάννης θα έρθει στην Ανδρών. Παρεπιπτόντως ο Σαλούστρος πήγε πολύ καλά στην 1η χρονιά του στην Α1. Μπράβο στον Φιλαθλητικό. Και έπεται Καμπερίδης
15:13
Θανάση, η χρονιά βγαίνει γιατί και οι δύο (Λοτζέσκι, Παπαπέτρου) θα είναι αισθητά καλύτερη. Ένας Χέρστον όμως δεν... χαλάει κανέναν. Πολυσύνθετος παίκτης (παίζει και λίγο 4), ο οποίος πάντως έχει ένα μικρό θεματάκι. Νομίζει ότι είναι λίγο καλύτερος απ΄ όσο πραγματικά είναι.
15:13
ΤΑΚΗΣ : Ταλεντάκια από Α2; Έχετε γνώμη; π.χ Δεληγιώργης, Ιωακειμίδης (πέρυσι προετοιμασία με ΟΣΦΠ), Καμπερίδης, Σιόλογκας...
15:13
ΤΑΚΗΣ : Ταλεντάκια από Α2; Έχετε γνώμη; π.χ Δεληγιώργης, Ιωακειμίδης (πέρυσι προετοιμασία με ΟΣΦΠ), Καμπερίδης, Σιόλογκας...
15:13
rory : σπυρο πιστευω οτι η χρονια ειναι πολυ μεγαλη και οτι μεσα στην χρονια υπαρχουν πολλα απροοπτα(τραυματισμοι κ.α.)πολυ καλη κινηση τα 5 γκαρντ εφοσον γινει επιβεβλημενη η αποκτηση 3ου τριαριου(μπραμου)κατα την γνωμη μου,οπως και περσι-και4ου σεντερ(μπογρης?)γιατι η χρονια δεν βγαινει.τωρα για το 4 εχουμε τρεις παιχτες(πριντεζη αγραβανη petway)αν βρεθει κατι καλυτερο του petway καλως αν και νομιζω οτι ειμαστε καλα.Η ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ 15-16 ΠΑΙΚΤΕς ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΥς.θελω την αποψη σου υ.σ.1πρεπει να δουν το θεμα με τους τραυματισμους υ.σ.2το κατσιβελη το εμπιστευοταν ο duda ο μπαρτζωκας δεν τον θελει...???? υ.σ.3ελπιζω ο μπαρτζωκας φετος να εινα πιο ηρεμος υ.σ.4ελπιζω σε βαθυτερο rotation την νεα χρονια ευχαριστω
15:13
ΤΑΚΗΣ : Ο Διαμαντάκος φαίνεται πως θα κάνει πολύ καλό Ευρωμπάσκετ. Ο Θεός υγεία να του δίνει και ο Ιβάνοβιτς ευκαιρίες. Νομίζω πως αν δουλέψει με Ντούσκο θα αφήσει εποχή. 2.15 είναι ζωή να χει
15:13
Τάσο, Καμπερίδης σίγουρα παίκτης για Α1.
15:13
Τριφύλλι : Επειδή πολλοί απο εσάς γράφετε για τον Λοβέρν, να πω ότι σήμερα υπέγραψε για 2 χρόνια στην Κίμκι ενώ τα δικαιώματα του τα έχουν οι Nuggets. Η Κίμκι πλήρωσε buy-out στην Παρτιζάν για να τον πάρει.
15:14
ΤΑΚΗΣ : Ο Διαμαντάκος φαίνεται πως θα κάνει πολύ καλό Ευρωμπάσκετ. Ο Θεός υγεία να του δίνει και ο Ιβάνοβιτς ευκαιρίες. Νομίζω πως αν δουλέψει με Ντούσκο θα αφήσει εποχή. 2.15 είναι ζωή να χει
15:14
παναγιωτης : ο ιβανοβιτς θα πρεπει να εχει καθαρα το μεταγραφικο σχεδιασμο του παναθηναικου να κοιταξει ταλεντα στην ευρωπη και στο κολλεγιακο και να χτισει το νεο παναθηναικο. συμφωνειτε?
15:14
nicksam13 : O Μποχωρίδης άλλαξε μάνατζερ και το ίδιο σκέφτεται και ο Βεζένκοφ...Αυτό σημαίνει πως οι δύο παίκτες πλησιάζουν στον ΠΑΟ?Εχουμε τελευταία νέα από Καλάθη?Και αν ξέρετε για Βουγιούκα που έχει και αυτός τον Λώτσο για μάνατζερ!!Ευχαριστώ
15:14
skal : Γιώργο η Εθνική Ισπανίας ασφαλίζει τον Γκασόλ και για τα 5 χρόνια του συμβολαίου του στο ΝΒΑ ?Η η Εθνική Γερμανίας του Νοβίτσκι ?Τι θέλουν να παραστήσουν οι Αγγελόπουλοι ?
15:15
Δημητρης : Απο οτι ο Μενσα ειναι απλα θεαματικος στην επιθεση...στην αμυνα θα μπορεσει να βοηθησει?αα...κ καλυτερα να μην ψαχνουμε καλυτερο απο το Σιμονς...δεν θα παμε ποτε μπροστα ετσι..!!
15:15
TAKHΣ : Νικ Καλάθης, Παππάς, Ζήσης, Αθηναίου, Παπαντωνίου, Μπατής, Βεργίνης, Βασιλειάδης, Μπράμος, Γιάννης Αντετοκούμπο, Θανάσης, Γιάνκοβιτς, Παπανικολάου, Καιμάκ, Φώτσης, Μαυροκεφαλίδης, Τσαιρέλης, Μπουρούσης, Κουφός, Σόφο, Βουγιούκας, Μπόγρης.
15:15
dimitris : Τασο LEBRON η JORDAN?βλεπεισ να φευγει ο βασιλιασ απο το μαιαμι
15:15
Λεμπρόν και δεν νομίζει ότι θα φύγει. Ακόμα. 
15:15
ΤΑΚΗΣ : Ποιος είναι ο καλύτερος σούτιγκ γκαρντ Έλληνας μετά τον Σπανούλη και με δεδομένο πως ο Σλούκας είναι και για άσος;Τη γνώμη σας.
15:15
Τάκη μην παρασύρεσαι με Διαμαντάκο. Το παιδί έχει πράγματι ταλέντο, όμως είναι βαρύς και στο σύγχρονο μπάσκετ η ταχύτητα είναι το νο1 θέμα. Η διαφορά ανάμεσα σε Διαμαντάκο και Παπαγιάννη είναι μεγάλη. Υπέρ του δεύτερου βεβαίως, που είναι και μικρότερος...
15:16
ΤΑΚΗΣ : Ποιος είναι ο καλύτερος σούτιγκ γκαρντ Έλληνας μετά τον Σπανούλη και με δεδομένο πως ο Σλούκας είναι και για άσος;Τη γνώμη σας.
15:16
Βασιλειάδης με απόσταση από τους άλλους. 
15:16
ΤΑΚΗΣ : Αν δεν έρθουν Εθνική Μάντζαρης, Σλούκας πως θα βλέπατε μια επαναστατική κίνηση Φώτη με πλέι-μέικερ σε περιστάσεις βέβαια τον Γιάννη Αντετοκούμπο;
15:16
bill_13 : taso ti pisteveis?o kalathis pou 8a katalhksei?kai ti 8a ginei me thn timwria apo thn fiba?
15:17
Άγνωστο. Το ΝΒΑ κοινοποίησε την ποινή του και η Φίμπα δεν μπορεί να τον αθωώσει όπως θα πιέσει πολύ η ελληνική ομοσπονδία.
15:17
nikos13 : Μου αρεσει οτι και οι δυο μεγαλοι κανουν το σχεδιασμο με ηρεμια με πλανο αλλα παλι στη επομενη μεταγραφικη περιοδο θα ψαχνονται για λυσεις.Ασε που θα λεμε οτι δεν εχουν βαθος παγκου οπωσ φανηκε τοσο στο ΠΑΟ-ΤΣΣΚΑ k Ολυμπιακος Ρεαλ
15:18
EDDIE 7 : Σπυρο, νν δηλαδη, του χρονου ξαναπαίξουμε με την Ρεαλ, τον Ρεγες θα τον μαρκάρει πάλι ο Κιαμ... εε ο Πετγουει? Παλι ηρωας ο Ρεγες???
15:18
Τάκη, τόσο ο Σπανούλης όσο και ο Σλούκας είναι 2-1. Καθαρό σούτινγκ γκαρντ (κάτι σαν τον Ναβάρο ή τον Ματ Τζανινγκ της Σιένα πχ.) δεν έχουμε. Μπράμος και Βασιλειάδης είναι 3-2. Για μένα αυτός που μπορεί να κάνει την διαφορά σε αυτή τη θέση είναι ο Παππάς.
15:18
minos : τασο αν ειναι να πρει τον γκορντον ο παο ασ αφησει καλυτερα να παιξει ο λουτζησ μην τρελαθουμε ,παλι 35 λεπτα θα παιζει ο μητσοσ με αυτον
15:18
Το σκεπτικό είναι ότι θα μπορεί να βοηθάει στην άμυνα όπως χρειάζεται να γίνει. 
15:19
ΕΞΑΣΤΕΡΟΣ : Για τον ΠΑΠΠΑ τι γνωμη εχετε?? μπορει να βοηθησει την νεα σεζον??
15:19
jim7 : ο λοβερν στην χιμκι και επισημα
15:20
ΤΑΚΗΣ : Ο Κουφός στην Ευρώπη; Ακραίο;
15:20
Τώρα ναι, σε μία διετία, όχι. 
15:20
skal : Γιώργο και ο πιο άσχετος απο μπάσκετ Παναθηναικός στενοχωρήθηκε που έφυγαν Ματσιούλις και Λάσμε .Για Λάσμε το καταλαβαίνω ήταν ακριβός και γέρος .Ο Ματσιούλις όμως με ποιά κριτήρια έφυγε ?Ο Μανωλόπουλος και ο Αλβέρτης δεν έχουν λόγο στις φετινές μεταγραφές ?Γιατί προφανώς ο Ιβάνοβιτς τον θυμάται απο άλλες χρονιές και δεν του κάνει .Εγώ που είδα όλα τα ματσ του φετινού ΠΑΟ νομίζω ότι συνολικά ήταν ο καλύτερος παίχτης του ΠΑΟ
15:20
stefanos : ΤΑΣΟ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!Ο ΜΠΟΝΣΟΥ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΣΟΥΤΑΚΙ ΑΠΟ ΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ???ΠΙΣΤΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΚΤΗ 3-4ΑΡΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΚΕΝΟ ???
15:21
Όχι γιατί έχει επενδύσει στον Παπαπέτρου. Φέτος, όπως έγινε κάποτε με τον Παπανικολάου, πρέπει να πάρει λεπτά συμμετοχής. 
15:21
vasilis : Kalhspera,ti shmbainei me ton traumatismo tou Rose? yparxei 8ema Kleiza ston olympiako?euxaristw.
15:21
Μόλις τώρα μιλούσαμε για τον Παππά, εξάστερε. Αν ο Παναθηναϊκός πάρει μεγάλο σκόρερ στο 2, δεν βλέπω να παίζει ο Παππάς. Το παιδί αυτό χρειάζεται να νοιώθει ότι είναι απαραίτητο για την ομάδα. Θα μου πεις, μιλάμε για τον Παναθηναϊκό και όχι για την ομάδα της γειτονιάς μας. Το ταλέντο που διαθέτει, ωστόσο, είναι αρκετό για να επιμείνουν στον Παναθηναϊκό στην προσπάθεια εξέλιξής του.
15:21
κωστας13 : ΔΕΝ πιστευετε οτι ο διαματνιδης πρεπει να σταματησει?φανηκε καλος φετος αλλα στους τυφλους ο μονοφθαλμος κυριαρχει,μηπως να επαιρνε 2 παιχτες στο ενα ο παο?
15:21
Λένε ότι είναι σε εκπληκτική κατάσταση κάτι που δεν λέγανε την πρώτη φορά. Όχι σε καμία περίπτωση. 
15:22
Κώστα, αν αποκτηθούν πραγματικοί γκαρντ τότε ο Διαμαντίδης θα μπορεί να παίζει 20 ποιοτικά λεπτά και να είναι καλύτερος από φέτος. Αποφόρτιση θέλει, όχι απόσυρση.
15:22
Dimitris Kntx : Τασο, Γιωργο.. τωρα θελω να μου πειτε τη γνωμη σας για την εμφανιση της Νατασας Μποφιλιου στο φετινο Rockwave!! xaxaa!!
15:23
Dimitris Kntx : Τασο, Γιωργο.. τωρα θελω να μου πειτε τη γνωμη σας για την εμφανιση της Νατασας Μποφιλιου στο φετινο Rockwave!! xaxaa!!
15:23
Μπουχαχαχα. Floroiwave
15:23
νικος : Παιδιά ο λοβρεν έκλεισε πριν λίγο στην κιμκι..
15:24
skal : Δηλαδή Τάσο ο Καλάθης μόλις τελειώσει το τριετές πλουσιοπάροχο συμβόλαιό του θα παραμείνει στην Ελλάδα ακόμα και αν του κάνουν μείωση ?Αφού μόνο το ΝΒΑ σκέφτεται .Αστείο συμπέρασμα
15:24
Ναι αλλά μία τριετία, είναι ένα πολύ σημαντικό χρονικό διάστημα για μία ομάδα. 
15:24
vangelis : Τασο ο Μαλικ Χερστον μενει ελευθερος απο τη Γαλατα, δεν ειναι ιδανικος για το 3 που θελει ο Ιβανοβιτς?
15:24
Δημήτρη, μια χαρά είναι η Νατάσα, όχι όμως για Rockwave. Παρεμπιπτόντως, όποιος φέρει Arctic Monkeys (ή σκέτο Alex Turner, μαζί με τον Μάιλς ή οποιονδήποτε άλλο φίλο του) στην Αθήνα, θα γίνει ο Θεός μου!
15:25
γιαννης : καλησπερα τι πιθανοτητες εχει να ερθει ο ντιλεινι στον ολυμπιακο κυριε συριγο?
15:25
Είναι σε πτώση όμως. Δύσκολα. Από όσα ξέρω, θα αργήσει να κοιτάξει για τέτοιους παίκτες. 
15:25
Marios : Ακουω να λεμε για τον Καλαθη οτι ειναι Ελληνας και αυτο θα κανει τη μεγαλη διαφορα στο ΠΑΟ (σε σχεση με ενα αντιστοιχα ικανο PG). Θα μου επιτρεψετε να διαφωνησω και να πω οτι ο Νικ δεν νομιζω οτι μπορει να δεθει με τον ΠΑΟ και να γινει ο νεος ηγετης. Ειναι πολυ επαγγελαμτιας για αυτο. Εαν θελετε σχολιαστε το. ΕΥχαριστω
15:25
gio7 : ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ:ΛΑΦΑΓΙΕΤ-ΝΤΙΛΕΙΝΙ-ΣΛΟΥΚΑ-ΜΑΝΤΖΑΡΗ-ΣΠΑΝΟΥΛΗ-ΛΟΤΖΕΣΚΙ-ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ-ΜΠΡΑΜΟΣ-ΠΡΙΝΤΕΖΗ-ΚΑΙΜΑΚΟΓΛΟΥ Η ΜΑΤΣΙΟΥΛΗΣ-ΝΤΑΝΣΤΟΝ-ΝΤΕΙΒΙΣ-ΚΑΒΑΔΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΑΝ ΧΩΡΟΥΣΕ ΚΙ Ο ΛΑΟΥΑΛ;;
15:26
skal : Τάσο αν σου έκανε μια δουλειά ξένος με 20 Ευρώ (Ντιλέινη) θα προτιμούσες να δώσεις 50 Ευρώ (Καλάθης) σε Έλληνα για να σου κάνει την ίδια δουλειά ? το σκεπτικό να εξασφαλίσεις θέση ξένου δεν ισχύει εδώ αφού ο Παναθηναικός δεν θα πάρει έξη ξένους ,άρα ποιά η λογική ?
15:27
Γιάννη, ο Ντιλέινι αυτή τη στιγμή πιστεύει ότι η θέση του είναι στο ΝΒΑ. Αυτό σημαίνει ότι οι πιθανότητες είναι αυξημένες να καθυστερήσει το θέμα. Στην Ευρώπη είναι περιζήτητος, όμως στις ΗΠΑ είναι το λιγότερο συμπληρωματικός, οπότε η περίπτωσή του είναι σε συνάρτηση με τα βασικά ζητούμενα κάθε ομάδας. Γενικότερα, όταν ακούς από Αμερικανό "θέλω να πάω στο ΝΒΑ", συνήθως μπλέκεις. Εκτός κι αν το κάνει για να πάρει περισσότερα στην Ευρώπη.
15:27
Αλλά ο Καλάθης είναι καλύτερος παίκτης. Κατά την γνώμη μου. Γι αυτό και παίζει στο ΝΒΑ, ενώ ο Ντιλέινι τώρα μπορεί να προσπαθήσει. Συν ότι είναι Έλληνας και ξένους βρίσκει πολύ πιο εύκολα. Υπάρχει για τον Παναθηναϊκό και η περίπτωση του Αθηναίου. 
15:28
vangelis : Που θα πατε διακοπες????
15:28
TAKHΣ : Ο Αθηναίου θα είναι στην Εθνική; Γράφτε και άλλα 2-3 γκαρντ εκτός Καλάθη, Ζήση, Παππά που μπορούν να βοηθήσουν την Εθνική έστω και στην προετοιμασία αν δεν έρθουν Μάντζαρης, Σλούκας
15:28
Milanezos : Ειναι Ιεροσυλια να συγκρινεται ο Τζορνταν με οποιονδηποτε απο αυτους που παιζουν σημερα. Ποιος Λεμπρον ρε Τασο?? Ημαρτον που λεει και ο Γεωργιου....
15:28
Βαγγέλη, μην παίζεις με τον πόνο μου. Ούτε φέτος διακοπές. Το πολύ πολύ, ένα Σ/Κ.
15:28
Αν είχε δει τον Τζόρνταν στα 26-27, δεν θα διαφωνούσες. Από την άλλη γούστα είναι αυτά. 
15:28
πετραν : τι γινεται με το θεμα ντιλεινι τασοοο
15:29
Υπομονή να τελειώσει το ντραφτ και να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με τους φρι έιτζεντ. 
15:29
θανος : Αληθεύει αυτό που διάβασα πριν 2,3 μήνες ότι ο καλαθης ήθελε να βγάλει μαλλια (λολ) και πήρε κάποια χάπια και οι Αμερικάνοι βρήκαν στον οργανισμό του ουσίες που δεν το βοηθούσαν σε τπτ πάρα μόνο να βγάλει μαλλιά?
15:29
Marios : Ακουω να λεμε για τον Καλαθη οτι ειναι Ελληνας και αυτο θα κανει τη μεγαλη διαφορα στο ΠΑΟ (σε σχεση με ενα αντιστοιχα ικανο PG). Θα μου επιτρεψετε να διαφωνησω και να πω οτι ο Νικ δεν νομιζω οτι μπορει να δεθει με τον ΠΑΟ και να γινει ο νεος ηγετης. Ειναι πολυ επαγγελματιας για αυτο. Καποια στιγμη αμα βρει καπου περισσοτερα εκει και θα παει. Εαν θελετε σχολιαστε το. Ευχαριστω
15:29
Marios : Ακουω να λεμε για τον Καλαθη οτι ειναι Ελληνας και αυτο θα κανει τη μεγαλη διαφορα στο ΠΑΟ (σε σχεση με ενα αντιστοιχα ικανο PG). Θα μου επιτρεψετε να διαφωνησω και να πω οτι ο Νικ δεν νομιζω οτι μπορει να δεθει με τον ΠΑΟ και να γινει ο νεος ηγετης. Ειναι πολυ επαγγελματιας για αυτο. Καποια στιγμη αμα βρει καπου περισσοτερα εκει και θα παει. Εαν θελετε σχολιαστε το. Ευχαριστω
15:29
ΤΑΚΗΣ : Τον Σταύρο Σχίζα τον ξέρετε; Παίζει στο κολλέγιο του Ρότσεστερ και φέτος είχε πολύ καλή χρονιά με 19 πόντους και 7 ριμπ. μέσο όρο στο ΝΑΙΑ και στο USCAA. Βγήκε All-American. Ίσως είναι καλή περίπτωση
15:29
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΕΕ : Παιδια ξερετε εαν ο παικταρας Paul Davis της khimki ειναι ελεύθερος? Εαν ναι για ποσα μιλάμε? Πολύ καλη περίπτωση...
15:29
ΤΑΚΗΣ : Αν βρίσκουμε καλές περιπτώσεις Ελληνοαμερικάνων ποιον να ενημερώνουμε; Τον Μανουσέλη;
15:30
Με την μία. Αυτός και ο Μίσσας είναι οι μοναδικοί που μπορεί να σώσουν τις μικρές εθνικές. 
15:30
Νίκος_Βόρειος : Τασο, Ο Καρμελο στις ομάδες που παιζει τις κάνει χειρότερες και όχι καλύτερες.Βλεπε ναγκετς,ΝΥ.Αν παει ΜΙΑΜΙ τοτε θα πάει άπατο...Δεν χωραει μαζί με λεμπρον.Για να παει επισης Λακερς θα θέλει και τα κλειδια της ομάδας.Δεν χωραει μαζί με Κομπε, επίσης...
15:30
Μάριε, σεβαστή η άποψή σου.. Προσωπική εκτίμηση, αυτό που λες πατάει γερά στην πραγματικότητα.
15:30
Θανάσης : Κε Συρίγε, διαφωνώ με την άποψή σας για το Σπανούλη και τη θέση 1-2. Γνώμη μου είναι ότι ο Σπανούλης είναι καθαρό 2άρι. Η επιλογή του να παίζει ως 1-2 (για να έχει περισσότερη ωρα την μπάλα στα χέρια και όλες τις αποφάσεις) φαίνεται τώρα πλέον πόσο κακό κάνει στις ομάδες του και κατ'επέκταση στον ίδιο. Όταν τον μπλοκάρει η άμυνα - κάτι που κάνουν πλέον όλες οι μεγάλες Ευρωπαϊκές ομάδες -, η ομάδα δεν έχει δεύτερο πλάνο, πλην του μακρινού και με άσχημες συνθήκες τριπόντου.
15:31
Οι Νάγκετς επί εποχής του χειρότεροι; Οι Νικς πέρυσι χειρότεροι; Ότι υπάρχει μία στασιμότητα όταν δεν έχει άλλους παίκτες γύρω του, ναι. Αλλά όχι και χειρότερες. 
15:31
Θανάσης : Κε Συρίγε, διαφωνώ με την άποψή σας για το Σπανούλη και τη θέση 1-2. Γνώμη μου είναι ότι ο Σπανούλης είναι καθαρό 2άρι. Η επιλογή του να παίζει ως 1-2 (για να έχει περισσότερη ωρα την μπάλα στα χέρια και όλες τις αποφάσεις) φαίνεται τώρα πλέον πόσο κακό κάνει στις ομάδες του και κατ'επέκταση στον ίδιο. Όταν τον μπλοκάρει η άμυνα - κάτι που κάνουν πλέον όλες οι μεγάλες Ευρωπαϊκές ομάδες -, η ομάδα δεν έχει δεύτερο πλάνο, πλην του μακρινού και με άσχημες συνθήκες τριπόντου.
15:31
Extreme13 : Τασο , ο Μιχαλης Λουντζος μου φανηκε μια μικρη μπασκετικη διανοια. Φαινεται ικανος για αυριανος ηγετης .Μακαρι να παει καλα και να ξεπεταχτει.
15:31
ΤΑΚΗΣ : Giannis για πλει-μέικερ στην Εθνική και μόνο εκεί; Αλά Κούκοτς ίσως;
15:31
Εεεεπ. Μην πάμε πολύ μακριά. 
15:32
Lionel : Καλησπέρα παιδιά. Πόσο εφικτό είναι να βασίσεις μια ομάδα σε ΄΄Ελληνες με την ελπίδα ότι θα μείνουν χρόνια? και εξηγούμαι: ο Καλάθης, ο Παπαπέτρου, ο Παπαγιάννης και όποιος άλλος έχει το ταλέντο δεν θα θέλει να δοκιμάσει στο ΝΒΑ ή σε όποια ευρωπαϊκή ομάδα του δώσει αρκετά? δύσκολο να ξαναβρεθεί Διαμαντίδης, δηλαδή παιχταράς που να έχει απορρίψει μόνιμα την μετοίκηση. Οπότε εκπαιδεύεις νέους και μόλις φτιαχτούν λογικά θα φύγουν (πχ Παπ).
15:32
Maik7 : Inner Wish ίσως το καλύτερο ελληνικό μέταλ, γνώμες?
15:32
Πολύ σοβαροί με καλά τραγούδια. Για πιο...ελαφρά πράγματα, μου αρέσουν πολύ οι Danger Angel. 
15:33
Θανάση, σωστό είναι αυτό που λες, αλλά δεν αλλάζει τα πράγματα. Ο Βασίλης είναι κόμπο. 2 και 1 μαζί δηλαδή. Περισσότερο 2, αλλά όχι μονάχα 2. Δεν μπορείς να πεις καθαρό 2αρι έναν παίκτη που μπορεί να κάνει εύκολα 7-8 ασίστ. Το γεγονός ότι αργεί να πασάρει κάποιες φορές δεν έχει να κάνει με την θέση που παίζει, αλλά με την προσέγγιση του παιχνιδιού και την ιδιοσυγκρασία του.
15:33
Wuppertalidis : Taso ton mvp tis limoges tha ton eperne o ivanovic afu perni pextes apo galia kalo triario tesari ti les
15:33
Trelamenos : Sirigo o hairston 4? 1,98 borwi na paixei? Poly parea me ton bartzwka kaneis...
15:33
ΤΑΚΗΣ : Παπαντωνίου ή Μπατής ή Βεργίνης ή Ξανθόπουλος για βοηθητικός στην προετοιμασία της Εθνικής αν χρειαστεί;
15:33
Trelamenos : Sirigo o hairston 4? 1,98 borwi na paixei? Poly parea me ton bartzwka kaneis...
15:34
Το 2011, ο Ζούρος είχε πάρει τον Ξανθόπουλο, τον έβριζαν, αλλά είχε βοηθήσει αρκετά σε τέτοιες παραμέτρους. Θα πήγαινα με τον Βασίλη γιατί έχει εικόνες από καλές ομάδες. 
15:34
Τρελαμένε, ο Σισκάουσκας είναι 1,97 και έπαιζε για πλάκα στο 4, με τη μισή δύναμη του Χέρστον. Το μπάσκετ έχει αλλάξει και τα ημίψηλα σχήματα θα χρησιμοποιούνται ολοένα και συχνότερα.
15:34
ΤΑΚΗΣ : Ξανά και ξανά...Πείτε πως ο Καλάθης τιμωρείται και Μάντζαρης, Σλούκας δεν έρχονται. Θέλω 4 πλέι-μέικερ για Εθνική. Ζήσης, Αθηναίου, Παππάς, Μπατής, Παπαντωνίου; π.χ Η παρέμβαση Ανδριανού θα λύσει το πρόβλημα με ΟΣΦΠ και Εθνική;
15:35
ΚΩΣΤΑΣ : ΓΙΩΡΓΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΝΤΙΛΕΙΝΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΥΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ.....ΕΣΥ??ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΡΕ!
15:36
Από έναν καλό Αμερικανό προτιμάω πάντοτε έναν χρήσιμο Έλληνα. Αμερικανούς βρίσκεις έυκολα. Έλληνες όχι..
15:36
Τάκη μου, η παρέμβαση του συγκεκριμένου πολιτικού ήταν ανούσια, αδιάφορη και ανοίγει περίεργο γαϊτανάκι. Ζήσης, Αθηναίου, Αντετοκούνμπο. Να βγάλουμε κι ελληνικό διαβατήριο στον Κούπερ πριν χρησιμοποιήσει το Βοσνιακό. 
15:36
γιαννης : κυριε συριγο ειμαι συνδρομητης nova και σας ακουω σε καθε αναλυση σας sthn euroleage και οχι μονο το iq σας το μπασκετικο και οι γνωσεις σας ειναι στο υψηλοτερο σημειο αξιος συνεχιστης του πατερα σας.πολλα μπραβο περα απο καθε μπασκετικη ερωτηση
15:37
skal : Τάσο ρώτησα τον Γιώργο αλλα δεν μου απάντησε .Η Ισπανική ομοσπονδία με ασφαλιστήριο καλύπτει τον Γκασόλ και για τα 4 χρόνια του συμβολαίου του ,δηλαδή αν τραυματιστεί με την Εθνική και κόψει το μπάσκετ θα τον αποζημιώσει για όλα τα χρόνια του συμβολαίου του ?Γιατί οι Αγγελόπουλοι αυτό θέλουν και εκβιάζουν έμμεσα τους παίχτες τους να μην πάνε Εθνική
15:37
Γιάννη, το μήνυμα δεν το ανεβάζω, δεν χρειάζεται. Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
15:37
tolis : gordon ή lafayette??
15:38
Σου απαντάμε...μαζί. Τυχερέ άνθρωπε. Η ισπανική ομοσπονδία διαπραγματεύεται με παίκτη και ομάδα για το ύψος του συμβολαίου που θα καλύψει. Συνήθως δίνουν κοντά στα 200.000 ευρώ για έναν τέτοιο παίκτη. 
15:38
tolis : gordon ή lafayette??
15:38
Τολη, είναι διαφορετικοί παίκτες. Παίζουν πάντως και μαζί, εύκολα.
15:38
Ντιλέινι. 
15:38
bobo32 : Εγω πιστευω οτι ο ολυμπιακος δεν θα παρει αλλον παιχτη.θα μινει με τον lafaguet.δεν υπαρχει χρονος για ολους.εκτος αν φυγει ματζαρης..
15:38
ΤΑΚΗΣ : Λίνος Χρυσικόπουλος, Δημήτρης Μαυροειδής, Νταν Μαυραειδής χαμένοι στο τούνελ ή με ελπίδες επιστροφής;
15:38
Παιδιά, ευχαριστούμε για την συμμετοχή. Θα τα ξαναπούμε σύντομα. Να 'στε καλά
15:39
dimitris_pao : η γνωμη σας για Jamon Gordon
15:39
Αναλογικά με τα χρήματα που παίρνει, δεν έχω καλή άποψη. Αναλογικά πάντα. Χρήσιμος παίκτης σίγουρα, ως εκεί. 
15:39
Θανάσης : Κε Συρίγε, 7-8 ασίστ είχε κι ο Ντιαό στους τελικούς, παίζοντας πολύ λιγότερο και έχοντας λιγότερες κατοχές. Ναι, με το spacing του SA και ναι, με το επίπεδο των συμπαιχτών που έχει, αλλά θέλω να πω ότι είναι παίχτης οικονομία. Ο Βασίλης εδώ και 3 χρόνια δεν είναι. Ο τόσο κεντρικός ρόλος που απαιτεί, δίνει και τη δυνατότητα στους αντιπάλους να μπλοκάρουν την ομάδα κεντρικά. Και δυστυχώς φαίνεται ότι ο Μπαρτζώκας (ενδεχομένως και οι Αγγελόπουλοι) δεν έχουν το ειδικό βάρος να του το αλλάξουν. Κρίμα, γιατί αδικεί τον εαυτό του και το τι παραπάνω θα μπορούσε να κερδίσει με την ομάδα του.
15:41
Νομίζω ότι κάπου εδώ χαιρετούμε. Ευχαριστούμε πάλι για τις μπασκετικές, και όχι μόνο, ερωτήσεις που ήταν πάντα κόσμιες. Έχουμε ντραφτ σε τρεις ημέρες, να ευχηθούμε τα καλύτερα στον Θανάση Αντετοκούνμπο αλλά και στον Ιωάννη Παπαπέτρου. Άντε να δούμε πάλι την ελληνική σημαία στο Μάντισον όπως έκανε πέρυσι ο γίγας Θανάσης για τον Γιαννάκη. 
15:41
Panos : Εγώ ειλικρινά αυτό που έχουμε κάνει τον Μαντζαρη ξαφνικά κάτι μεταξύ Μάτζικ Τζόνσον και Τζον Στοκτον δεν το έχω καταλάβει. Ενας καλός γκαρντ είναι, μέχρι εκεί. Ο Γκόρντον που ανέφερε ένας φίλος είναι πολύ καλύτρος
15:41
Ιορδάνης : Καλησπέρα, γνωρίζετε πότε ξεκινάει η Εθνική προετοιμασία για το Mundobasket?Σχετίζεται με την επιλογή των προσώπων?

News 24/7

24MEDIA NETWORK