Η τιμωρία του Μπονσού δεν... ισχύει για τους Σπερς

Ένα χρόνο μετά το φινάλε της καριέρας του ο Ποπς Μενσά-Μπονσού αναλαμβάνει πόστο στο Σαν Αντόνιο.

Η τιμωρία του Μπονσού δεν... ισχύει για τους Σπερς

Η καριέρα του Ποπς Μενσά-Μπονσού τερματίστηκε βιαίως πέρυσι τέτοια εποχή. Η ανίχνευση απαγορευμένης ουσίας στο δείγμα που είχε δώσει ενόσω ήταν παίκτης της ΑΕΚ και η διετής ποινή που του επεβλήθη ανάγκασαν τον -ήδη ταλαιπωρημένο από τραυματισμούς- Βρετανό σέντερ να σταματήσει το μπάσκετ στα 32 του!

Ο ίδιος υποστήριξε τότε πως η χρήση του φαρμάκου ήταν νόμιμη, δεν είχε όμως πολλά περιθώρια ανατροπής και λίγους μήνες μετά τον αποκλεισμό του, τον Οκτώβριο του 2015, ανακοίνωσε την απόφαση αποχώρησης.

Πλέον "χτίζει" μια καινούρια καριέρα. Η οποία τον βρίσκει στο δίκτυο "πρακτόρων" των Σπερς. Ο Μπονσού είχε διασυνδέσεις στο ΝΒΑ και αυτές τον βοήθησαν να βρει εύκολα δουλειά ως σκάουτ του Σαν Αντόνιο προκειμένου να εντοπίζει ατόφια ταλέντα και να κάνει τις προτάσεις του.

Είναι ένα πόστο που προτίμησε από την ένταξή του στο σταφ των Γουόριορς, από τους οποίους είχε πρόταση.

Στα "σπιρούνια" είχε αγωνιστεί το 2009 με 10ήμερο συμβόλαιο πραγματοποιώντας τρεις εμφανίσεις και ο Γκρεγκ Πόποβιτς τον γνωρίζει αρκετά. Τον Έτορε Μεσίνα δεν τον πρόλαβε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά δεν θα είναι δύσκολο να συνεννοηθούν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK