Η ΤΣΣΚΑ του Ιτούδη δεν χάνει τον τίτλο

Δεύτερη νίκη για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στους ισάριθμους τελικούς με τη Χίμκι. Άλλη μία χρειάζεται για την κατάκτηση του τίτλου.

Η ΤΣΣΚΑ του Ιτούδη δεν χάνει τον τίτλο
τσσκα χιμκι μπασκετ

Για την ΤΣΣΚΑ η διατήρηση των κεκτημένων στη United League αποδεικνύεται αποστολή χωρίς μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Μετά το πρώτο βήμα στέψης, στο δεύτερο τελικό με τη Χίμκι η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη επιβλήθηκε 94-81, διπλασίασε τις νίκες και απέχει πλέον μία από την κατάκτηση και του εφετινού τίτλου στη διοργάνωση των ανατολικών χωρών.

Η κάτοχος του Eurocup προσπάθησε με ομαδικό παιχνίδι και 20 ασίστ να προβάλει την αντίσταση που δεν προέβαλε στο πρώτο παιχνίδι της τελικής σειράς, το -10 (47-37) του 20' αποδείχθηκε απροσπέλαστο εμπόδιο για τη συνέχεια.

Η ΤΣΣΚΑ είχε σε καλή βραδιά τον Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος τέλειωσε το ματς με 18 πόντους, 6 ασίστ και 4 ασίστ, ενώ 17 με 5/7 δίποντα πέτυχε ο Σάσα Κάουν. Διψήφιοι ήταν επίσης οι Βοροντσέβιτς, Ντε Κολό και Κιριλένκο.

Η Χίμκι πήρε 14 πόντους από τον Ντέιβις και 13 από τον Κόπονεν, με τον Ταϊρές Ράις όμως σε κακή κατάσταση (2/4 δίποντα, 1/8 τρίποντα) η μοίρα της ήταν προδιαγεγραμμένη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK