Ικανοποίηση για τα διαρκείας στον ΠΑΟΚ

Πάντα τον ΠΑΟΚ απασχολεί το θέμα στήριξης του κόσμου και από ότι φαίνεται θα την έχει και φέτος.

Ικανοποίηση για τα διαρκείας στον ΠΑΟΚ
Μαρκόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τα χαμόγελα υπάρχουν σε πρώτη φάση για την κίνηση των διαρκείας και ο ΠΑΟΚ που "προχώρησε" την περίπτωση του 15χρονου, Καραγεωργίου ο οποίος θεωρείται ιδιαίτερα ταλαντούχος

Πάντα στον ΠΑΟΚ απασχολεί το θέμα της στήριξης του κόσμου... Ο "Δικέφαλος" την νέα σεζόν θα έχει μια εντελώς νέα ομάδα με πολλές αλλαγές στο ρόστερ και στους "ασπρόμαυρους" περιμένουν τους οπαδούς της ομάδας να βοηθήσουν με την αγορά των διαρκείας.

Αυτά κυκλοφόρησαν την Δευτέρα και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ σε πρώτη φάση δείχνουν ικανοποιημένοι με την κίνηση που υπάρχει όσον αφορά τις πωλήσεις. Το θέμα, βέβαια, είναι να υπάρχει σταθερά μια καλή κίνηση στο θέμα των διαρκείας.

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Υπάρχει η ανδρική ομάδα, υπάρχουν όμως και τα "μικρά" τμήματα... Ο ΠΑΟΚ "έτρεξε" μια περίπτωση νεαρού παίκτη και την επόμενη σεζόν ο 15χρονος Αντώνης Καραγεωργίου αναμένεται να παίζει στον "Δικέφαλο". Πρόκειται για καλαθοσφαιριστή που είναι 2 μέτρα, παίζει στις θέσεις "3"-"4" και αγωνιζόταν στον Φίλιππο Βέροιας.

Από την πλευρά του παίκτη επιβεβαιώνεται πως το θέμα της μετακίνησής του στον ΠΑΟΚ "τελείωσε" την Πέμπτη (4/8). Ο νεαρός θεωρείται ιδιαίτερα μεγάλο ταλέντο ενώ πρόσφατα κλήθηκε στην Εθνική Παμπαίδων για το 2ο Διεθνές Κύπελλο U15 που θα διεξαχθεί στον Κολινδρό στις 22-26 Αυγούστου.

Στο μεταξύ στα θέματα της ανδρικής ομάδας, για τους "ψηλούς" πάντα αποτελεί προτεραιότητα ο Μιχάλης Τσαιρέλης, θεωρητικά μια λύση αν δεν προχωρούσε το ζήτημά του θα μπορούσε να είναι ο Δημήτρης Χαριτόπουλος ο οποίος όπως έχουμε αναφέρει εδώ και πολύ καιρό έχει κατά νου να μείνει στη Θεσσαλονίκη.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει η προοπτική της ΑΕΚ για τον "Χάρι" αφού η "Ενωση" έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον έμπειρο καλαθοσφαιριστή ο οποίος είναι σε φάση αναμονής για το τι μέλλει γενέσθαι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK