Ηλιάδης: "Μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια"

Ένας καινούριος χρόνος και ένας μήνας γεμάτος αγωνιστικές υποχρεώσεις και μάλιστα καθοριστικής σημασίας, για όλη την πορεία του Αρη αρχίζει.

Ηλιάδης: "Μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια"
Ο Σάββας Ηλιάδης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και αναφέρθηκε στον "καυτό".

"Σίγουρα μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια και απαιτείται πολύ δουλειά, πολύ προσπάθεια, σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση. Αυτά τα παιχνίδια του Γενάρη θα κρίνουν σε σημαντικό ποσοστό και όλη την πορεία της ομάδας για αυτήν την περίοδο. Χρειάζεται να έχουμε διάρκεια στην απόδοση μας. Ποντάρουμε φυσικά και στην συμπαράσταση του κόσμου μας και ελπίζουμε να καταφέρουμε να είμαστε μέσα στους στόχους μας".

Το πρώτο δύσκολο εμπόδιο της νέας χρονιάς είναι το Σάββατο ο Πανιώνιος με τον αρχηγό του Αρη να δηλώνει: "Είναι ένα παιχνίδι που η μια ομάδα ξέρει καλά την άλλη. Ξέρουμε τα ατού τους, ξέρουν τα δικά μας. Παίξαμε πρόσφατα αντίπαλοι και στο Κύπελλο, αλλά αυτό θα είναι ένα παιχνίδι εντελώς διαφορετικό. Παίζουμε μέσα στην «καυτή» έδρα μας και αυτή την φορά θα έχουμε πολύ περισσότερο κόσμο στο πλευρό μας. Πιστεύω πως όλα θα κριθούν από την δική μας απόδοση ως ομάδα. Αν παίζουμε όπως ξέρουμε και μπορούμε τότε θα τα καταφέρουμε και θα είμαστε εμείς οι νικητές".

Για τον Σάββα Ηλιάδη η δεκαπενθήμερη αποχή της ομάδας τους από αγώνες, λόγω των Χριστουγέννων δεν θα είναι πρόβλημα. "Δεν θα μας επηρεάσει η διακοπή. Δουλέψαμε πολύ έντονα και σωστά όλη αυτήν την εβδομάδα. Χρειαζόμασταν άλλωστε αυτό το διάστημα ξεκούρασης όλη η ομάδα. Μας είχαν κουράσει τα συνεχόμενα ταξίδια και παιχνίδια. Πιστεύω ότι και στην συνέχεια θα δείξουμε το ίδιο καλό πρόσωπο και θα έχουμε την ανάλογη συνέχεια".

Αμέσως μετά τον Πανιώνιο υπάρχει το Eurocup και ο Πανελλήνιος (06/01). Παιχνίδι "κλειδί" όπως το χαρακτήρισε ο αρχηγός του Αρη: "Στο παιχνίδι της Τρίτης επιβάλλεται να κερδίσουμε. Παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε μόνο τη νίκη. Αυτός ο αγώνας είναι το «κλειδί» για την πρόκριση μας στην επόμενη φάση του θεσμού. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό και «όπλο» μας θα είναι η καλή άμυνα, Επίσης πρέπει να είμαστε αυτοί που θα επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό στο παιχνίδι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK