Ημιτελικός για κλάματα στη Ρόδο
Γεγονότα που δεν τιμούν το ελληνικό μπάσκετ έλαβαν χώρα την Τετάρτη στη Ρόδο στον ημιτελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον Κολοσσό και τον ΑΓΟΡ Ρεθύμνου.
Γεγονότα που δεν τιμούν το ελληνικό μπάσκετ έλαβαν χώρα την Τετάρτη στη Ρόδο στον ημιτελικό του Κυπέλλου ανάμεσα
στον Κολοσσό και τον ΑΓΟ Ρεθύμνου.
στον Κολοσσό και τον ΑΓΟ Ρεθύμνου.
Ο Κολοσσός νίκησε στην παράταση με 74-73 αλλά όταν τελείωσε η κανονική περίοδος ουδείς ήταν σίγουρος για το αν θα έπρεπε να επακολουθήσει παράταση. Οι Ρεθυμνιώτες πανηγύριζαν διότι νόμιζαν ότι δεν προβλέπεται έξτρα χρόνος. Όμως η προκήρυξη του Κυπέλλου έχει αλλάξει και εν τέλει αποφασίστηκε η διεξαγωγή παράτασης.
Οι Ροδίτες νίκησαν με έναν πόντο διαφορά αλλά οι λογαριασμοί έμειναν ανοιχτοί για τη ρεβάνς που θα διεξαχθεί στο Ρέθυμνο στις 27 Δεκεμβρίου (16:00).
Τα δεκάλεπτα: 17-23, 39-33, 47-51, 62-62 (κ.α.), 74-73 (παρ.)