Iωνικός Ν.Φ: Οδεύει προς Καισαριανή

Iωνικός Ν.Φ: Οδεύει προς Καισαριανή
Μετά την ταλαιπωρία που τράβηξαν όλες αυτές τις μέρες οι άνθρωποι του Ιωνικού Ν.Φ με το Λουτράκι φαίνεται έτοιμο πλέον να επιστρέψει στην Αθήνα και δη στην Καισαριανή.

Την Τρίτη η ΚΑΕ Ιωνικός Ν.Φ. πήρε το "πράσινο" φως από το διοικητικό συμβούλιο του κλειστού της Καισαριανής και την Τετάρτη θα καταθέσει στον ΕΣΑΚΕ τα έγγραφα αδείας και μέχρι το μεσημέρι αναμένεται να έχει γνωστοποιηθεί η απόφαση της διοργανώτριας Αρχής, η οποία εκτός συγκλονισιτικού απροόπτου αναμένεται να είναι θετική.

Αυτό σημαίνει πως ο Ιωνικός αποχαιρετά οριστικά το κλειστό του Λουτρακίου και ως έδρα για τις εναπομείναντες οχτώ αγωνιστικές μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου θα χρησιμοποιεί το κλειστό της Καισαριανής.

Στο μεταξύ, μετά την εκτός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ το Σάββατο, ο Γιώργος Ζευγώλης συνεχίζει την προετοιμασία των παικτών ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με το Περιστέρι στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ των ανδρών. Ο τεχνικός του συλλόγου της Νέας Φιλαδέλφειας δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα. Aυτό που προσπαθεί να πετύχει ο καινούριος προπονητής της ομάδας είναι να ανεβάσει το ηθικό των παικτών ενόψει του εντός έδρα αγώνα με το Περιστέρι που ελπίζουν να παίξουν στο γήπεδο της Καισαριανής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK